CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

194.        ΘΕΛΤΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ντέρμπι νεοφώτιστων, με τη Θέλτα να θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της από ότι κάνει μέχρι στιγμής (3-3-2). 3-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Βαγιαδολίδ, θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο από το 1,90 που βρίσκουμε αυτή την ώρα.
195.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Με τίποτα δεν στρίβει η ουραγός Χέρκουλες, αλλά και η Μούρθια δεν θαμπώνει (5 ματς χωρίς νίκη). 7/9under 2,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 6/9 εκτός οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με τα λίγα γκολ.

196.        ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Ευκαιρία να επιστρέψει στα over κόντρα στην παραγωγική Χιρόνα έχει η Αλμερία.
197.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ
Δεν πείθει εντός η Ουντινέζε αλλά το 3-4-1 που τρέχει στο Φρίουλι απαιτεί το σεβασμό μας, ασθμαίνοντας τελείωσε τη χρονιά η Ίντερ. Πάμε παρακάτω.
198.        ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Νο Βet.
199.        ΚΑΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Από δυνάμεις έμεινε στο τέλος του 2012 η Σεντ Ετιέν, με τη διακοπή να αναμένεται να επιδράσει αναζωογονητικά στο μικρό ρόστερ της. Έχει αρκετό Χ το ματς πάντως και η κάλυψη μοιάζει επιτακτική για όποιον σκοπεύει να στηρίξει τους “στεφανουά”.
200.        ΛΑΝΣ – ΡΕΝ
Το αήττητο 12 αγώνων από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Σικορά κάνουν ελκυστικό το +0,25 της Λανς, αλλά και η Ρεν δεν είναι ομάδα του πεταματού. Θα ρισκάραμε στο Χ.
201.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Από 12 ματς χωρίς ήττα προέρχεται και η Γκινγκάμπ, με την αγορά να στηρίζει το +1,25 ασιατικό διπλό της και όχι άδικα. Η απουσία πάντως του πρώτου σκόρερ της Γιαταμπάρε ελέω Κόπα Άφρικα είναι ένα μείον.
202.        ΜΕΤΣ – ΝΙΣ
Η ξεπεσμένη στη Νασιονάλ (3η κατηγορία) Μετς έχει την ευκαιρία να γευτεί ξανά λίγη από τη δόξα του παρελθόντος, την ώρα που η Νις πιθανότατα θα αγωνιστεί με αλλαγές. 1Χ.
203.        ΣΑΤΟΡΟΥ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Τον πρώτο λόγο έχει η Μπορντό, αλλά δεν είναι ομάδα που θα την εμπιστευτείς εκτός έδρας στο 2,00.
204.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Πάντα επικίνδυνη η Σουόνσι, σπάνια χάνει στο Λίμπερτι (3-6-2 για το πρωτάθλημα) αλλά μεσοβδόμαδα φιλοξενείται από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις για το 1Χ. Άλλωστε το κύπελλο είναι ο μοναδικός εφικτός τίτλος για την Άρσεναλ.
205.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Προφανές και δίκαιο φαβορί η Μεγάλη Κυρία, αλλά στοιχηματική αξία δεν βρίσκουμε.
206.        ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Ομάδες στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α’, η ισοπαλία δεν θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα καμία από τις δύο.
207.        ΜΙΛΑΝ - ΣΙΕΝΑ
Δεν βρίσκουμε αξία πουθενά.
208.        ΠΑΡΜΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ
Νο Βet.
209.        ΤΖΕΝΟΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Ξεχωρίσουμε το GG.
210.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ
Ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της Πεσκάρα, από 8 σερί over 2,5 προέρχεται η Φιορεντίνα, τα 7/8 καιover 3,5. Θα πάμε με τα γκολ.
211.        ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
No Bet.
212.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Ντεμπούτο κάνει ο Αναστόπουλος στον πάγκο του Ατρομήτου, η Κέρκυρα εδώ και καιρό έχει μείνει από βενζίνη (0-1-5 με ένα γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα). Άσος με μηδέν παθητικό.
213.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Εξαιρετικό φίνις στη χρονιά έκανε ο Πανθρακικός (4-2-0), ο ΠΑΟΚ θα έχει 2000 φίλους στο πλευρό του αλλά όχι τον πρώτο σκόρερ του Αθανασιάδη, μόνο για live betting.
214.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, από τα παιχνίδια που λατρεύουν οι Άγγλοι και που οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Δεδομένου πάντως ότι το κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που απέμεινε στη Λίβερπουλ δεν θα κοντράρουμε.
215.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Χωρίς αμυντικούς ξέμεινε Ρεάλ Μαδρίτης, η αγορά κοντράρει τον άσο στην Ασία αλλά εμείς θα προτιμήσουμε το over 3,5 και το GG.
216.        ΕΛΤΣΕ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Έστω και με 1-0 η Έλτσε συνεχίσει να παίρνει νίκες που τη διατηρούν στην κορυφή. 9-0-0 με τέρματα 20-4 μετράει εντός έδρας, η Σαμπαντέλ είναι αξιόμαχη αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
217.        ΛΟΥΓΚΟ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Τρεις σερί νίκες για τη δυνατή στην έδρα της Λούγκο (5-1-3), 1-3-5 εκτός αλλά αήττητη στα πέντε τελευταία η Γουαδαλαχάρα.
218.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΚΟΡΔΟΒΑ
No Bet.
219.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Έξι σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία αλλά η Λας Πάλμας μετράει αήττητο 7-3-0 και κυνηγάει την εξάδα.
220.        ΧΕΡΕΘ – ΟΥΕΣΚΑ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στη ντεφορμέ Χερέθ (0-4-3, δεν σκόραρε στα 4 τελευταία) και την αδύναμη εκτός (2-1-7) Ουέσκα, που θα παραταχθεί με καινούριο προπονητή. Τριπλή.
221.        ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
1-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μαρίτιμο, η Μπέιρα Μαρ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 3-1-1 με αποτέλεσμα να ανασάνει βαθμολογικά. Χ2.
222.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Εμφανές το προφάνες.
223.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Καταλανικό ντέρμπι για ακόμα μια φοράμε καθαρό φαβορί, στοιχηματικά θα μας απασχολήσει μόνο το ενδεχόμενο να σκοράρει η ανεβασμένη Εσπανιόλ.
224.        ΠΟΥΜΑΣ – ΑΤΛΑΣ
Νο Bet.
225.        ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Άσος και over 2,5, στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η Μορεϊρένσε αφού αμυντικά η Μπράγκα δεν είναι η σταθερότερη ομάδα της κατηγορίας.
226.        ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ
Ματς για πολλά γκολ, 7/9 over 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και το αγωνιστικό στυλ τους συνηγορεί.
227.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Χάλι μαύρο η Μαγιόρκα, που από καθαρή τύχη έσπασε το σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη στην έδρα της Μπέιτς την προηγούμενη αγωνιστική αλλά χωρίς τους Φαλκάο, Τουράν και Μιράντα δεν θα ρισκάρουμε στο διπλό.
228.        ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ιδιαίτερα αξιόμαχη η νεοφώτιστη και ευχάριστη έκπληξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος Εστορίλ, προέρχεται από 2-2 για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Πόρτο, στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να σκοράρει κόντρα στη Μπενφίκα ώστε να βγει το GG.
229.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Πρεμιέρα στη μεξικάνικη Κλαουσούρα, η πρωταθλήτρια της Απερτούρα Τιχουάνα έρχεται με φόρα και δύσκολα θα σκοντάψει στην έδρα της Πουέμπλα. Χρειάζεται πάντως κάλυψη στο Χ, καλή επιλογή τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights