CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 2/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 

130.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΟΥΕ
Σούπερ δεύτερο γύρο πρέπει να κάνει η Κολωνία (3-6-1 εντός) για καλύψει το -6 από την 3η θέση και την Καϊζερσλάουτερν, παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας Άουε (2-1-6) θα πρέπει να τα κερδίσει.
131.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Πολλές οι αλλαγές προσώπων στη Πάντερμπορν, η πρωτοπόρος Μπραουνσβάιγκ εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο αλλά η ρέντα της κάποια στιγμή θα σταματήσει. No Bet.
132.        ΚΠΡ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
 Ματς τελικός για την ΚΠΡ, που είναι ενισχυμένη μεταγραφικά και  με τον Ρέντναπ στον πάγκο δείχνει σιγουριά. Η Νόριτς δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, ο άσος στο 1,95 του Stoiximan έχει παικτική αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
133.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.  – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Παιχνίδι για το σκωτσέζικο κύπελλο, οι Ρέιντζερς θέλουν να αποδείξουν ότι η φανέλα τους είναι ικανή να πάρει τέτοια ματς, στο 1,90+ το Χ2.
134.        ΛΕ ΜΑΝ – ΝΑΝΤ
Μοιρασμένο σωστά στη μέση, η Ναντ εκτός χάνει δύσκολα (4-4-2 με τέρματα 10-9). 0-0/1-1/0-1 τα πιθανότερα σκορ.
135.        ΒΑΡΕΖΕ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Αυτοκτόνησαν αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική στις έδρες τους, θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν σε αυτό το εξάποντο για την άνοδο. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία.
136.        ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Με νέο προπονητή η Βιτσέντζα (3-4-4 εντός), στα μαλακά έπεσε η Γιούβε Στάμπια (3-3-5 εκτός) στην υπόθεση για τα στημένα παιχνίδια, γλιτώνοντας την αφαίρεση βαθμών. Μας κλείνει λίγο το μάτι το 1,80 του 0:0 ασιατικού άσου.
137.        ΓΚΡΟΣΕΤΟ –ΠΑΝΤΟΒΑ
Νεκρανάσταση για τη Γκροσέτο, που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Τσιταντέλα με 3-1 αλλά η χρονιά δεν σώζεται με σποραδικές νίκες (στο -10 από τα μπαράζ παραμονής). 4-5-2 μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, 4-2-5 εκτός η Πάντοβα που ξεκίνησε το 2013 με καλή εμφάνιση παρότι έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Λιβόρνο. Γέρνουμε ελάχιστα προς το 0:0 διπλό.
138.        ΛΙΒΟΡΝΟ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Μικρή η απόδοση του άσου , για μια Λιβόρνο που και όταν κερδίζει τελευταία το κάνει οριακά.
139.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ
6-5-0 εντός η Μπρέσια, 26-4 εκτός η Σπέτσια, που περιμένουμε να ανέβει κάποια στιγμή στο 2013. Πάσο ή Χ2.
140.        ΝΟΒΑΡΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Δεδομένη η άνοδος της Νοβάρα (5-0-1) με τον Αλιέτι στον πάγκο η Τσεζένα ξεκίνησε τη χρονιά με νίκη στο εξάποντο με την Βιτσέντζα αλλά έχει ακόμα δρόμο για να κοντράρει ομάδες του βεληνεκούς των γηπεδούχων. Άσος.
141.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΕΜΠΟΛΙ
10-1-0 με τέρματα 24-3 μετράει στην έδρα της η πρωτοπόρος της Σέριε Β’ Σασουόλο, παρά την απουσία του Μπόακι έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Έμπολι που ξεκίνησε με άσχημη εμφάνιση (ήττα 0-2 από τη Νοβάρα) το 2013.
142.        ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΠΑΡΙ
Νο Βet.
143.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, θα πάμε με το αμφίσκορο.
144.        ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Πολύ καλά ξεκίνησαν αμφότερες τη χρονιά (2/2 νίκες η Κασίμπασα, 2-2 στην έδρα της Φενέρ, 3-1 την Τράμπζονσπορ η Ελαζίγκ), καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι αλλά δεν πετάμε τη σκούφια μας.
145.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Τρίτο ματς με τον Χέκινγκ στον πάγκο για τη Βόλφσμπουργκ, που με τον νέο της τεχνικό έχει μία εντός έδρας νίκη και μία εκτός έδρας ήττα. Οι «Λύκοι» ψάχνουν ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να πλησιάσουν αυτές της Ευρώπης και αν και η Άουγκσμπουργκ έχει δείξει καλά δείγματα μέσα στο 2013, δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο βατό αντίπαλο για την επιστροφή τους στις νίκες. Μέχρι και στο 1,85 βρίσκουμε τον άσο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146.        ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ
 Δεν παίζεται εντός συνόρων η φετινή Μπάγερν, αλλά αν κάποια ομάδα μπορεί να της προβάλει αντίσταση αυτή είναι η Μάιντζ του Τούχελ. Η απουσία του Ζαλάι αποδυναμώνει τη γραμμή πυρός των γηπεδούχων αλλά και πάλι περιμένουμε να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις για να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 1,90 βρίσκουμε το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.        ΣΑΛΚΕ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
 Δίκαιο φαβορί η Σάλκε, αλλά ο άσος φυσικά πληρώνει ψίχουλα (1,30+). Δεδομένης της επιθετικής ενίσχυσης της Γκρόιτερ Φιρτ, του Μπάστος που θα θέλει να εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του και της συνήθειας των “βασιλικών μπλε” να κερδίζουν με over θα πάμε με το 1 & over 2,5 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Φορτούνα και Στουτγάρδη έχουν μπει στο 2013 με 2/2 ήττες και μία ακόμα θα φέρει πολλά προβλήματα και στις δύο. Προβάδισμα για νίκη έχουν οι πιο ποιοτικοί φιλοξενούμενοι, που εκτός έδρας τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι στο γήπεδό τους, έχοντας συγκεντρώσει στις εξόδους τούς τους 14/25 βαθμούς τους. 1,975 πληρώνει το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Η Χόφενχαϊμ είναι σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού και δίνει το τρίτο της παιχνίδι με τον Μάρκο Κουρτς, με τον οποίο η φιλοσοφία της άλλαξε και η άμυνα είναι πλέον το ζητούμενο. Ο Κουρτς δεν έχει ακόμα νίκη στον πάγκο των γηπεδούχων και είναι δύσκολο να την πετύχει κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει χάσει εκτός έδρας από τον Σεπτέμβριο. Η πολύ καλή και φέτος Φράιμπουργκ έφερε δύο 0-0 μέσα στο 2013 και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μετά την Μπάγερν. Ματς που δεν αναμένεται να έχει πολλά γκολ, 1,90 πληρώνει το under στηνBet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
150.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΤΟΟΥΚ
Η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για δεύτερη σερί γκέλα στο Emirates, στο γήπεδο όπου μετράει 8 σερί νίκες κόντρα στη Στόουκ η οποία με την σειρά της προέρχεται από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη με 15 γκολ παθητικό, μια απαράδεκτη επίδοση για ομάδα του Πούλις. Παίρνει ποντάρισμα ο άσσος, ελκυστικό το -1,25 των γηπεδούχων στο 1,975, ακόμη καλύτερος ο άσσος σε συνδυασμό με το over που πληρώνει 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ
No Bet.
152.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Η ισοπαλία δεν θα κακοπέσει σε καμία, η νίκη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για παραμονή. Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν άμυνα με τα μάτια και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να κάνει το παιχνίδι ροντέο, πληρώνοντας το over στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153.        ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Σταθερή στις συνήθειες της η πιο ιταλική ομάδα της Πρέμιερ, Έβερτον, όταν πάρει διαφορά ασφαλείας πατάει φρένο κοιτώντας να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η Βίλα έχει καλή παράδοση κόντρα στα “ζαχαρωτά” και εκτός έδρας τελευταία σκοράρει (κάτι που κάνει καλή επιλογή και το GGδεδομένης της αγάπης της Έβερτον για το σημείο) αλλά όσο είναι ο Λάμπερτ στον πάγκο της δεν δείχνει ικανή για τίποτα περισσότερο από τη μετριότητα. 1,95 πληρώνει η νίκη της ομάδας του Μόγιες με 1 (3,60 Bet365) ή 2 (4,15 Stoiximan) γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΣΕΛΣΙ
Ψυχρολουσία στη Τσέλσι μετά τη νέα γκέλα κόντρα στη Ρέντινγκ με πανομοιότυπο τρόπο όπως και το 2-2 κόντρα στη Σαουθάμπτον πριν 2 εβδομάδες. Περιθώρια για νέες γκέλες δεν υπάρχουν όμως η Νιούκασλ πήρε νίκη ουσίας και ψυχολογίας στο Μπέρμιγχαμ και δεν θα παραδοθεί εύκολα. Πολύ χαμηλό το διπλό του 1,90 για τη δυσκολία της αναμέτρησης, αναμονή για καλύτερες τιμές στο live ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μπα στην επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan έναντι μόλις 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Στα ύψη η ψυχολογία για τη Ρέντινγκ που κατάφερε να πάρει βαθμό από την Τσέλσι αν και έχανε με 0-2 μέχρι το 87’, βγαίνοντας έτσι από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από καλά αποτελέσματα έρχονται και οι δύο ομάδες, η Ρέντινγκ μετράει τέσσερα σερί over και goal-goal, η Σάντερλαντ έχει επιβεβαιώσει το over στις 6/7 τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα ελκυστικό το 2,025 που βρίσκουμε για το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
158.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Γουότφορντ έφεραν την ήττα με 2-0 κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι, αλλά ο Ζόλα θα επαναφέρει βασικούς κόντρα στη Μπόλτον (2-5-7 εκτός) και παρά το καλό πρόσωπο των φιλοξενούμενων τελευταία έχουν τον τρίτο λόγο στο ματς. Άσος.
159.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Καμία απ’ τις δύο δεν βγάζει φόρμα (4 ματς χωρίς νίκη η Ίπσουιτς, 3 η Μίντλεσμπρο), δύσκολη η πρόβλεψη του τελικού νικητή. Τα 9/14 over 2,5 που μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα κάνουν κάπως ελκυστικό το over.
160.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Σε σαφέστατη κάμψη η Κρίσταλ Πάλας (1-5-3 στα εννέα τελευταία, χωρίς γκολ στα τρία πιο πρόσφατα), το 8-5-1 που μετράει εντός δεν λέει πολλά αφού η Τσάρλτον είναι ζημιάρα εκτός (6-4-4). Τα έξι σερίGG των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τα 9/14 που μετράει εντός η Πάλας μας οδηγούν στο αμφίσκορο.
161.        ΛΙΝΤΣ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Στα ύψη η ψυχολογία της Λιντς μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Τότεναμ, υποδέχεται την πρωτοπόρο Κάρντιφ για μία ακόμα εντός έδρας νίκη. Οι Ουαλοί είναι πανίσχυροι φέτος και δυνατοί και εκτός έδρας, αλλά τα «παγώνια» στο Έλαντ Ρόουντ μετράνε έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα! 1,85 αποδίδει ο +0,25 ασιατικός άσος στην Bet365, βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων αξίζει και το 4,20 της νίκης των γηπεδούχων με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΧΑΛ
Άλλο ένα ζευγάρι ντεφορμέ ομάδων (χωρίς νίκη στα τρία τελευταία), δεν βγαίνει άκρη.
163.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ
10/14 GG εκτός η Νότιγχαμ, 8/14 εντός η Μπέρμιγχαμ, θα πάμε με το αμφίσκορο, σε μια αναμέτρηση που η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού.
164.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Ξεκίνησε τις νίκες με τον Ο’ Ντρίσκολ η Μπρίστολ Σίτι (δύο σερί εντός κόντρα σε Ίπσουιτς και Γουότφορντ), μόνο το όνομα έχει η φετινή Μπλάκμπερν. Μας κάνει το +1 ασιατικό διπλό, οι πιο τολμηροί πάνε στο Χ2 που πληρώνει καλύτερα.
165.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Ζευγάρι ανάλογο με το παραπάνω, δεν βγάζει μάτια τελευταία η Μπλάκπουλ (4-6-4 εντός), σε καλό φεγγάρι η Μπάρνσλεϊ που μετράει σερί 4-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. +1 ασιατικό διπλό και Χ2.
166.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Λίλις η Χάντερσφιλντ, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-0. Δυνατή στην έδρα της η Ντέρμπι (7-5-2 με τέρματα 30-17), μας κάνει ο άσος του 1,80+.
167.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Δύσκολο ζευγάρι, η Μπέρνλι παρά την ήττα από τη Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενώ πιθανότατα επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της, από την άλλη η Πιτέρμπορο παρότι ουραγός παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία εντός. Λίγο πληρώνει και το over, θα περιμένουμε το live.
168.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Ανεβασμένη τελευταία η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1-0 στην Τσάμπιονσιπ) αλλά η ποιοτική Μπράιτον δεν κοντράρεται, ειδικά από τη στιγμή που έχει τις λιγότερες (6) ήττες στην κατηγορία. Πολύ Χ και λιγότερο διπλό.
169.        ΓΕΟΒΙΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Από υπερπροσπάθεια στο κύπελλο (2-2 με την Τσέλσι) προέρχεται η Μπρέντφορντ (5-7-2 εκτός), τέσσερις σερί νίκες –οι δύο τελευταίες μάλιστα κόντρα στα βαριά χαρτιά της κατηγορίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ΜΚ Ντονς- μετράει η Γέοβιλ (7-2-5 εντός) που χτυπάει δειλά-δειλά την πόρτα της εξάδας. Θέλουμε να στηρίξουμε τον 0:0 ασιατικό άσο αλλά πώς κοντράρεις την ομάδα με τις λιγότερες ήττες (4) στην κατηγορία; Μόνο για live.
170.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΟΛΝΤΑΜ
Σφαλιάρα για τη Γουόλσολ η ήττα από την παραπαίουσα Κόλτσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική (προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες), η Όλνταμ έκανε την υπέρβαση στο κύπελλο επικρατώντας 3-2 της Λίβερπουλ αλλά στη Λιγκ 1 κέρδισε τελευταία φορά στις 8 Δεκέμβρη, μετρώντας έκτοτε 0-1-7. Πάσο.
171.        ΚΡΟΥ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Αήττητη στα τέσσερα τελευταία η Σκάνθορπ (1-3-0), η Κρου μεσοβδόμαδα δίνει τον πρώτο τελικό για το Λιγκ Τρόφι. Γέρνει προς το Χ2, με την αγορά να το στηρίζει από νωρίς. 
172.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Για μια ακόμα φορά πριμοδοτείται από τους μπουκ η χρυσή μετριότητα της Λιγκ 1, ΜΚ Ντονς, του κακού ποδοσφαίρου και των οριακών νικών. Η Μπόρνμουθ με τον Χάουι στον πάγκο έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα το τελευταίο τετράμηνο (12-5-1), μια χαρά μας κάνει το +0,25 διπλό στο 1,90+.
173.        ΜΠΕΡΙ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Η φόρμα (5-1-0) και το εκτός έδρας ρεκόρ (10-3-1 με τέρματα 25-9) της Ντόνκαστερ μιλάνε από μόνα τους. Βάζοντας στην εξίσωση την κακή κατάσταση της Μπέρι (0-5-4 στα πιο πρόσφατα) το διπλό του 2,40 αξίζει ένα ποντάρισμα. Οι πιο επιφυλακτικοί μπορούν να πάμε με το -0,25 ασιατικό.
174.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο πτώματα, η Πόρτσμουθ (0-3-12, έξι σερί ήττες στα πιο πρόσφατα) είναι σχεδόν διαλυμένη, η Κόλτσεστερ έδωσε τέλος στο σερί εννέα ήττων με το 2-0 επί της Γουόλσολ αλλά είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Λιγκ 1 (2-2-10). Θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
175.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Μόνο το όνομα της Πρέστον στηρίζει τα 1,90 του άσου, μιας ομάδας που στα τελευταία έντεκα κέρδισε μόνο την πεσμένη Χάρτλπουλ (1-6-4) και έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας από τις 29/9 (3-7-5). 2-7-1 μετράει στα πιο πρόσφατα η ομάδα με τα περισσότερα Χ (13) στη Λιγκ 1 Σρούσμπερι, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.
176.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Από 12/1 χωρίς ματς η Στίβενεϊτζ, πέντε έδωσε μέσα σε δύο εβδομάδες η Λέιτον Όριεντ.3-5-5 εντός οι γηπεδούχοι, 5-2-7 εκτός η ομάδα του Σλέιντ, προς το διπλό προσανατολιζόμαστε. 
177.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Ματς σαν και αυτό κόντρα στην Καρλάιλ τα καθαρίζει η πρωτοπόρος της Λιγκ 1 Τρανμίρ (8-4-2 εντός), οι φιλοξενούμενοι άλλωστε τελευταία έχουν δείξει να χάνουν τη λάμψη τους. Ικανοποιητικότατο το 1,95.
178.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Κέρδισε το πτώμα της Πόρτσμουθ την προηγούμενη αγωνιστική η Χάρτλπουλ (1-3-9 εντός, χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία) αλλά κόντρα στη Νοτς Κάουντι του 6-7-1 εκτός τα πράγματα αναμένονται δύσκολα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκες για να καλύψουν τους δέκα πόντους που τους χωρίζουν από τη σωτηρία και αυτό βολεύει τους φιλοξενούμενους που θα βρουν πολλούς χώρους στην κόντρα. 
179.        ΓΙΟΡΚ – ΜΟΡΚΑΜ
Από καλή εμφάνιση και ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Τζίλιγχαμ προέρχεται η Γιορκ (4-5-5 εντός), Μόρκαμ δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της αλλά στα δέκα τελευταία έχασε μόλις δύο (3-5-2). Πάσο.
180.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Ανεβασμένη η Γουίμπλεντον, μετά τα δύο σερί διπλά έφερε δύο εντός έδρας ισοπαλίες με 2-2 κόντρα σε Γουίκομ και Πορτ Βέιλ, ομάδα έδρας η 3η της βαθμολογίας Μπέρτον (3-4-8 εκτός), θα πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο. 
181.        ΕΞΕΤΕΡ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Μόνο εκτός έδρας εμπιστευόμαστε την Έξετερ (9-2-3 εκτός, 4-4-7 εντός), η Όλντερσοτ (4-5-5 εκτός) εδώ και καιρό το παλεύει ενώ προέρχεται από ηρωική εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στη Μίντλεσμπρο (αποκλείστηκε δύσκολα με 2-1). Χ2.
182.        ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Νο Βet.
183.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Λογικό σημείο ο άσος, η Άκρινγκτον δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της, αλλά στο 1,50+ προφανώς δεν θα μπλέξουμε.
184.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Τρίτο σερί εντός για τη Ρόδεραμ, στα δύο προηγούμενα ηττήθηκε από τις αδύναμες Μπαρνέτ και Μπρίστολ Ρόβερς. Πάσο.
185.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Στην άμυνα το έχει γυρίσει η Ρότσντεϊλ μετά την αλλαγή προπονητή, 10/14 under 2,5 μετράει εκτός η Τσέστερφιλντ, στο 2,00+ το under 2,5.
186.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ
No Bet.
187.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΤΟΡΚΙ
Tον πρώτο λόγο έχει ο άσος, για μια Τσέλντεναμ (8-4-2 εντός) που κυνηγάει την άνοδο.
188.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
No Βet.
189.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Ιδιαίτερα ζημιάρα φέτος η Άλφρετον (5-5-4 εκτός), μόνο η κόντρα υπάρχει για τον άσο του 1,55+ παρότι το χέρι δεν πάει εύκολα όταν απέναντι υπάρχει η κυνική Γκρίμσμπι.  
190.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΧΑΪΝΤ
Η Γουόκινγκ στην έδρα της  (8-1-4) εμπνέει εμπιστοσύνης, ειδικά κόντρα σε ομάδες του βεληνεκούς της Χάιντ.
191.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Σε ανοδική πορεία η Μάνσφιλντ, η Ντάρτφορντ σιγά-σιγά ξεφουσκώνει. Άσος, αν και θα θέλαμε να πληρώνει καλύτερα. 
192.        ΜΠΑΡΟΟΥ – ΛΟΥΤΟΝ
Το γνωστό πετσόκομμα των αποδόσεων για το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, Λούτον, η Μπάροου μετράει 1-5-6 εντός αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να την αναστήσουν και αυτή. Μακριά.
193.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Συνεχίζει το θεάρεστο έργο της η Λίνκολν (12/14 GG στα πιο πρόσφατα), 10/13 over 2,5 και 9/13 GGμετράει εντός η Μπρέιντρι, από 1-1 ξεκινάει και πάει παντού. Over 3.
194.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Και εδώ θα πάμε με τα γκολ, 10/14 over 2,5 μετράει εντός η Στόκπορτ, 9/14 εκτός η Νόνιτον.
195.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ  - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Νο Βet.
196.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
0-8-8 η Τέλφορντ, που έδιωξε τον Σίντον και θα κατέβει με υπηρεσιακό τεχνικό. Δικαίως φαβορί η Κέμπριτζ.
197.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΡΕΞΑΜ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, με το αμφίσκορο θα πάμε (10/12 εντός μετράει η Φόρεστ Γκριν).
198.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Πολλά γκολ έχουν τα παιχνίδια της Σάουθπορτ (11/14 over 2,5 και GG εκτός), περιμένουμε να σκοράρει και να παρασύρει τη Χέρεφορντ στο ρυθμό της.
199.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΘΕΛΤΑ
Σε παρόμοια βαθμολογική θέση και με τον ίδιο στόχο Οσασούνα και Θέλτα που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Η σημασία του αγώνα που αναμένεται να τις κάνει πιο επιφυλακτικές αλλά και η παράδοση που δείχνει 13/15 NG στα προηγούμενα μεταξύ τους ματς κάνουν αρκετά ελκυστική επιλογή το NG στο 1,90 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
200.        ΓΚΑΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ
Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και μπορεί το Ακρωτήρι να κερδίζει συμπάθειες παντού, όμως η Γκάνα βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία το ματς για να κερδίσει και να προκριθεί εύκολα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, ο άσος είναι στο 1,65 στο εξωτερικό, καλύτερο το 2,37 της Bet365 στο να κερδίσουν οι Γκανέζοι χωρίς να δεχθούν γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
201.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΣ
Νο Bet.
202.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Όπως όλα τα ματς της Ινβερνές ξεκινάει από 1-1.
204.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Ομάδες με πολλά GGκαι οι δύο σκωτσέζοι “Άγιοι” φέτος, περιμένουμε να φέρουν ακόμα ένα.
216.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της η Νιούπορτ (8-3-4 εντός), θα στηρίξουμε την ανεβασμένη Κιντερμίνστερ στο +0,25 ασιατικό διπλό.
217.        ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κομβικό το παιχνίδι για την ΑΕΚ που θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις, δίνει δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα της και κόντρα στον Πανιώνιο που έχει τον ίδιο στόχο. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όμως η άμυνα της ενώ και οι κυανέρυθροι έρχονται από 5 σερί και 7/8 GG στα τελευταία τους ματς. Η επιβεβαίωση του αμφίσκορου πληρώνει 2,37 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
218.        ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Σε δυσχερή θέση ο Πλατανιάς που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 7 αγωνιστικές (0-3-4). Κόντρα στην Ξάνθη έχει στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα με τους Θρακιώτες να έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στα έξι πρόσφατα παιχνίδια τους, εμφανίζοντας σε 12/13 τελευταία και 7/9 εντός έδρας το NG. Πιθανό το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 1,62. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
219.        ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΝ
Η Λοριάν υπέστη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό Νανσί, η οποία δεν είχε κερδίσει από τον Αύγουστο και θα προσπαθήσει να ρεφάρει άμεσα το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα. Πολύ δυνατή στο γήπεδό της, έχει μόνο μία ήττα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, ενώ συνολικά διαθέτει το τρίτο καλύτερο ενεργητικό σε τέρματα. Δύσκολη αντίπαλος, ωστόσο, η Ρεν που εκτός έδρας έχει βγάλει διπλό στις 6/11 εξόδους της, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Υποψιασμένοι οι μπουκ με το 1,75 του goal-goal (Stoiximan) στο ντέρμπι της Βρετάνης να μην αποτελεί ευκαιρία αλλά να είναι αρκετά πιθανό, ενώ το live δίνει ευκαιρία για καλύτερες αποδόσεις εφόσον δεν έχουμε γρήγορο γκολ στο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
220.        ΓΑΝΔΗ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
 Απογοητευτική πορεία πραγματοποιεί η Γάνδη που δεν κερδίζει στους 12 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, δεν σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα και έρχεται από 7/9 under. Αντίστοιχα προβλήματα και για την Γκέρμιναλ που έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, δεν σκοράρει στα πέντε τελευταία όπως και σε 8/12 εκτός έδρας ματς. Καλή λύση το under 2,75 στο 1,90 της Bet365 για δύο ομάδες που έχουν δεδομένο επιθετικό πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221.        ΧΕΤΑΦΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Επτά ματς χωρίς νίκη η Χετάφε που ενισχύεται στην επίθεση με τις επιστροφές των Μπαράντα και Πέδρο Λεόν. Αναγκασμένη να ψάχνει παντού αποτέλεσμα και να σκοράρει είναι η Λα Κορούνια που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Καλή περίπτωση το over 2,25 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΛΤΣΕ
Δύσκολο ζευγάρι, από τη μία η ανεβασμένη και δυνατή στην έδρα της (7-3-2) Λας Πάλμας και από τη άλλη ο πρωτοπόρος και ιδιαίτερα σφιχτή εκτός (10/12 under 2,5, 9-6 τέρματα) Έλτσε. Για το Χ θα παίξουν –όπως συνηθίζουν εκτός- οι φιλοξενούμενοι, δεν θα χαλάσει η ισοπαλία και τη γηπεδούχο.
223.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Με τριάρα απάντησε στο ντροπιαστικό 5-0 από τη Ρεάλ Β’ η Βιγιαρεάλ, που ενισχύθηκε μεταγραφικά αλλά που ακόμα δεν μας έχει πείσει ώστε να κοντράρουμε τη μέχρι πρότινος αήττητη για οκτώ ματς (4-4-0 πριν το 2-0 από τη Χιρόνα) Γουαδαλαχάρα.
224.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Καταλανικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, θα πάμε με τα γκολ.  
225.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Αποδεκατισμένη η ουραγός Σανταντέρ του 1-3-8 εκτός (5-19 τέρματα), αλλά η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν δείχνει να μπορεί να ξεκολλήσει από το 1-1. Πολύ χαμηλά ο άσος για να ασχοληθούμε pregame.
226.        ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Περίοδο φόρμας διατρέχει η Τορίνο που μετράει 6 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα και υποδέχεται την Σαμπντόρια κόντρα στην οποία δεν έχει καλή παράδοση. Το αμφίσκορο το βρίσκουμε σε απόδοση 1,90 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή για 2 ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές και σπάνια μένουν στο μηδέν. Για σημείο η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει κανένα και φαίνεται το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
227.        ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
3/3 ήττες το 2013 μετράει η Αντάλια, που μαστίζεται από τραυματισμούς, 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία η Μπουγιουκσεχίρ που προέρχεται από το μεγαλειώδες 1-4 στην Μπούρσα . Χ2.
228.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Με υπηρεσιακό η Μπούρσα, με ενθουσιασμό η Γαλατά από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μπεσίκτας και την απόκτηση των Σνάιντερ και Ντρογκμπά.  Και πάλι στο 2,00 το διπλό δεν μας κάνει.
229.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Τον καλύτερο παίχτη της έδωσε η Σουίντον, που ως γνωστόν είναι ομάδα έδρας. Παιχνίδι τηλεοπτικό, δεν θα μπλέξουμε.
230.        ΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Πολύ αδύναμη φέτος η Φούλαμ, οι νίκες της είναι οριακές και το ποδόσφαιρο που αποδίδει ίσως από τα χειρότερα στην Πρέμιερ. Αν μείνει πίσω κόντρα στη Γιουνάιτεντ δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει.
231.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Πολύ δυναμικά μπήκε στο 2013 το Αμβούργο, που θέλει να κάνει αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο. Στην έδρα της στηρίζεται η ομάδα του Φινκ, όπως και η αντίπαλος της που εκτός παρουσιάζει αδυναμίες. Στο 2,25 (Stoiximan) ο άσος κρίνεται πολύ τίμιος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
232.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Σε φουλ φόρμα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη (8-1-0) τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής. Παρά την καλή παρουσία εκτός έδρας του Παναθηναϊκού (4-3-3) και ότι προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου είναι δικαιολογημένα το αουτσάιντερ. Μπορεί να κρατήσει το αήττητο ο Αστέρας με το AH 0:0 στο 1,675 τηςBet365 να προσδίδει αρκετή ασφάλεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
233.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Δύο νίκες με 4-1 μετράει η Άλκμααρ το 2013, δύο ήττες στα δικά της παιχνίδια για τη νέα χρονιά έχει να επιδείξει η Γκρόνιγκεν (0-1-4 στα πέντε πιο πρόσφατα) αλλά το 1,50 του άσου δεν μας συγκινεί, την ώρα που έχουμε πληρωθεί πρόσφατα την Άλκμααρ σε πολύ καλύτερες αποδόσεις. Για το live.  
234.        ΡΙΟ ΑΒΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Πολύ αμφίρροπο, οι αρχικές αποδόσεις έδιναν χώρο για στήριξη στους γηπεδούχους αλλά πλέον το βρίσκουμε απόλυτα μοιρασμένο και αντιστοιχηματικό.  Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Ρίο Άβε, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έκανε δύο νίκες με το Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά η απόδοση της παρέμεινε μέτρια.
235.        ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΜΑΛΙ
Λόγω ονόματος και διοργάνωσης παίρνει τα σπόρια στις αποδόσεις η Νότιος Αφρική, η οποία πάντως δεν είναι η ομάδα που τρομάζει. Το Μάλι παίζει έξυπνα και μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, λουκούμι μοιάζει το διπλό στο 3,30 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
236.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΤΣΒΟΛΕ
2/2 νίκες το 2013 μετράει η Μπρέντα, η πιο πρόσφατη μάλιστα με το επιβλητικό 0-4 επί της Βααλβάικ. Αξιόμαχη εκτός έδρας η Τσβόλε (3-5-2) αλλά στο 1,90+ ,μας κάνει το -0,25 ασιατικό των γηπεδούχων.
237.        ΡΟΝΤΑ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Καλά ξεκίνησε τη χρονιά η Ρόντα (μια νίκη μια ισοπαλία εκτός με τη Ντεν Χάαγκ), αντίθετα η Χέρακλες δείχνει σημάδια αποσταθεροποίησης (ήττα με 1-5 από την Αϊντχόφεν και αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Τσβόλε με 3-1 ) ενώ έχει αποδυναμωθεί αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως και να χει όμως οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες, ο άσος χρειάζεται κάλυψη στο Χ. 
238.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΜΑΛΙΝ
Δεν γεμίζει το μάτι η Κόρτραϊκ, σε αντίθεση με τη Μαλίν που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (2-3-0) και έχει βάλει πλώρη για την πρώτη εξάδα. Χ2.
239.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Σε κακό φεγγάρι εδώ και καιρό η Λέουβεν (0-5-6), το παλεύει η Σαρλερουά (4-1-7 εκτός) που σε αποδόσεις αουτσάιντερ (1,90+ το Χ2) αποτελεί επιλογή. Πάντα από 1-1 ξεκινάνε τα παιχνίδια των γηπεδούχων (10/12 GG εντός).
240.        ΛΙΡΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Δεν μας λέει κάτι που το καλό σερί της Λόκερεν (8-0-4 εκτός) σταμάτησε στην έδρα της Άντερλεχτ (2-0), όπου και πάλι στάθηκε στο ύψος της. Η Λιρς είναι μπερδεμένη από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, μετράει 2-6-4 εντός, 0-3-5 από την τελευταία της νίκη και δεν έχει σκοράρει ακόμα μέσα στο 2013. 0:0ασιατικό διπλό.
241.        ΜΟΝΣ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Αγνώριστη η Μπέβερεν με τον Ντε Μπεκ στον πάγκο που φαίνεται να εμπνέει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές. Έχει καταφέρει το τελευταίο δίμηνο να βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη την ομάδα που είναι έξι ματς αήττητη. Εκτός έδρας επίσης δεν χάνει στα πέντε τελευταία ενώ βελτίωσε εντυπωσιακά και τις αμυντικές της επιδόσεις. Από την άλλη η Μονς άγνωστο πως θα εμφανιστεί χωρίς τον καλύτερο σκόρερ της (Περμπέ) που πήγε στη Βιγιαρεάλ με τις αποδόσεις καθαρού φαβορί που της δίνονται να μην αντιπροσωπεύουν την φόρμα των δύο ομάδων. Η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,75 των φιλοξενούμενων στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Εξαιρετική εκτός έδρας η δεύτερη της βαθμολογίας Ζούλτε Βάρεγκεμ (7-2-1 με τέρματα 14-6), χωρίς ματς από της 26/12 για το πρωτάθλημα η ουραγός Σερκλ Μπριζ, που μπορεί να είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός (2-3-0) αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση. 0:0 ασιατικό διπλό.
243.        ΛΙΛ – ΤΡΟΥΑ
Δεν έχει άλλη επιλογή η Τρουά από το να αμυνθεί ώστε να βελτιώσει τις τραγικές της εκτός έδρας επιδόσεις. Βρίσκει τη Λιλ να προέρχεται από δύο σερί ήττες στις οποίες δεν σκόραρε κιόλας, με τους γηπεδούχους να μην αξιόπιστοι εντός έδρας (5-3-2 με 7/10 under). Υψηλό κρίνεται το 2,05 του under στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΕΒΙΑΝ
Τρίτο και τελευταίο εντός έδρας ματς για την τιμωρία της Μπαστιά, η οποία θα φιλοξενήσει την Εβιάν στο Αμπέ Ντεσάμπ. Μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχουν οι Κορσικανοί και μετράνε 9/10 εντός έδρας over, ενώ είτε ως τυπικά είτε ως ουσιαστικά γηπεδούχοι δεν έχουν κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνά τους. 1,90 πληρώνει το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι βγήκε η Μπορντό που ξέμεινε από φορ, ενώ και η Βαλενσιέν ταξιδεύει με πολλά προβλήματα απουσιών, με τους φιλοξενούμενους να διανύουν περίοδο κάμψης. Πάντως, οι Γιρονδίνοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης εντός έδρας (3-6-1) και προτιμότερο δείχνει το under 2,25 (1,85/Bet365), αφού η Μπορντό έρχεται από εφτά συνεχόμενα under και στο γήπεδό της σημειώνονται 1,6 γκολ κατά μέσο όρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
246.        ΜΠΡΕΣΤ – ΝΙΣ
 Δείχνει ότι είναι στο ξεκίνημα αγωνιστικής κοιλιάς η Νις, που όμως η έξοδός της στην έδρα της Μπρεστ την ευνοεί για να επιστρέψει στις επιτυχίες, αφού οι γηπεδούχοι έχουν τιμωρημένο τον πρώτο τους σκόρερ, σημαντικές επιπλέον απουσίες και μετράνε τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες. Εξάλλου στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια φέτος η Νις κέρδισε με 4-2 εντός και 2-4 εκτός για το Λιγκ Καπ. 2,30 πληρώνει το διπλό στην Bet365, με τη συχνότητα που βγάζουν goal-goal οι Νικαιώτες αξίζει και το 4,00 για το 2 & over στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΣΟΣΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Αν και φέτος ηττήθηκε εντός έδρας στο Λιγκ Καπ, η Σοσό έχει πολύ καλή παράδοση όταν υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να τριτώσουν τις νίκες τους το 2013 μπροστά στο κοινό τους, βρίσκουν όμως τη Σεντ Ετιέν σε πολύ καλή κατάσταση, αν και τα διπλά φέτος είναι δύσκολη υπόθεση για τους «στεφανουά». Αρκετά πιθανή η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, την οποία βρίσκουμε μέχρι και στο 3,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
248.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Πολύ βελτιωμένη με τον Αγκίρε στον πάγκο η Εσπανιόλ, σε οκτώ ματς έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα (3-4-1) και εντός έδρας μετράει 3-1-0 σκοράροντας στα 3/4 από δύο γκολ και πάνω. Η Λεβάντε παραμένει πάντα κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά κυρίως λόγω των εντός έδρας επιδόσεών της, αφού εκτός έδρας έχει τη χειρότερη επίθεση κι έχει χάσει και στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους χωρίς να σκοράρει. Ξεκάθαρη επιλογή δείχνει ο άσος, που πληρώνει 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
249.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
2/2 νίκες εντός το 2013 μετράει η Χέρκουλες, αγαπάμε την Αλκορκόν αλλά τη στηρίζουμε μόνο εντός, αφού εκτός έδρας μετράει 4-0-8. Άσος.
250.        ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ
 Τίθενται αντιμέτωπες 2 από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Νάπολι, που έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, θα προσπαθήσει να νικήσει και να πιάσει κορυφή αλλά η Κατάνια προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πολύ χαμηλή η απόδοση στον άσσο καλύτερες επιλογές δείχνουν το over και το GG σε απόδοση 1,70 και 1,80 αντίστοιχα στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Από τα κέφια της Αϊντχόφεν εξαρτάται αποκλειστικά η έκβαση του αγώνα, στοιχηματικά ενδιαφέρον παρουσιάζει το GG, με τη φιλοξενούμενη Ντεν Χάαγκ (3-5-2 εκτός) να μετράει 7/10 μακριά απ’ το σπίτι της.
252.        ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΟΡΤΟ
Το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα καταφέρει ή όχι να σκοράρει η Γκιμαράες.
253.        ΓΡΑΝΑΔΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Κατευθείαν στα βαθιά μπαίνει ο Αλκαράθ αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ για μια Γρανάδα που μόνο ενισχυμένη μπορεί να βγει από τις μεταγραφές (Μπουονανότε, Νολίτο). Ωστόσο θα χρειαστεί χημεία και πολλά παιχνίδια για να προσαρμοστούν οι τακτικές του Ισπανού προπονητή στο ρόστερ της ομάδας. Η Ρεάλ έρχεται από δύο εύκολες νίκες στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια της να μειώσει και άλλο τη διαφορά από την 2η θέση θα αναζητήσει την 6η εκτός έδρας νίκη της σε 12 αγώνες. Με ρίσκο η νίκη των Μαδριλένων σε συνδυασμό με under 3,5 που προσφέρεται στον Stoiximan στο 2,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ.  
254.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Λογικός πλην μικρός άσος.
255.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ
No Bet.
256.        ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες μέχρι στιγμής στο Μεξικό, καθαρή τριπλή.
257.        ΛΕΟΝ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στα δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights