CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης 20/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.


139. ΒΑΡΕΖΕ-ΝΟΒΑΡΑ
Εντός των θέσεων των πλέι οφ αλλά σε μέτρια κατάσταση και με μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3) η Βαρέζε, υποδέχεται στο εξάποντο ματς τη Νοβάρα, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους με στόχο να προλάβουν τα πλέι οφ. Από τις αρχές Δεκεμβρίου που ξεκίνησε αυτή η αντεπίθεση η Νοβάρα έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές (9-3-2), ενώ παραμένει αήττητη στα εφτά τελευταία (4-3-0). Πηγαίνουμε με τη φόρμα των φιλοξενούμενων με το Χ2 να πληρώνει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.

***. ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με τη νίκη επί του Άρη έχει φτάσει να μετράει εφτά συνεχόμενες στο πρωτάθλημα. Όμως, όλες οι φετινές του ήττες ήταν εκτός έδρας (6-4), ενώ το Ρέθυμνο που δείχνει ανεπηρέαστο από τη φυγή Κουφού έχει ηττηθεί εντός έδρας μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πολύ οριακό το ματς (+3,5 το χάντικαπ του ΠΑΟΚ στον Stoiximan), μάλλον υψηλό για ένα τέτοιο ντέρμπι και βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων το όριο της Bet365 στους 150,5 πόντους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
706. ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Διπλά τα ματς, η Μπιλμπάο θα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό στο γήπεδό της, όπως άλλωστε έκανε και με την Ουλμ. Οι Ουκρανοί ξέρουν πως μόνο με νίκη έχουν ελπίδες πρόκρισης και βάσει αποτελεσμάτων είναι ικανοί να την πετύχουν, ο άσος στο εξωτερικό κυκλοφορεί περίπου στο 1,90-1,95, κάνοντας το +1,5 της Μπουντιβέλνικ στο 1,97 του Stoiximan καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
707. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ
Λογικό φαβορί οι πιο έμπειροι Ισπανοί, όμως οι Ρώσοι έχουν ρόστερ αστέρων και θέλουν την πρώτη θέση και την πρόκριση στην Ευρωλίγκα. Δυνατό ματς θα γίνει, το διπλό είναι εφικτό, θα πάμε με την επιλογή του over 148,5 βάσει των παραπάνω στατιστικών που πληρώνει 1,91 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
708. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΑΛΜΠΑ
Ενισχυμένη η Μπάμπεργκ, όμως και ο Τραορέ βοηθάει ουσιαστικά την Άλμπα με αποτέλεσμα να μην κατανοούμε τον φαβοριτισμό των μπουκ στο πρόσωπο της Μπάμπεργκ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου και καθώς περιμένουμε ένα ντέρμπι μέχρι τέλους θα πάμε με το +8,5 της Άλμπα στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights