CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης 29/1/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ
Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και από τη στιγμή που η Νιγηρία καίγεται για τη νίκη, οι Αιθίοπες δεν έχουν πολλές ελπίδες. Μάλιστα μαθηματικά ελπίζουν σε πρόκριση οι κίτρινοι αν νικήσουν και έτσι και κάνουν το λάθος να ανοιχτούν, τότε η Νιγηρία θα κερδίσει πολύ εύκολα, βρίσκοντας τα κενά στην άμυνά τους. Το χάντικαπ -1 στον Stoiximan δίνει 2,22 και πληρώνει σε περίπτωση που η Νιγηρία νικήσει με 2+ γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

101. ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΖΑΜΠΙΑ
Τελικός και για τις δύο. Μετά από πολλά χρόνια η Μπουρκίνα είναι κοντά σε μία ιστορική πρόκριση, όμως ποιος μπορεί να υποτιμήσει την κάτοχο του τίτλου; Η Ζάμπια έχει εμπειρία και παίζει καλύτερα όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που έδειξε και κόντρα στη Νιγηρία. Υψηλότερη τιμή της αγοράς το 2,50 της νίκης της στον Stoiximan, αξίζει ένα ποντάρισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ
Νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου το ματς, με τη Ντεν Μπος (2η κατηγορία) να μην έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 23/12 και να μετράει 3-0-6 εντός έδρας στο πρωτάθλημα και την Άλκμααρ να δείχνει αναγεννημένη μετά τη διακοπή. Στο 1,90 το -1,25 ασιατικό διπλό.
103. ΑΝΝΑΝ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ
Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες (6η με 4η στη βαθμολογία), με την Άνναν να έχει νέο προπονητή και δυνατή έδρα (6-1-3) και την Πίτερχεντ να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά πολύ μέτρια εκτός έδρας (2-2-6). Μέχρι και στο 2,50 ο άσος.
104. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Εξάποντο παραμονής, με το άγχος πάντως να βαραίνει περισσότερο τη γηπεδούχο Άστον Βίλα που δεν δείχνει να έχει συνέλθει ακόμα από τον αποκλεισμό της στο Λιγκ Καπ. Ενισχυμένη η Νιούκαστλ, με τους παίκτες της να δείχνουν περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής, ίσως ήρθε η ώρα ο Λάμπερτ να αποχαιρετήσει τον πάγκο των «Villans». Στο 2,00 το διπλό Draw No Bet στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΚΠΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Ρολάρει τελευταία η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα ΚΠΡ που έχει σφίξει την άμυνα της και βγάζει μαχητικότητα στο γρασίδι. Στο 1,50 το διπλό, θα πάμε από την άλλη πλευρά στηρίζοντας τον +1 ασιατικό άσο στο 2,10 (Bet365) περιμένοντας ακόμα και αν κερδίσει η Σίτι να το κάνει οριακά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, η αποτελεσματικότητα της Σάντερλαντ τελευταία σε συνδυασμό με το πιθανό «άδειασμα» των Ουαλών μετά την πρόκριση επί της Τσέλσι μας κάνει να σκεφτόμαστε τον άσο αλλά η Σουόνσι είναι δυσκολοκατάβλητη και ζημιάρα ομάδα, οπότε θα κρατήσουμε τις σκέψεις μας αυτές για το live. Στατιστικά δυνατό μοιάζει το under (1,80/Bet365), σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μην ηττηθούν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
107. ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, ειδικά με το σετ των αποδόσεων σωστά μοιρασμένο (στο 2,00 η νίκη της γηπεδούχου Στόουκ). Η άμυνα των «Potters» τελευταία κάνει νερά και η δημιουργία δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο τους, από την άλλη οι «Latics» σκοράρουν εκτός και παρουσιάζουν γενικά καλύτερο πρόσωπο. Καλύτερη επιλογή όλων μοιάζει το GG, που αποδίδει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Και οι δύο ομάδες έρχονται από σπουδαίες προκρίσεις στο κύπελλο. Αμφότερες ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης στο πρωτάθλημα ώστε να πλησιάσουν τους στόχους τους, με τους γηπεδούχους να είναι προτελευταίοι αλλά τέσσερα ματς αήττητοι (3-1-0) και να μετράνε 10/14 εντός έδρας under, ενδεχόμενο που πληρώνει 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Την πρώτη της νίκη στο δεύτερο ματς με τον νέο της τεχνικό πήρε η Μπρίστολ Σίτι, που όμως παραμένει ουραγός, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και μετρώντας 10/14 εντός έδρας over. Η Γουότφορντ από την άλλη είναι σε εξαιρετική κατάσταση, διαθέτει τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό και την καλύτερη επίθεση και «βλέπει» ξεκάθαρα την άνοδο. 1,75 πληρώνει το over στον Stoiximan, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και τα περισσότερα εκτός έδρας (12/14). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110. ΓΕΟΒΙΛ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Πολύ δύσκολο ματς. Η Γέοβιλ έρχεται από καλά αποτελέσματα και είναι ανταγωνιστική στο γήπεδό της, η ΜΚ Ντονς δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα εκτός έδρας, έχει όμως σούπερ ψυχολογία μετά το 2-4 επί της ΚΠΡ στο κύπελλο.
111. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΠΡΕΣΤΟΝ
Δύο ομάδες σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, χωρίς να προκύπτει κάποια επιλογή.
112. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Σουίντον, που είναι και ανώτερη ομάδα, όμως οι αποδόσεις υποτιμούν τη Λέιτον Όριεντ (4,20-3,50-2,00), που εντός έδρας μετράει 7-1-6. Από το 2,00 του διπλού, δείχνει καλύτερο το goal-goal σε απόδοση 1,90.
113. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Λογικά χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού (1,83), αφού η Πόρτσμουθ έρχεται από πέντε σερί ήττες, έχει χάσει σχεδόν όλους τους παίκτες της και αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι το οικονομικό-διοικητικό κομμάτι. Η Νοτς Κάουντι, πάντως, προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας ήττα (5-7-1).
114. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΜΠΕΡΤΟΝ
Σε σχετικά καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, η Μπέρτον ωστόσο αν και είναι ψηλά στη βαθμολογία (6η θέση) παίρνει πολύ δύσκολα αποτελέσματα εκτός έδρας (3-3-8). Στο 2,00 του άσου το προβάδισμα.
115. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Ντέρμπι κορυφής μεταξύ της 2ης Τζίλιγχαμ και της 3ης Νορθάμπτον. Αρκετές οι γκέλες εντός έδρας για τους γηπεδούχους (6-4-4) που δεν είναι και σε καλή κατάσταση, 5-0-1 μετράει η Νορθάμπτον στα έξι τελευταία πρωταθλήματος. 2,00 πληρώνει το Χ2.
116. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Η Γουόκινγκ έρχεται από καλά αποτελέσματα και εντός έδρας δεν μπορεί να υποτιμηθεί (8-1-4). Οκτώ θέσεις πιο πάνω είναι η Φόρεστ Γκριν (4η), δίνει όμως το έκτο σερί (!) εκτός έδρας της παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και αυτό μπορεί να την επηρεάσει. Μέχρι και 3,00 πληρώνει ο άσος, ξεχωρίζει και το over (1,72), με τους γηπεδούχους να είναι η ομάδα με τα περισσότερα στην κατηγορία (21/26 και 10/13 εντός έδρας).
117. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι καλύτερη ομάδα, με την Τέλφορντ να μην κερδίζει και για 15 σερί αγωνιστικές (0-8-7), δεν βρίσκουμε όμως αξία στο 1,44 του άσου.
118. ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ
Η Νιούπορτ είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Μπρέιντρι έρχεται από καλά αποτελέσματα και έχει κάνει ζημιές εκτός έδρας. Αποφεύγουμε τον άσο του 1,75 και καλοβλέπουμε το over στο 1,61, έτσι δηλαδή όπως έληξαν τα περισσότερα από τα πρόσφατα ματς των δύο ομάδων.
119. ΡΕΞΑΜ-ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Η Ρέξαμ έχει κερδίσει φέτος τρεις φορές τη Σάουθπορτ σε όλες τις διοργανώσεις με 1-4, 2-0 και 1-3. 2η με 14η είναι το ματς, ο άσος λογικά πληρώνει μόλις 1,44, ο συνδυασμός του με το over βρίσκεται στο 2,00.
120. ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Αμφίρροπο ματς, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, με τη Μάνσφιλντ να έρχεται από τέσσερα σερί διπλά, αλλά τη Χέρεφορντ να χάνει δύσκολα στα τελευταία ματς.
121. ΚΟΡΤΡΑΪΚ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Εκτός ρυθμού η Σερκλ Μπριζ που έχει μόλις δύο επίσημα ματς τον τελευταίο μήνα ενώ στο πρωτάθλημα απογοητεύει ούσα ουραγός της κατηγορίας με 0-2-9 εκτός έδρας. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Κόρτραϊκ που βλέπει την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου ως διέξοδο στην Ευρώπη. Αρκετά καλή εντός έδρας (5-3-3) όπου συνηθίζει να κερδίζει τα παιχνίδια της με over, μια επιλογή που προσφέρει η Bet365 στο 2,87 και έχει επιβεβαιώσει σε όλες τις εντός έδρας νίκες της (5/5). Χαμηλό αλλά πολύ πιθανό το 1,72 της πρόκρισης της στον τελικό, με την Σερκλ να σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα όπου κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προβάδισμα μετά το εκτός έδρας γκολ και την ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους έχει η Λάτσιο που δεν έχει ηττηθεί στα δύο φετινά απέναντι της φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Η Γιουβέντους πάντως που έρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα εννέα τελευταία με τη Λάτσιο (6-3-0) με 7/9 να έρχονται under. Επιφυλακτικές αναμένονται οι δύο ομάδες με πρώτη επιλογή το under στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Υπάρχει προβάδισμα στον άσο (2,20) για τη Μάδεργουελ που είναι ανώτερη ως ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση, προβληματίζουν πάντως οι εντός έδρας επιδόσεις της (4-5-3).
124. ΝΤΕΠ. ΑΝΖΟΑΤΕΓΚΟΥΙ-ΤΙΓΚΡΕ
Ρεβάνς της προκριματικής φάσης του Λιμπερταδόρες με τις νικήτριες των ζευγαριών να προκρίνονται στους ομίλους του θεσμού. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ πηγαίνουμε απευθείας στα πέναλτι χωρίς παράταση. Στο πρώτο ματς κέρδισε η Τίγκρε με 2-1, με την ομάδα από τη Βενεζουέλα όμως να είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ανέτοιμοι έδειξαν οι Αργεντίνοι, πηγαίνουμε με το ασιατικό level ball των γηπεδούχων (1,925).
125. ΙΚΙΚΕ-ΛΕΟΝ
Ρεβάνς της προκριματικής φάσης του Λιμπερταδόρες με τις νικήτριες των ζευγαριών να προκρίνονται στους ομίλους του θεσμού. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ πηγαίνουμε απευθείας στα πέναλτι χωρίς παράταση. Το πρώτο ματς έληξε 1-1, με τη Λεόν να ισοφαρίζει στο 87’. Οι Χιλιανοί απέκτησαν έτσι το προβάδισμα για τον σημερινό επαναληπτικό, οι Μεξικανοί όμως είναι ανώτερη ως ομάδα. Δύσκολο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights