CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μικρό φρεσκάρισμα για Τότεναμ


Η Τότεναμ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα δεύτερα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ξεκουράζονται Γιορίς, Γκαλάς, Ντέμπελε και Ντέμπσι.


Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να βρεθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και δεν πρόκειται να παρατάξει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την δεύτερη ομάδα του. ΟΠορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους τους ΓκάρεθΜπέιλΜάικλ ΝτόουσονΣκοτ Πάρκερ,Μπενουά Ασού-Εκοτό και Γιουνές Καμπούλ.
Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο προπονητής των Λονδρέζων θα δώσει ανάσες στους ΟυίλιαμΓκαλάςΜούσα Ντεμπελέ και Κλιντ Ντέμπσι και θα χρησιμοποιήσει τους ανερχόμενους αστέρες των «σπιρουνιών» Αντρος Τάουνσεντ και ΚάιλΝόουτον.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Φρίντελ κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους ΚόκερΒερτόνγκεν. Δεξί μπακ θα είναι ο Γουόκερκαι αριστερό Νόουτον. Τα κεντρικά χαφ θα αποτελέσουν οι Σάντρο και Χάντλστοουν, με τονΛένον να κινείται δεξιά και τον Τάουνσεντ αριστερά, ενώ ο Σίγκουρντσον θα είναι πίσω από τονΝτεφόε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights