CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ξεπλένει την ντροπή η Λα Κορούνια


Πονηρή πάντως εκτός η Βαγιαδολίδ

Ξεπλένει την ντροπή η Λα Κορούνια
Μετά το εφιαλτικό 6-0 από την Ατλέτικο που την έριξε στην τελευταία θέση, η Λα Κορούνια υποδέχεται την επίσης νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ, με σκοπό να ξεπλύνει την ντροπή της ήττας. Θα βράζει το Ριαθόρ, το έχουν καταλάβει οι παίκτες και ενδεχομένως ο άσος στο 2,40+ να αποτελεί ευκαιρία.

Μεγάλες ήταν οι αντιδράσεις από τον κόσμο της Λα Κορούνια μετά το 6-0 από την Ατλέτικο, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το πάλεψε με την Ρεάλ η Βαγιαδολίδ, η οποία εκτός παραμένει επικίνδυνη, όμως το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγάλο.

Χωρίς νίκη έχει μείνει στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της στην Πριμέρα η Λα Κορούνια, όμως αυτό που πείραξε τους πάντες ήταν η συμπεριφορά της στο ματς με την Ατλέτικο. Το ντροπιαστικό 6-0 έφερε αντιδράσεις από τους οπαδούς, οι οποίοι είδαν παίκτες να γελούν στον πάγκο μετά το 5-0 και τα έβαλαν μαζί τους, καθώς και με τον προπονητή Όλτρα. Ο τελευταίος είναι με την πλάτη στον τοίχο και νέο στραβοπάτημα ίσως τον φέρει στην πόρτα της εξόδου, ενώ αν όντως δεν κερδίσει η Λα Κορούνια την Βαγιαδολίδ, τότε θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Αποθεραπεύτηκε ο εξτρέμ Πίτσι (4 γκολ), αμφίβολοι δίνονται με τις πιθανότητες υπέρ τους ο στόπερ Μαρσένα και ο αμυντικός Κάστρο, εξέτισε ο ανασταλτικός Αϊτάμι.


Στο 2-1-4 με τέρματα 10-13 ο εντός έδρας απολογισμός της Λα Κορούνια, με την ομάδα να έχει φέρει 2/7 under και 4/7 No Goal σ’ αυτά τα ματς. Over 3,5 τελείωσαν τα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας ανεξαρτήτως έδρας, συνολικά στο πρωτάθλημα η Λα Κορούνια μετράει 10/15 Goal/Goal και 8/15 under.

Η Βαγιαδολίδ είναι επίσης νεοφώτιστη, όμως κάνει την ακριβώς αντίθετη πορεία από την Λα Κορούνια. Η ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έφερε στα όρια της την Ρεάλ. Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε δύο φορές στο μεταξύ τους ματς και το πάλεψε αρκετά, πριν η κλάση του Οζίλ φέρει το 2-3. Όπως και να χει η ως τώρα πορεία της ομάδας θεωρείται επιτυχημένη, η διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις είναι στους εννέα βαθμούς και αυτό κάνει τον σύλλογο να παίζει χωρίς άγχος, κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τραυματίας ο χαφ Έμπερτ (3 γκολ), δύσκολα παίζει ο χαφ Ρουέδα.

Έχει κάνει ζημιές εκτός έδρας η Βαγιαδολίδ που έχει απολογισμό 3-0-4 με τέρματα 7-9, έχοντας 4/7 over και Goal/Goal σ’ αυτά τα ματς. Αμφίσκορα ήταν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες
Λα Κορούνια (4-2-3-1): Aranzubia – Laure, Castro, Marchena, Ayoze – Bergantinos, Aguilar – Gama, Valeron, Pizzi - Riki.
Βαγιαδολίδ (4-2-3-1): Hernandez – Rukavina, Sereno, Valiente, Balenziaga – Rubio, Perez – Bueno, Gonzalez, Ramos - Manucho.

Key Stat: Υπέρ της Λα Κορούνια η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας, με τους γηπεδούχους να έχουν απολογισμό 4-2-1 όποτε υποδέχονται την Βαγιαδολίδ.

Συμπέρασμα: Με την πλάτη στον τοίχο κυριολεκτικά η Λα Κορούνια, οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες σε περίπτωση μη νίκης κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Πάντα επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι, όμως το Ριαθόρ θα βράζει και το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο και πληρώνει 2,40+ στο εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights