CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας 25/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.


327. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΝΑΠΟΛΙ
Η Ουντινέζε πορεύεται και φέτος με τη δύναμη της έδρας της. Μέσα στο 2013 μετράει 4-0-0 στο Φρίουλι, ενώ έχει και μόνο μία ήττα συνολικά στο πρωτάθλημα (7-4-1), χάνοντας από τη Γιουβέντους στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Νάπολι είναι σε μέτρια κατάσταση και κουρασμένη από το ματς της Πέμπτης, παραμένει όμως αήττητη για οκτώ ματς στη Serie A. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο φαβορί οι παρτενοπέι, αφού στο Φρίουλι σπάνια κερδίζουν, με τη συνολική παράδοση να δείχνει 11-15-4 υπέρ της Ουντινέζε και 2-5-1 στα οκτώ τελευταία. 3,25 πληρώνει το Χ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

328. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Η Γαλατάσαραϊ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την καλή διαφορά που έχει από τη δεύτερη θέση σημειώνοντας άλλη μία νίκη στο γήπεδό της. Την καλύτερη έδρα έχουν οι γηπεδούχοι μετρώντας 7-2-1 και όλες οι νίκες τους (7/10) ήταν από το ημίχρονο. Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Ορντού, που δεν έχει διπλό φέτος και δύσκολα θα αντέξει στην Πόλη. 2,08 πληρώνει ο άσος από ημίχρονο στον Stoiximan, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει μόνο μία φορά φέτος εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
329. ΧΕΡΤΑ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Με νίκη η Λάουτερν θα πλησιάσει στους επτά βαθμούς τη Χέρτα και θα της προσθέσει άγχος εν’ όψει της συνέχειας, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ευνοεί τους γηπεδούχους. Αν το ματς πάει σε αργό τέμπο, η Χέρτα δεν θα πει όχι στην ισοπαλία και με δεδομένο το ότι δεν χάνει εντός, το 3,45 του Χ στον Stoiximan αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
330. ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ
Η Μονακό θα ξεφύγει ξανά στο +5 από τη δεύτερη θέση σε περίπτωση νίκης, αλλά εντός έδρας διαθέτει μόλις τον 8ο καλύτερο απολογισμό (6-6-1) και δεν κράτησε το μηδέν σε κανένα από τα πέντε τελευταία στο πριγκιπάτο. Η Λανς ξέμεινε από στόχους και θα παίξει χωρίς σκοπιμότητες, μετρώντας 6/8 over μέσα στο 2013 και αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο μία φορά. Καλύτερη επιλογή το over στο 2,00 του Stoiximan από τον άσο του 1,72. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
331. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ
Μία κούραση θα την έχουν οι φιλοξενούμενοι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Γουέστ Χαμ έχει και πολλές πιθανότητες νίκης. Το ματς είναι λονδρέζικο ντέρμπι και θα πέσουν… κορμιά, με τα στατιστικά τους στα τελευταία ματς να δείχνουν πως έχουν εύκολο το γκολ, το over στο 1,88 του Stoiximan μοιάζει καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
332. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Η κούραση από το ταξίδι στον Πειραιά θα παίξει το ρόλο της για τη Λεβάντε, η οποία απλά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω στην Ισπανία. Έχει πιθανότητες η Οσασούνα να σκοράρει, αλλά όχι και να κερδίσει το ματς, το 1,85 του goal-goal στον Stoiximan αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
333. ΛΑΤΣΙΟ-ΠΕΣΚΑΡΑ
Παιχνίδι μίσους είναι αυτό μεταξύ Λάτσιο και Πεσκάρα, σε μία κόντρα οπαδών που κρατάει 25 χρόνια, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ψυχολογία από την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, μετρώντας 0-1-5 στα έξι τελευταία με γκολ 3-16. 1,80 πληρώνει ο 1 & over στην Bet365, στο 1,72 ο συνδυασμός αυτός στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
334. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ
«Σκληρή» ήττα για την Ακαδέμικα την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από την Μπενφίκα με πέναλτι στο 95’ και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά βρίσκουν την Μαρίτιμο σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να μην ασχοληθούμε, όμως, με τα γκολ, αφού όλα τα εντός έδρας της Ακαδέμικα είχαν τουλάχιστον δύο τέρματα και τα 8/10 ήταν over, ενώ σχεδόν όλα τα φετινά της over η Μαρίτιμο τα έχει φέρει εκτός έδρας. Στο 2,15 το over, πιο συντηρητικό το over 2,25 στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
335. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ-ΝΙΟΥΕΛΣ
2/2 ισοπαλίες με 0-0 και 1-1 μετράει η Σαν Μάρτιν στο ξεκίνημα της σεζόν, χωρίς να έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Η Νιούελς αγωνίζεται συνεχώς κι έρχεται από το μακρινό ταξίδι στη Βενεζουέλα και την ήττα με 2-1 από τη Λάρα. Στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη και μία ήττα και 2/2 over. Δύσκολο ματς, δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights