CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Φιγκερόα πολύ πιθανό με ΑΕΚ



Φιγκερόα για ΑΕΚ!Ταχύτερα και από τις πλέον ευοίωνες προβλέψεις φαίνεται πως θα τεθεί στη διάθεση του Φάμπρι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να κάνει το ντεμπούτο του.
Το... σοκ του τραυματισμού του Τοτσέ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου εβδομάδες και ως εκ τούτου θα χάσει το κυριακάτικο ματς με τον Δικέφαλο, ακολούθησε μία ευχάριστη είδηση για το Τριφύλλι. Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει βαλθεί να «σπάσει» όλα τα κοντέρ και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ένωση, σύμφωνα με το «Goal».

Στο χθεσινό οικογενειακό «διπλό» στην Παιανία άλλωστε, ο Αργεντινός επιθετικός όχι μόνο συμμετείχε κανονικά, αλλά είχε και πολύ καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να κερδίσει τα εύσημα τεχνικού επιτελείου και συμπαικτών. Βέβαια δεν είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει βασικός, πόσο μάλλον να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή κι εφόσον κριθεί απαραίτητο, να χρησιμοποιηθεί από τον Φάμπρι.
Από εκεί και πέρα σχετικά με τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης, πιθανότατα είναι ο Φορναρόλι, ενώ το... δεύτερο φαβορί, είναι ο Χοκίν Εσπάρθα. Παράλληλα στην διάθεση του Φάμπρι θα τεθεί και ο Ντίνας, που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights