CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 23/2/2013


Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.
133.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Η Ινσταμπούλ σε κάθε παιχνίδι είναι σαν παίζει εκτός αφού έδρα δεν υφίσταται ουσιαστικά στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο που την φιλοξενεί. Η Εσκισεχίρσπορ έχει το μυαλό της και στο κύπελλο και δεν πρόκειται να της κακοπέσει μία ισοπαλία που και την Ινσταμπούλ την διατηρεί στους στόχους της. Χ λοιπόν σε απόδοση 3,40 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

134.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Νίκη-οξυγόνο επί της Σαντχάουζεν σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντιναμό Δρέσδης (1-5-5),  την Ίνγκολσταντ έχουμε γράψει πολλάκις ότι την στηρίξουμε μόνο εκτός έδρας αφού εντός μετράει 3-4-4 και είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία στο “Άουντι ΣπορτΠαρκ”. Πάσο ή Χ2. 
135.        ΚΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Οριακές –όποτε έρχονται- οι νίκες της Κολωνίας (4-6-1 εντός), η Ουνιόν Βερολίνου (2-5-3) παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Τσβάιτε Λίγκα και είναι ικανή για ζημιές. Περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα.
136.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
No Bet.
137.        ΦΟΥΛΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ
 Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Φούλαμ, η Στόουκ μπορεί να κλέψει το βαθμό. 
138.        ΝΑΝΤ – ΧΑΒΡΗ
Κάπου χωλαίνει τελευταία η Ναντ (χωρίς νίκη στα δύο πιο πρόσφατα), η Χάβρη αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει με συνέπεια. 8/13 GG μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 7/12 εκτός οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το αμφίσκορο.
139.        ΒΕΡΟΝΑ – ΒΑΡΕΖΕ
Εξάποντο για την εξάδα, μάτια βγάζει το ντεφορμάρισμα της Βερόνα τη νέα χρονιά (0-1-2), πριν δύο αγωνιστικές γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της τη φετινή σεζόν (8-3-1 το ρεκόρ της). 2-1-0 μετράει στα ίδια η Βαρέζε (5-3-4 εκτός), άσος προς αποφυγή.
140.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΡΕΤΖΙΝΑ
3-7-3 το εντός έδρας ρεκόρ της κολλημένης με τα GG Βίρτους Λαντσιάνο (10/13 αμφίσκορα μετράει στην έδρα της, 5 σερί στα πιο πρόσφατα), αήττητη το 2013 η Ρετζίνα με 3/3 GG (6/12 εκτός συνολικά).Πιθανή ισοπαλία με γκολ, παίζει πολύ το σκορ 1-1.
141.        ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Μετά τα δύο σερί διπλά η Βιτσέντζα (3-4-5 εντός) υποδέχεται το τραίνο της Σέριε Β’ Σασουόλο (7-2-4 εκτός). 9/13 over 2,5 και GG μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 9/13 over και 8/13 GG οι φιλοξενούμενοι. Θα πάμε με τα γκολ .
142.        ΕΜΠΟΛΙ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη Έμπολι που φέτος δείχνει σοβαρό πρόσωπο, η Πάντοβα έχει απουσίες και γκρίνια για έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2). Άσος, στο 2,10 κοντά.
143.        ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Από πουθενά δεν πιάνετε καμία από τις δύο, είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο Καθαρό φαβορί δίνουν οι μπουκ τον άσο (λόγω του 7-3-2 που μετράει εντός η Κροτόνε), θα διαφωνήσουμε.
144.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΜΠΑΡΙ
Πέντε ματς χωρίς νίκη, τέσσερα χωρίς γκολ η Μπάρι, αλλά και η Προ Βέρτσελι (4-2-7 εντός) μετράει 0-3-6 από το τελευταίο της τρίποντο. Τελικός το ματς για τους γηπεδούχους, ίσως μας απασχολήσει στοlive.  
145.        ΤΣΕΖΕΝΑ – ΑΣΚΟΛΙ
2-1-0 μετράει το 2013 η Τσεζένα (5-4-4 εντός), 0-2-1 η Άσκολι (3-3-7 εκτός) που θα στερηθεί της υπηρεσίες του καλύτερου παίχτη και πρώτου σκόρερ της Ζαζά. Άσος.
146.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ
6 σερί GGμετράει η Τσιταντέλα (7/13 GG εντός),η Λιβόρνο ποτέ δεν ήταν ντροπαλή στα γκολ (8/12GGκαι 7/12 over 2,5 εκτός), θα πάμε με το αμφίσκορο.
147.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
Η Ελαζίγκσπορ είναι αδύναμη εντός έδρας αλλά συναντά μια Αντάλιασπορ που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και έχει το μυαλό της στο κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου προέρχεται. Προβάδισμα στον ασιατικό άσσο ΑΗ 0:0 σε απόδοση 2,05 στην Bet365 που επιστρέφει το στοίχημα σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Το Αμβούργο πηγαίνει στο ντέρμπι του βορρά σαφώς πιο ξεκούραστο και σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσει για δεύτερη σερί αγωνιστική ομάδα που έρχεται από ευρωπαϊκό ματς. Παρά την δεδομένη κούραση που θα έχει από το παιχνίδι της Πέμπτης το Αννόβερο είναι κατεξοχήν ομάδα έδρας (έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εντός έδρας κερδισμένων βαθμών στην κατηγορία) και διατηρεί και πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Προκλητικές οι αποδόσεις του άσου (2,50/Bet365), πιο συντηρητική επιλογή το 1,925 στην ίδια εταιρεία για το ασιατικό level ball των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Καθαρό εξάποντο ματς στο Άουγκσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την πρώτη ήττα τους μέσα στο 2013 και να μετράνε 8/11 εντός έδρας under και τη Χόφενχαϊμ να παραμένει επίσης καθηλωμένη εντός της ζώνης του υποβιβασμού και αν και έχει βελτιωθεί αμυντικά με τον νέο της προπονητή, συνεχίζει να μην παίρνει αποτελέσματα. 1,70 αποδίδει το under στονStoiximan, 3/5 under και under 1,5 έχει φέρει η Χόφενχαϊμ με τον Κουρτς στον πάγκο της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΜΑΪΝΤΖ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Την επιστροφή στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ψάχνει η Μάιντζ και στην παραδοσιακά δυνατή της έδρα σπάνια δεν σκοράρει. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από την… αναμενόμενη ήττα με την Μπάγερν, με το ματς αυτό να είναι το μοναδικό επί θητείας Χέκινγκ στο οποίο δεν σκόραρε, αν και μετά την αλλαγή του τεχνικού της δεν έχει βελτιωθεί η βαθμολογική της θέση (2-1-2 απολογισμός). Ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι με το goal-goal να έχει το προβάδισμα και να πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Ασυναγώνιστη φέτος η ομάδα που έχει φτιάξει ο Χάινκες, κάνει περίπατο στην Μπουντεσλίγκα και μετράει 5/5 νίκες το 2013 χωρίς να δεχτεί γκολ. Από τα κέφια των γηπεδούχων εξαρτάται το ματς, εντυπωσιακό το ότι φέτος όλες οι νίκες τους (18/22) ήταν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Λίγα πράγματα η φετινή Βέρντερ που δύσκολα θα αντέξει στο Μόναχο. 1,85 πληρώνει στην Bet365 ο -2 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Έχει κούραση η Στουτγάρδη από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, παράλληλα όμως απέκτησε και ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες της σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι αξιόπιστη εντός έδρας η ομάδα του Λαμπαντία, όμως ακόμα χειρότερα είναι τα δεδομένα για τη Νυρεμβέργη, η οποία διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (7-17 τα γκολ) και δεν έχει νίκη στις εννιά τελευταίες της εξόδους (0-3-6). Αξιοπρεπές το 2,10 που πληρώνει ο Stoiximan για τον άσο. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
153.        ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Απαντήσεις θέλουν να δώσουν οι παίχτες της Άρσεναλ και θα ψάξουν για μια πειστική νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα, που μπορεί να παλεύει τα παιχνίδια της και να βρίσκει δίχτυα αλλά αν οι “κανονιέρηδες” είναι σοβαροί δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα. Θα ξεχωρίσουμε το συνδυασμό άσου μεover 2,5, που αποδίδει 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί ο άσος της Γουέστ Μπρομ, που μπορεί Χόθορνς να είναι δυνατή αλλά είναι σαφές ότι η περίοδος της καλής της φόρμας έχει περάσει ενώ η δυσκολοκατάβλητη Σάντερλαντ δεν καταλαβαίνει από έδρες. Ικανοποιεί το 1,90 που βρίσκουμε για το Χ2 (+0,5 ασιατικό διπλό) στην  Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155.        ΚΠΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Βαθμούς παντού ψάχνει η ΚΠΡ για να σώσει τη χρονιά, αλλά κόντρα στη Γιουνάιτεντ ο Ρέντναπ δεν πρόκειται να ανοιχτεί, αφού και η ισοπαλία θα θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα. Περιμένουμε οι Ρέιντζερς να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι όπως εκείνο κόντρα στη Σίτι πριν ένα μήνα, όταν και απέσπασαν λευκή ισοπαλία, οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι άνετοι βαθμολογικά και πιθανή ισοπαλία δεν θα αποτελέσει καταστροφή. Στο 4,45 το Χ (Stoiximan), μεγαλύτερη ασφάλεια προσφέρει το +1 ασιατικό των γηπεδούχων (1,925 Bet365) αφού ή Γιουνάιτεντ ακόμα και όταν κερδίζει εκτός έδρας φέτος το κάνει συνήθως οριακά.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Ισορροπημένο το ματς και ίσως το 2,10 του διπλού στην Bet365 να μην λέει πολλά, όμως με την Νόριτς να μην σκοράρει ούτε με αίτηση, ίσως αρκεί ακόμα και ένα γκολ στην Έβερτον ώστε να φύγει νικήτρια και να αναπτερώσει τις ελπίδες κατάκτησης μίας εκ των θέσεων της Ευρώπης. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
157.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Ματς στο οποίο λογικά θα πέσουν κορμιά, με τις αντιπάλους να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις. Δύσκολη σε πρόβλεψη το παιχνίδι, πιο ασφαλής επιλογή το 1,60 του Goal/Goal στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
158.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Δεν κάνει στάση το τραίνο της Γουότφορντ  (6-1-1 στα πιο πρόσφατα) απέναντι στην Ντέρμπι, που είναι κλασσικά ομάδα έδρας (8-7-2 εντός, 3-4-9 εκτός). Άσος στο 1,80+.
159.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΛΙΝΤΣ
Επέστρεψε στις ήττες η Μπλάκμπερν μεσοβδόμαδα με το 2-0 στο Χαλ, όπως και η Λιντς στις νίκες με το 2-0 επί της Μπλάκπουλ. Ανάξιο φαβορί οι γηπεδούχοι αφού και όταν κερδίζουν φέτος το κάνουν με αίμα, αλλά η Λιντς δεν εμπνέει ιδιαίτερα εκτός έδρας (3-4-9). Πάσο ή Χ2. 
160.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ
Αμφίρροπο το παιχνίδι, όμως από τη μία ο ενθουσιασμός του κόσμου για την έλευση του Ινς και από την άλλη το μίνι ντεφορμάρισμα της Λέστερ μας κάνουν να κοιτάξουμε προς την έδρα και το ασιατικό level στην Bet365, που πληρώνει 2,08. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΧΑΛ
Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η 2η της βαθμολογίας Χαλ (8-3-5 εκτός), την ώρα που η Μπόλτον (7-5-3 εντός) δεν βρίσκει ρυθμό με τίποτα. Σε χαμηλό ρυθμό θα το πάνε το ματς οι φιλοξενούμενοι, τον πρώτο λόγο δίνουμε στο under (1,85) ενώ αξία υπάρχει στα σκορ 0-0/1-1/0-1/0-2/1-2. 
162.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Από μεγάλο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Κάρντιφ που την έβαλε για τα καλά στη μάχη της εξάδας προέρχεται η Μπράιτον (6-7-3 εντός), η Μπέρνλι συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (5-3-8 εκτός) και δεν δείχνει να έχει δυνάμεις να κυνηγήσει τα πλέι-οφ. Άσος. 
163.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Από τα λεγόμενα εξάποντα, με την Μπάρνσλι να μην έχει κερδίσει μεν την Σίτι εκτός έδρας εδώ και 15 χρόνια, όμως να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην τελευταία θέση και αυτό τους βγάζει άγχος, με το διπλό στο ασιατικό level της Bet365να πληρώνει 1,93 και να αξίζει το ποντάρισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Από τεράστιο διπλό ψυχολογίας με 1-5 στην έδρα της Μίλγουολ προέρχεται η αήττητη στα τέσσερα τελευταία Πιτέρμπορο (2-2-0), οι μπουκ πάντως υποψιασμένοι την δίνουν σε αποδόσεις φαβορί κόντρα σε μια Μπέρμιγχαμ που δεν εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι και για πέταμα. 13/16 GG μετράει εντός η ομάδα του Φέργκιουσον Τζούνιορ, 12/16 εκτός η φιλοξενούμενη, ούτως ή άλλως από 1-1 ξεκινάνε πάντα τα παιχνίδια της Πιτέρμπορο.  
165.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
4-2-0 το αήττητο σερί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ , 3-1-0 εκείνο της Κρίσταλ Πάλας, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση και το Χ.
166.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Ικανή για ζημιές η Τσάρλτον (4-6-6 εντός), όπως το μεσοβδόμαδο 1-2 στην έδρα της Λέστερ, αλλά η Φόρεστ (3-7-6 εκτός) προέρχεται από το εμφατικό 6-1 επί της Χάντερσφιλντ, έχει φτιάξει την εικόνα της με την επιστροφή του Ντέιβις στο τιμόνι της και στο 0:0 ασιατικό θα την προτιμήσουμε. 
171.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες και ψάχνουν να γλείψουν τις πληγές τους. Δεν πιάνεται από πουθενά.
172.        ΚΑΡΛΑΪΛ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
6-3-7 το εντός έδρας ρεκόρ της Καρλάιλ (11/15 over 2,5), φαβορί έστω και ελαφρύ δίνονται πάλι οι ΜΚ Ντονς της μίας νίκης στα οκτώ τελευταία (1-2-5), αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την έδρα στο Draw no Bet , ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τέσσερα σερί οver 3,5 που δείχνει η προϊστορία την τελευταία τετραετία.
173.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΚΡΟΥ
Με 0-2 επιβλήθηκε μεσοβδόμαδα η Κόβεντρι της Κρου για το Λιγκ Τρόφι (έχασε πάντως την πρόκριση αφού στο πρώτο ματς είχε χάσει 0-3),καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η γηπεδούχος (5-5-6 εντός 9-3-5 εκτός) αλλά και πάλι στον άσο δίνουμε τον πρώτο λόγο.
174.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Ξεφούσκωσε η Τρανμίρ (τέσσερις σερί ήττες), η Κόλτσεστερ κάπως το παλεύει τελευταία (3-0-2 στα πιο πρόσφατα) και στην έδρα της δεν τα πάει άσχημα (6-3-7), θα πάμε με το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων που πάντως οι ψυλλιασμένοι μπουκ το δίνουν χαμηλά.
175.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΚΡΟΟΥΛΙ
Νο Bet.
176.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Ταρακουνήθηκε από την ήττα με 2-0 στο Πρέστον η Μπόρνμουθ (8-5-3 εντός), που έδειξε να μην αντέχει τον τίτλο του πρωτοπόρου, 3/3 νίκες συμπλήρωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (8-6-2 εκτός) της οποίας το +0,25 ασιατικό διπλό το βρίσκουμε στο 1,90+ και θα το προτιμήσουμε.
177.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά την περιπέτεια του κυπέλλου για τη Μπρέντφορντ, που στην έδρα της είναι ισχυρή (9-5-2) αλλά η Γουόλσολ του τελευταίου διμήνου (8-1-2) δεν κοντράρεται. 10/16 και 11/16 τα GGτων δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με το αμφίσκορο.
178.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΕΟΒΙΛ
Τις οκτώ σερί νίκες έφτασε η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Λιγκ 1 Γέοβιλ (8-1-6 εκτός), η 2η της βαθμολογίας Ντονκάστερ (7-3-6 εντός) δεν κέρδισε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ενώ γενικά αποδίδει καλύτερα εκτός (10-4-2). Θα πάμε με το Χ2.
179.        ΟΛΝΤΑΜ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Βρήκε πατήματα μετά τη φυγή του Ντίκοφ η Όλνταμ (2 σερί νίκες), η ουραγός Πόρτσμουθ (0-5-15 από την τελευταία νίκη της) θα παίξει για το Χ αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Λογικός αλλά μικρός άσος.
180.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στη Σκάνθορπ (4-5-7 εντός) που μετά τις τρεις σερί νίκες επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα (ήττα 3-0 από τη Γέοβιλ) και την αναγεννημένη Χάρτλπουλ των πέντε ματς (3-2-0) χωρίς ήττα. Παιχνίδι που πρέπει να κερδίζουν οι γηπεδούχοι κόντρα στην ομάδα με το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στην Λιγκ 1 (2-5-9) αλλά δεν θα πληρώναμε για να μάθουμε αν θα τα καταφέρουν.
181.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Ακέφαλη μετά τη φυγή του Ντι Κάνιο η Σουίντον (8-5-3 εντός),μπορεί να κέρδισε τη ντεφορμέ Τρανμίρ μεσοβδόμαδα αλλά κόντρα στη Πρέστον που έδειξε αντίδραση μετά τη απόλυση  του Γουέστλι αναμένεται να έχει δυσκολότερο έργο απ’ ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις. +1 ασιατικό διπλό.
182.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Σε ελεύθερη πτώση η Στίβενεϊτζ (2-0-8 το τελευταίο δίμηνο), αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.
183.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Μία νίκη στα 13 τελευταία μετράει η Άκρινγκτον (1-3-9), σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η 5η της βαθμολογίας  Τσέλτεναμ (5-5-6 εκτός) αλλά το διπλό της χρειάζεται και κάλυψη στο Χ.
184.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Νο Bet.
185.        ΜΟΡΚΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Ηττήθηκε μετά από έξι παιχνίδια η Μπρίστολ Ρόβερς (1-2 από τη Ρόδεραμ),η Μόρκαμ είναι σε καλό φεγγάρι (4-0-1) και προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Πορτ Βέιλ, τον άσο πάντως τον θέλαμε λίγο παραπάνω για να ρισκάρουμε.
186.        ΜΠΑΡΝΕΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Θα πάμε με τη φόρα της Μπαρνέτ στο 0:0 ασιατικό.
187.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΕΞΕΤΕΡ
Από θριαμβευτικό 0-4 στην έδρα της Φλίτγουντ προέρχεται η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Λιγκ 2 (11-3-2) Μπέρτον, αντιμετωπίζει πάντως την 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας Έξετερ (10-2-3). Τριπλή.
188.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ
Δυνατή στην έδρα της η Νορθάμπτον (11-2-3), η Πλίμουθ (3-5-7 εκτός) με τον Σέρινταν πάντως δεν είναι εύκολη λεία. 
189.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Νο Bet.
190.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Στο 0:0 ασιατικό θα προτιμήσουμε την Φλίτγουντ (7-5-3) που ξέρει να αγωνίζεται εκτός έδρας, την ώρα που η Όλντερσοτ δυσκολεύεται στο σπίτι της  (4-3-9).
191.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΙΟΡΚ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές η Όξφορντ (6-4-5 εντός με 8/15 under 2,5) με το 0-1 στην έδρα της Πλίμουθ, αντίθετα η Γιορκ μετράει 0-4-4 απ’ το τελευταίο της τρίποντο (4-8-4 εκτός με 9/16 under 2,5) και η πίεση στον προπονητή της έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη. Ξεχωρίζει το under, πιθανή και η ισοπαλία.  
192.        ΤΟΡΚΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσε η Τορκί, η Πορτ Βέιλ μετράει 9-5-2 εκτός έδρας και θα ψάξει για ακόμα ένα οριακό τρίποντο, οι αποδόσεις του διπλού πάντως είναι απαγορευτικές. Καλύτερη λύση τα σκορ 0-1/0-2/1-2με κάλυψη στα 0-0/1-1.
193         ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
No Bet.
194.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Εξάποντο παραμονής, τελικός για την ουραγό Βάκερ Ίνσμπουργκ (3-0-7 εντός) που υποδέχεται την πλέον αδύναμη εκτός έδρας ομάδα της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. -0,25 ασιατικός άσος.
195.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Νο Βet.
196.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Καβάλα στο άλογο η Κιντερμίνστερ (4 σερί νίκες), 9-3-4 το εντός έδρας ρεκόρ της  και 13-0-2 το συνολικό από τις 10 Νοέμβρη, θα βρει τρόπο να επιβληθεί της δυσκολοκατάβλητης αλλά ντεφορμέ (1-3-5) Άλφρετον.  Άσος.
197.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Με υπηρεσιακό τεχνικό η Λίνκολν (μία νίκη στα δέκα τελευταία), ή του ύψους ή του βάθους η Μπάροου. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.
198.        ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Επιτέλους απέλυσε τον Μπακλ η Λούτον, αλλά το σταύρωμα της με την φορμαρισμένη Μάνσφιλντ (6-0-1) δεν ευνοεί για να στηρίξουμε την αγωνιστική της αναγέννηση.
199.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
9-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Νιούπορτ, η Τέλφορντ ήταν καλή στο τελευταίο (3-3 εντός με Τάμγουορθ) αλλά αγνοεί τη νίκη στα 20 τελευταία. Άσος και πιθανό over.
200.        ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Από τα μεγάλα over του σαββατοκύριακου,10/15 μετράει εντός η Σάουθπορτ, 12/15 εκτός η Γουόκινγκ. Θα ρισκάρουμε στο over 3,5.
201.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΧΑΪΝΤ
No Bet.
202.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΧΕΤΑΦΕ
Η Μαγιόρκα ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη για να πάρει ανάσα όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις, η Χετάφε στα τελευταία δύο εκτός έφαγε δέκα γκολ, όμως ήταν από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Συνέχεια αμφίσκορα φέρνουν οι φιλοξενούμενοι, 1,73 πληρώνει στον Stoiximan να δούμε άλλο ένα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
203.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Τον πρώτο λόγο έχει η αήττητη στα τρία τελευταία (2-1-0) Κιλμάρνοκ, αλλά εκτός (4-7-3) τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι εντός έδρας (5-2-6). 9/13 GG μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.
204.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Σε εξαιρετική κατάσταση (5-2-0) η δυνατή στην έδρα της (4-6-2, 7/12 GG) Ρος Κάουντι, καλή μπάλα παίζει η δεύτερη της βαθμολογίας Μάδεργουελ (6-2-4με 8/12 GG εκτός),θα πάμε με το GGαποφεύγοντας παράλληλα το διπλό.
205.        ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
No Bet.
206.        ΧΑΡΤΣ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Συνεχίζεται η αποσύνθεση της Χαρτς (6-3-4 εντός) που παραπαίει σε όλα τα επίπεδα, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Ινβερνές (τέσσερα ματς χωρίς νίκη) αλλά είναι πιο ομάδα και μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο φέρνοντας το καλοπληρωμένο διπλό.  
220.        ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ
Απογοήτευσε με την τελευταία της εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό η Ξάνθη που όπως όλα δείχνουν θα έχει μια άνετη παραμονή. Αντιθέτως με τη Βέροια που βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού και θα ψάξει από εδώ και πέρα βαθμούς σε όλα τα γήπεδα. Σε 7/11 εκτός έδρας της έφερε ισοπαλία στο ημίχρονο, ένα ενδεχόμενο που πληρώνει 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221.        ΠΑΟΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο την τελευταία και καταϊδρωμένη Κέρκυρα που δεν σκοράρει με τίποτα εκτός έδρας. Μαζική άμυνα θα παίξουν οι Φαίακες όμως με την επιστροφή του Αθανασιάδη και χωρίς να έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς ο "Δικέφαλος του Βορρά" αναμένεται να κερδίσει. Η αξία βρίσκεται στο να έρθει η νίκη του με μηδέν παθητικό που πληρώνει 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222.        ΡΕΝ – ΣΟΣΟ
Στα τελευταία ματς η Ρεν αποδίδει καλά στην επίθεση σκοράροντας στα 6/8 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος τουλάχιστον δύο γκολ, την ίδια συμπεριφορά έχει και στην έδρα της όπου πετυχαίνει δύο γκολ και άνω σε 7/12 ματς. Η Σοσό εκτός έδρας δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και να βάλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, δεν είναι τυχαίο που έχει τη χειρότερη (εκτός έδρας) επίθεση με 6 γκολ. Καλή περίπτωση το over 1,5 γκολ της Ρεν στο 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
223.        ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ
Νέος προπονητής της Μπέιρα Μαρ η παλιά δόξα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου Κοστίνια, δεν θα κοντράρουμε πάντως τη Σετούμπαλ που προέρχεται από δύο σερί νίκες.
224.        ΓΑΝΔΗ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Με τίποτα δεν κόβει φέτος η Σερκλ Μπριζ, ειδικά εκτός έδρας που μετράει 0-2-11 με τέρματα 13-33. Η Γάνδη κουτσά-στραβά έχει επιστρέψει στις επιτυχίες τελευταία και δικαίως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
225.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
 Με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα η Βαλένθια έπιασε την 5η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει ψηλότερα. Με τον Βαλβέρδε στον πάγκο έχει μόνο τρεις γκέλες στο πρωτάθλημα (7-1-2), από Βαγιεκάνο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και μετράει 4/4 διπλά! Η Σαραγόσα δεν κερδίζει εδώ και εφτά σερί αγωνιστικές (0-2-5), ενώ συνεχίζει να είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Επιλογή το 2,05 για το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
226.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
10-2-0 με τέρματα 24-8 ο εντός έδρας απολογισμός της Αλκορκόν, που προέρχεται από ισοπαλία στην ισχυρή έδρα της Κόρδοβα και απέναντι στην ασταθέστατη Σπόρτινγκ Χιχόν (2-5-5 εκτός) έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη.
227.        ΛΟΥΓΚΟ – ΟΥΕΛΒΑ
Στην έδρα της στηρίζεται για την παραμονή η Λούγκο (6-2-4) αλλά η ανεβασμένη Ουέλβα (τρεις σερί νίκες) έρχεται με φόρα κυνηγώντας τα πλέι-οφ. Κλίνουμε ελαφρώς προς τα δεξιά.
228.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Θα στηρίξουμε τη Μούρθια στη έδρα της, αμφότερες δεν είναι άνετες βαθμολογικά αλλά οι γηπεδούχοι (5-4-3 εντός) έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, ενώ και η παράδοση δείχνει 5/5 άσους την τελευταία δεκαετία.
229.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Εξάποντο για την εξάδα, 6-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μόντενα, 1-7-5 το εκτός της Μπρέσια που έχει να σκοράρει τέσσερα παιχνίδια. Θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
230.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Η Τραμπζονσπόρ δεν βλέπεται και πάλι και παρά την αλλαγή προπονητή δείχνει να παραπαίει και να έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο κύπελλο. Η Μερσίν που καίγεται για την νίκη και ο προπονητής της ξέρει καλά τους αντιπάλους έχει προβάδισμα για τους 3 βαθμούς. Σε απόδοση 1,55 βρίσκουμε το ΑΗ +0,5 (1Χ) των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
231.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η έδρα της Σίβασπορ πάντα δυσκολεύει την Μπεσίκτας που για ακόμα μία εβδομάδα έχει σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εκτίμηση δεν πρόκειται να με απασχολήσει καθόλου στοιχηματικά.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
232.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Ματς ανάμεσα σε δύο από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες της Τσάμπιονσιπ, 1-1-7 μετράει το 2013 η Μίντλεσμπρο, από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Μίλγουολ, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
233.        ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Θριαμβεύτρια του βιενέζικου ντέρμπι και στο +10 από τη δεύτερη Σάλτσμπουργκ η Αούστρια Βιέννης (7-1-2εντός), αναμένεται να καθαρίσει τη ντεφορμέ (0-1-9) και αδύνατη εκτός έδρας Αντμίρα (1-3-6), πιθανότατα χωρίς να δεχθεί γκολ.
234.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΡΙΝΤ
Μεγάλο διπλό στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Αντμίρα πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Νέουσταντ (3-2-5 εντός), υποδέχεται τη Ριντ (4-1-5 εκτός με 7/10 over 2,5 και GG) και σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα τη στηρίξουμε, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ τους Γκάρτλερ.
235.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Η ΒΑΚ Πέλετς παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να βρει δίχτυα, προς αποφυγή ο άσος, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, με τις δύο ομάδες να μετράνε 7/10 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
236.        ΣΑΛΚΕ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Μπορεί να πήρε ψυχολογία η Σάλκε από το μεσοβδόμαδο 1-1 στην Τουρκία, όμως με τον νέο της τεχνικό έχει μόνο μία νίκη σε εφτά ματς (1-3-3), ενώ μόνο μία είναι η νίκη της και στις 11 τελευταίες αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα (1-4-6). Η στιβαρή αμυντικά Φορτούνα ξέφυγε στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος, όμως δεν τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας για να πάμε στην κόντρα. Σίγουρα όμως ο άσος δεν είναι για 1,44, ματς που πιθανότατα θα μας απασχολήσει μόνο στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ
Δεν εμπνέει για την έκπληξη ο ΟΦΗ που έρχεται από ήττα η οποία του καταρράκωσε το ηθικό ενώ και οι εκτός έδρας επιδόσεις του είναι τραγικές (1-1-8). Παρόλα αυτά μόνο γέλια προκαλεί το 1,57 στη νίκη του Παναθηναϊκού που δεν πείθει με τις εμφανίσεις του ούτε τον πιο φανατικό και πιστό φίλαθλο της ομάδας, υπό προϋποθέσεις η ενασχόληση μας στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
238.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ
Δεν το βάζει κάτω η μαχητική Χέρκουλες, που παρά την αποδυνάμωση το Γενάρη παίζει καλό ποδόσφαιρο σκοράροντας με άνεση. Δυνατοί στο “Πόλμαν” οι γηπεδούχοι (4-5-2 με 8/11 over 2,5 και 11/11 GG) αλλά η εξαιρετική φέτος Φίτεσε δεν κοντράρεται, ειδικά εκτός έδρας (7-0-4 με 8/11 over2,5). Καθαρή τριπλή, μόνο τα γκολ αποτελούν στοιχηματική λύση. 
239.        ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν πίσω στα τελευταία η Μπράγκα (6 σερί GG, 6 1-3το εντός έδρας ρεκόρ της), αξιόμαχη η Γκιμαράες (3-3-4 εκτός), θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.   
240.        ΖΥΡΙΧΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Χρυσή μετριότητα φέτος η Γιούνγκ Μπόις, εκτός έδρας μετράει 1-3-6 ενώ προέρχεται από ήττα κόντρα στη Γκρασχόπερς. Καλύτερο το ξεκίνημα της Ζυρίχης (1-1-0), η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 9-1-0, θα προτιμήσουμε τον άσο.
241.        ΣΕΡΒΕΤ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Τοπικό ντέρμπι, τελικός για την ουραγό Σερβέτ που παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δυσκολεύεται να φτάσει σε τρίποντα.  Λογική επιλογή το under, στο γκολ θα κριθεί, αν κριθεί.
242.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ
Από τεράστια εντός έδρας αποτελέσματα κόντρα σε Τβέντε (1-1) και Φέγενορντ (3-2) προέρχεται η δυσκολοκατάβλητη εκτός έδρας Τσβόλε (3-5-3), η Γκρόνιγκεν έκανε βήμα πίσω με την ήττα στο Άρνεμ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά ποιότητα και η έδρα της δεν προσφέρουν πρόσφορο έδαφος για κόντρα.
243.        ΦΕΝΛΟ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Σε ελεύθερη πτώση η Βααλβάικ (4 σερί ήττες , επτά ματς χωρίς νίκη), η Φένλο στην έδρα της μετράει πάντως μόλις 2-2-8 έχοντας δεχθεί 36 τέρματα! Μόνο στο live ισως βγάλουμε άκρη.
244.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Μαζεμένα παίζει η Μπέβερεν, ειδικά στην έδρα της (3-5-5 με 10/13 under 2,5), χωρίς άγχος παίζει η δυνατή εκτός έδρας Λόκερεν (8-1-4), τριπλή είναι το ματς, αρκετά πιθανό το σύνολο των 2-3 γκολ (8/13 και 7/13 αντίστοιχα οι δύο ομάδες).
245.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – ΛΙΡΣ
Εξάποντο παραμονής, από 12 ματς χωρίς νίκη προέρχεται η Γκερμινάλ (0-3-9) από 11 η Λιρς (0-4-7), στο τελευταίο οι γηπεδούχοι πήραν παλικαρίσια ισοπαλία στην έδρα της  Λέουβεν αλλά το 2,00 του άσου είναι απλά για γέλια, αφού χρειάζεται σίγουρα κάλυψη στην ισοπαλία.
246.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΜΟΝΣ
Στην έδρα της βασίζεται η Κόρτραϊκ (7-3-3) που θέλει νίκες για να προλάβει την εξάδα και τα πλέι-οφ, η Μονς είναι και αυτή στους 38 πόντους και με 3-1-2 στα πιο πρόσφατα δεν είναι και αμελητέα ποσότητα.  
247.        ΜΑΛΙΝ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Όλα τα δίνει η Μαλίν (7-1-5 εντός) για την εξάδα αλλά η Λέουβεν δεν κάνει χάρες, ενώ σκοράρει παντού (10/13 GG εκτός). Πρώτα με τα γκολ και μετά με τον άσο.
248.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Άνετη μετά τη μεγάλη μεσοβδόμαδη νίκη κόντρα στη Σερκλ Μπριζ η Σαρλερουά (5-2-6 εντός), η δεύτερη στη βαθμολογία και εξαιρετική εκτός έδρας Ζούλτε Βάρεγκεμ (8-3-1) κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού σέντερ φορ της. Θέλαμε πιο ψηλά απ’ το 2,00 το διπλό.
249.        ΑΖΑΞΙΟ – ΛΙΛ
Μετά την αλλαγή προπονητή η Αζαξιό είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο. Έχει απολογισμό 2-4-0 (2-1-0 εντός έδρας), αποτυγχάνοντας να σκοράρει από αυτά τα ματς μόνο στο Παρίσι! Η Λιλ έρχεται από δύο καλές νίκες, αλλά συνολικά είναι ασταθής και φέτος έχει βγάλει διπλό μόνο στα 3/13 εκτός έδρας της παιχνίδια. 2,50 αποδίδει στην Bet365 το ασιατικό level ball των Κορσικανών. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
250.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Η Βαλενσιέν εντός έδρας έχει κάνει γκέλες μόνο με τους “μεγάλους”. Μετράει 7-3-2 (οι ήττες από Παρί και Λυών) και τα πηγαίνει εξαιρετικά με τις ομάδες που είναι από κάτω της στη βαθμολογία. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Τουλούζ που – όπως και η Βαλενσιέν – δεν έχει μπει καλά στο 2013 και μετράει 0-2-5 στις εφτά τελευταίες της εξόδους χωρίς να σκοράρει στις πέντε ήττες. Δύσκολο ματς, αξίζει όμως το ρίσκο στο 2,35 του άσου στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251.        ΕΒΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
 Θα πάμε με το αγαπημένο GG της Μονπελίε (10/12αμφίσκορα μετράει εκτός έδρας).
252.        ΝΑΝΣΙ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Στην κατάσταση και τη δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Νανσί δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας δίνοντας τα όλα για τη νίκη. Άλλωστε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε το σερί των 14 αγώνων που σκόραρε συνεχώς μετρώντας 7 σερί GG στο γήπεδο της. Πρώτη επιλογή και στον αγώνα κόντρα στην πολύ σοβαρή φέτος Σεντ Ετιέν είναι το αμφίσκορο στο 1,83 της Bet365 ενώ καλές περιπτώσεις για σκόρερ των "στεφανουά" είτε first είτε anytime αποτελούν οι Ομπαμεγιάνγκ και Μπραντάο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.        ΤΡΟΥΑ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Η Τρουά είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ η Μπαστιά έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Κοινή συνισταμένη και των δύο ομάδων οι κακές τους άμυνες, που είναι οι χειρότερες στην κατηγορία. 9/13 goal-goal έχει εντός έδρας η γηπεδούχος και 5/6 μέσα στο 2013 ανεξαρτήτως έδρας, 1,83 πληρώνει στην Bet365 ένα ακόμα αμφίσκορο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
254.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Ρεάλ θα θελήσει να καθαρίσει από την αρχή το ματς και να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τις… μάχες με την Μπαρτσελόνα. Με νέο προπονητή η Λα Κορούνια, όμως ήταν πάλι τραγική στο τελευταίο και το 1,75 για το διπλό στο ημίχρονο του Stoiximan είναι αξιοπρεπές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
255.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Σημαντικότατη η απώλεια του πρώτου σκόρερ Ντελοφέου για την Μπαρτσελόνα Β’, η ανεβασμένη Χέρκουλες μετράει 3-2-1 στα πιο πρόσφατα και 2-2-0 στο “Μίνι Εστάδι” την τελευταία δεκαετία. Χ2.
256.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΖΕΝΟΑ
Χωρίς νίκη στα τελευταία 11 οι γηπεδούχοι, αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι, με τους Σικελούς να θέλουν επιτακτικά την νίκη αφού σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση σωτηρία δυσκολεύει. Δεν πρόκειται να χαριστεί η Τζένοα που θα παραταχθεί με στόχο την ισοπαλία και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι με τον Ορσάτο να βγάζει γενικά εύκολα τις κάρτες και το over 5,5 κάρτες σε απόδοση 2,00 στην Bet365 μπορεί να αποτελέσει μία επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ
Χωρίς τέλος η κατηφόρα της Τβέντε (πέντε ματς χωρίς νίκη), παίζει άθλιο ποδόσφαιρο και ο ΜακΛάρεν είναι ακριβώς ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μιας ομάδας. Η Χέρενφεν έχει πολύ γκίνια αλλά και έλλειψη κυνικότητας, η προσπάθεια και το γκολ δεν της λείπουν πάντως και μπορεί να κάνει τη ζημιά.Άσος.
258.        ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΙΛΜΕΣ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας, στοιχηματικά δεν προσεγγίζεται από πουθενά, θα πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι αμφότερες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 2/2 GG.
259.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Εξάποντο παραμονής, θα πάμε με την εμπειρία και τη φανέλα της Σανταντέρ.
260.        ΠΟΡΤΟ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Εξαιρετική εκτός έδρας η Ρίο Άβε (6-1-2 ρεκόρ) αλλά στο “Ντραγκάο” φέτος όλοι προσκυνάνε (9-1-0 με 27-2 τέρματα ο απολογισμός των πρωταθλητών στην έδρα τους). Στοιχηματικά το ζητούμενο είναι αν οι φιλοξενούμενοι θα βρουν δίχτυα, κάτι το οποίο πάντως δεν θα ρισκάρουμε για να μάθουμε.
261.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
 Αγριεμένη αναμένεται να εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα μετά το σοκ της ήττας στο Μιλάνο που την φέρνει σε δύσκολη θέση για τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Καμπ Νου δεν αφήνει σε καμία ομάδα περιθώρια, κερδίζοντας τα 7 τελευταία με μεγάλα σκορ (over 3,5). Ο συνδυασμός 1 & over 3,5 πληρώνει 1,95 στον Stoiximan και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
262.        ΟΛ ΜΠΟΪΣ- ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Στο ψάξιμο είναι ακόμα ο Μπιάνκι στη Μπόκα Τζούνιορς, που εν μέσω πρωταθλήματος και Κόπα Λιμπερταδόρες βρίσκεται σε αναζήτηση σχήματος και ρυθμού. Δεν υπάρχει στοιχηματική αξία στο ζευγάρι, πάμε παρακάτω.
263.        ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΑΤΛΑΣ
Εξάποντο για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Μεξικού, μόνο νίκη θέλει η Κερέταρο, συμβιβάζεται και με το Χ ή Άτλας των τεσσάρων σερί ήττων, κάτι που τη βολεύει αγωνιστικά. 
264.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΙΓΚΡΕΣ
Αγριεμένη η πρωτοπόρος Τίγκρες που μετράει 3/3 νίκες εκτός έδρας, από την άλλη η Κρουζ Αζούλ είναι επίσης αήττητη στο σπίτι της (2-1-0). 2/3 GG και over μετράνε εντός και εκτός έδρας αμφότερες, από 1-1 δείχνει να ξεκινάει, πηγαίνοντας περισσότερο προς το 1-2. 
265.        ΛΑΝΟΥΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Με 2/2νίκες και 7-0 τέρματα ξεκίνησε το Τορνέο Φινάλ η Λανούς, η πρωταθλήτρια Βελέζ πάντως δεν κοντράρεται ελαφρά τι καρδία στο 2,00+.
266.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ
4/6 GG στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει η Μοντερέι, 5/6 στα δικά της η Πουέμπλα, το αμφίσκορο ξεχωρίζει στοιχηματικά. 
267.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΠΟΥΜΑΣ
Τραγική το 2013 η Σαν Λουίς (0-2-5), άλλαξε τεχνικό αλλά δύσκολα θα την στηρίξουμε κόντρα στην αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0) Πούμας.
268.        ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Από μεγάλο διπλό στην έδρα την Μιγιονάριος για το Κόπα Λιμπερταδόρες προέρχεται η Τιχουάνα, κόντρα στην Ατλάντε αναμένεται να παρατάξει αναπληρωματικούς αλλά το δυσκολοκατάβλητο προφίλ της δύσκολα θα αλλάξει. Από 5/6 GG προέρχεται η Ατλάντε, θα πάμε με τα αγαπημένα 1-0/2-0/2-1μεκάλυψη στα 0-0/1-1 των γηπεδούχων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights