CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε Φάμπιο

Πήρε παίκτη ο Ατρόμητος!Η πρώτη μεταγραφή του Ατρομήτου ενόψει Ιανουαρίου είναι γεγονός! Οι Περιστεριώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Φάμπιο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. 


Ο 24χρονος Πορτογάλος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και υπέγραψε με τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Ατρόμητος είχε ξεχωρίσει τον Φάμπιο και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, χθες το μεσημέρι, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. 

Ο Φάμπιο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μετεγγραφής μου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά της διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την κατανόηση που έδειξε και με βοήθησε να ενταχθώ στην ομάδα που επιθυμούσα. 

Δέχθηκα και άλλες προτάσεις όμως από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω άμεσα τις υπηρεσίες μου και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.



Παραμονή Χριστουγένων  (24/12) Σπανός-Μπάγεβιτς
Στην συνάντηση των δυο πλευρών, αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο Μπάγεβιτς έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ομάδας του Περιστερίου, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος και όλα δεί
χνουν πως η παραίτηση του θα γίνει αποδεκτή.

Τα λένε τη Δευτέρα (24/12) Σπανός-ΜπάγεβιτςΟ Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, έμεινε εκτός συνέχειας.
Ο Σπανός δεν έχει ως πρώτη λύση την απομάκρυνση προπονητών, αλλά το πιθανότερο είναι πως στο αυριανό ραντεβού θα επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Μπάγεβιτς καθώς αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights