CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 1-0

Μπορεί ο Πανθρακικός να είχε τις ευκαιρίες, ο Αστέρας όμως ήταν αυτός που με γκολ του Ράγιος στο 92ο λεπτό πήρε τους τρεις βαθμούς.
Ράγιος

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Αρετόπουλος Α. (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βερρής (Λέσβου)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρες, Φορμίκα, Σανκαρέ, Σέτι (Κάφα 46'), Κοντοές (Ράγιος 46'), Φραγκουλάκης (Καλαντζής 68'), Ναβάρο, Λένσε
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Λαδάκης (Κοντογουλίδης 79'), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Ντιόγκο (Μελίσσης 86'), Σερφά, Λουσέρο (Σκλιοπίδης 74'), Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Τζάνης.
Σκόρερ: Ράγιος (σουτ 92')
Κάρτες: Πιπίνης (κίτρινη 65'),

Καλύτερος ο Πανθρακικός

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν καταιγιστικό Πανθρακικό που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 6ο λεπτό  ο Μίνγκας βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως το πλασέ του έδιωξε αρχικά ο Φούλοπ με το στήθος και στη συνέχεια τη μπάλα απομάκρυνε ο Πιπίνης.
Τρία λεπτά αργότερα μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Αστέρα η μπάλα πήγε πάνω στον Μίνγκα που σούταρε ψηλά άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όμως ήρθε στο 15' και πάλι με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που ήταν πρωταγωνιστής.
Μίνγκας show
Με προσωπική ενέργεια γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Σέτι δεν ακολούθησε τον Μουνάφο κι αυτός ολομόναχος πλάσαρε άουτ. Στο 18ο λεπτό πάλι ο Μίνγκας πάτησε ωραία στον Μακρυδημήτρη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε τακουνάκι, όμως ο Φορμίκα έβαλε το σώμα του κι έδιωξε.
Ο Αστέρας σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να ελέγξει τον αγώνα, κυρίως λόγω των επιλογών του Σάκη Τσιώλη (ξεκίνησε με επτά αμυντικούς), με τον Μίνγκα να κάνει πάρτι και στο 32΄πάλι με προσωπική ενέργεια να απειλεί εκ νέου την εστία του Φούλοπ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λουσέρο έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35ο λεπτό με ένα καλό σουτ του Τσαμπούρη που έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανθρακικό να χάνει μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία. Ο Λουσέρο βρήκε τον Τζάνη μέσα στην περιοχή και προς τα δεξιά, αυτός μόνος, όμως, έκανε κακό σουτ.

Αλλαγή σκηνικού

Ο Σάκης Τσιώλης με την έναρξη του δευτέρου μέρους 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights