CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

SUPERLEAGUE 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κέρκυρα - Πανιώνιος 2-1

Η Κέρκυρα πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανιώνιου με 2-1 στο ΕΑΚ και μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας

Βενέτης


Ο αγώνας ήταν "τελικός" για την ομάδα της Κέρκυρας που με ήττα θα ήταν με το ενάμισι πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Τελικά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέσιο (δυο γκολ) πήρε χρυσό τρίποντο και μπορεί να ελπίζει στο όνειρο της παραμονής στην Superleague.
Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος μπλέκει για τα καλά. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη ροή του αγώνα, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Κολοβό.

Γήπεδο: ΕΑΚ
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος Παναγιώτης (Ηλείας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (Ηλιάδης 74'), Έντερ, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Λεόν, Γιάντσης (Πετρούσης 87'), Γκέσιος (Τσοκάνης 89'), Κυβελίδης
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας, Ρόκας (Οκόγιε 60'), Σάμαρης, Κοντοχρήστος (Μπεγλεκτσής 85'), Γουνδουλάκης (Μενδρίνος 69'), Ντούνης, Κολοβός.
Σκόρερς: Κολοβός (7' σουτ) - Γκέσιος (σουτ 38'), (σουτ 82') 
Κάρτες: Κολοβός (κίτρινη 4'), Ντιέγκο (κίτρινη 18'), Ρόκας (κίτρινη 19'), Βενέτης (κίτρινη 28'), Αρμένης (κίτρινη 41'), Σταμόγιαννος (κίτρινη 62'), Αυλωνίτης (κίτρινη 81'), Σάμαρης (κίτρινη 93').

Μια βροχή θα μας σώσει

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των δυο ομάδων να δυσκολέψουν αρκετά. Έτσι ο πιο πιθανός τρόπος για να δούμε γκολ ήταν από στημένη φάση. Στο 7ο λεπτό λοιπόν ο Σάμαρης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε μπροστά από πολλά πόδια, ο Αυλωνίτης έκανε ένα αδύναμο σουτ και ο Κολοβός από κοντά με νέο σουτ άνοιξε το σκορ.
Στην επόμενη φάση ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, καθώς ο Κολοβός έφυγε στην αντεπίθεση, όμως άνοιξε τη μπάλα. Ο Γουνοδυλάκης πάντως έκανε ένα σουτ, με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει. Οι Φαίακες έφτασε μία ανάσα από το 1-1 στο 12ο λεπτό, όταν ο Κυβελίδης βρέθηκε φάτσα με τον Γιαννακόπουλο, όμως ο νεαρός άσος έδιωξε το πλασέ με τα πόδια.
Τον κράτησε στο παιχνίδι
Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και μάλιστα έχασε δυο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Αρχικά ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασόπουλος βρήκε τη μπάλα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Κολοβός με προσωπική ενέργεια έκανε το πλασέ, όμως και πάλι ο έμπειρος κίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση της Κέρκυρας ήρθε στο 32' με τον Γιάντση που βρέθηκε φάτσα με τον Γιαννακόπουλο, όμως έκανε "τσαφ" αντί για σουτ.
-- Στο 34' η Κέρκυρα ζήτησε πέναλτι όμως ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε κάτι μιας και ο Κυβελίδης έπεσε πάνω στον Γιαννακόπουλο
Έξι λεπτά αργότερα η Κέρκυρα έφτασε στο 1-1 και πάλι με στημένη φάση. Ο Λεόν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και μετά από πολλές κόντρες ο Γκέσιος με σουτ νίκησε τον Γιαννακόπουλο.
Ξεκίνημα με φάση
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πανιώνιος έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία. Ο Γουνδουλάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Κέρκυρας και βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.
Στη συνέχεια οι δυο ομάδες είχαν κάποιες μικροφάσεις με εκείνη στο 77ο λεπτό να είναι η πιο μεγάλη. Ο Κυβελίδης βγήκε από πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή κι έκανε το σουτ, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Γκέσιος Χ2

Η Φαίακες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 82ο λεπτό κάνοντας την ολική ανατροπή. Ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε λάθος τη μπάλα και ο Γκέσιος από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

MVP του αγώνα

Μα φυσικά ο Γκέσιος. Βρέθηκε και στις δυο περιπτώσεις στο σωστό σημείο κι έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του που πλέον μπορεί να ελπίζει, έστω και ελάχιστα, στην παραμονή. Από κοντά και ο Λεόν με τον Κυβελίδη.

Αδύναμος κρίκος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του, που αν και άνοιξαν το σκορ κατάφεραν να χάσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights