CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 13/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. 
144.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου, 0-1 κέρδισε ο Πανθρακικός στο πρώτο ματς, αμφότερες έχουν σαν στόχο την παραμονή στη Σούπερλιγκ και το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, οπότε αναμένεται να αγωνιστούν με αναπληρωματικούς, σενάριο που ευνοεί το ενδεχόμενο να δούμε ανοιχτό ματς με γκολ.

145.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
0-1κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, μπροστά στον κόσμο του θα πιέσει ξανά για 90 λεπτά, με τον ΠΑΣ να ενδιαφέρεται περισσότερο για την είσοδο στα πλέι οφ. Άσος σε χάντικαπ και κόρνερ υπέρ Ολυμπιακού αναμένεται να βγουν εύκολα.  
146.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η αήττητη (3-2-0) το 2013 ΒΑΚ Πέλετς αλλά αποδίδει καλύτερα εκτός (3-4-5 εντός, 5-4-3 εκτός), μαζεύτηκαν πολλές οι απουσίες της και η Μάτερσμπουργκ παρότι έχει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία προέρχεται από  ισοπαλία στην έδρα της Ραπίντ. Δεν είναι για 2,00-2,10 ο άσος.  
147.        ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ματς-τελικός για τη Σάλτσμπουργκ, όπως και όλα όσα ακολουθούν μέχρι το τέλος, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή στο Ίνσμπουργκ μπορεί  να επιβληθεί άνετα της ουραγού Αντμίρα, που έδειξε ότι η νίκη επί της Στουρμ Γκρατς ήταν μάλλον απλά ένα διάλειμμα.  Στο 1,62 βρίσκουμε το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΥΝ
1-0-4 μετράει το 2013 η Σεντ Γκάλεν, και οι τέσσερις ήττες της ήρθαν πάντως εκτός έδρας κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους (Βασιλεία, Σιόν, Γ. Μπόις, Γκρασχόπερς) ενώ στο σπίτι της (6-3-1 ρεκόρ) κέρδισε άνετα 4-0 τη Λουκέρνη. Το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία έχει η Τουν (1-2-7 με τέρματα 5-15), που προέρχεται από εντός έδρας σφαλιάρα με 0-4 από τη Ζυρίχη. Άσος, αν και η απόδοση δεν θέλγει.
149.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Το ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες, αναμένεται να πέσουν κορμιά στο γήπεδο. Θα δώσουμε πάντως τον πρώτο λόγο στην ποιοτικότερη και σαφώς με βαρύτερη φανέλα Μπλάκμπερν, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Πρέμιερ, κρίνοντας τον άσο του 2,10 στην Bet365 σωστό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
150.        ΜΑΛΑΓΑ – ΠΟΡΤΟ
Σκληρή μονομαχία στο “Λα Ροσαλέδα” ανάμεσα σε δύο πολύ συγκροτημένες ομάδες, η Πόρτο πάντως υπερτερεί σε ποιότητα και κυρίως σε εμπειρία γι' αυτό της δίνουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, με την αγορά να στηρίζει με τη σειρά της τους Πορτογάλους με αποτέλεσμα το διπλό να γυρίσει πλέον σε φαβορί. Η Μάλαγα δεν θα ρισκάρει από νωρίς και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των παιχνιδιών της στο Τσάμπιονς Λιγκ, το σενάριο να έχουμε Χ στο ημίχρονο και στην επανάληψη οι Ισπανοί να ανοιχτούν και να δεχθούν κάποιο γκολ στην κόντρα μοιάζει να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από το αυτές που κρύβονται πίσω από το 6,25 του Χ/2 στον  Stoiximan , στοίχημα που στη συγκεκριμένη εταιρία έχει επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση 0-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ
O επαναληπτικός με το μικρότερο ενδιαφέρον, όσον αφορά το ποιός θα προκριθεί, στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ πάντως θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια καλή εμφάνιση με γκολ στη Βαυαρία. Η Μπάγερν σπάνια χαλαρώνει φέτος αλλά έχει αμυντικές απουσίες και μπορεί να δεχθεί ένα γκολ ώστε να βγει το GG, που πληρώνει 1,80 στην  Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
152.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Τα 23 ματς χωρίς νίκη έφτασε η Τέλφορντ, υποχωρώντας παράλληλα στην τελευταία θέση της Κόνφερενς. Η Γκέιτσχεντ προέρχεται από δύο εντός έδρας νίκες (4-5-9 εκτός) και θα την προτιμήσουμε στο 0:0 ασιατικό, που αποδίδει κοντά στο 1,80.
153.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΠ. ΚΛΑΜΠ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Ο άσος έχει πάρει μεγάλη κατηφόρα, στο εξωτερικό άνοιξε στο 2,00 και έπεσε και στο 1,75, ενώ τώρα στην Bet365 παίζεται στο 1,83. Η Γκουαγιακίλ στο Μεξικό με την Τολούκα έδειξε καλύτερη ομάδα και αν ήταν πιο προσεκτική (ισοφαρίστηκε στο 83’), θα μπορούσε να αποδράσει με τη νίκη. Έχει την ευκαιρία να την πάρει τώρα εντός έδρας, οι Μεξικάνοι είναι εντελώς ντεφορμέ στα τελευταία παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Καλύτερα δείγματα έχει δείξει η Λάρα, που στην Ασουνσιόν την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία. Θα πάμε με τον άσο.
155.        ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Νο Bet. 

156.        ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Πρώτο ματς των βραζιλιάνων με κόσμο στο Λιμπερταδόρες και το – sold out – Πακαεμπού λογικά θα κατηφορίζει. Η Κορίνθιανς δεν έχει περιθώρια για δεύτερο στραβοπάτημα, πιο χαλαρή η Τιχουάνα που έχει ήδη 3/3. Δυνατός ο άσος στο 1,50, προχωράμε ένα βήμα παραπάνω και ποντάρουμε στο ασιατικό -1 της Bet365 που πληρώνει 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights