CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΑΛΚΜΑΑΡ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Από τις καλές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας η γηπεδούχος, με την Άλκμααρ να μην έχει πείσει κανέναν φέτος. Το κύπελλο είναι η μοναδική ευκαιρία της για διάκριση τη φετινή σεζόν, ακόμα κι έτσι όμως, το 1,57 του διπλού είναι μάλλον αδιάφορο, με το live να αποτελεί τη λύση.
101. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, με τη Φράιμπουργκ λόγω ποιότητας και εμπειρίας να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά η φανέλα της Καρλσρούης παραμένει βαριά και στην έδρα της δεν μπορούμε να την κοντράρουμε στο 1,75. Προτιμότερη επιλογή μοιάζει το over στο 1,95, αφού περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΣΑΛΚΕ-ΜΑΪΝΤΖ
Πονηρή αναμέτρηση, αν στον πάγκο της Σάλκε βρισκόταν ακόμα ο Στέφενς θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα αλλά η αλλαγή προπονητή μας κάνει διστακτικούς. Η αγορά στηρίζει την πάντα δυσκολοκατάβλητη Μάιντζ του Τούχελ, με το line στην Ασία να αλλάζει από +1 σε +0,75, πιο ασφαλές όμως μοιάζει το GG του 1,61, αφού η Σάλκε σκοράρει ανελλιπώς στην έδρα της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103. ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Φαβορί αυτή η Σπόρτινγκ που δεν κερδίζει ούτε με αίτηση; Κακώς. Μπορεί η Μαρίτιμο να σκοράρει δύσκολα, όμως στα τελευταία ματς έδειξε βελτίωση και αν αγωνιστεί όπως το Σάββατο στη Λισαβόνα, δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει τον άσο στο 3,00 του εξωτερικού ή έστω να καλύψει το DNB του 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΝΙΟΡ-ΣΕΝΤΑΝ
Ματς-σφαγή μεταξύ ομάδων που βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Νιόρ μετράει 2-11-4 (!) στο πρωτάθλημα και 2-6-0 εντός έδρας, ενώ η ουραγός – αλλά με δύο ματς λιγότερα – Σεντάν ταξιδεύει με πρώτο στόχο να μην ηττηθεί. 3,10 πληρώνει η ισοπαλία (επιλογή Bet Bloggers), σε ένα ματς όπου ο φόβος της ήττας θα είναι αυτός που θα κυριαρχήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΕΪΜΠΑΡ-ΜΑΛΑΓΑ
Μετά το σκαπλ της Μπιλμπάο η Έιμπαρ φιλοδοξεί να πάρει και αυτό της Μάλαγα με το έργο της να είναι σαφώς δυσκολότερο. Οι Ανδαλουσιάνοι προέρχονται από νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με τον Πελεγκρίνι να ξεκουράζει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Με έξυπνη και σφιχτή τακτική θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, έναν τρόπο παιχνιδιού που ξέρει καλά και η Μάλαγα. Καλή περίπτωση το under στο 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ-ΚΑΜΠΟΥΡ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Πολλές οι μεταπτώσεις της Ντεν Μπος τη φετινή σεζόν, μετρώντας 6-0-10 στο πρωτάθλημα και 3-0-5 εντός έδρας. Η Καμπούρ είναι φορμαρισμένη και σε σταθερή κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, στο 1,70 το +0,25 ασιατικό διπλό.
107. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ
Ούτε λόγος δεν γίνεται για το ποιος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, το μόνο που απασχολεί στοιχηματικά είναι η έκταση της νίκης της Μπάγερν. Πριν 10 μέρες οι δύο ομάδες στο ίδιο γήπεδο ήρθαν 0-2 και η σταθερότητα της ομάδας του Χάινκες φέτος κάνει αρκετά πιθανή την επανάληψη του σεναρίου. 4,00 πληρώνει η νίκη των φιλοξενούμενων με 2 γκολ διαφορά, ενώ καλή επιλογή μοιάζουν και τα σκορ 0-2 (6,50) και 0-3 (9,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΟΦΕΝΜΠΑΧ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Παιχνίδι κυπέλλου που μπορεί να κρύβει έκπληξη – όπως συμβαίνει συχνά στη Γερμανία – με τους Κίκερς να παίζουν το ματς της σεζόν, την ώρα που η Φορτούνα είναι ομάδα που έχει μάθει να καταστρέφει και όχι να δημιουργεί. Υποχωρεί το 1Χ, που από 2,00+ πλέον πληρώνει 1,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΜΠΑΡΟΟΥ-ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Πρώτο ματς για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Μάκλσφιλντ. Το ματς έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές. Ομάδες της Κόνφερενς αμφότερες, με την Μπάροου να είναι ουραγός στην κατηγορία. Δίκαιο το σετ αποδόσεων (3,00-3,40-2,30), χωρίς να προκύπτει κάτι.
110. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός του δεύτερου γύρου του κυπέλλου. Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Μπρέντφορντ είναι μία κατηγορία πάνω (Λιγκ 1 με Λιγκ 2) και στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 8-2-1 εντός έδρας. Η Μπράντφορντ έχει ψυχολογία πλέον μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ και δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Λογικά δίνεται χαμηλά ο άσος (1,50), καλύτερη επιλογή το goal-goal (1,83).
111. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΡΟΔΕΡΑΜ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός του δεύτερου γύρου του κυπέλλου. Το πρώτο ματς έληξε 1-1. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Νοτς Κάουντι είναι μία κατηγορία πάνω (Λιγκ 1 με Λιγκ 2), αλλά πολύ καλύτερη εκτός έδρας (5-6-0) από ότι εντός (4-2-5). Η Ρόδεραμ έχει την ποιότητα να την κοντράρει με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να πληρώνει 1,95.
112. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Νοκ-άουτ επαναληπτικός του δεύτερου γύρου του κυπέλλου. Το πρώτο ματς έληξε 3-3. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα με απολογισμό 7-5-10. Δεν είναι τόσο φαβορί ο άσος (1,95), από τη στιγμή που η Άκρινγκτον είναι καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός. Υψηλό το 3,50 του Χ.
113. ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Αποδόσεις βάσει ονόματος έβγαλαν οι μπουκ στην αναμέτρηση, υποτιμώντας όπως και κόντρα στη Λέστερ τη φόρμα της Μίλγουολ. Η Μπράιτον φέτος έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και απέναντι άμυνα των «λιονταριών» οι μεσοεπιθετικοί της δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ξεχωρίζουμε το Χ2, που αποδίδει 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΜΠΕΡΙ-ΠΡΕΣΤΟΝ
Νοκ-άουτ αγώνας για το Λιγκ Τρόφι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι χωρίς παράταση. Είναι και γειτονικό ντέρμπι το ματς με αμφότερες σε μέτρια κατάσταση στο πρωτάθλημα (ίδια κατηγορία). No bet.
115. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Δεν προκύπτει κάτι αξιοσημείωτο από το ματς. 2-4-3 μετράει εντός έδρας η γηπεδούχος, 2-4-4 εκτός έδρας η φιλοξενούμενη. Πρώτο σημείο το Χ (3,40).
116. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Μπρέιντρι, στην 4η θέση και σε φόρμα η Φόρεστ Γκριν. Έχει λογική το διπλό (2,00), αφού η φιλοξενούμενη σε τέτοιες έδρες συνήθως κερδίζει (5-2-3 μετράει εκτός έδρας).
117. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ-ΦΟΡΦΑΡ
Ουραγός η Άλμπιον Ρόβερς, στην 3η θέση η Φόρφαρ με κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ότι έχουν μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία (1-1-4). Ξεχωρίζουν τα 6/6 εντός έδρας over των γηπεδούχων και τα 5/7 εκτός έδρας των φιλοξενούμενων. 1,80 πληρώνει το ασιατικό over 3.
118. ΙΣΤ ΦΑΪΦ-ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Σε ανοδική πορεία η Ιστ Φάιφ των τριών συνεχόμενων νικών (όλες σε συνδυασμό με over), η Στρανράερ μετράει 6/6 ήττες εκτός έδρας, όλες σε συνδυασμό με over! Με λίγο παραπάνω ρίσκο, πηγαίνουμε με τον 1 & over 3,5 σε απόδοση 3,50.
119. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ
Σε κανένα ενδεχόμενο πριν το ματς δεν βρίσκουμε κάποια αξία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ρέιντζερς (6-0-0 με γκολ 20-3 εντός έδρας) θα κερδίσει, το ματς ενδεχομένως να μας απασχολήσει στο live.
120. ΙΝΤΕΡ-ΒΕΡΟΝΑ
Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ίντερ για την πρόσφατη ήττα από τη Λάτσιο που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η απόσταση της από την πρώτη θέση και τη Γιουβέντους. Με αλλαγές και επιθετική διάθεση θα παρατάξει την ομάδα του ο Στραματσόνι για να τελειώνει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση. Χωρίς φόβο θα αγωνιστεί η Βερόνα που έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα (17/19) τα παιχνίδια της και διαθέτει έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ (Κατσία) της κατηγορίας. 2,10 πληρώνει το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights