CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερις και συνεχίζει η Λεβερκούζεν ( VIDEO )


Τέσσερις και συνεχίζει η Λεβερκούζεν | onsports.grΓια τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι τη νίκη πήρε  η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε 1-0 της Νυρεμβέργης.
Στη 2η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Φιλοξενώντας τη Νυρεμβέργη στην «Μπάι Αρένα» πήρε την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έδωσε και τη νίκη στις «ασπιρίνες» σημειώθηκε στο 37’ από τον Κίσλινγκ.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Καρβαλιάλ, Βόλσιντ, Τοπράκ (72’ Φρίντριχ), Χοσογκάι, Ράιναρτζ, Μπέντερ, Ρόλφες, Κάστρο (88’ Ρενάτο Αουγκούστο), Σούρλε (63’ Χέγκελερ), Κίσλινγκ.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Τσάντλερ, Νίλσον, Κλόσε, Πινόλα, Μπάλιτς (62΄ Μακ), Σίμονς, Φραντζ (77’ Εσβάιν), Γκέμπχαρτ, Κιγιοτάκε, Πόλτερ (62’ Πέκχαρτ). 




Νίκη-ανάσα, με «τεσσάρα» για τη Φορτούνα! 


Η ομάδα της Φρανκφούρτης γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας και παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κι έναν αγώνα περισσότερο.
Βαθιά ανάσα με «τεσσάρα» για τη Φορτούνα! Το ματς, που ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω της κίνησης στους γύρω δρόμους, ήταν ισορροπημένο μέχρι στο 34ο λεπτό, όταν και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ματμούρ.
Με παίκτη παραπάνω, η Φορτούνα έκανε... πάρτι και στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ράιζινγκερ, πριν ο Φινκ κάνει το 2-0 4 λεπτά αργότερα.
Ο Ράφαελ έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του στο 58' και ο Μπέλινγκχαουζεν διαμόρφωσε στο 85' το τελικό 4-0 που δίνει σημαντική βαθμολογική «ανάσα» στην ομάδα του.
Aναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 30/11
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
(38' Ράισινγκερ, 42' Φινκ, 58' Ράφαελ, 85' Μπέλινγκχαουζεν)


Σάββατο
Σάλκε - Γκλάντμπαχ (16:30)
Λεβερκούζεν - Νυρεμβέργη
Μάιντς - Ανόβερο
Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ
Γκρόιτερ Φιρτ - Στουτγκάρδη
Μπάγερν - Ντόρτμουντ (19:30)
Κυριακή
Χόφενχαϊμ - Βέρντερ (16:30)
Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο (18:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights