CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης 26/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΣΟΣΟ-ΤΡΟΥΑ
Πέντε φορές έχει υποδεχθεί η Σοσό την Τρουά την τελευταία δεκαετία, στο 3-2-0 ο απολογισμός υπέρ της και μπορεί να τον επεκτείνει μιας και οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο είναι τραγικοί εκτός, αλλά δεν δείχνουν να καίγονται πολύ για το κύπελλο. Πιέσεις δέχεται ο άσος, fair το 2,25 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

101. ΕΒΙΑΝ-ΧΑΒΡΗ
Δεν έχει την πολυτέλεια η Εβιάν να κοιτάζει και το κύπελλο, αφού είναι η μοναδική ομάδα της Λιγκ 1 που δεν έχει κερδίσει μέσα στο 2013 κι έχει πέσει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Χάβρη είναι μια μέτρια ομάδα της Λιγκ 2, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
102. ΜΑΪΝΤΖ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Πολύ δυνατό ματς μεταξύ δύο καλών ομάδων της Μπουντεσλίγκα. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ προημιτελικός κυπέλλου, με τη Μάιντζ να κάνει… νερά τελευταία και στην – παραδοσιακά – δυνατή της έδρα και τη Φράιμπουργκ να εντυπωσιάζει τη φετινή χρονιά, χάνοντας πολύ δύσκολα. Τριπλή.
103. ΣΕΝΤΑΝ-ΟΣΕΡ
Η Σεντάν παραμένει ουραγός και παρά το ότι εντός έδρας σκοράρει (8/12 goal-goal) δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Η Οσέρ έχει κάνει το 4/4 και πηγαίνει στο ματς με φόρμα και ψυχολογία. Με τον νέο της τεχνικό μετράει 6-1-2 με 8/9 goal-goal και over και όλες τις νίκες της να συνδυάζονται και με over. 4,00 πληρώνει στην Bet365 ο συνδυασμός 2 & over, αξίζει και το να μπει γκολ μετά το 70:59 (1,83/Bet365), καθώς και στα 11 τελευταία των φιλοξενούμενων σημειώθηκε ένα τουλάχιστον γκολ μετά το 82’! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Η Μπολόνια ό,τι καλό καταφέρνει φέτος το κάνει εντός έδρας ενώ η Φιορεντίνα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας ότι μπορεί να πάρει τόσο εύκολα διπλά. Δύσκολη η εκτίμηση για σημείο θα προτιμήσουμε την «ασφαλή» λύση του αμφίσκορου σε απόδοση 1,72 στην Bet365 για δύο ομάδες που βρίσκουν με ευκολία δίχτυα στα παιχνίδια τους. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πεντακάθαρος και άθικτος αφού για τρεις μέρες ήταν καλυμμένος από ειδικά προστατευτικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η ΒΑΚ Πέλετς, που τελευταία έχει καταφέρει να συνδυάσει θέαμα και ουσία, σε αντίθεση με την ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας Μάτερσμπουργκ η οποία ψάχνεται ακόμα τη νέα χρονιά. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος, που αποδίδει 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΟΦΕΝΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και μάλιστα η Όφενμπαχ βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας στην 3η κατηγορία. Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πείσει ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά δεν θα αφήσει την ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά να πάει χαμένη. Το 1,57 του διπλού δεν είναι δελεαστικό – αφού στο κύπελλο Γερμανίας γίνονται πολλές εκπλήξεις – και καλύτερη επιλογή δείχνει το live.
107. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Σε μέτρια κατάσταση η Αμπερντίν και η Ρος Κάουντι πηγαίνει αγριεμένη έχοντας οκτώ σερί παιχνίδια αήττητη (6-2-0) και τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. 1,75 πληρώνει το Χ2.
109. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΟΛΝΤΑΜ
Επαναληπτικός του κυπέλλου για τους «16» του θεσμού με το πρώτο ματς να λήγει 2-2. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας πηγαίνουμε στην παράταση. Εύκολα ή δύσκολα η Έβερτον θα πάρει την πρόκριση, αν κάτι αξίζει να κυνηγήσουμε είναι το goal-goal (2,00), αφού οι γηπεδούχοι έχουν δείξει αδυναμίες στα μετόπισθεν.
110. ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Η Λέστερ βρίσκεται σε κάμψη, όμως εντός έδρας είναι πάντα υπολογίσιμη και παίζοντας με μία Μπλάκμπερν που είναι στην ίδια μοίρα, είναι το λογικό φαβορί. Στο 1,80 άνοιξε ο άσος στην Bet365 και έπεσε στο 1,67, ακόμα κι εκεί το σημείο αξίζει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΜΠΕΡΝΛΙ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Τελικός για την Μπέρνλι, αν δεν κερδίσει και την αδύναμη – ειδικά εκτός έδρας – Χάντερσφιλντ το τραίνο των πλέι οφ τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά θα περάσει ανεπιστρεπτί. Στο 1,80 ο άσος (Bet365), σημείο που συμπεριέλαβε ο Δάσκαλος στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΚΑΡΛΑΪΛ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες, με την προϊστορία να δείχνει κατηγορηματικά GG. Στο 1,61 βρίσκουμε το αμφίσκορο, στο οποίο πόνταρε και ο Δάσκαλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΓΕΟΒΙΛ
Η Γέοβιλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με ρεκόρ 8-1-0 στα εννιά πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (με γκολ 20-4) έχει ανέβει στο -2 από την κορυφή. Πηγαίνει στην έδρα της Κόλτσεστερ με στόχο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο βαριές ήττες και να έχουν πέσει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Υψηλές οι τιμές που υπάρχουν στο διπλό, στο 2,45 το βρίσκουμε στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Γειτονικό ντερμπάκι μεταξύ ομάδων που είναι σε μέτρια κατάσταση. Δεν προκύπτει κάτι.
115. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Ματς με φόντο τα πλέι οφ, αμφότερες έρχονται από «σκληρές» ήττες, ενώ η Κόβεντρι είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας από ό,τι εντός. Παντού μπορεί να πάει το ματς.
116. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Η… διαλυμένη σε όλα τα επίπεδα Πόρτσμουθ έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού δεν κερδίζει εδώ και 22 παιχνίδια! Η ΜΚ Ντονς, όμως, δεν είναι σε καλή κατάσταση (0-3-3 στα έξι τελευταία) και το 1,72 του διπλού δεν εμπνέει.
117. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Στα μέτρα της Γιουνάιτεντ η Λέιτον Όριεντ, με τους γηπεδούχους να έρχονται από τέσσερις σερί νίκες και το να τις κάνουν πέντε πληρώνει 1,70.
118. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Δύο σερί ήττες μετράει η Σκάνθορπ που δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η Στίβενεϊτζ είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση μετρώντας τέσσερις διαδοχικές. Στο over (2,00) οδηγούν οι κακές άμυνες των δύο ομάδων.
119. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΠΕΡΙ
Η Σουίντον «τρέχει» μεγάλο αήττητο σερί, αλλά με πολλές ισοπαλίες, ενώ η πρόσφατη φυγή του Ντι Κάνιο έχει μπερδέψει την κατάσταση στην ομάδα. Η Μπέρι παραμένει πάντα χαμηλά και έρχεται από τρεις σερί ήττες. Αδιάφορο στοιχηματικά.
120. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Η Ντόνκαστερ είναι η ομάδα των διπλών (10-4-2), όμως η καλή κατάσταση της Σρίουσμπερι δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρώτο σημείο η ισοπαλία.
121. ΤΡΑΝΜΙΡ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Τρανμίρ ξύπνησε και μετά από τέσσερις σερί ήττες έκανε μεγάλο διπλό στο Κόλτσεστερ με 1-5. Από ευρεία νίκη (4-1) έρχεται και η Νοτς Κάουντι που είναι σταθερά καλύτερη εκτός έδρας από ό,τι εντός. Δύσκολο ματς.
122. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΚΡΟΥ
Αν και παραμένει προτελευταία η Χάρτλπουλ είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες (4-2-0). Η νεανική ομάδα της Κρου είναι σε μέτρια κατάσταση και βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας. Αξίζει το ρίσκο στο 2,80 του άσου.
123. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΠΛΙΜΟΥΘ
Εξάποντο παραμονής με το μομέντουμ και τη φόρμα να είναι με τους γηπεδούχους. Μέχρι και στο 2,37 βρίσκουμε τον άσο.
124. ΜΠΕΡΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ
Και οι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά στο μεταξύ τους ματς μετράει και η εντός έδρας παρουσία της Μπέρτον, που μπροστά στο κοινό της έχει ρεκόρ 12-3-2. Δεν περνάει απαρατήρητο το 2,05 του άσου.
125. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Παρόμοιο παιχνίδι με το προηγούμενο, δύο ομάδες σε καλή κατάσταση, αλλά τους γηπεδούχους σε πολύ υψηλότερη βαθμολογική θέση και πολύ δυνατούς εντός έδρας. Πιθανός και εδώ ο άσος (2,05).
126. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΕΞΕΤΕΡ
Στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας αμφότερες, με τον άσο να είναι προς αποφυγή καθώς η Πορτ Βέιλ είναι καλύτερη μακριά από το κοινό της, ενώ η Έξετερ είναι μία από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες. 10/16 over εντός οι γηπεδούχοι και 12/16 εκτός οι φιλοξενούμενοι, 1,75 πληρώνει να φέρουν ένα ακόμα.
127. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΙΟΡΚ
Γειτονικό ντερμπάκι που βάσει φόρμας και συμπεριφοράς των ομάδων εντός και εκτός, αντίστοιχα, οδηγεί ξεκάθαρα στον άσο (1,72).
128. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Γειτονικό ματς και το συγκεκριμένο, που βρίσκει και τις δύο ομάδες σε κακή κατάσταση. Δεν βλέπουμε τον λόγο να ασχοληθούμε.
129. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΟΞΦΟΡΝΤ
Έχει κάνει αρκετές γκέλες εντός έδρας η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ, αλλά είναι σε φόρμα και βρίσκει την Όξφορντ σε μέτρια κατάσταση. Δίκαιος ο άσος στο 1,85.
130. ΤΟΡΚΙ-ΓΟΥΙΚΟΜ
Έξι σερί ήττες μετράει η Τορκί και τρεις η Γουίκομ. No bet.
131. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Η Τσέστερφιλντ είναι καλύτερη ομάδα, όμως η Όλντερσοτ είναι σε καλύτερη κατάσταση και σήμερα δίνει δεύτερο ματς με νέο προπονητή. Δύσκολο ματς.
132. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Από τα πλέον αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής βάσει φόρμας, θέσης και εντός και εκτός έδρας παρουσίας των δύο ομάδων, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.
133. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΧΑΪΝΤ
Λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται αμφότερες και προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. No bet.
134. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΕΜΠΣΦΛΙΤ
Εύκολη ή δύσκολα η Γκρίμσμπι «καθαρίζει» τα εντός έδρας ματς, αλλά η Έμπσφλιτ αν και παραμένει στην προτελευταία θέση είναι ανεβασμένη αγωνιστικά. Αδιάφορο το 1,44 του άσου.
135. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Σε καλή κατάσταση είναι και οι δύο και η Γουόκινγκ έχει πολύ καλές επιδόσεις εντός έδρας (9-1-5) για να δίνεται τόσο αουτσάιντερ (2,75). Προς τα αριστερά γέρνει το ματς.
136. ΛΙΝΚΟΛΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Μάνσφιλντ και η Λίνκολν τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ανίκανη να την σταματήσει. Το διπλό είναι στο 1,83.
137. ΜΠΑΡΟΟΥ-ΡΕΞΑΜ
Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, δεν βρίσκουμε όμως αξία στο 1,61 του διπλού των πρωτοπόρων.
138. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ-ΛΟΥΤΟΝ
Με υπηρεσιακό συνεχίζει να πορεύεται η Λούτον, που δεν κερδίζει στα έξι τελευταία (0-3-3). Σηκώνει κόντρα το παιχνίδι….
139. ΝΟΝΙΤΟΝ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Ανίκητη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Κίντερμινστερ (5 σερί νίκες) και το 1,80 του διπλού είναι δίκαιο (και πιθανό).
140. ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Πρώτο σημείο η ισοπαλία, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, αλλά βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση.
141. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Έξι ματς αήττητη συμπλήρωσε η Τάμγουορθ (3-3-0) και η Κέμπριτζ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Στο 2,20 βρίσκουμε τον άσο.
142. ΑΣΚΟΛΙ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Η παράδοση των αναμετρήσεων της Σασσουόλο με την Άσκολι λέει under με 8/9 αναμετρήσεις των δύο ομάδων να έχουν εμφανιστεί τα λίγα γκολ. Η απουσία του σκόρερ της Άσκολι Ζάζα ενισχύει αυτή την άποψη ενώ από σημείο η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει κανένα από τους δύο. Under λοιπόν σε απόδοση 1,65 και ισοπαλία σε απόδοση 3,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143. ΒΑΡΕΖΕ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Η Βαρέζε είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και σίγουρα έχει προβάδισμα για τη νίκη, Η απουσία όμως του αρχηγού Νέτο Περέιρα την αδυνατίζει πολύ επιθετικά και αντιμετωπίζει μία Τσεζένα που είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές. Δεν είναι για 1,75 ο άσος οπότε καλύτερα να περιμένουμε εικόνα από το live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144. ΓΚΡΟΣΕΤΟ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Η Γκροσέτο προσπαθεί αλλά δεν μπορεί, ενώ η Βιτσέντζα με τον Νταλ Κάντο στο πάγκο, έχει σφίξει αμυντικά και πάει τα παιχνίδια σε αργό τέμπο, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Δύσκολο στην εκτίμηση αν και μάλλον η Βιτσέντζα κάτι θα πάρει από το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145. ΛΙΒΟΡΝΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ
Η Λιβόρνο επέστρεψε στις νίκες και κόντρα στην πολύ αδύναμη εκτός έδρας Κροτόνε που σκοράρει με το σταγονόμετρο αναμένεται να συνεχίσει το θετικό του σερί. Ο άσος πληρώνει 1,725 στην Bet365 και αποτελεί καλή επιλογή, ενώ τύχη έχει και το over 1,5 γκολ Λιβόρνο σε απόδοση 1,83 στην ίδια εταιρεία, αφού εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 7/8 τελευταία τους παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146. ΜΟΝΤΕΝΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
Πορεία πρωταθλητισμού ακολουθεί το τελευταίο δίμηνο η Λαντσιάνο που είναι αήττητη εδώ και 7 διαδοχικά παιχνίδια ενώ η Μόντενα προβληματίζει με τις εμφανίσεις της (φωτεινή εξαίρεση το παιχνίδι στο Λιβόρνο) αλλά εντός έδρας χάνει πολύ δύσκολα. Η απόδοση του άσου είναι πολύ χαμηλή (1,80 στην Bet365), αλλά το γεγονός ότι η Μόντενα είναι ξεκούραστη αφού δεν έπαιξε το Σάββατο μας αποτρέπει από οποιαδήποτε σκέψη για κόντρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147. ΜΠΡΕΣΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ
Η Έμπολι δεν είναι καλή μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και η Μπρέσια μέσα στον Φλεβάρη δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και προέρχεται από 4 συνεχόμενα under. Η ισοπαλία φαντάζει πιθανή και την βρίσκουμε σε απόδοση 3,25 στην Bet365 για μία Μπρέσια που δεν χάνει εύκολα εντός έδρας και μία Έμπολι που βολεύεται να παίζει εκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148. ΠΑΝΤΟΒΑ-ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Η Πάντοβα μετά τις αλλαγές του προπονητή της στο σχήμα έδειξε ζωή την προηγούμενη αγωνιστική και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Η απουσία του φορμαρισμένου Μπρούνο αδυνατίζει πολύ την Στάμπια επιθετικά αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε για ποντάρισμα μια ομάδα που έχει να σκοράρει εδώ και τρεις αγωνιστικές στην έδρα της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Η Προ Βερτσέλι πήρε τη νίκη ψυχολογίας που ήθελε και θα παίξει πάλι με τους φιλάθλους στις κερκίδες κόντρα στην Τσιταντέλα που δεν βλέπεται τον τελευταίο μήνα. Περιμένουμε την αντίδραση των φιλοξενούμενων και θα προσπεράσουμε τον άσο πηγαίνοντας στην επιλογή του αμφίσκορου σε απόδοση 1,83 στην Bet365, για δύο ομάδες που μετράνε 9/14 και 9/13 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150. ΡΕΤΖΙΝΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ
Η Ρετζίνα επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας αφού κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται με άλλο πρόσωπο. Η Σπέτσια προχώρησε σε μία ακόμα αλλαγή προπονητή και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί αγωνιστικά, αν και είχε ελάχιστο χρόνο στη διάθεση του ο καινούργιος κόουτς να αλλάξει πολλά πράγματα. Αν δεν υπήρχε η αλλαγή του προπονητή το αμφίσκορο θα ήταν επιλογή, τώρα προτιμότερο το Νo Bet. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151. ΤΕΡΝΑΝΑ-ΝΟΒΑΡΑ
Η Νοβάρα είναι φορμαρισμένη, σκοράρει παντού, κερδίζει συνέχεια και κόντρα στην άνευρη τον τελευταίο μήνα Τερνάνα που παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο έχει προβάδισμα νίκης. Το ασιατικό διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στην Bet365 και αποτελεί καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
159. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ
Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες με τη Σεντ Ετιέν και φέτος να είναι η αποκάλυψη και να βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της. Η Λιλ μετά τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Λυών παίζει με ψυχολογία, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα της. Όπως και στο παιχνίδι τους για το Λιγκ Καπ πριν λίγο καιρό έτσι και τώρα αναμένεται να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα προσέχοντας τα νώτα τους. Χαμηλό αλλά αρκετά πιθανό το under στο 1,70 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
160. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με στόχο το τρίποντο, αμφότερες διαθέτουν επιθετικές αρετές και μπορούν να προσφέρουν μια αναμέτρηση ανάλογη του 5-4 του πρώτου γύρου. Στο 1,65 το over στον Stoiximan, σημείο που αποτελεί επιλογή του Δασκάλου. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
161. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Πάντα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Μπαρνέτ, αλλά σε σχετικά καλή κατάσταση. Η Σάουθεντ είναι ομάδα που αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι εντός. Πρώτο σημείο η ισοπαλία.
162. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ακόμα ένα clasico, αυτή τη φορά όμως με αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα αφού οι απουσίες των Βιλανόβα και Κασίγιας, αλλά και το 1-1 του Μπερναμπέου αλλάζουν τις γνωστές σταθερές. Η λογική λέει ότι από το GG δεν θα ξεφύγουμε και πάλι, αλλά αυτό πληρώνει μόλις 1,40. Θα ρισκάρουμε στα σκορ 3-1/3-2/2-2 που δίνουν μέση απόδοση 4,30 στην Bet365, αφού αν το ματς ξεκολλήσει από το 1-1 και πάει προς το 2-1 (που είναι και το πιο πιθανό) η Ρεάλ θα ρισκάρει για το γκολ της πρόκρισης, ενώ αν το ματς είναι στο 2-2 περιμένουμε να δούμε τον Μουρίνιο να στήνει διπλό πούλμαν μπροστά από την εστία του Ντιέγκο Λόπεθ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163. ΠΕΝΙΑΡΟΛ-ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Από τα δυνατά ματς της τρίτης αγωνιστικής, η Πενιαρόλ είναι έμπειρη κι έχει τη δύναμη της έδρας της ενώ έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο. Μία νίκη και μία ήττα μέχρι τώρα για την Βέλεζ στον όμιλο, με τους φιλοξενούμενους να είναι φτιαγμένοι για μεγάλα ματς. Το δείχνουν και οι αποδόσεις ότι μιλάμε για πολύ αμφίρροπο ματς.
164. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Φοβερή ποιότητα και πολλές λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή της έχει πλέον η Ατλέτικο Μινέιρο με τους Μπερνάρντ, Ροναλντίνιο, Ζο, Ταρντέλι και Αλεξάντρο. Σίγουρα καλύτερη ομάδα ποιοτικά και πάνω κάτω στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με την Άρσεναλ Σαραντί που ακόμα και οι δύο απουσίες που έχει σε άμυνα και επίθεση κάνουν τη διαφορά. Ασφάλεια δίνει το DNB της «Γκάλο» στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165. ΤΟΛΙΜΑ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ
1-1-0 μετράνε και οι δύο ομάδες στην όμιλο και όσο δυνατή και αν είναι η Τολίμα στην έδρα της, το 1,44 είναι μικρό αφού οι Περουβιανοί της Γκαρσιλάσο έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία κι έρχονται από το 0-1 στην έδρα της Σέρο Πορτένιο.
166. ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ
Ταραχώδης η εβδομάδα που πέρασε η Σαν Χοσέ με το θάνατο 14χρονου Βολιβιανού από φωτοβολίδα να συγκλονίζει και να βυθίζει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα υπήρξαν και κάποιες οικονομικές διαφωνίες με τη διοίκηση της ομάδας που πιθανόν να την αποπροσανατολίσουν για το δύσκολο παιχνίδι στο Μεξικό. Η Τιχουάνα είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, εκτός από τη νίκη μπορεί να κρατήσει και το μηδέν παθητικό με αυτή την επιλογή να δίνεται στον Stoiximan σε απόδοση 1,88. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights