CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχόμενα GG για Ουντινέζε & Φιορεντίνα


Με αρκετές αλλαγές και οι δύο ομάδες

Συνεχόμενα GG για Ουντινέζε & Φιορεντίνα
Πιθανότατα Ουντινέζε και Φιορεντίνα θα παραταχθούν με αλλαγές στο νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς πρωταθλήματος. Έχουν το γκολ τελευταία οι δύο ομάδες, με την Ουντινέζε να μετράει 7 goal-goal στα 9 τελευταία και τη Φιορεντίνα 7 συνεχόμενα. Στο 1,80 το αμφίσκορο.
Δεν είχαν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις για την Ουντινέζε, η οποία αρκέστηκε στο 1-1 με την Παλέρμο εντός έδρας και μάλιστα ισοφαρίζοντας στο 90’ με τον Ντι Νατάλε παίζοντας από το 62’ και μετά με παίκτη λιγότερο! Στο κύπελλο βρισκόμαστε στη φάση των «16» και τα ματς είναι νοκ-άουτ. Από το συγκεκριμένο ζευγάρι όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρόμα.

Η διαφορά των γηπεδούχων από την 5η θέση ανέβηκε στους 9 βαθμούς, μετρώντας 5-8-4 και 3-4-1 εντός έδρας με 5/8 over. Βασικοί θα αγωνιστούν οι Ερτό και Άλαν, που είναι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα όπως και ο στόπερ Μπενάτια που επιστρέφει από τραυματισμό, ενώ εκτός θα μείνει (εκτός των παικτών που δεν θα αγωνιστούν λόγω rotation και) ο τραυματίας μέσος Γουίλιανς. Η Ουντινέζε μετράει 7 goal-goal στα 9 τελευταία (μόνο στο εκτός έδρας με τη Λάτσιο δεν σκόραρε στο διάστημα αυτό).
Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα στο ντέρμπι της Τοσκάνης με το εύκολο 4-1 επί της Σιένα, σε ματς όπου το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο. Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας είναι η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα μετά τις Ρόμα και Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται μόλις στο -2 από τη 2η θέση.
Το εντυπωσιακό είναι ότι και τα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (4-2-1) ήταν over 3,5 και goal-goal και σκόραρε και στα εφτά από δύο γκολ και πάνω! Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει 2-3-3 με 5/8 over. Λογικά θα γίνει και στους φιλοξενούμενους εκτεταμένο rotation, αφού σε τρεις μέρες ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Παλέρμο.

Επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Βιβιάνο, ο μέσος Ολιβέρα και ο εξτρέμ Κουαδράδο (1 γκολ), τραυματίες είναι οι στόπερ Χεγκάζι και Καμπορέζε.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ουντινέζε (3-5-2): Padelli – Heurteaux, Benatia, Coda – Faraoni, Badu, Allan, Fabbrini, Armero – Ranegie, Maicosuel
Φιορεντίνα (3-5-2): Viviano – Roncaglia, Rodriguez, Tomovic – Cassani, Mati Fernandez, Olivera, Migliaccio, Llama – Cuadrado, El Hamdaoui
Key Stat: Η Ουντινέζε μετράει 7 goal-goal στα 9 τελευταία και η Φιορεντίνα 7 συνεχόμενα.
Συμπέρασμα: Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται πιθανότατα με αρκετές αλλαγές αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς πρωταθλήματος. Σε καλύτερη κατάσταση οι «βιόλα» που σκοράρουν ανελλιπώς τελευταία και με τον Μοντέλα να δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για το κύπελλο. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1,80, με την Ουντινέζε να μετράει 7 goal-goal στα 9 τελευταία και τη Φιορεντίνα 7 συνεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights