CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 20/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.


140. ΡΙΝΤ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Με ρυθμούς πολυβόλου σκοράρει η Ριντ, η ΒΑΚ Πέλετς δεν είναι ομάδα που θα παίξει μαζική άμυνα, γεγονός που μεγαλώνει την πιθανότητα να δούμε παιχνίδι με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, αν ειδικά αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ τους, είναι ικανοί να βρουν δίχτυα και να βοηθήσουν για τον 1 & over, που αποδίδει 2,50 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
141. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Αν και η Σερκλ δεν δείχνει ικανή να… αναστηθεί, εντούτοις έχει δύο ματς λιγότερα από τις υπόλοιπες και σε αυτά υπολογίζει για να τις φτάσει στη βαθμολογία. Δεν έχει η Σαρλερουά κάποια έδρα που να τρομάζει, η φιλοξενούμενη έχει υπέρ της την παράδοση και στο 2,70 της Bet365 αξίζει το ρίσκο στο διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
142. ΣΑΟΥΘΕΝΤ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Τρόφι. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, αν το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η Σάουθεντ είναι μία κατηγορία κάτω (Λιγκ 2 με Λιγκ 1) αλλά στο πρώτο ματς έβγαλε διπλό 0-1. Το δείχνουν και οι αποδόσεις ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο ματς (3,00-3,40-2,50), το διπλό έπεσε από το αρχικό 2,70 στο 2,50.
143. ΚΡΟΥ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Τρόφι. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, αν το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Στο πρώτο ματς κέρδισε η Κρου 0-3 και σχεδόν εκμηδένισε το ενδιαφέρον για τον επαναληπτικό. Με το σκεπτικό ότι η Κόβεντρι θα πρέπει να επιτεθεί από νωρίς, το over στο 1,80 έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.
144. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΣΑΛΚΕ
Σε καλύτερο φεγγάρι βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ, με την ψυχολογία στα ύψη από τις προσθήκες των Σνάιντερ και Ντρογκμπά σε μια έδρα που θα βράζει έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στη χωρίς αρχή και τέλος το 2013 Σάλκε. Ο άσος από ελαφρό αουτσάιντερ πλέον προσφέρεται σε τιμές φαβορί (2,25/Stoiximan) και έχει ακόμα παικτική αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145. ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ίσως το μεγαλύτερο βάσει ονομάτων ζευγάρι των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η φανέλα της Μίλαν ζυγίζει τόνους και όπως έχει γίνει πολλάκις σε ανάλογες περιπτώσεις περιμένουμε οι παίχτες της να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στα παιχνίδια με τους Kαταλανούς. Δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα μείνει στο μηδέν (μόνο στο αδιάφορο για τους «μπλαουγκράνα» 0-0 με τη Μπενφίκα συνέβη αυτό φέτος), αλλά και οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν δίχτυα ώστε να βγάλουν το GG, που βρίσκουμε στο καθόλου ευκαταφρόνητο 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146. ΛΙΝΤΣ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Πολύ δύσκολο ματς, η Λιντς δεν είναι σε καλή κατάσταση και καλείται να επιστρέψει στις νίκες για να μην μείνει οριστικά εκτός πλέι οφ, τη στιγμή που η Μπλάκπουλ έχει ντεμπούτο νέου προπονητή (Πολ Ινς).
147. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΙΚΙΚΕ
Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα στους ομίλους του Λιμπερταδόρες, φυσιολογικά δίνεται τόσο χαμηλά ο άσος (1,25) αφού η διαφορά δυναμικότητας των γηπεδούχων με τους Χιλιανούς είναι πολύ μεγάλη, το να κερδίσει η Βέλεζ με μηδέν παθητικό πληρώνει 1,80.
148. ΧΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ-ΚΑΡΑΚΑΣ
Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη έκπληξη στο πρώτο ματς των ομίλων κερδίζοντας 1-2 την Γκρέμιο, ενώ η Καράκας έχασε 0-1 από τη Φλουμινένσε. Πιθανός ο άσος που προσφέρεται σε απόδοση 1,60, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Καράκας διένυσε 5.300 χλμ για να φτάσει στην έδρα της Χουατσιπάτο (από Βενεζουέλα στη Χιλή)!
149. ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Το παιχνίδι γίνεται σε υψόμετρο 3.700 μέτρων της Βολιβίας, το υψηλότερο στο φετινό θεσμό. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σαν Χοσέ κόντρα σε μια Κορίνθιανς που ακόμα μοντάρεται. Το παιχνίδι είναι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.
150. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΓΚΡΕΜΙΟ
Βραζιλιάνικος εμφύλιος με τη Φλουμινένσε να ξεκινάει με διπλό στους ομίλους και την Γκρέμιο με εντός έδρας ήττα-έκπληξη. Δίκαιο φαβορί ο άσος (2,00), δύσκολα θα δούμε και ανοιχτό σκορ (1,75 το under)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights