CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος 4-0

Περίπατο έκανε Skoda Ξάνθη κόντρα στον Πανιώνιο τον οποίο και συνέτριψε με 4-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Δύο γκολ ο Ονουάτσι και από ένα οι Μαρίν, Γούτας στην δεύτερη θητεία του Ουζουνίδη φέτος στον πάγκο της ακριτικής ομάδας



Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε η δεύτερη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Skoda Ξάνθη τη φετινή σεζόν.
Η ακριτική ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 4-0 τον Πανιώνιο με δύο γκολ του Ονουάτσι και από έναν των Μαρίν και Γούτα. Έτσι η Skoda Ξάνθη έφτασε στους 14 βαθμούς, ενώ ο πολύ κακός στο ματς Πανιώνιος έμεινε στους 21.

Ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο έφτανε για την ομάδα της Ξάνθης να πετύχει τρία τέρματα και να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη, καθώς ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του αγώνα. Ο Πανιώνιος από την άλλη ήταν σε πολύ κακή βραδιά και δεν έδειξε κάτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη συνέχισε να είναι απειλητική έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με το γκολ του Ονουάτσι (το δεύτερο) "κλείδωσε" την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος παρά τις αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν έδειξε κάτι ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από ένα σουτ του Κούρου στο δοκάρι.
Γήπεδο: "Skoda Ξάνθη Arena"
Διαιτητής/Βοηθοί: Μήτσιος (Ηπείρου)/Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μαγιάννης (Άρτας)
Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρίν (83' Τριάδης), Μαρσελίνιο (76' Πλατέλλας), Μάνταλος (88' Τορομανίδης), Ονουάτσι.
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Ρόκας, Αυλωνίτης, Κούρος, Σάμαρης (46' Μενδρινός), Γιαννούλης, Γουνδουλάκης (75' Οκόγιε), Κολοβός, Ντούνης (46' Καμπάνταης), Αραβίδης.
Κίτρινες κάρτες: Μπέρτος (12', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (26', Skoda Ξάνθη), Μαρίν (58', Skoda Ξάνθη)-Ντούνης (6', Πανιώνιος), Γιαννούλης (30', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (59', Πανιώνιος)
Σκόρερ: Μαρίν (31', Skoda Ξάνθη), Γούτας (38', Skoda Ξάνθη), Ονουάτσι (41', 81', Skoda Ξάνθη),
"Καθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο
Η Skoda Ξάνθη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη. Τα τρία πρώτα σουτ στο ματς ήταν για τον Πανιώνιο με τον Σάμαρη (4', 11') και τον Αραβίδη (8'), αλλά ήταν πολύ άστοχα.
Στο 14', πάλι ο Αραβίδης έκανε μια ωραία κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Ο Ονουάτσι στο 18' βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (21') ο Μπέρτος έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 31' η Skoda Ξάνθη κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ονουάτσι έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Μαρίν και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και επτά λεπτά αργότερα (38') διαπλασίασαν τα τέρματά τους.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου ο Γούτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πανιωνίου για το 2-0.
Πριν προλάβουν οι παίκτες του Πανιωνίου να καταλάβουν πότε δέχθηκαν δύο τέρματά σε επτά λεπτά, ήρθε και το τρίτο. Στο 41' ο Αυλωνίτης έκανε λάθος ο Ονουάτσι πήρε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Συνέχισε να είναι απειλητική η Ξάνθη
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν απειλητική, χωρίς να κινδυνέψει από τον Πανιώνιο. Στο 58' από την κεφαλιά του Βασιλακάκη ο Γιαννούλης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Η Ξάνθη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρότι δεν είχε γίνει η μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος, πέτυχε και τέταρτο γκολ.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Μάνταλος έκανε την πάσα στον Ονουάτσι και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Η καλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου στην αναμέτρηση ήταν στο 85', όταν από το σουτ του Κούρου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την Skoda Ξάνθη να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου.

MVP της αναμέτρησης

Ο Μπένζαμιν Ονουάτσι ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο επιθετικός της Skoda Ξάνθη πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης.

Η απογοήτευση

Η συνολική εικόνα του Πανιωνίου ήταν μια απογοήτευση στον αγώνα. Παρουσιάστηκε πολύ κακή η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και δέχθηκε τέσσερα τέρματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights