CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 1/3/2012

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΟΥΕ
Καμία από τις δύο δεν επέστρεψε καλά μετά τη διακοπή. Δεν προκύπτει κάτι από το ματς, μικρό το 1,66 του άσου.
101. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Φουριόζα επέστρεψε από τη διακοπή η Πάντερμπορν, που ηττήθηκε στο πρώτο ματς του 2013 από την εκ των πρωτοπόρων Μπράουνσβαϊγκ αλλά στη συνέχεια σημείωσε τρεις σερί νίκες. Υποδέχεται την Κότμπους με στόχο να τις κάνει τέσσερις, με τους φιλοξενούμενους να μην κερδίζουν εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-4-4) αλλά και στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας (0-3-5). 2,17 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Μάχη μεταξύ των δύο ουραγών της κατηγορίας, όπου θα γίνει «σφαγή». Ένα κλικ παραπάνω στον άσο λόγω έδρας (2,10), με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 0-3-9 εκτός έδρας.
103. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
Αρκετά ισορροπημένο ματς, ασταθής η Γκεντσλέρ, με έφεση στις ισοπαλίες η Ιστανμπούλ, πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,30).
104. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ
Η Άαλμποργκ ήταν η ευχάριστη έκπληξη πριν τη διακοπή και παρά το ότι η Σίλκεμποργκ μετράει 1-1-7 εντός έδρας, δεν είναι για 2,25 το διπλό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και κόντρα σε μία ομάδα που ψάχνει από το ξεκίνημα βαθμούς. Η παράδοση στο ματς, πάντως, δείχνει goal-goal (1,72).
105. ΑΡΛ-ΟΣΕΡ
Για την Αρλ είναι το τρίτο ματς με νέο προπονητή, έχοντας χάσει στα δύο προηγούμενα. Η Οσέρ μετά από συνεχόμενες νίκες ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από την ουραγό Σεντάν και θα έχει και επιπλέον κούραση. Πολύ δύσκολο ματς.
106. ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΜΟΝΑΚΟ
Έξι σερί ήττες χωρίς να σκοράρει στις πέντε μετράει η Γκαζελέκ, που δίνει σήμερα το δεύτερο παιχνίδι της με νέο τεχνικό. Η Μονακό είναι δύο κλάσεις ανώτερη και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Μικρό, πάντως, το διπλό στο 1,80 αφού οι Μονεγάσκοι δεν «καίγονται». Επιλογές μπορούν να αποτελέσουν το over ή το διπλό στο live.
107. ΙΣΤΡ-ΣΕΝΤΑΝ
Εξαιρετικά δύσκολο ματς, η Ιστρ δεν κερδίζει εδώ και 11 ματς (0-4-7) και δεν σκοράρει στα εφτά τελευταία και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Η Σεντάν κέρδισε μεσοβδόμαδα την Οσέρ αλλά ακόμα είναι στην τελευταία θέση και απέχει έξι βαθμούς από τη σωτηρία της.
108. ΛΑΒΑΛ-ΚΛΕΡΜΟΝ
Εξάποντο ματς μεταξύ ομάδων που είναι λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παντού μπορεί να πάει το παιχνίδι, πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,00).
109. ΛΕ ΜΑΝ-ΑΝΖΕ
Γειτονικό ντέρμπι με τη Λε Μαν να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να έχει και την έδρα με το μέρος της και την Ανζέ να είναι καλύτερη συνολικά σαν ομάδα. Πιθανόν να μην ξεφύγει από την ισοπαλία.
110. ΝΤΙΖΟΝ-ΝΙΟΡ
Στην έδρα της βασίζεται όλη τη χρονιά η Ντιζόν και σε αυτήν θα βασιστεί για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για άνοδο, μετρώντας 8-3-2 μπροστά στο κοινό της και 5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα. Η Νιόρ δυσκολεύεται εκτός έδρας και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία ενώ προέρχεται από «σκληρή» ήττα σε εξάποντο ματς. Ενδεχομένως να έχουμε και πτώση στο 2,05 του άσου της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΤΟΥΡ-ΚΑΕΝ
Η Τουρ βασίζεται φέτος σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έδρα της, ενώ η Καέν που βρίσκεται εντός των θέσεων ανόδου είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία οι γηπεδούχοι κι έχουν φτάσει να μετράνε εννιά συνεχόμενα goal-goal, με το δέκατο στη σειρά να πληρώνει 2,00 στην Bet365, μία απόδοση που λογικά θα πέσει μέχρι την έναρξη του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΧΑΒΡΗ-ΣΑΤΟΡΟΥ
Σπάνια τα παιχνίδια της Χάβρης στο γήπεδό της δεν έχουν γκολ, με τους γηπεδούχους να μετράνε 9/13 over και goal-goal σκοράροντας στα 12/13. Θα παραταχθούν με επιπλέον κούραση, όμως βρίσκουν απέναντί τους τη Σατορού η οποία ψάχνει ακόμα το πρώτο της διπλό ενώ δεν έχει και καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Ξέφυγαν από τα under τις τελευταίες εβδομάδες και οι φιλοξενούμενοι, 2,00 πληρώνει στην Bet365 το over 2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΦΙΤΕΣΕ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Η Φίτεσε φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά ξανά τα πατήματά της μετά και την επιστροφή του Μπονί από το Κόπα Άφρικα και ο άσος του 1,825 παραείναι προκλητικός για να τον αγνοήσουμε. Θα τολμήσουμε και ένα μικρό ποντάρισμα στο συνδυασμό του με το οver που πληρώνει 2,50 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΕΜΕΝ
Παρά το ότι η βαθμολογική τους θέση είναι μεγάλη (1η με 16η) η φόρμα της Μάαστριχτ δεν δικαιολογεί αποδόσεις 1,53 στον άσο.
115. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΚΑΜΠΟΥΡ
Κοντά στη βαθμολογία οι δύο ομάδες αλλά η Καμπούρ είναι αυτή που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Προς τα δεξιά γέρνει το ματς, 2,30 πληρώνει το διπλό.
116. ΟΣ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Άμυνα χωνί έχει η ΦΚ Αϊντχόφεν που ξέχασε πότε κέρδισε για τελευταία φορά. Πιο ανταγωνιστική στα πρόσφατα ματς η Ος, το 2,10 του άσου έχει το προβάδισμα.
117. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ
Σπουδαίο ματς για την κατηγορία, η 2η στη βαθμολογία Σπάρτα μετράει 9-2-1 εντός έδρας, έρχεται όμως από πολύ βαριά ήττα με 1-5 από την Ντεν Μπος. Συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους, που είναι και πολύ καλύτεροι εκτός έδρας από ότι εντός. Παντού μπορεί να πάει το ματς.
118. ΤΕΛΣΤΑΡ-ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Τα έψαλλε ο Τεν Χάγκ στους παίκτες του για τα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Ντε Γκράαφστσαπ αφού κατά τη γνώμη του οι Ιγκλς ήταν η καλύτερη ομάδα στο ματς και αδίκησαν τους εαυτούς τους. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην αδύναμη και χωρίς στόχους Τέλσταρ για να μη χαθεί το τρένο των πλέι οφ. Προκαλεί το -0,25 σε απόδοση 1,95 για τους φιλοξενούμενους που έχουν πρόσφατο ρεκόρ 5-1-1 κόντρα στη Τέλσταρ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
119. ΦΕΕΝΤΑΜ-ΦΟΛΕΝΤΑΜ
Δίκαιο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, καλύτερη όμως επιλογή τα πολλά γκολ, με Φέενταμ να σκοράρει εντός έδρας και τη Φόλενταμ να έρχεται από οκτώ συνεχόμενα over με τα εφτά να είναι και over 3,5. Το over 3,25 πληρώνει 2,00.
120. ΧΕΛΜΟΝΤ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Η φόρμα και η κατάσταση των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα, οδηγούν ξεκάθαρα στον άσο (1,70), ο συνδυασμός του με το over 3,5 πληρώνει 3,25.
121. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΡΕΝ
Στο όριο κέρδισε τα δύο τελευταία ματς η Μονπελιέ που είναι μεν σε άνοδο, όμως είχε εύκολο πρόγραμμα. Από την άλλη η Ρεν έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία έξι και θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος απ’ όσο δείχνουν οι αποδόσεις, με το 1,90 της Bet365 για το Χ2 να θεωρείται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Η Άιντραχτ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει όμως «σιγήσει» τις τελευταίες αγωνιστικές και για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά δεν έχει βρει δίχτυα εδώ και τρία ματς μετρώντας 0-2-1. Ούτως ή άλλως η Γκλάντμπαχ είναι… φουλ της ισοπαλίας φέτος μετρώντας 7-10-6 συνολικά και 2-6-4 εκτός έδρας. Μοιρασμένο το παιχνίδι, υψηλή η απόδοση για το Χ στο 3,45 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
123. ΓΟΥΛΒΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Το διπλό παίρνει ήδη παιχνίδι και αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που η Γουλβς δεν εκμεταλλεύεται το «Μολινό» και η Γουότφορντ εκτός έδρας έχει την καλύτερη συγκομιδή. Πιο ασφαλές φαίνεται πάντως το over στο 1,75 της Bet365, από τη στιγμή που το έχουν φέρει έξι συνεχόμενες φορές οι δύο ομάδες και η Γουότφορντ σκοράρει 2+ γκολ στα εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
124. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Μπορεί η Πάλας την τελευταία δεκαετία να έχει μόλις μία νίκη στο «Πράιντ Παρκ», όμως έχει μεγάλη ευκαιρία εδώ να βελτιώσει αυτήν την αρνητική παράδοση, μιας και η Ντέρμπι δείχνει ανικανότητα να κερδίσει κάποιο ματς τον τελευταίο μήνα. Ασφάλεια δίνει το ασιατικό level που πληρώνει 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
125. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Δεν προκύπτει κάτι από το ματς, αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και δυνατές εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα.
126. ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Το παιχνίδι θα γίνει μέσα σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα από τους «τιφόζι» της Νάπολι και όλοι στην ομάδα από τις δηλώσεις τους μέσα στην εβδομάδα φαίνεται να πιστεύουν στη νίκη και στις πιθανότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό αφού η ισοπαλία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της και την διατηρεί 6 βαθμούς μακριά από την αντίπαλό της. Ο ασιατικός άσος ΑΗ 0:0 σε απόδοση 2,15 στην Bet365 έχει προβάδισμα αφού δεν βλέπουμε τον λόγο να είναι η Γιουβέντους φαβορί στο παιχνίδι ενώ το γεγονός ότι η Νάπολι θα μπει δυνατά με τη βοήθεια του κόσμου της, δίνει προβάδισμα και στο over σε απόδοση 2,05 στην Bet365, καθώς ένα γρήγορο γκολ θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Ο Stoiximan εντάσσει το παιχνίδι στην κατηγορία «το ματς της ημέρας» και το προσφέρει με 0% γκανιότα πράγμα που διαμορφώνει τον άσο στην καλύτερη απόδοση της αγοράς (3,00), ενώ και τα Χ και 2 που προσφέρονται σε απόδοση 3,43 και 2,64 αντίστοιχα είναι πολύ πάνω από τους μέσους όρους της αγοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
127. ΧΕΤΑΦΕ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Ασταμάτητη μοιάζει η Χετάφε που στα τελευταία τέσσερα έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα, έχοντας φιλοδωρήσει με τριάρες τις υπόλοιπες. Εντός είναι δυνατή και παρά τη δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι στη Σαραγόσα, είναι ικανή να πληρώσει τον άσο του 2,00 στην Bet365, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι τραγικοί και δεν έχουν κερδίσει μέσα στο 2013. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΚΙΛΜΕΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Καλύτερο το ξεκίνημα της Κίλμες, το μομέντουμ είναι με τον άσο (2,10) για την τρίτη σερί νίκη των γηπεδούχων.
129. ΝΙΟΥΕΛΣ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
1-1-1 μετράνε και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, ματς που αναμένεται να είναι κλειστό και ενδεχομένως να κριθεί στο γκολ.
130. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η Τζαγκουάρες, σε καλύτερη κατάσταση η Σάντος Λαγκούνα που όμως εκτός έδρας μετράει 0-3-1. Πρώτο σημείο το Χ (3,25).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights