CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Στο 2-2 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟ (video)


Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους πράσινους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Σισοκό ο οποίος πέτυχε δυο γκολ δίνοντας δυο φορές το προβάδισμα στο Τριφύλλι με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+ με πέναλτι του Περόνε στο οποίο υπέπεσε ο Μπουμσόνγκ.


Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές συγκινήσεις έγινε το Σάββατο το βράδυ στην Τρίπολη με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 με το Τριφύλλι να έχει σε μεγάλη μέρα τον Σισοκό ο οποίος πέτυχε και τα δυο του γκολ και τον Περόνε να ισοφαρίζει στο 94+ μετά από αστείο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπουμσόνγκ.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο 2013 ιατήρησε το φετινό του αήττητο από ομάδες της πρώτης πεντάδας αλλά θα μπορούσε να φύγει με την νίκη από το γήπεδο του Αστέρα καθώς στο 93' ο Μαυρίας έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-3 και να έχει προβάδισμα δυο γκολ.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι έστω και στο τέλος κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι στην Τρίπολη όπου φέτος δεν έχουν γνωρίσει την ήττα.
Γήπεδο: Θόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (ΧΙΟΥ)
Βοηθοί: Φαντόπουλος Νικόλαος (ΠΕΙΡΑΙΑ), Κούλα Χασάν (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
4ος: Τριτσώνης Σταύρος (ΑΘΗΝΩΝ)
Παρατηρητής: Παπαδάκος Σπυρίδων (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (46' Φορμίκα), Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (76' Έγκον), Λεάντρο, Ράγιο, Ντε Μπλάσις (62' Κάφα), Περόνε, Ναβάρο.
Παναθηναϊκός (Φάμπρι):Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46' Τριανταφυλλόπουλος), Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Καζιγιάμα (65' Φουρλάνος), Σισοκό, Ζέκα και Τοτσέ.
Σκόρερς: 26' Ράγιος, 90+ Περόνε/ 6΄-73' Σισοκό
Κίτρινες: 15' Ντε Μπλάσις/ 15' Βελάσκες, 42' Βιτόλο, 86' Σο
Κόκκινες:
Το ματς
Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Σισοκό εκμεταλλεύτηκε λάθος των παικτών του Αστέρα, έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Τοτσέ αλλά ο Ισπανός σούταρε απελπιστικά έξω.
Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 6'. Ο Σο στον χώρο του κέντρου είδε ωραία τον Σισοκό στα τριάντα μέτρα του έκανε την μπάλα ο άσος από την Ακτή Ελφαντοστού την κατέβασε όμορφα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
Το Τριφύλλι εκμεταλλευόμενο και το υπέρ του 0-1 κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, έβρισκε χώρος και έδειχνε να έχει καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλο του σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο.
Διπλή ευκαιρία για το 0-2
Μάλιστα στο 20' ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει το 2-0 όταν ο Καζιγιάμα είδε ωραία τον Τοτσέ του έκανε την κάθετη πάσα στο ύψος του πέναλτι αλλά τελευταία στιγμή έκοψε σε κόρνερ ο Μπαρτολίνι.
Την εκτέλεση του από τα δεξιά ανέλαβε ο Σισοκό με τον Σο στο ύψος του πέναλτι να πηδάει ψηλότερα από όλους να παίρνει την κεφαλιά και τον Ράγιος να διώχνει πάνω στην γραμμή σε νέο κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Το κατάφεραν στο 26' όταν ο Ντε Μπλάσις έδωσε στον Περόνε, αυτός κατέβασε όμορφα την μπάλα, σήκωσε το κεφάλι είδε τον επερχόμενο Ράγιος του πάσαρε την μπάλα και αυτός με ένα μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε.
Ο Παναθηναϊκός έπεσε και ο Αστέρας ανέβηκε αυξάνοντας και άλλο την πίεση του και στο 34' σουτ του Ουσέρο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Καρνέζης. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή των δυο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο.

Από μια αλλαγή για κάθε ομάδα
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι δυο ομάδες έκαναν από μια αλλαγή. Για τους γηπεδούχους αποχώρησε ο Πιπίνης και μπήκε ο Φορμίκα για να περιορίσει τον Σισοκό ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Φάμπρι έβγαλε τον Βελάσκες που είχε κάρτα και πέρασε στην θέση του τον Τριανταφυλλόπουλο.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο στο 49' όταν ο Ουσέρο έπιασε το σουτ αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε την μπάλα.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο ομάδες να έχουν την κατοχή, να κυκλοφορούν την μπάλα αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Φθάσαμε έτσι στο 70' για να έχουμε ένα άστοχο σουτ του Σο.
Γκολάρα από Σισοκό
Όσα δεν είδαμε όμως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τα είδαμε από το 76' μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Αρχικά στο 76' ο Σισοκό πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με ένα πανέμορφο τέρμα έδωσε προβάδισμα και πάλι στον Παναθηναϊκό.
Στο 81' σουτ του Έγκον, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Τριανταφυλλόπουλο, ο Καρνέζης μπλόκαρε παρά το γεγονός ότι η μπάλα άλλαξε πορεία.
Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και πάλι στην επίθεση με τον Σεϊταρίδη από τα δεξιά να κάνει την σέντρα και τον Φούλοπ να απομακρύνει προ του Φουρλάνου που ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία.
Χαμένες ευκαιρίες
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 92' ο Ναβάρο από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Περόνε πήρε την κεφαλιά και ο Καρνέζης έκανε την μεγάλη επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ την μπάλα.
Στην επόμενη επίθεση ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-3 όταν ο Τοτσέ άλλαξε με τον Μαυρία που είχε περάσει ως αλλαγή στις καθυστερήσεις, ο νεαρός άσος βγήκε τετ α τετ με τον Φούλοπ αλλά πλάσαρε άστοχα.
Πέναλτι του Μπουμσόνγκ και εύστοχη εκτέλεση του Περόνε
Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει καθώς μετά από σέντρα από τα αριστερά για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπουμσόνγκ σε μια φάση να απομακρύνει μέσα στην περιοχή έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και έπιασε την μπάλα με τα χέρια με τον Γιάχο να δίνει το πέναλτι.
Ο Περόνε ανάλαβε την εκτέλεση του και αλά Πανένκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το τελικό 2-2 σε ένα πολύ όμορφο ματς.

Ο MVP της αναμέτρησης

Χωρίς αμφιβολία ο Ιμπραίμ Σισοκό ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού έβαλε δυο γκολάρες ενώ ταλαιπώρησε συνέχεια την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο αδύναμος κρίκος

Σίγουρα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπουμσόνγκ ήταν πραγματικά αστείο. Ο Γάλλος έχασε την ισορροπία του και βρήκε την μπάλα και με τα δυο του χέρια και έδωσε την ευκαιρία στον Περόνε να ισοφαρίσει και να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στον Αστέρα Τρίπολης.

Στατιστικά Αγώνα

2Γκολ2
1Ασίστ1
12Τελικές Προσπάθειες6
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
5Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
4Κεφαλιές1
1Αποκρούσεις4
20Επεμβάσεις12
21Κλεψίματα16
17Φάουλ13
2Οφσάιντ1
4Κόρνερ6
54Λάθη51
13/23Γεμίσματα

4/22

logo ros

Τσιώλης: "Κρατάμε το βαθμό στο τέλος"


Στον Αστέρα Τρίπολης από το ματς με τον Παναθηναϊκό κρατάνε τον βαθμό στο τέλος και την διατήρηση του αήττητου εντός έδρας, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη

Στον Αστέρα Τρίπολης από το ματς με τον Παναθηναϊκό κρατάνε τον βαθμό στο τέλος και την διατήρηση του αήττητου εντός έδρας, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και αυτό μας άγχωσε. Μετά το 1-1 βρήκαμε πατήματα και θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2. Κάναμε αλλαγή στο δεύτερο μέρος για να σταματήσουμε τον Σισοκό που ήταν εξαιρετικός.
Μετά το 80', που είχε καθυστερήσεις, είχαμε ευκαιρίες και μείναμε αήττητοι. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και ευχαριστημένοι και διατηρήσαμε το αήττητο. Μπορεί ο ντόρος που έγινε για την ομάδα και ο ενθουσιασμός, να δημιούργησαν πρόβλημα. Κρατάμε το βαθμό στο τέλος, την απόσταση από τους αντιπάλους και πάμε για τον Ολυμπιακό".
Για τη διαχείριση της δεύτερης θέσης: "Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη γιατί έγινε ντόρος για τον Αστέρα. Πρέπει να συνηθίσουμε τη δεύτερη θέση γιατί η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πράγματα".
Για την αλλαγή του Πιπίνη: "Ο Χρήστος είχε χάσει προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Σισοκό με τον Φορμίκα που είναι γρήγορος στα λίγα μέτρα".
Για το αν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός ή κακός ο Αστέρας: "Ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός. Μετά το 20λεπτο θα μπορούσαμε να αλλάξουμε δεδομένα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν σε μια κλωστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Δεν πρέπει να τον υποτιμάς. Ευτυχώς που πήραμε βαθμό".
Για τον Ολυμπιακό: "Με τον Παναθηναϊκό ηταν πιο κρίσιμο το ματς γιατί τον υπολογίζουμε πιο πολύ ως αντίπαλο για τα πλέι οφ. Ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί μέσα στην έδρα μας και αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό".

Φάμπρι: "Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη"


ΦάμπριΟ Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει τη νίκη σύμφωνα με τον Φάμπρι, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που λείπει από το ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και άξιζε να πάρει τη νίκη σύμφωνα με τον Φάμπρι, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που λείπει από το ρόστερ.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
"Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Απαρτίζουν μία ομάδα που βελτιώνεται κάθε μέρα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο ματς και αξίζαμε να πάρουμε τους βαθμούς.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που ένα λάθος κοστίζει και αυτό συνέβη σήμερα στις καθυστερήσεις. Μετά κάποια πράγματα μπορεί να εξελιχθούν άσχημα. Αλλά σήμερα ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη".
Με μία λέξη, αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, ναι ή όχι; "Θα με συγχωρήσετε, αλλά δεν θα μιλήσω για τους διαιτητές. Προτιμώ να σιωπήσω".
Πήγατε στον διαιτητή και του μιλήσατε. Θέλετε να μας πείτε τι του είπατε; "Θέλω να θίξω ένα άλλο θέμα. Θα ήθελε να συγχαρώ τους οπαδούς μας γιατί ήταν δίπλα μας και είχαν μία ζεστή παρουσία. Δεν θα αναφέρω τίποτα που να έχει σχέση με το διαιτητή. Μερικές φορές κάποιος δεν ελέγχει απόλυτα τα συναισθήματα του, αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι. Αυτό μόνο θέλω να τονίσω με κάθε ειλικρίνεια".
Τι συναισθήματα σας αφήνει η αποψινή βραδιά, μετά το τελικό 2-2; "Νομίζω ότι υπάρχει διαρκής βελτίωση και κάποιος μπορεί να την παρατηρήσει Κυριακή με Κυριακή. Έχω αντικρουόμενα συναισθήματα. Συναισθήματα θλίψης, γιατί δεν νικήσαμε, αν και κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς.
Για αυτό θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν μας αφήνει το αποτέλεσμα. Θλίβομαι για τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί προετοιμάστηκαν σωστά όλη την εβδομάδα, σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Σήμερα, η ανταμοιβή μας είναι μικρή, γιατί αξίζαμε τη νίκη. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς".
Είχατε διαπιστώσει ότι παίζοντας από τα άκρα, θα διασπάσετε την άμυνα του Αστέρα και εστιάσατε εκεί; "Πάντα σκέφτομαι. Εάν δεν σκεφτόμουν, δεν θα ήμουν προπονητής, αλλά εκλέκτορας. Πρέπει να προετοιμάζομαι για το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό έκανα. Το παιχνίδι από τους εξτρέμ ήταν ένας τρόπος που είχαμε μελετήσει".
Ο Μπουμσόνγκ είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ότι με εσάς προπονητή, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πλέον τι να κάνουν. Είχατε διαπιστώσει ότι κάποιοι δεν ήξεραν το ρόλο τους; "Τα λόγια που αναφέρατε, του Μπουμσόνγκ, ενός Γάλλου διεθνούς με πολυετή εμπειρία, με γεμίζουν περηφάνια. Όμως δεν θα μιλήσω για το παρελθόν. Από τότε που ήρθα εδώ δουλεύω σκληρά στην ομοιογένεια και στη συνοχή, με σκοπό κάθε ποδοσφαιριστής να μάθει το ρόλο του, να ξέρει τι πρέπει να κάνει και να το κατανοεί.
Έτσι χτίζεις μία ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό κάνουμε. Το μοναδικό φάρμακο είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, αποδεικνύοντας ότι είναι άδικο αυτή η ομάδα με το υλικό που διαθέτει, να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Αυτή η ομάδα, αξίζει πολλά περισσότερα".
Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, είστε ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχετε στη διάθεση σας; "Είμαι ένας άνθρωπος ειλικρινής και μερικές φορές μου τραβούν το αυτί για τα λεγόμενα μου. Όμως αυτός είμαι. Έχω την καρδιά κοντά στο στόμα. Ειλικρινά, θα σας δηλώσω ότι στην ομάδα λείπει κάτι και πρέπει να το βρούμε ως τις 11 Φλεβάρη. Δεν θα υποδείξω τη θέση, αλλά πρέπει να το βρούμε".

Τσαμπούρης: "Tιμητική για μας η 2η θέση"


Ο Σάββας Τσαμπούρης δηλώνει ότι θα είναι τιμητικό για τον Αστέρα Τρίπολης να τερματίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Σάββας Τσαμπούρης μιλώντας στην εφημερίδα "Επενδυτής" αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης και στους στόχους της ομάδας.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στα φοιτητικά του χρόνια και στην προσπάθεια του να πάρει το πτυχίο του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης:
Δεύτεροι στην βαθμολογία, δεύτεροι σε επίθεση και άμυνα. Μήπως τελικά η δεύτερη θέση αποτελεί εφικτό στόχο για τον Αστέρα φέτος;
"Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά θα είναι πολύ τιμητικό αν τα καταφέρουμε. Βέβαια, ακολουθούν και τα play off, που κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι πιο ηλίθιο υπάρχει. Δεν μπορεί να κρίνεται μια σεζόν σε έξι αγώνες στο τέλος και όχι από τη διάρκεια μιας ομάδας".
Μα αν ήταν μια δίκαιη διαδικασία, θα έβαζε στην μάχη και τον 1ο της βαθμολογίας…
"Ακριβώς, ας κρινόταν και ο πρωταθλητής εκεί! Θυμάμαι την χρονιά που τερμάτισε ο ΠΑΟΚ 2ος στο πρωτάθλημα και 2ος ο Παναθηναϊκός στα play off. Και πόσες άλλες..."
Ούτως ή άλλως, πάντως, στόχος σας είναι η είσοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι από την... πόρτα.
"Ναι, πέρσι τερματίσαμε 6οι και πήραμε τη θέση της ΑΕΚ. Φέτος είπαμε για "πεντάδα", αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται πολλές μεγάλες ομάδες μπορούμε και πιο ψηλά".
Τελικά, το καλό ποδόσφαιρο που παίζετε μπορεί να συνδυαστεί και με θετικά αποτελέσματα επί ισχυρών αντιπάλων;
"Το "επιθετικό" ποδόσφαιρο δηλαδή; Ναι, μπορεί. Δεν είναι εύκολο, αλλά το προσπαθούμε. Είναι φορές όμως που πρέπει να παίξεις για το αποτέλεσμα. Χρειάζεται ισορροπία. Στην Ελλάδα όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Εκτός φυσικά από τον Ολυμπιακό, που απομάκρυνε τον προπονητή του, ενώ ήταν αήττητος…"
Στην Τρίπολη δεν πρέπει να σας λείπει τίποτα. Ή μάλλον σχεδόν τίποτα...
"Είμαστε τυχεροί, είναι παράδεισος. Αυτό που θα θέλαμε είναι να βλέπουμε περισσότερο κόσμο. Το καταλαβαίνω όμως ότι δεν είναι απλό πράγμα να δώσει ένας γονιός 40 ευρώ για να δει ένα ματς με το γιο του. Τουλάχιστον τώρα, που παίζουμε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θέλουμε το γήπεδο γεμάτο από τη δική μας πλευρά. Πέρυσι, που είχε έρθει ο κόσμος με τον Ατρόμητο στον ημιτελικό του Κυπέλλου, μας είχε βοηθήσει πολύ να ανατρέψουμε το παιχνίδι".
Σε προσωπικό επίπεδο, κάνεις μια γεμάτη χρονιά. Η θέση του δεξιού μπακ πώς προέκυψε στην καριέρα σου;
"Οι απαιτήσεις μεταξύ της Β’ και της Α’ Εθνικής είναι διαφορετικές. Σε αυτήν την θέση με καθιέρωσε πριν από δύο χρόνια ο Σάκης Τσιώλης".
Πριν από πέντε χρόνια έλεγες ότι στόχος είναι "να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να πάρω το πτυχίο μου" (σ.σ. τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ). Το πρώτο το έχεις καταφέρει...
"Ναι, αλλά θέλω να καταφέρω και το δεύτερο που σου είχα πει. Με πέτυχες, μάλιστα, σε μέρα διαβάσματος, δίνω μάθημα την άλλη εβδομάδα".
Πόσα έμειναν;
"Οκτώ..."
Προφανώς συμφωνείς ότι χρειάζονται και δικλείδες ασφαλείας στα μέτρα ενάντια στους "αιώνιους φοιτητές".
"Εννοείται! Αν θέλουν να πάρουν μέτρα, αυτά θα πρέπει να είναι ενάντια στα "κομματόσκυλα", όχι ενάντια σε όλους τους φοιτητές. Προσωπικά δεν δικαιούμαι πάσο, πληρώνω τα βιβλία μου και δεν επιβαρύνω σε τίποτα τη σχόλη μου. Άσε εμένα, όμως, που κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Υπάρχουν και άνθρωποι που εργάζονται για εντελώς βιοποριστικούς λόγους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Τα διάφορα κόμματα είναι αυτά που επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια".

Σισοκό: "Κάναμε ότι μπορούσαμε"

Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν τα κατάφερε σύμφωνα με τον Σισοκό. Τι είπε ο Φουρλάνος
Σισοκό
Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν τα κατάφερε σύμφωνα με τον Σισοκό.
Ο MVP του Παναθηναϊκού Ιμπραίμ Σισοκό υποστήριξε στις δηλώσεις του στη NOVA:
Πέτυχες δυο γκολ και βοήθησες ουσιαστικά την ομάδα σου πάρα πολύ; "Θα έλεγα ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που έκρινε το παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχουμε δυο τέρματα".
Τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό, ήταν και θέμα αυτοσυγκέντρωσης; "Ενδεχομένως να υπήρξε και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αλλά εμείς κάνουμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε".
Αν κρατά κάτι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη εικόνα της ομάδας, τι άλλαξε; "Πιστεύω ότι είναι το γεγονός ότι όλοι συνεχίζουμε την δουλειά όπως πρέπει και ότι  πλέον δεν έχουμε το Κύπελλο Ελλάδας. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε στο πρωτάθλημα για να βρεθούμε σε μια πολύ καλή θέση".
Δεν σκοράρεις συχνά, αλλά σήμερα πέτυχες δυο γκολ, έπαιξε ρόλο και η αλλαγή θέσης, η αλλαγή πλευράς; "Η πλευρά στην οποία έπαιξα σήμερα είναι η αγαπημένη μου, Θα έλεγα ότι εκεί αποδίδω καλύτερα".
Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στα πλέι οφ; "Όλοι το πιστεύουμε αυτό, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπούμε στα πλέι οφ".
Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο του Αστέρα δήλωσε: "Είναι αλήθεια ότι χρωστούσα μια καλή εμφάνιση στον κόσμο, νομίζω ότι το πέτυχα πετυχαίνοντας δύο γκολ. Παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα και όταν παίζουμε καλά ως ομάδα εγώ παίζω καλύτερα. Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά στο επόμενο ματς θα παίξουμε ακόμα καλύτερα για να τα καταφέρουμε".
Για τα νεύρα του και την ένταση στο ημίχρονο: "Είναι λογικό το να είναι σκληρό ένα παιχνίδι , όλοι πηγαίνουν πάνω στη μπάλα αλλά το να αφήσεις τη μπάλα για να χτυπήσεις έναν παίκτη, αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν περίμενα".
Φουρλάνος: "Χάνουμε το καθαρό μυαλό"
Από την πλευρά του ο Σπύρος Φουρλάνος είπε: "Αυτό που έλειψε ήταν το μυαλό μας στην τελική προσπάθεια. Ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το 3-1 και από ένα λάθος, θέμα τύχης θα έλεγα έγινε το πέναλτι και δεχτήκαμε την ισοφάριση".
Τι συμβαίνει και τα χαλάτε στο τέλος; "Θεωρώ πως κατά την διάρκεια του αγώνα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Χάνουμε το καθαρό μυαλό που έχουμε και χάνουμε τα παιχνίδια κατά αυτό τον τρόπο".
Ο Παναθηναϊκός δείχνει καλύτερη εικόνα τι έχει αλλάξει; "Σίγουρα υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην ομάδα. Είμαστε καλοί παίκτες, απλά έπρεπε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο".
Ποια είναι η συνέχεια για τον Παναθηναϊκό; "Η συνέχεια είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι η είσοδος μας στα πλέι οφ".
Σειταρίδης: "Πιστεύω θα προλάβουμε τα πλέι οφ"
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης υποστήριξε μετά το ματς: "Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη όμως κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Ξεχνάμε ότι έγινε και συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα άλλο παιχνίδι μπροστά μας".
Η ομάδα δείχνει να χάνει την αυτοσυγκέντρωση της στα τελευταία λεπτά; "Θα πρέπει να το δουλέψουμε ίσως είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, δεν ξέρω απλά ίσως να έχει μπει στο μυαλό μας. Όταν πλησιάζουμε στο 85' και μετά, είναι σαν να γυρνάει ένας διακόπτης και είναι σαν να περιμένουμε να φάμε γκολ. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει μια ή δύο φορές παύει να είναι σύμπτωση".
Ο Παναθηναϊκός θα προλάβει τα πλέι οφ; "Είχαμε αλλαγή προπονητή, προσπαθεί από τη πλευρά του να περάσει κάποια καινούρια πράγματα, μέχρι στιγμής υπάρχει μια σχετική βελτίωση και πιστεύω ότι μπορούμε.
Αν έχουμε και τη τύχη με το μέρος μας και διορθώσουμε κάποια προβλήματα όπως το να τρώμε γκολ στις καθυστερήσεις, τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα".
Μαυρίας: "Μπορούσα να κάνω καλύτερο πλασέ"
Τέλος, ο Χάρης Μαυρίας τόνισε: "Έκανα λάθος πλασέ, το κακό είναι ότι μετά φάγαμε το γκολ και εκεί που σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να κάνεις το 3-1 ισοφαρίστρηκες και αυτό είναι πολύ κακό.
Μπορούσα να κάνω καλύτερο πλασέ. Μπορούσα να περάσω τον τερματοφύλακα, είχα πολλές επιλογές που δεν ακολούθησα".
Ο διεθνής άσος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Φάνηκε ότι είμαστε ανεβασμένοι και αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι αυτό είναι η βελτίωση μας".
Σε ερώτηση για το στόχο των πράσινων υποστήριξε: "Ο στόχος μας είναι τα πλέι οφ και αν συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις θα μπούμε. Δουλεύουμε στην προπόνηση, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Κάθε ματς για μας είναι τελικός, είμαστε Παναθηναικός και πάντα πρέπει να παίζουμε με αυτή τη νοοτροπία".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights