CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 24/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
269.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
8-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της εξαιρετικής φέτος (7η στη βαθμολογία) Ράγιο Βαγιεκάνο, από δύο πολύ κακές εμφανίσεις προέρχεται η Βαγιαδολίδ που δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) ενώ έχει και αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ της Όσκαρ Γκονζάλεθ. Θα στηρίξουμε τον άσο.
270.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Δύσκολα κοντράρεται η Γουαδαλαχάρα της μίας μόλις ήττας στα δώδεκα τελευταία (5-6-1), ειδικά κόντρα στην ταλαντούχα αλλά άγουρη Ρεάλ Μαδρίτης Β’.
271.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΙΕΒΟ
Σε καλό φεγγάρι η Σαμπντόρια (2-2-0), έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Κιέβο (3-0-9) αλλά θέλαμε τον άσο πάνω από 2,00.
272.        ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην 4η και αήττητη εντός Φέγενορντ (8-3-0) και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν (6-2-3 εκτός).  Φαβορί το διπλό άνοιξαν οι μπουκ αλλά η αγορά διορθώνει σιγά-σιγά την τιμή του, μοιρασμένο και εντελώς απρόβλεπτο είναι, άλλωστε οι μεγάλοι της Ολλανδίας φέτος δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους. Η λογική φυσικά λέει ότι το ματς ξεκινάει από 1-1.
273.        ΚΟΤΜΠΟΥΣ –ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Παρά τα τέσσερα ματς χωρίς γκολ η Κότμπους δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ και στην ισχυρή έδρα της (6-3-2) περιμένουμε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ουραγό Ρέγκενσμπουργκ,  που το παλεύει αλλά στερείται ποιότητας, ενώ όταν μείνει πίσω στο σκορ καταρρέει.
274.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
9-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου και σταθερότερης ομάδας της Τσβάιτε Λίγκα Μπραουνσβάιγκ, ή του ύψους ή του βάθους η Μόναχο 1860, θα πάμε με τον άσο που πληρώνει 1,85+.
275.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Νο Bet.
276.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Αρχίζει να ξεφουσκώνει η Σεν Γκάλεν (χωρίς τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα) αλλά στην έδρα της μετράει 5-3-1 και η Λουκέρνη των πολλών προβλημάτων δεν εμπνέει για κόντρα.
277.        ΤΟΥΝ – ΣΙΟΝ
Με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Σερβέτ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2013 η κακή φέτος Τουν (4-3-3), η Σιόν (5-1-4 εκτός) έφτασε  σε νίκη ψυχολογίας κόντρα στη Σεν Γκάλεν την προηγούμενη αγωνιστική και στο 0:0 ασιατικό θα τη στηρίξουμε.
278.        ΣΕΛΤΙΚ  ΝΤΑΝΤΙ
Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού, πολλά με λίγα αν και εφόσον δεν βαριέται η Σέλτικ.
279.        ΛΥΩΝ – ΛΟΡΙΑΝ
Με συνέπεια σκοράρει η Λοριάν (8/12 GG εκτός), περιμένουμε να το κάνει και στο Ζερλάν κόντρα στη σοκαρισμένη από τον αποκλεισμό της (με γκολ στο 90’) από το Γιουρόπα Λιγκ  Λυών.
280.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μπετό στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης (8-2-1 με 22-7 τέρματα), ο Λεβαδειακός κυνηγάει τα πλέι-οφ αλλά χωρίς τον Βασιλείου αγωνιστικά το παιχνίδι δεν ξεφεύγει εύκολα από τον άσο.    
281.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Δύσκολα δέχεται γκολ ο Ατρόμητος (7-2-2 εντός) του Αναστόπουλου, με μισό-μηδέν θα προσπαθήσει να κερδίσει τον ΠΑΣ, πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1με κάλυψη στα 0-0/1-1.
282.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ
Ντέρμπι για την εξασφάλιση της τριάδας, αφού ο τίτλος απέχει μίλια και από τις δύο ομάδες, τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαν. Σίτι, η Τσέλσι μεσοβδόμαδα παραλίγο να αποκλειστεί από τη Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα Λιγκ. Τριπλή.
283.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ –ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Εξάποντο παραμονής, με τον άσο της κουρασμένης και από το μεσοβδόμαδο για το Γιουρόπα Λιγκ Νιούκασλ να μην ελκύει. 9/13 over 2,5 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 10/13 τα εκτός έδρας GG της Σαουθάμπτον, θα πάμε με τα γκολ.
284.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Το μεγάλο ντέρμπι του Βελγίου, με τη γηπεδούχο Καμπ Μπριζ να έχει περισσότερα πράγματα να αποδείξει αφού η πρωτοπόρος Άντερλεχτ είναι καβάλα στο άλογο. Δεν θα κοντράρουμε με ελαφριά καρδία την ανώτερη Άντερλεχτ, αλλά δεν θα τη στηρίξουμε κιόλας αφού πολλές φορές παίζει στο όριο.
285.        ΑΓΙΑΞ- ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Απάντηση στον αποκλεισμό-σοκ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο Γιουρόπα Λιγκ θέλει να δώσει ο Άγιαξ (7-3-1 εντός), καθώς και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Αϊντχόφεν στο Ρότερνταμ για να πλησιάσει την κορυφή. Καλή η εκτός έδρας παρουσία της Ντεν Χάαγκ (3-5-3), αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από τον Αίαντα. 
286.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΡΟΝΤΑ
Αμφότερες σε καλή κατάσταση, 2-6-0 αήττητο σερί τρέχουν οι φιλοξενούμενοι, κάτι που δίνει αξία στο +1 ασιατικό διπλό.
287.        ΓΟΥΛΒΣ -ΚΑΡΝΤΙΦ
10 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γουλβς (0-4-6) που πλέον πέρασε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η πρωτοπόρος Κάρντιφ (8-3-5 εκτός) προέρχεται από ήττα και έχει καιρό να κάνει πειστική εμφάνιση.  Πάμε παρακάτω.
288.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ
Δεν έγινε ομάδα επειδή κέρδισε τη Γιουβέντους στο Ολίμπικο η Ρόμα, οι αμυντικές της αδυναμίες παραμένουν και η Αταλάντα (5-3-4 εντός) αναμένεται να σκοράρει απέναντι της όπως έκανε στα πέντε τελευταία μεταξύ τους στο Μπέργκαμο (όλα over). Με τα γκολ θα πάμε.
289.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΙΕΝΑ
Με το καλό ή το κακό η Γιουβέντους θα επιστρέψει στις νίκες.
290.        ΚΑΛΙΑΡΙ –ΤΟΡΙΝΟ
Εξπέρ στις εκτός έδρας ισοπαλίες η Τορίνο (2-8-3), η Κάλιαρι είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν θα πει όχι στο βαθμό.
291.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Ομάδες που βασίζονται στις επίθεση τους, 8/12 over 2,5 και GG μετράει εντός η Μπολόνια, 8/12 over2,5 και 9/12 GG εκτός η Φιορεντίνα, θα πάμε με τα γκολ.
292.        ΠΑΡΜΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ
Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πάρμα (0-3-3),στα ίδια ο απολογισμός της Κατάνια ήταν 4-1-1. Η έδρας όμως (6-5-1 το ρεκόρ της Πάρμα στο “Ένιο Ταρντίνι”), η προϊστορία (7-6-0)και οι σημαντικές απουσίες της Κατάνια μας οδηγούν στον άσο, που θα θέλαμε πάντως πάνω από το 2,00+ που βρίσκουμε αυτή την ώρα.
293.        ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Ντέρμπι στο μέσο της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος, σε καλό φεγγάρι η Καϊσέρισπορ (3-1-0, 4-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της) αλλά θα παραταχθεί με σημαντικότατες απουσίες κόντρα στη Γκεντσλέρ (3-5-3 εκτός). Πιθανή η αλληλεξουδετέρωση και η ισοπαλία.
294.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Χωρίς καθαρό σέντερ φορ η Ντόρτμουντ, αφού οι Λεβαντόφσκι και Σίμπερ είναι τιμωρημένοι, ίσως και για το καλύτερο πάντως αφού ο Ρόις είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και επιστρέφει σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει καλά. Πρώτη σκέψη μας τα γκολ (7/10 GG εντός η Γκλάντμπαχ, 9/11 εκτός η Ντόρτμουντ), μετά έρχεται το διπλό της ανώτερης Ντόρτμουντ.
295.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Χωρίς επίσημο ματς ακόμα μέσα στο 2013 η Σάλτσμπουργκ (6-3-1 εντός) αλλά το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Ραπίντ αποτελεί οριακό παιχνίδι αν θέλει να πλησιάσει την πρωτοπόρο Αούστρια. Θα ρισκάρουμε στον άσο.
296.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ντέρμπι κορυφής στη Ελβετία, με τη Βασιλεία να κυνηγάει την πρωτοπόρο Γκρασχόπερς και να θέλει μόνο νίκη. 8-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, 6-2-2 το εκτός των “ακρίδων”, ποιότητα και εμπειρία εναντίον ενθουσιασμού και ομαδικότητας, το μόνο σίγουρο ότι ο άσος είναι πολύ χαμηλά. 
297.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ένα από τα συνηθισμένα πλέον εξάποντα παραμονής στην Σούπερλιγκ, με τον Παναγόπουλο στο τιμόνι ο Πανιώνιος αλλά ο πολύ καλός τελευταία Πανθρακικός δεν κοντράρεται. 
298.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΕΚ
Από δύο μεγάλες νίκες προέρχεται ο Πλατανιάς, αήττητη στα έξι τελευταία η ΑΕΚ (4-2-0), ο βαθμός πιθανότατα δεν θα δυσαρεστήσει κανένα από τους δύο.
299.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ
3-1-1 μετράει το 2013 η Μπρέντα (2-3-6 εκτός), το αποτέλεσμα πάντως θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πόσες από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι η Άλκμααρ θα κάνει γκολ.    
300.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Τελικός του Λιγκ Καπ, ματς της χρονιάς και πιθανότατα της τριακονταετίας για τις δύο ομάδες. Φυσικό φαβορί η ποιοτικότερη Σουόνσι (3 κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες) αλλά σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε προβλέψεις.
301.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΡΕΣΤ
Πολύ μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε, άλλωστε η Μπορντό μετράει μόλις 4-6-2 εντός και όταν κερδίζει το κάνει οριακά.
302.        ΘΕΛΤΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Με νέο τεχνικό η Θέλτα, αφού στα έξι τελευταία μέτρησε 0-2-4 και έπεσε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, σαφώς ανεβασμένη η Γρανάδα που στα ίδια είχε απολογισμό 3-1-2 αλλά η δυνατή έδρα των Γαλιθιάνων (4-4-3) μας αποτρέπουν απ’ την κόντρα. Θα περιμένουμε το live.  
303.        ΑΛΜΕΡΙΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος (7-4-2 εντός η Αλμερία, 4-0-8 εκτός η Πονφεραδίνα), αλλά πληρώνει λίγο. Θα μας απασχολήσει μόνο στο Live.
304.        ΧΙΡΟΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Εξάποντο στην εξάδα, η μπουκ αβαντάρουν την ισχυρή στην έδρα της Χιρόνα (8-2-2) που στα τελευταία οκτώ πάντως έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-4), προσφέροντας το +0,25 διπλό της αήττητης στα επτά πιο πρόσφατα Κόρδοβα (4-3-0) στο 1,95+. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.
305.        ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στη Γκιμαράες παρά την ήττα με 1-0 η Μορεϊρένσε, που προερχόταν από δύο σερί νίκες με τον Αουγκούστο Ιγκνάσιο στον πάγκο. Η Ζιλ Βιθέντε (2-3-4 εκτός) προέρχεται από δύο σερί ήττες και  έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.
306.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Έχει ποιότητα σαν ομάδα η Νασιονάλ, το έδειξε στις πρόσφατες ισοπαλίες με Μπενφίκα (εντός)και Πάσος Φερέιρα (εκτός). Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες, η Ολιανένσε των πολλών προβλημάτων προσφέρεται για κάτι τέτοιο (1-5-4 εκτός) αλλά είναι η πιο ζημιάρα ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Στο live λοιπόν, περιμένοντας απόδοση καλύτερη από το 1,80 που βρίσκουμε αυτή την ώρα. 
307.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά η παρτίδα δύσκολα σώζεται από τη στιγμή που στην έδρα της μετράει 0-3-8. Είχε ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα η Λεβερκούζεν και ίσως βγάλει κούραση, αλλά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η κάψα των γηπεδούχων για νίκη κάνει ελκυστικό και το over, που σπάνια λείπει από τα εκτός έδρας ματς των “ασπιρίνων” (10/11).
308.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος της ανεβασμένης επί ΜακΝαμάρα Νταντί Γιουνάιτεντ.
309.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΚΕΝΚ
Τέλος το Γιουρόπα για τη Γκενκ των 12/13 εκτός έδρας GG στο πρωτάθλημα, χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Βόσεν πάντως είναι για κόντρα. Η Σταντάρ έχει δείξει σημάδια σοβαρότητας τελευταία και θα τη στηρίξουμε στο 1,90+.
310.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Καράμπουκ (0-2-2) χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε τρία από αυτά, η ουραγός Ακισασπόρ (3-2-5 εκτός) ο παλεύει όλα τα παιχνίδια της και όταν  χάνει το κάνει οριακά. Πάσο ή Χ2.
311.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Καμία εμπιστοσύνη στις φαβόρες της Τουρκίας  είπαμε φέτος, το 6-2-3 της Φενέρ εντός τα λέει άλλωστε όλα. 
312.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
Να ξεπλύνει τη ντροπή από τη δεύτερη ήττα κόντρα στη Λεβάντε θέλει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο Άρης είναι η πλέον αδύναμη εκτός έδρας ομάδα της Σούπερλιγκ (0-4-6 με τέρματα 7-20) και θα έχει σημαντικές απουσίες. Άσος από ημίχρονο, με μηδέν παθητικό και στο -1,5 χάντικαπ. 
313.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ισπανία (5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα) υποδέχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, που είχε και μεσοβδόμαδα ταξίδι και ματς στη Ρωσία, όσο και αν το 12/12 εντός των γηπεδούχων είναι εκφοβιστικό θα αποφύγουμε τον πολύ μικρό σε απόδοση άσο.
314.        ΕΛΤΣΕ – ΟΥΕΣΚΑ
Νόμος στην έδρα της η Έλτσε (11-1-0), ανεβασμένη η Ουέσκα αλλά αναμένεται με τη σειρά της να προσκυνήσει. Μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε, συνήθως με μηδέν κερδίσει η πρωτοπόρος της Σεκούντα.
315.        ΤΟΛΟΥΚΑ- ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
Δεν μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια (πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες) στην ίδια μασχάλη η Τολούκα, με αποτέλεσμα το 2013 η απόδοση της να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Από τεράστια νίκη ψυχολογίας επί της πρωταθλήτριας Τιχουάνα προέρχεται η Τζαγκουάρες, κλείνουμε προς την κόντρα.
316.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Εξάποντο για την είσοδο στην εξάδα, η Λας Πάλμας τα καταφέρνει καλά τελευταία αλλά μόνο στην έδρα της (3-3-6 εκτός), ώρα να αποδείξει η Βιγιαρεάλ (8-3-1 εντός) ότι μπορεί να φτάσει στην άνοδο. Άσος.
317.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Εδώ θα μετρήσει τη δύναμη της 3η της βαθμολογίας Πάκος Φερέιρα, που μετρά εκτός έδρας φέτος 5-4-1 χάνοντας μόνο στο “Ντραγκάο” με 2-0. 11 σερί άσους δείχνει η προϊστορία, 5/6 GGστα πιο πρόσφατα, με τη Μπενφίκα  (7-2-0 εντός) να προέρχεται από δύσκολο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στη Λεβερκούζεν.
318.        ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ
Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου βρίσκει τη Μίλαν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση (5-2-0) και γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα. Με το διπλό σε τιμές φαβορί πάντως θα περιμένουμε το live.
319.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Κλίνουμε ελαφρώς προς τα αριστερά, αν και η καλή εικόνα της Ατλέτικο Ραφαέλα τις πρώτες δύο αγωνιστικές μας κάνει διστακτικούς.
320.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ -ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
Το μεγάλο clasico της Αβεγιανέδα, το μόνο σίγουρο ότι θα πέσουν κορμιά και τουλάχιστον μερικές ψηλές, η Ιντεπεντιέντε καίγεται για τη νίκη αφού κυνηγά τη σωτηρία της, η πρόσφατη παράδοση δείχνει 7-1-0, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα. 0:0 ασιατικός άσος. 
321.        ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Ντέρμπι μίσους και κορυφής, η ποιοτική ανωτερότητα των Παριζιάνων δεν μας επιτρέπει σκέψεις για κόντρα παρά την πολύ μικρή απόδοση του άσου.
322.        ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΛΑΓΑ
Πέντε ματς χωρίς νίκη, τέσσερα χωρίς γκολ η Μπέτις (5-2-5 εντός) που και πάλι έχει αμφίβολο τον καλύτερο παίχτη και πρώτο σκόρερ της Ρουμπέν Κάστρο. Η Μάλαγα κουτσά-στραβά τα καταφέρνει (3-2-0 αήττητο, 5-3-3 εκτός), στα μάτια μας δεν είναι αουτσάιντερ.  0:0 ασιατικό διπλό.
323.        ΧΕΡΕΘ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Τέλος ο Βίγκο από την πάγκο της Χερέθ (0-5-9 στα 14 τελευταία) οπότε και εμείς σταματάμε να την κοντράρουμε μέχρι νεωτέρας, αλλά για να τη στηρίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως η Σαμπαντέλ θέλουμε πρώτα να δούμε έργα. Μόνο για live.
324.        ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Νο Βet.
325.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΛΕΟΝ
7/7 under 2,5 με 1-5-1 ρεκόρ μετράει μέχρι στιγμής η Γουαδαλαχάρα, στα ίδια πλαίσια περιμένουμε να κινηθεί το παιχνίδι της απέναντι στη Λεόν.
326.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΤΙΓΚΡΕ
Θετικό το ξεκίνημα της Ρίβερ με 2/2 νίκες στο Τορνέο Φινάλ, η Τίγκρε πάντως είναι σκληρό καρύδι όπως απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μπόκα. Άσος αλλά για πάνω από 2,00 απόδοση, ό,τι πρέπει για τους ξενύχτηδες της Κυριακής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights