CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης 28/2/2013


Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Πέμπτης.


202. ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Για τον ΠΑΟΚ το να φτάσει στον τελικό κυπέλλου είναι μονόδρομος αν θέλει να θεωρηθεί η χρονιά του επιτυχημένη. Ο Δώνης που έχει χτίσει παράδοση στα κύπελλα γνωρίζει πως το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτεί γκολ η ομάδα του και αυτό θα προσπαθήσει να διαφυλάξει. Σπάνια δεν σκοράρει στην Τούμπα ο Δικέφαλος, ενώ διαθέτει και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα και ο Λεβαδειακός ταξιδεύει σε κάμψη μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες στην Τούμπα. Στο 2,08 βρίσκουμε στον Stoiximan το ενδεχόμενο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ χωρίς να δεχτεί γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

203. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Παντελώς αδιάφορο ματς για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου. Η Σίβασπορ θα προκριθεί ως δεύτερη ό,τι και να γίνει ενώ η Μπούρσασπορ έχει αποκλειστεί. Πιθανότατα θα δούμε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές αλλαγές και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
204. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Τοπικό ντέρμπι που βρίσκει τη Σερκλ να προέρχεται από έξι σερί ήττες, να παραμένει στην τελευταία θέση και μόνο με… θαύμα να αποφεύγει φέτος τα μπαράζ παραμονής. Η Κλαμπ Μπριζ είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και αυτή έχει μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία (1-4-1). Λογικό φαβορί το διπλό, αλλά το 1,61 είναι μικρό για τη φετινή Κλαμπ Μπριζ και μάλιστα σε ένα ντέρμπι.
205. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΤΙΓΚΡΕ
Με ήττα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στον όμιλο, η Σπόρτινγκ Κριστάλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Τίγκρε έχει την ποιότητα για τέτοια ματς αλλά και επιπλέον κούραση. Το δείχνουν και οι αποδόσεις ότι πρόκειται για αμφίρροπο παιχνίδι.
206. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Με το 0-2 επί της Τίγκρε ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Λιμπερτάδ, ενώ με νίκη μπήκε στους ομίλους και η Παλμέιρας. Έχουν πάρει παιχνίδι οι Παραγουανοί, με τον άσο να πέφτει από το αρχικό 2,00 στο 1,75, μια απόδοση που πλέον δεν έχει αξία.100%!
207. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ
Πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο ματς με τον άσο μόλις στο 1,14. Η Σάο Πάολο ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, ενώ η Δε Στρόνγκεστ κέρδισε στην πρεμιέρα. Δεν υπάρχει αξία σε κάποιο σημείο, αφού και το over πληρώνει μόλις 1,44….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights