CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας 11/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας. 
359.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Από τις πιο οργανωμένες και στιβαρές ομάδες στην άμυνα είναι ο Ατρόμητος που εκτός έδρας δεν χάνει με τίποτα (3-8-1). Απέναντι στον Πανιώνιο έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για νίκη με το ασιατικό 0:0 να δίνεται στο 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

360.        ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ –ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Κακή η παράδοση της Νόρντζελαντ στο Βίμποργκ, όμως δεν αρκεί αυτό για να δίνεται ως αουτσάιντερ. Η Μίντιλαντ ναι μεν χάνει δύσκολα εντός, όμως άλλο τόσο δύσκολα κερδίζει και το ματς θα είναι ισορροπημένο, με το 2,75 του Stoiximan για το διπλό να αξίζει ένα μικρό ρίσκο, μιας και ποντάρουμε στην πρωταθλήτρια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
361.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Σε τέλμα η ουραγός Μερσίν, από την άλλη η Κασίμπασα είναι κυρίως ομάδα έδρας (4-1-6 εκτός). Σωστά μοιρασμένο στη μέση από τους μπουκ, θα το παρακάμψουμε.
362.        ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Λύση στην επιθετική της αφλογιστία ψάχνει η Καϊζερσλάουτερν που είναι σε παρατεταμένη κάμψη, δεν σκοράρει στα τρία τελευταία με 11/12 τελευταία της και 7 σερί εκτός έδρας να έρχονται under. Η Μπραουνσβάιγκ έχει δυνατή έδρα δεχόμενη μόνο 9 γκολ σε 12 ματς. Προβάδισμα στα λίγα τέρματα και το under στο 1,67 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
363.        ΚΑΕΝ- ΙΣΤΡ
 Η Καέν εντός έδρας παίρνει τις νίκες, όμως τελευταία αυτό δεν γίνεται εύκολα. Η Ιστρ δεν σκοράρει με τίποτα, όμως ούτε δέχεται εύκολα γκολ, οπότε απορρίπτουμε το 1,60 του άσου και ρισκάρουμε στο 3,20 του να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με ένα γκολ διαφορά στον Stoiximan. Προτεινόμενο σκορ το 1-0 που έχει έρθει δύο φορές σε έξι μεταξύ τους ματς την τελευταία δεκαετία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
364.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Εξάποντο για την παραμονή ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τρεις σερί ήττες η Γρανάδα, εννέα ματς χωρίς νίκη για τη Σαραγόσα, η οποία πάντως στο τελευταίο εντός με τη Βαλένθια ήταν καλή. Πηγαίνουμε με την έδρα και ποντάρουμε στο 2,10 των γηπεδούχων στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
365.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΧΑΛ
Η Μπέρνλι αμυντικά παραμένει αξιόπιστη, όμως επιθετικά έχει χαλάσει αρκετά τελευταία. Η Χαλ από την άλλη οφείλει να διορθωθεί στην άμυνα και θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας τεσσάρα. Κακώς αουτσάιντερ τα under και No Goal (2,08 στον Stoiximan) που στηρίζονται και από την παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
366.        ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Δυνατή στην έδρα της η Κροτόνε (7-3-3), σεβασμό απαιτεί πάντως η ανεβασμένη το 2013 Τσεζένα που μετράει 2-6-6 εκτός. Αρκετά πιθανό μοιάζει το Χ.
367.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Μια κρύο-μία ζέστη η Ρεάλ Β’ (7-1-6 εντός), η Χέρκουλες είναι που καίγεται για τους βαθμούς αλλά ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα. 50-50 τα 1-Χ2, σωστή απόδοση το 2,00 στο Χ2, δεν βρίσκουμε αξία.
368.        ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Αμφίρροπη αναμέτρηση, η φόρμα δεν γέρνει την πλάστιγγα προς καμία από τις δύο, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία που δεν θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα κανένα.
369         ΛΑΝΟΥΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Προελαύνει στην Αργεντινή η Λανούς με απολογισμό 3-1-0 και 8-0 τέρματα έχοντας παίξει και δύσκολους αγώνες. Με την Άρσεναλ Σαραντί να σκέφτεται και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σάο Πάολο για το Λιμπερταδόρες και να είναι ήδη καταπονημένη από το ταξίδι στη Βραζιλία το προβάδισμα δικαίως το έχουν οι γηπεδούχοι. Αντί για άσο στο 1,80 όμως καλύτερη επιλογή φαίνονται τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία (0-0/1-1) στην Bet365 με μέση απόδοση 1,86. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
370         ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. – ΚΙΛΜΕΣ
0-1-3 το ρεκόρ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, 2-2-0 της Κίλμες που καίγεται για τους βαθμούς και σκοράρει κατά ριπάς. 0:0 ασιατικό διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights