CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 1/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΑΑΛΕΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ
Η νεοφώτιστη Άαλεν διέψευσε τους πάντες και πήγε στη διακοπή από την 5η θέση. Ωστόσο, εκτός έδρας ήταν καλύτερη από ότι εντός, όπου κέρδισε μόνο τρεις φορές (3-2-4). Η Μπόχουμ είναι μία θέση πάνω από τη ζώνη, αλλά πριν τη διακοπή είχε αλλάξει τεχνικό και πραγματοποίησες πολύ καλές εμφανίσεις, που συνδυάστηκαν από σπουδαίες νίκες. No bet.
101. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Εξάποντο στην ουρά με τη Ντιναμό να είναι στη ζώνη των μπαράζ και τη Ντούισμπουργκ πέντε βαθμούς ψηλότερα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι γηπεδούχοι άλλαξαν τεχνικό, όμως εντός έδρας παραμένουν μέτριοι (2-2-5). Δύσκολο ματς και αυτό.

102. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Δέκα θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες (7η με 17η), όμως οι αποδόσεις του άσου (1,53) δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, με τη Σαντχάουζεν να παίζει για τις ισοπαλίες. Πάσο και εδώ.
103. ΑΚΙΣΑΡ-ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Η Ακισάρ έχει φανερές και χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές με την επιθετική να είναι η ασθενέστερη και την απόκτηση Γκέκα να καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημά της. Η Καϊσέρι έχει τεράστιες μεταπτώσεις στην απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν μπορούμε να την στηρίξουμε σαν φαβορί ακόμα και μέσα στην αδύναμη Ακισάρ. Πολύ δύσκολη η εκτίμηση για σημείο, με τα λίγα γκολ σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan να φαντάζουν η καλύτερη επιλογή αφού περιμένουμε ένα παιχνίδι αναμονής με την ήττα να είναι καταστροφική και για τους δύο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ
Οι δύο ομάδες διακρίνονται για τις επιθετικές τους αρετές πράγμα που δείχνει και η στατιστική αφού στα παιχνίδια τους σημειώνονται πολλά τέρματα. Η Μπεσίκτας έχει και πολλές απουσίες σε αντίθεση με την Καραμπούκ που έχει την σημαντική επιστροφή του Λούα Λούα στην επίθεση. Δεν μπλέκουμε με σημείο αλλά προτιμάμε τα πολλά γκολ με το αμφίσκορο να βρίσκεται στο 1,57 και τα 4-6 γκολ που επέλεξαν και οι Bet Bloggers σε απόδοση 2,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΙΟΡ
Η Γκινγκάμπ είναι ανώτερη ως ομάδα και έχει δείξει πολλά θετικά δείγματα φέτος, όμως αν και παραμένει αήττητη από το Σεπτέμβριο έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία (1-4-0) και εντός έδρας Χ έληξαν τα μισά της παιχνίδια (4-5-1). Με απολογισμό 4-12-6 η Νιόρ παίζει σχεδόν παντού για τις ισοπαλίες, με το 3,45 του Χ (Stoiximan) να κρίνεται υψηλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΙΣΤΡ-ΑΝΖΕ
Πέντε αγωνιστικές έχει να κερδίσει η Ιστρ (0-1-4), στο ίδιο διάστημα η Ανζέ (που είναι στο -1 από την πρώτη τριάδα) μετράει 4-0-1. Μοιρασμένο ματς, η ισοπαλία δείχνει πιθανή και γι’ αυτό πληρώνει μόλις 2,87.
107. ΚΑΕΝ-ΝΙΜ
Η Καέν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, όμως εντός έδρας έχει κάνει αρκετές γκέλες (6-0-4) και βρίσκει απέναντί της μία… αγριεμένη ομάδα. Η Νιμ έρχεται από τρεις σερί νίκες, σκοράρει ανελλιπώς εδώ και οκτώ σερί παιχνίδια και βρήκε δίχτυα από δύο φορές και πάνω στα πέντε τελευταία, σκοράροντας σε αυτό το διάστημα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες. Δύσκολα βγάζει αμφίσκορα εντός έδρας η Καέν, αλλά η Νιμ δείχνει ασταμάτητη και μπορεί να σκοράρει και στο γήπεδο αυτό. 2,00 πληρώνει το goal-goal στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΛΑΒΑΛ-ΟΣΕΡ
Εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Λαβάλ που δεν έχει νίκη εδώ και 8 επίσημα ματς και το 2013 στο πρωτάθλημα έχει 3/3 ισοπαλίες. Για την Οσέρ είναι ξεκάθαρο ότι μόνο η «βαριά» φανέλα δεν φτάνει, αφού από ουσία δεν έχει… πολύ και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-7. Πάσο.
109. ΛΑΝΣ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Η Λανς ηττήθηκε τη Δευτέρα από την Ντιζόν βάζοντας τέλος στο μεγάλο αήττητο σερί της (8-7-0 σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 6-12-4. Η Γκαζελέκ είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και το παλεύει, αλλά εκτός έδρας είναι αδύναμη (1-3-7). Παίζεται ο άσος στο 1,90.
110. ΣΕΝΤΑΝ-ΚΛΕΡΜΟΝ
Ουραγός η Σεντάν και με πολύ κακές εντός έδρας επιδόσεις (1-3-5), κοντά στη ζώνη και η Κλερμόν, αλλά αποδίδοντας καλύτερα μακριά από το γήπεδό της (4-4-3). Γρίφος το ματς.
111. ΤΟΥΡ-ΣΑΤΟΡΟΥ
Η Τουρ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και δυσκολεύεται αρκετά να πάρει αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι μετράνε πέντε σερί over και goal-goal, τα τέσσερα εκ των οποίων ήταν και over 3,5. Η Σατορού είναι αρκετά σφιχτή φέτος, αλλά όλα τα παιχνίδια της στην έδρα της Τουρ τα προηγούμενα χρόνια είχαν αρκετά γκολ. 2,025 πληρώνει το over 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΧΑΒΡΗ-ΝΤΙΖΟΝ
Την πρώτη της εντός έδρας νίκη με τον νέο της προπονητή ψάχνει η Χάβρη, που έρχεται από δύο σερί διπλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ντιζόν είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά είναι… καλός αντίπαλος για να τον υποδεχτείς, αφού ζορίζεται εκτός έδρας μετρώντας 1-4-4, με το μοναδικό διπλό της να έρχεται τον Αύγουστο. 2,20 πληρώνει ο άσος στην Bet365, με τη Ντιζόν να μην έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν εκτός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΒΑΑΛΒΑΪΚ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Ψηλότερα στη βαθμολογία η γηπεδούχος, που όμως δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (0-3-1) και δεν σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα. Η Χέρενφεν είναι πάντα κοντά στη ζώνη των πλέι άουτ και αγνοεί ακόμα το διπλό (0-5-5). Δείχνει αδιάφορο στοιχηματικά.
114. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ-ΑΛΜΙΡΕ
Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, δεν υπάρχει όμως αξία στο 1,44 του άσου αν δούμε τις εντός έδρας επιδόσεις της (2-4-2). Η Αλμίρε εκτός έδρας μετράει 8/9 over, ενδεχόμενο που αναμένεται να μας απασχολήσει στο live.
115. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ-ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Η Ντεν Μπος υστερεί εμφανώς σε όλους τους τομείς, ενώ σήμερα θα έχει και απουσίες. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία και εντός έδρας μετράει 3-0-6. Το -0,25 ασιατικό διπλό πληρώνει 2,15.
116. ΟΣ-ΦΟΛΕΝΤΑΜ
Μέτρια συνολικά η Ος που σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει και στον καλύτερό της παίκτη. Η Φόλενταμ δείχνει ικανή για το διπλό, το οποίο πληρώνει 1,90.
117. ΤΕΛΣΤΑΡ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες, η Ντόρντρεχτ όμως κάνει αρκετά διπλά φέτος (5-2-2) και αξίζει στήριξης. Στο 2,05 το -0,25 ασιατικό διπλό.
118. ΦΕΕΝΤΑΜ-ΕΜΕΝ
Γειτονικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν να αγωνιστούν από τις 21 Δεκεμβρίου! Η Έμεν ζορίζεται ιδιαίτερα εκτός έδρας (1-3-5), δεν λέει όμως κάτι το 1,66 του άσου.
119. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε δύο κάκιστες άμυνες με τη γηπεδούχο να μετράει 3-0-5 εντός έδρας με 7/8 over και τη φιλοξενούμενη 0-1-8 με 7/9 over. Το ασιατικό over 3 πληρώνει 1,825.
120. ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ-ΧΕΛΜΟΝΤ
Η Χέλμοντ είναι ανώτερη ποιοτικά, όμως η Φορτούνα χάνει δύσκολα μέσα στην έδρα της (4-1-2). Καθαρή τριπλή το ματς.
121. ΤΟΥΛΟΥΖ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Με τον Ιμπραΐμοβιτς εκτός έδρας να είναι μια ομάδα μόνος του καθώς έχει πετύχει τα 13/19 τέρματα της Παρί και την άμυνα τους να είναι αψεγάδιαστη (7 σερί ματς με μηδέν παθητικό), οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή. Δύσκολα θα τους ανακόψει την πορεία η Τουλούζ που μετράει 7 σερί ήττες από τους Παριζιάνους. Στο 1,875 παίζεται το ασιατικό διπλό -0,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Η Βέρντερ μπήκε στη νέα χρονιά με 2/2 ήττες με 0-5 και 3-2. Προδίδεται από την ασταθή της άμυνα φέτος η ομάδα της Βρέμης, αλλά κόντρα στο Αννόβερο έχει καλή παράδοση και συνήθως κερδίζει εύκολα εντός έδρας (6-2-0 τα οκτώ τελευταία χρόνια, όλες οι νίκες σε συνδυασμό με over). Πολλά τα προβλήματα φέτος για το Αννόβερο μακριά από την έδρα του, μετράει 2-0-7 με 8/9 over και 6/9 over 3,5. 2,63 πληρώνει στον Stoiximan το 4-6 γκολ, με τα εκτός έδρας ματς της ομάδας του Σλόμκα να έχουν κατά μέσο όρο 4,33 γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Καλό ντερμπάκι για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά αντιστοιχηματικό, αφού η Γιουνάιτεντ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εντός έδρας (6-6-2), ενώ η Κόβεντρι είναι καλύτερη στα εκτός έδρας της παιχνίδια (7-3-5).
124. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΑΡΝΕΤ
Εξάποντο ουράς το παιχνίδι, με την Μπρίστολ Ρόβερς να είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη με τον νέο της τεχνικό και την Μπαρνέτ να μετράει τις περισσότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (3-3-9). Έχει λογική ο άσος στο 2,10.
125. ΕΜΠΣΦΛΙΤ-ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Πολλά τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα για την ουραγό Έμπσφλιτ που έρχεται και από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Προς τα δεξιά γέρνει το ματς, στο 2,025 το -0,25 ασιατικό διπλό.
126. ΡΟΜΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ
Όπως σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Ρόμα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο αλλά να προτιμήσουμε και πάλι την πεπατημένη των 4-6 γκολ που βρίσκουμε σε απόδοση 2,40 στον Stoiximan και οι Bet Bloggers το επέλεξαν. Εναλλακτική επιλογή ο 1 στο ΗΤ για τη Ρόμα που βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στην Bet365 και έχει επιβεβαιωθεί σε 7/11 εντός έδρας της ματς φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
127. ΡΕΤΖΙΝΑ-ΒΕΡΟΝΑ
Αν και στη Β’ Ιταλίας είναι πολύ δύσκολο μία ομάδα να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας, η ενισχυμένη στις μεταγραφές Ελλάς έχει προβάδισμα νίκης κόντρα στη βαρετή τη φετινή χρονιά Ρετζίνα. Το παιχνίδι θέλει κάλυψη και στην ισοπαλία οπότε καλύτερη λύση δείχνουν να είναι τα γνωστά σκορ 0-1/1-2/0-2 με κάλυψη στα 1-1/0-0 που δίνουν μέση απόδοση 2,58 στην Bet365 και καλύπτουν το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
«Τσιμπημένες» κρίνονται οι αποδόσεις του διπλού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που προέρχεται από μεγάλη νίκη ενώ έχει σαφώς καλύτερο υλικό από την ομάδα του Τζούκιτς. Η απουσία του Έμπερτ στερεί πολύ από την επιθετική δύναμη των γηπεδούχων, με την αγορά ήδη να κινείται προς τη στήριξη των Βάσκων. 1,875 αποδίδει το +0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
129. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ-ΑΤΛΑΣ
Χωρίς νίκη ακόμα η Τζαγκουάρες στο πρωτάθλημα (0-1-3), σαφώς καλύτερη η εικόνα της Άτλας (2-1-1). Το δείχνουν και οι αποδόσεις ότι πρόκειται για δύσκολο ματς (2,20-3,30-3,30).





777. ΜΑΛΑΓΑ-ΕΦΕΣ
Τρομερά συμπαγής ομάδα η φετινή Μάλαγα δείχνει ότι όποιος την υποτιμά το πληρώνει, με την ΤΣΣΚΑ να το μαθαίνει από πρώτο χέρι την προηγούμενη αγωνιστική. Η Εφές από την άλλη εκτός έδρας αποδυναμώνεται αρκετά, αν και με το 4-1 υπέρ της σίγουρα θα έχει λιγότερο άγχος στην προσπάθεια να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην υπόθεση πρόκριση. Στο 1,80 πρόλαβε τον άσο ο eb00f στον Stoiximan, όπου έχει πέσει στο 1,75, ενώ στην Bet365 είναι μόλις στο 1,67. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
778. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΚΙΜΚΙ
Σημαντικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, δύσκολο πάντως η Κάχα να κάνει και δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας. Η Κίμκι από την άλλη είναι πάντα αρκετά μαχητική και αρέσκεται να κάνει ντέρμπι τέτοια ματς. Υψηλό το -6,5, ενδεχομένως να υπάρχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για ένα χαμηλότερο χάντικαπ υπέρ των Ισπανών στο live. Επιλογή για pregame ποντάρισμα η νίκη της Κάχα από 1-10 πόντους που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
779. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Το άγχος σίγουρα το έχει ο Παναθηναϊκό ως φαβορί κάτι που ίσως επηρεάσει την έκβαση του αγώνα. Φυσικά και με το μυαλό και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, αναμένεται να μην ανοίξει τόσο το σκορ. Τόσο το +12,5 των Γερμανών όσο και το under 149,5 σε Bet365 και Stoiximan αντίστοιχα έχουν μεγάλη αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights