CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ 9/2/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

126.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Η Ινσταμπούλ ΒΒ παρουσιάζεται σοβαρή στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες αλλά παραδοσιακά συνηθίζει να κάνει γκέλες με αδύναμους αντιπάλους εντός. Η Ακισάρ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει βαθμούς παντού. Δεν είναι για 1,70 ο άσσος, αντίθετα καλή επιλογή δείχνει το under σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links
127.        ΚΟΤΜΠΟΥΣ –ΚΟΛΩΝΙΑ
Μια ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της έχει η Κολωνία (7-5-1), χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα (0-2-3) η Κότμπους, τους φιλοξενούμενους στηρίζει η αγορά με τις αποδόσεις πλέον να έχουν έρθει στα ίσια. Προς τα δεξιά κλίνουμε και εμείς, αλλά η Κότμπους στην έδρα της είναι δυνατή (6-2-2).
128.        ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Συνέχεια στο καλό πρόσωπο που έδειξε στα τέλη του 2012 (3 σερί νίκες) έδωσε η Ντούισμπουργκ στην πρεμιέρα της για τη νέα χρονιά (0-0 στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης), σεβόμαστε το Μόναχο αλλά εκτός έδρας δείχνει κάτι να του λείπει (2-6-2). Άσος Draw No Bet.
129.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΣΕΛΤΙΚ
Τρομερή η πορεία της Ινβερνές φέτος όμως κόντρα στη τρομερά φορμαρισμένη Σέλτικ που αναζητά μια πειστική νίκη ενόψει Γιουβέντους έχοντας στην άκρη του μυαλού της και την ήττα σοκ με 0-1 στον πρώτο γύρο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φέρει και αυτό το παιχνίδι στα μέτρα της. Πολύ τίμιο το διπλό του 1,65 στην Bet365, ιδανικό για να συμπεριληφθεί σε κάποια δυάδα. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
130.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Παιχνίδι που δεν πιάνεται από πουθενά όσον αφορά τον τελικό νικητή, στο 1,60+ ο άσος της Τότεναμ που κερδίζει συνήθως οριακά, από την άλλη τα “σπιρούνια” συμπλήρωσαν εννέα ματς χωρίς ήττα και έτσι το χέρι δεν πάει ούτε στην κόντρα. H καλύτερη επιλογή μοιάζει το GG, ενδεχόμενο που αποδίδει 1,66 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
131.        ΡΕΞΑΜ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
10/14 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της η Ρέξαμ (3,50 γκολ σημειώνονται κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια της), από 5/6 over 2,5 και GG προέρχεται η Στόκπορτ. Θα πάμε με τα γκολ.
132.        ΝΑΝΤ – ΑΡΛ
Από δύο τριάρες προέρχεται η δυνατή στο “Μποζουάρ” (7-4-1) Ναντ, η Αρλ δεν πείθει με τίποτα. Μικρός αλλά δίκαιος άσος.
133.        ΒΕΡΟΝΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Τοπικό ντέρμπι, δεν κόβει ούτε με βαλέ η Βιτσέντζα (2/2 ήττες το 2013, 0-3-6 από την τελευταία νίκη της), δεν περιμένουμε να το κάνει στην καυτή έδρα (8-3-0 με τέρματα 18-5) της Βερόνα. Άσος.
134.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Ανεβασμένη τελευταία η Βίρτους Λαντσιάνο (3-1-0), παίζει καλό ποδόσφαιρο και βρίσκει την Τσιταντέλα σε κάμψη (5 ματς χωρίς νίκη). 2-7-3 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, από 1-1 μοιάζει να ξεκινάει το παιχνίδι (9/12 GG εντός η Βίρτους, 8/12 εκτός η Τσιταντέλα), GG και Draw no Bet άσος.
135.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ
Δίνει γρήγορο ρυθμό πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια της η Γιούβε Στάμπια (7/12 over 2,5, 9/12 GG), ομάδα με επιθετικές αρετές και η Νοβάρα, θα ξεχωρίσουμε το αμφίσκορο.
136.        ΚΡΟΤΟΝΕ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Από 4 σερί over 2,5 προέρχεται η Κροτόνε (6/11 εντός), 6/12 μετράει εκτός η Γκροσέτο που ξεκίνησε με μια νίκη και μια ισοπαλία (αμφότερα GG) το 2013. Παίζεται το over 2,25.
137.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα θέλει η Μόντενα (6-4-2 εντός με τέρματα 15-6 και 8/12 under 2,5), δεν δίνει ικανή για κάτι περισσότερο από το Χ η Ρετζίνα (2-4-5 εκτός με 8/11 under 2,5). Καλή επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
138.        ΜΠΑΡΙ – ΒΑΡΕΖΕ
Δυσκοίλια πολύ η Μπάρι (6-2-4 εντός), η Βαρέζε μετά από τέσσερα κολλητά εντός (3-0-1) δεν θα χαλαστεί από το βαθμό. Θα πάμε με το Χ.
139.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Οι δύο βαθμοί που επέστρεψε το δικαστήριο στη Πάντοβα (4-7-1 εντός με 9/12 GG) την έβαλαν για τα καλά στη μάχη των πλέι-οφ της ανόδου, η Μπρέσια (1-6-5 με 9/12 GG) βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της και δεν θα πει όχι στο βαθμό. Δυνατό GG, με πολύ 1-1/2-1 μέσα. 
140.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Δεν στρίβει χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μπόακι η πρωτοπόρος Σασουόλο (6-2-4 εκτός), ο γκανέζος φορ εξακολουθεί να απουσιάζει με την Εθνική της χώρας του, καθιστώντας το διπλό προς αποφυγή.
141.        ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ
Την πρώτη νίκη της με τον Ατζόρι στον πάγκο ψάχνει η Σπέτσια, 4-2-0 το αήττητο σερί της Άσκολι που πάντως είναι πλέον άνετη βαθμολογικά. Θα ρισκάρουμε στον άσο, στηρίζοντας την ομάδα με τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς.
142.        ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Η Γκεντσλερμπιρλιγκί δεν έχε φανερούς στόχους στο πρωτάθλημα και παίζει με σκοπό το θέαμα και λιγότερο την ουσία. Η Εσκισεχίρσπορ έχει σημαντικές επιστροφές και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Άγκυρα. Πολύ πιθανή μια ισοπαλία συμβιβασμού και αλληλοεξουδετερώσεις – μάλλον με γκολ – σε απόδοση 3,40 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Χωρίς σταματημό η φετινή εξαιρετική πορεία της Άιντραχτ, παραμένει πάντα κοντά στη 2η θέση έχοντας σταθερά πολύ καλή απόδοση. Εντός έδρας είναι σαρωτική (καλύτερος απολογισμός και δεύτερη καλύτερη επίθεση), έχει κερδίσει τα 7/10 παιχνίδια της σε συνδυασμό με over, ενώ στα 8/10 σκόραρε από δύο γκολ και πάνω. Από τα δύο ενδεχόμενα προτιμάμε το δεύτερο (1,80 το over 1,5 των γηπεδούχων στην Bet365), αφού η Νυρεμβέργη είναι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο και αδύναμη εκτός έδρας και δεν αποκλείεται να μην καταφέρει να σκοράρει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144.        ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Το Αννόβερο είναι μία από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας και η Χόφενχαϊμ η χειρότερη εκτός έδρας. Κοινός παρανομαστής και των δύο ομάδων οι πολύ κακές τους άμυνες, που είναι και οι χειρότερες της κατηγορίας. Ακόμα και στη νίκη του το Αννόβερο δεν έχει πείσει μέσα στο 2013 και η Χόφενχαϊμ είναι ενισχυμένη μεταγραφικά και με νέο τεχνικό για 4ο ματς. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, με το over 2,75 να πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
145.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Αμφότερες ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Λεβερκούζεν δίνει δεύτερο σερί γειτονικό ντέρμπι, όμως στο Μπορούσια Παρκ έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει με τελευταία νίκη της Γκλάντμπαχ στο συγκεκριμένο ζευγάρι να έρχεται το 1989! Έκτοτε οι γηπεδούχοι μετράνε 0-15-5! Βάσει παράδοσης και του ότι η Γκλάντμπαχ χάνει δύσκολα εντός έδρας, αξίζει ένα ρίσκο στην ισοπαλία που αποδίδει 3,40 στον Stoiximan, ενώ για τους κυνηγούς… φαντασμάτων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα 7/20 αυτά παιχνίδια έληξαν 2-2! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η Βόλφσμπουργκ δεν μπορεί μέχρι τώρα να επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ ούτε με τον Χέκινγκ στον πάγκο της. Ωστόσο, εκεί που αποδίδει καλύτερα είναι εκτός έδρας, με τις 4/6 νίκες της φέτος να είναι… διπλά και το Φιρτ είναι «φιλόξενο» για ένα ακόμα, αφού εκεί η Γκρόιτερ ούτε κερδίζει (0-3-7) αλλά ούτε και σκοράρει εύκολα (4-18). 2,45 αποδίδει το διπλό στον Stoiximan, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα μόνο στα 3/10 εντός έδρας τους ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
147.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Φουριόζα επέστρεψε από τη διακοπή η Ντόρτμουντ κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια της τη νέα χρονιά και ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας. Υποχρεωμένη να κυνηγήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για πρωτάθλημα, θα υποδεχτεί το Αμβούργο έχοντας αρκετούς αμφίβολους, συνεχίζοντας όμως να διαθέτει τη 2η καλύτερη εντός έδρας άμυνα, τη στιγμή που το Αμβούργο είναι «ανάλατο» εκτός έδρας κι έχει τη 2η χειρότερη επίθεση. 2,08 πληρώνει στον Stoiximan η νίκη της Ντόρτμουντ με μηδέν παθητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Η Στουτγάρδη έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες αλλά και… κάπου να ξεσπάσει. Η αδύναμη εκτός έδρας Βέρντερ προσφέρεται γι’ αυτό, με την ομάδα της Βρέμης να μετράει 2-2-6 εκτός έδρας, χάνοντας και σε όλες τις ήττες της σε συνδυασμό με over. Επιλογή ο 1 & over στο 3,10 του Stoiximan, με τη Στουτγάρδη να έχει εντυπωσιακά σκορ απέναντι στη Βέρντερ στα 5/6 τελευταία εντός (4-1, 6-3, 4-1, 6-0 και 4-1). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΦΟΥΛΑΜ
Ισχυρή στην έδρα της η Νόριτς, με προσοχή όπως πάντα στην άμυνα θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη μετριότατη Φούλαμ, που δεν δείχνει ικανή για κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας. 2,70 η μέση απόδοση των σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
150.        ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Ζορίζονται εκτός έδρας φέτος οι “κανονιέρηδες”, ειδικά κόντρα σε ομάδες μαχητικές όμως η Σάντερλαντ, που δεν θα κάνει το λάθος να δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Ο’ Νιλ, στην έδρα της κοντράρει τους μεγάλους της κατηγορίας και τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει το λάδι της Άρσεναλ. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν τον φαβοριτισμό της ομάδας του Βενγκέρ, ούτε τη στήριξη της από την αγορά που έχει φέρει το 1Χ (+0,5 ΑΗ) στο 2,075 (Bet365), σημείο που θα προτιμήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΚΠΡ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο δυσκολοκατάβλητες ομάδες, που δεν κερδίζουν εύκολα αλλά επίσης δύσκολα χάνουν, η Σουόνσι δίνεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί (1,80) αλλά το παιχνίδι βολεύει την ΚΠΡ που θα καθίσει πίσω και θα ψάξει το γκολ στην κόντρα. κανένα δεν θα στεναχωρήσει η ισοπαλία (3,60 Bet365) που και στατιστικά μοιάζει πολύ πιθανή, ενώ υπάρχει και το Χ2 στο 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152.        ΣΤΟΟΥΚ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η Ρέντινγκ έρχεται με φόρα από το καλό σερί της την ώρα που η Στόουκ δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω, στο οποίο βασίστηκε η καλή πορεία της στα τέλη του 2012. Από την άλλη το Μπριτάνια είναι σκληρή έδρα για να πάμε έτσι ανερυθρίαστα με το Χ2, γι’ αυτό θα προτιμήσουμε τη μεσοβέζικη λύση του GG (1,83 Bet365), περιμένοντας βρετανικό ματς με γρήγορο ρυθμό, άλλωστε η Στόουκ κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες στην έδρα της δεν κλείνεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153.        ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Στενά τα περιθώρια για την Τσέλσι, που από απροσεξία στο τέλος των παιχνιδιών της έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τον τελευταίο καιρό. Δυνατά είναι τα ξεκινήματα της πάντως, και κόντρα στην αδύναμη Γουίγκαν των πολλών αμυντικών προβλημάτων μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 1,91 βρίσκουμε το 1/1 ημίχρονο/τελικό στον  Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΝΤΣ
Μοιρασμένο σωστά στη μέση απ’ τους μπουκ, τεσσάρα ματς χωρίς νίκη με τον Σόντερς στον πάγκο συμπλήρωσε η Γουλβς (4-5-6 εντός), η Λιντς όμως μακριά από το Έλαντ Ρόουντ χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της (3-3-8 εκτός). Αντιστοιχηματικό, στατιστικά χτυπάνε στο μάτι τα 10/15 και 10/14 GGπου μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. 
155.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Σε καλή κατάσταση η Μπάρνσλεϊ (3-1-0), προέρχεται από διπλό στην έδρα της Μπλάκπουλ και απέναντι στην ντεφορμέ Μίντλεσμπρο (τέσσερις σερί ήττες) μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Χ2 στο 2,00+.
156.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Ή του ύψους ή του βάθος αμφότερες, τη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν και η αλήθεια είναι τα σετ των αποδόσεων μας κάνουν να κοιτάμε προς την κόντρα (1,90+). 10/15 2-3 γκολ εντός η Μπλάκμπερν, 9/15 εκτός η Ίπσουιτς, εκεί περιμένουμε να κινηθεί.
157.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Κάπου το έχει χάσει τελευταία η Μπλάκπουλ (1-2-5 στα οκτώ τελευταία) που στα 12 πιο πρόσφατα στην έδρα της έχει μόλις μια νίκη. Από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει η Μίλγουολ, δεν βγαίνει άκρη από πουθενά.
158.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Τοπικό ντέρμπι, 6-5-3 μετράει στο Ρίμποκ η Μπόλτον, 5-3-7 στα ταξίδια της η Μπέρνλι που τελευταία δείχνει να βρίσκει πατήματα. 9/14 GG εντός οι γηπεδούχοι, 9/15 εκτός η ομάδα του Ντάις, καλό σημείο μοιάζει το αμφίσκορο.  
159.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Κόντρα στην ομάδα που προπονούσε μέχρι πριν ένα μήνα ο Ο’ Ντρίσκολ της Μπρίστολ Σίτι (5-2-8 εντός με 11/15 GG), από την άλλη στον πάγκο της Φόρεστ (11/15 GG εκτός) επέστρεψε ο αγαπητός στον κόσμο της ομάδας Μπίλι Ντέιβις. Πέραν του GG τα άλλα μοιάζουν πολύ μπερδεμένα.
160.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΛΕΣΤΕΡ
12/15 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της η Πιτέρμπορο, πετσοκομμένες όπως πάντα οι αποδόσεις της πολυδιαφημισμένης Λέστερ (1,70) που πάντως εκτός του ρεκόρ της είναι 5-3-6. Προς αποφυγή το διπλό, αφού η ομάδα του Φέργκιουσον Τζούνιορ δεν καταλαβαίνει από ονόματα, θα πάμε με τα γκολ.
161.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΝΤΕΡΜΠΙ
Δεδομένο το ανέβασμα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (5-2-8 εντός) τη νέα χρονιά, η Ντέρμπι παραμένει καθαρά ομάδα έδρας (3-3-8 εκτός). Άσος.
162.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ  - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Καλύτερα αποδίδει μακριά απ’ την έδρα της η Τσάρλτον (4-5-6 εντός, 6-4-5 εκτός), τέσσερα ματς αήττητη (δύο νίκες στα πιο πρόσφατα) συμπλήρωσε η Μπέρμιγχαμ (4-5-6 εκτός), ο άσος δεν είναι φαβορί όπως δείχνουν οι αποδόσεις. Χ2 και GG, 11/15 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα ενώ στα επτά τελευταία η Τσάρλτον έχει 7/7 και η Μπέρμιγχαμ 6/7.
163.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Απαράδεκτες οι εμφανίσεις της Χάντερσφιλντ με τον υπηρεσιακό τεχνικό Λίλις,  πρωτοπόρος Κάρντιφ προέρχεται από 6-1-0 δεχόμενη μόλις δύο τέρματα σε αυτά αλλά το 1,90+ του διπλού δεν θέλγει. Πολύ πιθανό μοιάζει το under, που πληρώνει καλά (1,95).
164.        ΚΑΡΛΑΪΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Νο Βet.
165.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΓΕΟΒΙΛ
Καλύτερα τα πηγαίνει εκτός έδρας φέτος η Κόβεντρι (5-5-5  εντός, 8-3-5 εκτός), οι πέντε σερί νίκες της Γέοβιλ μας κάνουν να κοιτάξουμε προς τα δεξιά. Χ2.
166.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Γύρισε στα γνωστά λημέρια της, τις ήττες, η Κόλτσεστερ, η Πρέστον πάντως στα 12 τελευταία κέρδισε μόνο την ουραγό Χάρτλπουλ. Τις αφήνουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
167.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ
7-2-6 το εντός έδρας ρεκόρ της δυσκολοκατάβλητης Λέιτον Όριεντ, 8 -4-3 το εκτός της πρωτοπόρου Τρανμίρ, που τελευταία δεν εντυπωσιάζει αλλά δείχνει να έχει ακόμα βενζίνη στο ρεζερβουάρ της. Πάσο.
168.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Καβάλα στο άλογο η Μπόρνμουθ, η αποδεκατισμένη Πόρτσμουθ (8 σερί ήττες και 0-3-14 από τις 23 Οκτώβρη) δεν μπορεί να τη σταματήσει. Άσος και over.
169.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΙ
Δυνατή στην έδρα της η Μπρέντφορντ (8-4-2) αλλά στα τελευταία δεν δείχνει να πατάει καλά (μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα), Αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα η Μπέρι (2-6-7), μπορεί να φύγει με την ισοπαλία. 
170.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΡΟΥ
Ξανά με υπηρεσιακό προπονητή η Νοτς Κάουντι, που φέτος στην έδρα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (5-3-6). Σε καλό μομέντουμ η Κρου, που μεσοβδόμαδα κέρδισε 3-0 την Κόβεντρι για το Λιγκ Τρόφι, αλλά δεν θα τεστάρουμε τα όρια της.
171.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Τέλος στο αήττητο σερί (5-1-0) της Ντόνκαστερ (7-2-5 εντός) στην έδρα της Μπέρι, η Γουόλσολ προέρχεται από 7-0-2 και απαιτεί σεβασμό.
172.        ΟΛΝΤΑΜ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Πάλι φαβορί η χρυσή μετριότητα ΜΚ Ντονς του 4-4-5 εκτός και του 1-1-4 στα πιο πρόσφατα, η Όλνταμ δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει μετά την παραίτηση του Ντίκοφ αλλά στο 1,90+ θα τιμήσουμε τον +0,25 ασιατικό άσο.
173.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Νο Bet.
174.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Από δύο σερί νίκες προέρχεται η ουραγός Χάρτλπουλ, το σερί της θα σταματήσει εδώ.
175.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Λιγκ 1, 13 και 12 αντίστοιχα, θα πάμε με το Χ.
176.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ- ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Τέσσερα ματς χωρίς γκολ (0-1-3) για την Άκρινγκτον του 4-3-7 εντός έδρας, η Σάουθεντ (7-3-5 εκτός) προέρχεται από τρεις σερί νίκες με 1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 μοιάζουν καλή επιλογή.
177.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΓΙΟΡΚ
Δεδομένη η φόρμα της Γουίκομ (3-1-0) αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της Γιόρκ (4-8-3) μας κάνουν διστακτικούς.
178.        ΜΟΡΚΑΜ – ΕΞΕΤΕΡ
Ομάδα εκτός έδρας η Έξετερ (9-2-3) αλλά η Μόρκαμ έχει να χάσει την έδρα της από τις 2 Οκτώβρη (5-5-0). Πάμε παρακάτω.
179.        ΜΠΑΡΝΕΤ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Σε καλή κατάσταση (4-1-0) η πρωτοπόρος Πορτ Βέιλ του 9-4-2 εκτός έδρας, σε εκτίμηση έχουμε πάντως την ανεβασμένη επί Ντάβιτς Μπαρνέτ. Πάσο. 
180.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Ντέρμπι για τα πλέι-οφ, εγγύηση στην έδρα της η Μπέρτον (10-3-2, 5 σερί νίκες στα πιο πρόσφατα) αλλά το απουσιολόγιο της είναι γεμάτο. Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδεραμ (5-4-3 εκτός), δεν βγαίνει άκρη.
181.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Νο Bet.
182.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
10-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Νορθάμπτον, η Ρότσντεϊλ πάντως έδειξε σημάδια ανάκαμψης με τον Χιλ στον πάγκο. Οριακά θα στηρίξουμε τον άσο.
183.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Νο Bet.
184.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Εξάποντο παραμονής στη Λιγκ 2, καλύτερα αποδίδει μέχρι στιγμής εκτός έδρας η Όλντερσοτ (3-3-8 εντός), αήττητη με 1-2-0 επί Σέρινταν η Πλίμουθ. Θα πάμε με το Χ2.
185.        ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Τρία ματς χωρίς νίκη για την Όξφορντ, 3-1-0 το αήττητο σερί της Μπρίστολ Ρόβερς, θα πάμε με το Χ2.
186.        ΤΟΡΚΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
No Bet.
187.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Η ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Πορτ Βέιλ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Γουίμπλεντον (2-3-0), κόντρα στην ασταθή Τσέστερφιλντ θα την προτιμήσουμε πάντως. Χ2.
188.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Ομάδες και ο δύο που έχουν το εύκολο γκολ, 8/13 over 2,5 και GG μετράει εντός η Άλφρετον, 11/13over 2,5 και 10/13 GG εκτός η Γουόκινγκ, θα πάμε με τα γκολ.
189.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
17 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τέλφορντ (0-8-9), αναμένεται να προσκυνήσει στην έδρα της πρωτοπόρου Γκρίμσμπι.
190.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Αμφότερες σε κακή κατάσταση και προερχόμενες από ήττες,  τα 11/14 και 10/15 GG που μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα μας οδηγούν στο αμφίσκορο.
191.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Στήριξη στη φορμαρισμένη (10-0-2) και ισχυρή στην έδρα της (8-3-4) Κιντερμίνστερ σε αυτό το ντέρμπι για τα πλέι-οφ, οι γηπεδούχοι βγάζουν πιο σοβαρό πρόσωπο και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από ανάλογα παιχνίδια. Άσος του 2,00.
192.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Λίνκολν ίσον Goal/Goal (8 σερί, 12/15 στην έδρα της), η Ντάρτφορντ έχει την επιθετική δύναμη να βρει δίχτυα.
193.        ΛΟΥΤΟΝ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Πάλι πετσοκομμένος (2,00) ο άσος της Λούτον που υποδέχεται την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Κόνφερενς, Φόρεστ Γκριν (8-3-5), μιλάμε για ντέρμπι ανόδου που είναι καθαρή τριπλή, πάσο ή Χ2. 
194.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ
8-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Μάνσφιλντ που προέρχεται από πεντάρα επί της Ντάρτφορντ, το παλεύει εκτός η Μπάροου (5-3-6) αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.  
195.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το over.
196.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της η Νιούπορτ, που έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 19/1, νικηφόρο το ντεμπούτο του Μπέλφορντ στον πάγκο της Τάμγουορθ, πάμε με το Χ2.
197.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Ματς για πολλά γκολ, 6/6 GG και 5/6 over 2,5 μετράει στα τελευταία παιχνίδια της η Νόνιτον, η Σάουθπορτ των 12/15 over 2,5 και GG εκτός έδρας (3,93 γκολ κατά μέσο όρο) μετράει 6/6 στα δικά της και 10/15 over 3,5 μακριά απ’ το σπίτι της! Over 3.
198.        ΧΑΪΝΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
No Bet.
199.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Καθαρό εξάποντο παραμονής το ματς, που βρίσκει τη Μαγιόρκα να μην κερδίζει εντός έδρας στα εφτά τελευταία (0-2-5) αλλά να παρατάσσεται με νέο προπονητή (Μανθάνο) και την Οσασούνα σε καλύτερη κατάσταση αλλά ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας. Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, παραδοσιακά ισοπαλία φέρουν οι δύο ομάδες στην Πριμέρα, στο 3,30 το Χ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
200.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Μια ήττα στα 10 τελευταία έχει Γουαδαλαχάρα (4-5-1), 6-4-0 έτρεχε η Μπαρτσελόνα Β΄ πριν  την “τρελή” ήττα της στο καταλανικό ντέρμπι από τη Σαμπαντέλ. Από τα κέφια των γηπεδούχων εξαρτάται.
201.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Σε κρίση η Αμπερντίν (3-6-3 εντός) που αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα ενώ το προηγούμενο σαββατοκύριακο έμεινε και εκτός κυπέλλου,  σκοράρει παντού και πάντα η Σεντ Μίρεν (6 σερί GG), GG και Χ2 οι επιλογές μας.
202.        ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
9/12 GG και over εντός μετράει η Κιλμάρνοκ, 8/11 εκτός η Μάδεργουελ. GG και over λοιπόν.
203.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. ΧΑΡΤΣ
Ντεμπούτο με νίκη 3-0 επί των Ρέιντζερς για το κύπελλο έκανε ο ΜακΝαμάρα στον πάγκο της Νταντί Γιουνάιτεντ,  1-6-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Χαρτς, θα πάμε με τον άσο.
219.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Σκούρα τα βρίσκει η Βέροια εκτός έδρας που εκτός από αδυναμία στο σκοράρισμα θα έχει και σημαντικές απουσίες για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Ατρόμητος είναι αποτελεσματικός στην έδρα του (7-1-2) όπου συνηθίζει να κερδίζει (6/7) χωρίς να δέχεται γκολ, η νίκη του μη μηδέν παθητικό πληρώνει 2,20 στην Bet365.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.  
220.        ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές θέλει ο ΠΑΟΚ, που έχει και καλή παράδοση κόντρα στον ΟΦΗ. Παρά το ότι ο Δικέφαλος δεν είναι σε καλή κατάσταση συνεχίζει να έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας και το ματς κόντρα στον σχετικά άνετο βαθμολογικά και πολύ μέτριο εκτός έδρας ΟΦΗ μπορεί να το πάρει και χωρίς να δεχτεί γκολ. Από το 2,02 (όπως είχαμε αναφέρει εδώ) η νίκη του ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό πληρώνει πλέον 1,93 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
221.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Δύο ομάδες που τα πηγαίνουν πολύ καλά στα τελευταία τους παιχνίδια και έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Σεντ Ετιέν είναι υποδειγματική αμυντικά και δύσκολα βγάζει goal-goal στο «Ζοφρουά Γκισάρ», όμως η Μονπελιέ είναι η πιο συνεπής ομάδα στο σκοράρισμα, έχοντας βρει δίχτυα στα 21/23 παιχνίδια της και δύσκολα δεν θα σκοράρει. 1,85 αποδίδει το goal-goal στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
222.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚ. - ΕΝΩΣΙΣ Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Νο Bet.
223.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – ΓΚΕΝΚ
Χάλι μαύρο η Γκερμινάλ (0-2-8 στα δέκα πιο πρόσφατα) οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό, αντίθετα η Γκενκ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ με 4-1. Μόνο GG έχουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, 9/12 μετράει εντός η ομάδα του Ματέισεν, θα ακολουθήσουμε και εμείς. 
224.        ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
 Ο Πάκο Ερέρα δήλωσε ότι η Θέλτα πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική και μετρώντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) έπεσε εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Βαλένθια είναι σε σταθερά ανοδική πορεία μετά την έλευση Βαλβέρδε και ειδικότερα εκτός έδρας βγάζει εύκολα διπλά. Με τον Βάσκο τεχνικό στον πάγκο της μετράει 5-0-1 μακριά από το Μεστάγια, χάνοντας σε αυτά τα ματς μόνο από τη Ρεάλ. Μέχρι και στο 2,65 βρίσκουμε το διπλό στον Stoiximan, πιο συντηρητικό το 1,85 για το ασιατικό level ball των «νυχτερίδων» στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
225.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Περιθώρια δεν υπάρχουν για τα “κίτρινα υποβρύχια” (7-3-1 εντός με τέρματα 20-8), η Πονφεραδίνα (4-0-7 εκτός) έχει άγνοια κινδύνου και βαθμολογική άνεση αλλά αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να υποκύψει.
226.        ΛΟΥΓΚΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Έχουμε μάθει να σεβόμαστε την έδρα της Λούγκο (6-2-3, 7/11 GG), η μόνη σταθερά στα τελευταία παιχνίδια της Σπόρτινγκ Χιχόν είναι το GG (10/12 πιο πρόσφατα, τα 7 με τελικό σκορ 1-1). Θα πάμε με το αμφίσκορο.
227.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΟΥΕΛΒΑ
Ε νέο προπονητή αλλά και αρκετές απουσίες ξανά η Μούρθια (5-4-2 εντός), έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες πάντως κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Ουέλβα (2-3-7 με τέρματα 11-22). Άσος για το live.
228.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΟΥΕΣΚΑ
Εντελώς σπασμωδικές οι αντιδράσεις της Σανταντέρ (3-3-5 εντός), προερχόταν από τρεις σερί ήττες και κέρδισε στο τελευταίο εκτός έδρας τη Χιχόν με γκολ στο 77’ και 82’. Σε καλό φεγγάρι η Ουέσκα (3-1-1) αλλά μακριά από το σπίτι της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (3-2-7). Πάσο.  
229.        ΧΕΡΕΘ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
7-2-1 η παράδοση για τη Χερέθ, μοναδικό στοιχείο που στηρίζει τον άσο μιας ομάδας χωρίς νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (0-5-7) και χωρίς γκολ για 300 και πλέον λεπτά. Ικανή για ζημιές η Ρεάλ Β’, θα πάμε με το διπλό Draw No Bet περιμένοντας οι παίχτες της γηπεδούχου να απολύσουν τον Εστέμπαν Βίγκο.
230.        ΧΙΡΟΝΑ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Κάτι δείχνει να καταφέρνει ο Κίκε Ερνάντεθ στο Αλικάντε, αλλά η Χέρκουλες ως τώρα παίρνει βαθμούς μόνο στην έδρα της (3/3 νίκες), μετρώντας εκτός 2-2-7. Από την άλλη η μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα της Χιρόνα  καθιστούν ασύμφορες τις τιμές του άσου(1,85), παρά την καλή έδρα της (8-1-2).
231.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Οι σημαντικές απουσίες για την Γιουβέντους στην μεσαία γραμμή παραμένουν, ενώ έχει να σκέφτεται και τον δύσκολο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σέλτικ την Γλασκώβη την Τρίτη. Η Φιορεντίνα έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός της φέτος και μπορεί να το κάνει και στο Τορίνο με το αμφίσκορο να βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan και να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
232.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η Ελαζίγκ παρουσιάζεται μαχητική τον τελευταίο καιρό και έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Η Μπεσίκτας δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, έχει την απουσία του Αλμέιδα ενώ είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας του Νιάνγκ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
233.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Η Καραμπουκσπόρ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ενώ η Μπούρσασπορ έχει τον ενθουσιασμό του καινούργιου προπονητή στον πάγκο, ο οποίος δεν ξέρουμε με τι φιλοσοφία θα προσεγγίσει τον αγώνα. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη και σαν σημείο και στα γκολ οπότε ΝΟ ΒΕΤ. Η παράδοση πάντως λέει GG αλλά το 1,66 στην Bet365 είναι πολύ χαμηλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
234.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΧΑΛ
Ντέρμπι κορυφής, από την πρώτη ήττα της το 2013 προέρχεται η Μπράιτον (5-6-3 εντός), 8-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Χαλ. Θα περιμένουμε το live, αφού είναι και τηλεοπτικό.
235.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Κάπου οι τελευταίες γκέλες έχουν φέρει την υποτίμηση της Μάντσεστερ Σίτι, που ποιοτικά αν εξαιρέσει κανείς τη συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ υπερέχει όλων των ομάδων της Πρέμιερ. Η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ αναμένεται να μικρύνει ξανά τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές της και αυτό το 1,625 του διπλού (Bet365) κρίνεται ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
236.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΚΕ
Κανένα περιθώριο δεν έχει αφήσει φέτος η Μπάγερν να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της, μέσα στο 2013 μετράει τρεις νίκες με γκολ 7-0, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει κάνει το εντυπωσιακό 16-3-1 με όλες τις νίκες της να είναι με 2 γκολ και πάνω! Χωρίς επίθεση (εξαιρετικά αμφίβολος ο Χούντελααρ, τραυματίας ο Μαρικά), με κακό κλίμα και κακές εκτός έδρας επιδόσεις η Σάλκε, 1,975 αποδίδει ο -1,75 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να εμφανιστούν με πολύ μεγαλύτερο κίνητρο προερχόμενοι από την πρώτη τους φετινή ήττα αλλά και με το νέο προπονητή στο πάγκο. Ο Αστέρας έχει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση όμως η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και αποδόσεις όπως το 1,925 στο διπλό και το 2,10 στο over 1,5 του Ολυμπιακού στην Bet365 δεν είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητες. Θα προτιμήσουμε το διπλό από το over αφού οι 2 τελευταίες νίκες των ερυθρολεύκων στη Τρίπολη ήρθαν με 0-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
238.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό μετράει το 2013 η Μπρέντα, από βαριά ήττα με 7-0 στο Αϊντχόφεν προέρχεται η Ντεν Χάαγκ του 2-5-3 εντός. Χ2 ή πάσο.
239.        ΜΑΛΙ – ΓΚΑΝΑ
Οι Γκανέζοι είχαν ως στόχο μόνο την πρώτη θέση και για άλλη μια χρονιά είναι αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στον τελικό της παρηγοριάς. Από την άλλη το Μάλι έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά και σίγουρα θα θέλει μια δεύτερη συνεχόμενη… τρίτη θέση στη διοργάνωση. Πολύ μικρές οι αποδόσεις για την Γκάνα, αξίζει η κόντρα και το ποντάρισμα στην έκπληξη στο 4,00 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
240.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Σημαντικότατη αποχώρηση για τη Γιούνγκ Μπόις αυτή του πρώτου σκόρερ της Μπομπαντίγια, θα περιμένουμε να δούμε πώς θα παρουσιαστεί. 6-3-0 δείχνιε η πρόσφατη προϊστορία.
241.        ΣΕΡΒΕΤ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, αλλά με αντίθετες πορείες τον τελευταίο μήνα πριν τη διακοπή (2-3-1 η Σερβέτ, 1-2-2 η Γκρασχόπερς, μάλιστα σε μεταξύ τους η Σερβέτ κέρδισε με 2-0). Σωστά μοιρασμένο από τους μπουκ, θα περιμένουμε το live.
242.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το –άλλες χρονιές πανίσχυρο- Έρεμπορχ η Γκρόνιγκεν, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Άλκμααρ, απέναντι στη ντεφορμέ (0-2-2 χωρίς να σκοράρει) Βααλβάικ. Στο 2,00+ ο άσος.
243.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ
Ανήμπορη να αντιδράσει δείχνει η ουραγός Βίλεμ (0-4-6 εκτός με τέρματα 5-19), με αμυντικά πλάνα θα παραταχθεί στο Πόλμαν αλλά δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι, αφού η παρότι αποδυναμωμένη στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι Χέρακλες βγάζει χαρακτήρα στο γήπεδο. 
244.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΝΛΟ
Κάπως εκτός λογικής το διπλό της Χέρενφεν στην έδρα της Βααλβάικ την προηγούμενη αγωνιστική (ο κίπερ της κατέβασε ρολά), όπως και να ‘χει οι αποδόσεις του άσου δεν μας κάνουν αφού η Φένλο μετράει 1-4-4 εκτός.
245.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Πρώτη ήττα επί Γκαρίδο για τη Κλαμπ Μπριζ το 4-1 στην έδρα της Γκενκ, επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 11 αγωνιστικές η Λέουβεν με το 1-0 επί της Σαρλερουά. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν (σπα οποία ειδικεύονται οι φιλοξενούμενοι), θα πάμε με το over.
246.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΑΝΔΗ
Σταθερά καλή στην έδρα της η Κόρτραϊκ (6-3-3), η Γάνδη όπως επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 12 αγωνιστικές με το 2-1 επί της Γκερμινάλ και γενικά το 2013 βγάζει πιο συμπαγές πρόσωπο (1-2-0, οι ισοπαλίες κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπριζ). Τριπλή.
247.        ΛΟΚΕΡΕΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Το ντέρμπι των απόλυτων εκπλήξεων της φετινής χρονιάς στο Βέλγιο, καλύτερη εκτός έδρας η 3η της βαθμολογίας Λόκερεν (8-1-4 εκτός, 5-4-3 στην έδρα της), όπως και η 2η Ζούλτε Βάρεγκεμ (8-2-1 εκτός), περιμένουμε οι δύο ομάδες να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία μέχρι εδώ και να δούμε γκολ εκατέρωθεν. Φαβορί πάντως δεν είναι η Λόκερεν, όπως δείχνουν οι αποδόσεις.
248.        ΜΑΛΙΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Φρένο στο καλό σερί της Μαλίν (6-1-5 εντός) έβαλε η ήττα με 2-1 στην έδρα της Κόρτραϊκ, ούτε με βαλέ δεν κόβει η Σερκλ Μπριζ (0-3-4 στα τελευταία και 0-2-9 εκτός με τέρματα 12-29) που στο προηγούμενο ηττήθηκε εντός έδρας με γκολ στο 91’. Μια χαρά φαίνεται ο άσος στο 1,90, αν και η παράδοση (0-1-4) είναι αρνητική.
249.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΛΙΡΣ
Εξάποντο παραμονής, η Σαρλερουά ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο αλλά δεν το έχει δείξει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, από την άλλη η Λιρς αγνοεί τη νίκη επί εννέα συναπτά παιχνίδια (0-4-5) ενώ μετράει 1-4-7 εκτός. Κλίνουμε οριακά προς τον άσο, δυνατό μοιάζει και το under (7/11 εντός οι γηπεδούχοι, 6/6 under 1,5 η προϊστορία την τελευταία δεκαετία).
250.        ΑΖΑΞΙΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Κορσική δίνει η Αζαξιό που μετά τη Λυών θέλει βαθμούς και απέναντι στη Μπορντό. Πολύ συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα της (9/11 under & 8/11 NG) καθώς και στον τρόπο που αγωνίζεται όταν αντιμετωπίζει καλύτερες ομάδες από αυτήν. Η Μπορντό από την άλλη είναι ομάδα που δύσκολα χάνει (9-11-3) ενώ διαθέτει και την 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία συνηγορούν υπέρ του NG με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ- ΜΠΡΕΣΤ
Και οι δύο ομάδες έρχονται από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και άσχημα αποτελέσματα. Το 1,61 του άσου που βρίσκουμε στην Bet365 δεν προκύπτει από πουθενά, με τη Βαλενσιέν να μετράει 1-2-5 στα οκτώ τελευταία και να σκοράρει μόνο μία φορά σε τέσσερα ματς μέσα στο 2013 (0-1-3). Αμφότερες κρατάνε δύσκολα ανέπαφη την εστία τους (η Βαλενσιέν δέχτηκε γκολ στα 17/18 τελευταία στο πρωτάθλημα) και το GG στο 2,00 της Bet365 δείχνει καλύτερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
252.        ΝΑΝΣΙ – ΡΕΜΣ
Σημάδια ζωής δείχνει η Νανσί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές όπου έφυγε νικήτρια από το Βελοντρόμ και κέρδισε τη Λοριάν εντός έδρας. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα με μόλις δύο ήττες σε 11 αγωνιστικές (2-7-2) αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας, τη Ρεμς που δεν κερδίζει στα τελευταία 15 και έχει εκτός έδρας απολογισμό 0-3-8. Εφικτός ο άσος στο 1,90, προτιμότερη επιλογή όμως τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με την απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία (1-1/0-0) που δίνουν μέση απόδοση 2,03 στην Bet365.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.        ΝΙΣ – ΛΟΡΙΑΝ
Ομάδα ικανή για ζημιές παρά την μέτρια αγωνιστική της πορεία τον τελευταίο καιρό η Λοριάν που έχει την 2η πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος. Η Νις θα στερηθεί λόγω τραυματισμού τον 1ο σκόρερ της Τσβίτανιτς (12 γκολ) με το έργο της να μην είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Στο 1,825 παίζεται το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
254.        ΤΡΟΥΑ – ΣΟΣΟ
Η Τρουά έχει ψυχολογία καθώς έρχεται από τα θετικά αποτελέσματα και εντός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά στο σκοράρισμα για ομάδα ουράς έχοντας βρει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά στα 10/12. Η Σοσό είναι «ανάλατη» ομάδα, κακή εκτός έδρας και παρατάσσεται ελλιπής, αλλά οι γηπεδούχοι σπάνια κρατάνε ανέπαφη την εστία τους (μόνο 2 φορές σε 23 παιχνίδια) και δύσκολα η πιθανή τους νίκη να έρθει με μηδέν παθητικό. Ο άσος προσφέρεται χαμηλά (1,95), αξίζει όμως το ρίσκο στο συνδυασμό του με το over, που πληρώνει 3,50 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
255.        ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ
Πολύ ανταγωνιστική η Λεβάντε στην έδρα της (7-1-2) όπου έχει ηττηθεί μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ επιβεβαιώνοντας 8/10 over. Δύσκολη αποστολή για τη Μάλαγα που δεν ενθουσιάζει και έχει χάσει την καλή αμυντική συμπεριφορά της δεχόμενη εύκολα γκολ. Στο 1,875 παίζεται το over 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
256.        ΕΛΤΣΕ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Σε εξαιρετική κατάσταση η Κόρδοβα (4 σερί νίκες) αλλά το 11/11 της Έλτσε εντός τα λέει όλα, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του Μπέργκες στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της επίσης (3-4-4 εκτός).
257.        ΛΑΤΣΙΟ - ΝΑΠΟΛΙ
Η απουσία του Κλόζε και η ενδεχόμενη του Ερνάντεζ αδυνατίζουν πολύ την Λάτσιο επιθετικά και δίνουν προβάδισμα νίκης στην φορμαρισμένη Νάπολι που έρχεται με φόρα. Το διπλό άνοιξε στο 2,90 αλλά γρήγορα έπεσε με αποτέλεσμα να προσφέρεται στο 2,50 πλέον (Stoiximan) ενώ η Bet365 το ασιατικό διπλό ΑΗ 0:0 το προσφέρει σε απόδοση 1,75 και φαντάζει ασφαλής επιλογή. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
258.        ΦΙΤΕΣΕ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Επιστροφή Μπόνι (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 16 γκολ) για τη Φίτεσε, που πάντως τελευταία βγάζει κακό πρόσωπο αμυντικά και πολλά νεύρα. Από 7άρα προέρχεται η Αϊντχόφεν, δεν θα κοντράραμε την πρωτοπόρο, μόνο το GG θα μας απασχολήσει (7/10 over 2,5 και GG εντός η Φίτεσε, 8/10 εκτός η PSV), αλλά και αυτό στο live λόγω χαμηλής απόδοσης.
259.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΤΙΓΚΡΕ
Θα πάμε με τον άσο.
260.        ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
No Bet.
261.        ΕΣΤΟΡΙΛ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Κοιλία δείχνει να κάνει η Εστορίλ (τρία ματς χωρίς νίκη), η Γκιμαράες είναι σκληρό καρύδι (3-3-3 εκτός) και ο άσος κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλός, τόσο που το μάτι πάει στην κόντρα.
262.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη στην Λα Κορούνια, όμως το θέμα είναι πως η ομάδα δεν μπορεί να τους πάρει. Με ανεβασμένο ηθικό η Γρανάδα μετά τη νίκη στο ντεμπούτο του Αλκαράθ, κακώς δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ και το ασιατικό Χ2 στο 1,85 της Bet365 έχει τύχη. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
263.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Η Ρεάλ είναι αναγκασμένη να παίξει ξανά υπό πίεση μετά την ντροπιαστική ήττα από την Γρανάδα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στο απαιτητικό κοινό της λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς με τη Γιουνάιτεντ. Η Σεβίλλη είναι βελτιωμένη με τον Έμερι στον πάγκο της αλλά στο Μπερναμπέου παραδοσιακά χάνεται (2-1-21 στα 24 παιχνίδια εκεί) και τα τελευταία εννιά χρόνια έχει δεχτεί εφτά φορές από 3 γκολ και πάνω! Στο 2,10 το over 2,5 της «βασίλισσας» στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
264.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΚΙΛΜΕΣ
Λογικός ο άσος στην επιστροφή του Κάρλος Μπιάνκι στον πάγκο της Μπόκα.
265.        ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
Αιφνίδια, παρά τις δύο σερί ήττες, η απόλυση του Μπουένο και η αντικατάσταση του με τον Αμπρίς για την Κερέταρο, η Τζαγκουάρες δεν έχει χάσει ποτέ στη συγκεκριμένη έδρα (0-4-2) και σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει στοιχηματική αξία. 
266.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΟΥΜΑΣ
Σε καλό φεγγάρι η Κρουζ Αζούλ, αλλά η πρόσφατη παράδοση δείχνει 0-3-3. Πάμε παρακάτω.
267.        ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Θετικά έκλεισε το 2012 η Σαν Λορέντζο, γι΄αυτό θα προτιμούσαμε το διπλό Draw No Bet.
268.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
4/5 GG μετράνε αμφότερες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μπορούν να συνεχίσουν στα αμφίσκορα.
269.        ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Ασταμάτητη η πρωτοπόρος και αήττητη (4-1-0) Τιχουάνα, προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με την Τίγκρες αλλά η Κλαμπ Αμέρικα ακολουθεί ένα πόντο πίσω (4-0-1). Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν.
270.        ΑΤΛΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΕ
4 σερί over 3,5 για την Ατλάντε, 3 σερί δείχνει η πιο πρόσφατη προϊστορία. Θα πάμε με τα γκολ.
271.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ
Νο Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights