CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 22/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΙΣΡΑΗΛ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Στένεψαν τα περιθώρια για την Πορτογαλία που μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές έχει βρεθεί στο -5 από τη Ρωσία κι αν θέλει να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την πρώτη θέση η νίκη είναι μονόδρομος. Πάντως, ακόμα και στα πρόσφατα φιλικά με μέτριους αντιπάλους οι Πορτογάλοι δεν ήταν καλοί και το διπλό του 1,55 είναι μικρό, με τη νίκη της παρέας του Ρονάλντο να αναμένεται να μας απασχολήσει στο live. Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.
101. ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ
Στο Κατάρ διεξάγεται το φιλικό, με τους Ιάπωνες να είναι πολύ ανώτεροι και σε καλύτερη κατάσταση. Πιθανός ο άσος, δεν υπάρχει όμως λόγος να μπλέξουμε με 1,44 σε φιλικό ματς.
102. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΜΑΛΤΑ
Η Μάλτα θα κατέβει με σκοπό το βαθμό στη Βουλγαρία και αναμένεται μαζική άμυνα. Θα μοχθήσουν οι Βούλγαροι μέχρι να σκοράρουν, ενδεχομένως και να το καταφέρουν, όμως το να ξεπεράσουν τα τρία γκολ οι δύο ομάδες το βλέπουμε δύσκολο. Στο 1,85 το under 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
103. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Με μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς (1-0-3), η Σλοβενία θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες άμεσα αν θέλει να έχει ελπίδες για τη 2η θέση. Το ματς είναι το πρώτο επίσημο του Κάτανετς μετά την επιστροφή του στην Εθνική Σλοβενίας, βελτιωμένη η Ισλανδία με τον Λάγκερμπακ, όχι όμως ακόμα σε τόσο υψηλά επίπεδα. Στο 1,80 ο άσος στον Stoiximan, στο 1,725 έχει πέσει ο -0,5 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
141. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ
Ματς που ξεπερνάει τα όρια μιας απλής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, καυτή αναμένεται η ατμόσφαιρα στο «Μάξιμιρ», με τους γηπεδούχους Κροάτες να υπερτερούν σε ποιότητα, εμπειρία και οργάνωση των Σέρβων, που θα παραταχθούν για το Χ και όπως όλα δείχνουν είναι το καλύτερο που μπορούν να πάρουν από το συγκεκριμένο αγώνα. Ο άσος έχει υποχωρήσει στο 1,72 (Bet365) και πιθανότατα θα υποχωρήσει κι άλλο μέχρι την έναρξη, πιθανά μοιάζουν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΟΥΑΛΙΑ U21-ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21
Πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2015, που διεξάγεται σε ομίλους. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, όμως οι μικροί Ουαλοί δεν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο για να τους εμπιστευτούμε σε απόδοση 1,57.
105. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Λογικό φαβορί οι Γερμανοί, το 1,10 στο διπλό πάντως δεν είναι ούτε για τοκογλύφους. Οι Καζάκοι στα τελευταία 12 εντός έδρας ημίχρονα έχουν χάσει μόνο στο ένα, από την άλλη οι Γερμανοί έχουν κερδίσει δύσκολα τα περισσότερα ημίχρονα τους. Αξίζει το ασιατικό +1,25 των Καζάκων όσον αφορά στο ημίχρονο στο 1,95 της Bet365, καθώς και το ρίσκο με τα σκορ 0-0 και 0-1 υπέρ των Γερμανών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
142. ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ
Οριακές οι νίκες της Νορβηγίας μέχρι στιγμής, είναι ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και επιθετικά δύσκολα θα σκοράρει πάνω από δύο φορές. Ανάλογη και η αγωνιστική φιλοσοφία της Αλβανίας, περιμένουμε κλειστό ματς με τους γηπεδούχους φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος δεν είναι για 1,40, ενώ δεν αποκλείεται και το Χ. Τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 μοιάζουν καλύτερη επιλογή και δίνουν μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΑΝΔΟΡΡΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
Κόντρα σε ομάδες του βεληνεκούς της Τουρκίας η Ανδόρα μοιάζει απίθανο να σκοράρει και το μόνο που ενδιαφέρει στοιχηματικά είναι πού θα σταματήσουν οι φιλοξενούμενοι. Το 0-2 έχει κάποιες πιθανότητες, αλλά λογικότερα σκορ είναι τα 0-3/0-4,έτσι μαζί με το 0-5 σαν κάλυψη παίρνουμε 2,00 μέση απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
107. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΛΕΤΟΝΙΑ
Προφανώς φαβορί της αναμέτρησης είναι η Λετονία, αλλά το μαζεμένο τελευταία αμυντικά Λιχτενστάιν αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παιχτών του Στάρκοφς. Περιμένουμε χαμηλό σκορ, θα προτιμήσουμε από το 1,70+ του διπλού τα 0-1/0-2/1-2 καλύπτοντας και την όχι τόσο απίθανη ισοπαλία (0-0/1-1) σε ένα στοίχημα με μέση απόδοση 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Η Σλοβακία θέλει να παραμείνει κοντά στην πρώτη δυάδα του ομίλου (Βοσνία, Ελλάδα) και με δική της νίκη ενδεχομένως να φτάσει στο -1 από την κορυφή. Είναι ανώτεροι οι Σλοβάκοι και οι Λιθουανοί δεν έχουν να επιδείξουν πολλά, ενώ έχουν και καλές απουσίες. 2,17 πληρώνει στον Stoiximan ο άσος των Σλοβάκων χωρίς να δεχτούν γκολ, με τους Λιθουανούς να μετράνε 6 ήττες με μηδέν ενεργητικό στα 7 τελευταία επίσημα εκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται στην ουρά του ομίλου και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, που έχουν παίξει μέχρι τώρα τα 3/4 παιχνίδια τους εκτός έδρας κι έχουν ευκαιρία νίκης κόντρα στους αδύναμους γηπεδούχους. 2,10 πληρώνει το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110. ΑΥΣΤΡΙΑ-ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ
Εκ των ων ουκ άνευ η νίκη για την Αυστρία, που δεν βρίσκεται στα καλύτερα της αλλά εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει. Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να πέσουν με ψηλά το κεφάλι, τα σκορ 2-0/3-0/4-0 μοιάζουν πολύ πιθανά και δίνουν εξαιρετική μέση απόδοση (2,30+) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Η Μολδαβία παραμένει σταθερά ένα πολύ αδύναμο σύνολο και δεν έχει σκοράρει στα 8/10 τελευταία της παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα μόνο απέναντι σε Σαν Μαρίνο και Καζακστάν σε αυτό το διάστημα αγώνων. Το Μαυροβούνιο είναι άλλη κλάση και μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς και ψάχνει τη νίκη ώστε να υποδεχτεί την Αγγλία στο ντέρμπι κορυφής με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Το διπλό πληρώνει 1,65 στον Stoiximan, αξίζει λίγο παραπάνω ρίσκο στο 2,45 στην ίδια εταιρεία για τη νίκη των Μαυροβούνιων με μηδέν παθητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ
Νέοι και βετεράνοι πρέπει να παλέψουν για τη θέση τους στην Ολλανδία του φαν Χάαλ, που δεν συγχωρεί την αδιαφορία, το ματς κόντρα στους Εσθονούς αποτελεί ευκαιρία για μια ευρεία νίκη που θα ικανοποιήσει τους φίλους των οράνιε και το σκορ αναμένεται να πάει ψηλά. Δεν έχουμε χάντικαπ για να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, αλλά και το over 3,5 στο 2,02 (Stoiximan) αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Από τα καλά παιχνίδια της αγωνιστικής αυτό που διεξάγεται στη Βουδαπέστη (είναι όμως κεκλεισμένων των θυρών), με Ουγγαρία και Ρουμανία να είναι στη 2η θέση έχοντας πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ιδιαίτερα βελτιωμένες και οι δύο τα τελευταία χρόνια, αμφότερες μετράνε 3-0-1 στον όμιλο έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους, καλύτερη επιλογή δείχνει το goal-goal που πληρώνει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
144. ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ
Ουσιαστικά οι Δανοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αφού ακόμα και η ισοπαλία τους αφήνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Οι Τσέχοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν αυτό και με την επίθεση τους να πετάει φωτιές τελευταία, να πληρώσουν τον άσο στο 2,05 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ
Σταθερά… περιορισμένων δυνατοτήτων η Β. Ιρλανδία, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κερδίσει μόνο τα Φερόε στα 21 τελευταία της επίσημα και φιλικά παιχνίδια! Δύσκολα θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να ανακόψουν την πορεία της Ρωσίας, η οποία με τον Καπέλο στον πάγκο όχι μόνο κερδίζει (4-0-0 μετράει σε επίσημα ματς) αλλά δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε επίσημο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού. 2,12 πληρώνει στον Stoiximan η νίκη της Ρωσίας με μηδέν παθητικό (στο 2,05 το ίδιο ενδεχόμενο στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Πολύ δύσκολα θα δούμε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου, με το ματς να είναι σαν προπόνηση για την Ισπανία, η οποία δεν έχει γκέλες κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους, με το μυαλό της να είναι περισσότερο στο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη. Δύσκολα θα σκοράρουν οι Φινλανδοί, καλή περίπτωση τα σκορ 2-0/3-0/4-0 που βγάζουν μέση απόδοση 2,23 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
115. ΠΓΔΜ-ΒΕΛΓΙΟ
Δύσκολη έξοδος για το Βέλγιο, σε μια έδρα από όπου πέρασε νικηφόρα η Κροατία οπότε πρέπει και εκείνη να πάρει αποτέλεσμα.  Μαχητικό σύνολο η ΠΓΔΜ, η αγορά κοντράρει τον άσο που άνοιξε στο 1,50 (1,70 τώρα) αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στην αρκετά πιθανή ισοπαλία (0-0/1-1), στοίχημα που δίνει μέση απόδοση 2,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
116. ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Μάχη μεταξύ των δύο συνδιοργανωτών του πρόσφατου Euro με στόχο να πλησιάσουν την πρώτη δυάδα του ομίλου. Η Πολωνία είναι αυτή που έχει ξεκινήσει καλύτερα και παραμένει αήττητη μετά από τρία ματς, ενώ η Ουκρανία δεν έχει ακόμα νίκη. Στηρίζουμε την έδρα των Πολωνών, με τον άσο να πληρώνει 2,20 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
117. ΣΟΥΗΔΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Επιθετική η φιλοσοφία της Σουηδίας, οι Ιρλανδοί του Τραπατόνι δεν δείχνουν την αμυντική σταθερότητα άλλων ετών και αναμένουμε να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα, γι’ αυτό θα πάμε με το 2,10 του GG (Bet365), ενώ στο 2,05 βρίσκουμε το over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ
Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και την πρώτη θέση. Η ομάδα του Σάντος πηγαίνει στη Ζένιτσα τρέχοντας αήττητο σερί 14 παιχνιδιών σε προκριματική φάση (10-4-0) και παρά το ότι η Βοσνία είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, η Ελλάδα ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς. 1,90 πληρώνει στην Bet365 το +0,5 ασιατικό διπλό, βάσει στατιστικών αξίζει και το 0-0 ημίχρονο (2,60/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
118. ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Γαλλία παραμένει αήττητη στον όμιλο και στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ισπανία. Ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Τρίτη, η ομάδα του Ντεσάμπ θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά παράλληλα να μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις. Παραδοσιακά σφιχτή η Γεωργία, δύσκολα θα σκοράρει και λογικά θα ταμπουρωθεί στην άμυνά της. 1,925 πληρώνει το under 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
119. ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΒΟΛΙΒΙΑ
Κατρακύλησε ο άσος της Κολομβίας από το αρχικό 1,35 στο 1,25 και αυτό είναι λογικό αν δούμε την παράδοση και την συμπεριφορά των Βολιβιανών εκτός έδρας. Στο 1,72 συναντάμε στην Bet365 το ενδεχόμενο να κερδίζουν οι Κολομβιανοί με μηδέν παθητικό, κάτι που έχουν κάνει και στις έξι τελευταίες φορές που φιλοξένησαν τη Βολιβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ-ΑΓΓΛΙΑ
Εκ των ων ουκ άνευ το διπλό, αυτό που μας απασχολεί στοιχηματικά είναι που θα σταματήσει η Αγγλία. 5-0 ήρθε το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Γουέμπλεϊ, εκεί γύρω περιμένουμε ξανά να κυμανθεί το σκορ, με τα 0-4/0-5/0-6 να δίνουν μέση απόδοση 2,15 στον Stoiximan (το 0-4 στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
121. ΣΚΩΤΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ
Ντέρμπι στο Νησί, με τη Σκωτία να έχει το επίσημο ντεμπούτο Στράχαν στον πάγκο της, αλλά να αγνοεί ακόμα τη νίκη στον όμιλο (0-2-2) και να έχει το πολύ δύσκολο έργο να σταματήσει τον «δαιμονισμένο» τον τελευταίο καιρό Μπέιλ. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος (1,72), με το +0,75 της Ουαλίας να πληρώνει 1,85 στην Bet365, πάντα πιθανό και το anytime του Μπέιλ που έχει σκοράρει και τα τρία γκολ της Ουαλίας στον προκριματικό όμιλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΟΝΔΟΥΡΑ-ΜΕΞΙΚΟ
Τελευταίος γύρος των προκριματικών στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Έξι ομάδες απέμειναν στον όμιλο και θα προκριθούν οι τρεις. Η Ονδούρα είναι η μοναδική με τρεις βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα κέρδισε 2-1 τις ΗΠΑ, ενώ το Μεξικό έμεινε στο 0-0 με την Τζαμάικα. Φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι, πιο δύσκολο είναι όμως το ματς από το 2,10 του διπλού.
123. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Παραδοσιακό ντέρμπι με την παράδοση (9-1-2) να είναι με τους γηπεδούχους. Δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο η Παραγουάη και η Ουρουγουάη χρειάζεται και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 1,53 ο άσος, πάντως, είναι μικρός παρά το ότι η Παραγουάη μετράει 0-0-5 με γκολ 2-12 εκτός έδρας.
124. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Η Αργεντινή είναι στην κορυφή του ομίλου αλλά και η Βενεζουέλα έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα (4η θέση). 5-0-0 με γκολ 17-2 δείχνει η παράδοση στην Αργεντινή σε επίσημα ματς και όλα τα παιχνίδια ήταν άσοι από το ημίχρονο. Ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, (1/1) πληρώνει μόλις 1,40….
125. ΤΖΑΜΑΪΚΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ
Και οι δύο βλέπουν χρυσή ευκαιρία για να περάσουν στα τελικά του Μουντιάλ και καμία δεν παίζει άμυνα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Βάσει και της παράδοσης, το goal-goal στο 2,10 της Bet365 έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
126. ΗΠΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Τελευταίος γύρος των προκριματικών στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Έξι ομάδες απέμειναν στον όμιλο και θα προκριθούν οι τρεις. Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 2-1 στην Ονδούρα, ενώ η Κόστα Ρίκα έφερε 2-2 στον Παναμά. Έχουν προβλήματα στην άμυνα οι Αμερικάνοι και το goal-goal (1,80) δείχνει καλύτερο από τον άσο (1,57).
127. ΠΕΡΟΥ-ΧΙΛΗ
Το Περού έχει την έδρα και την παράδοση (10-1-3) με το μέρος του και στον προκριματικό όμιλο αποδίδει καλά εντός έδρας. Η Χιλή, πάντως, έχει κάνει καλύτερη πορεία ενώ σήμερα θα έχει και επίσημο ντεμπούτο νέου προπονητή. No bet.
(Πρώτη φάση του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας το οποίο διεξάγεται σε δύο ομίλους των εφτά ομάδων και προκρίνονται οι δύο πρώτοι).
128. ΚΟΦΟΥ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
Αν κρίνουμε από το τι κάνουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα (0-0-2 εντός έδρας η Κοφού, 3-0-0 με γκολ 11-3 συνολικά η Γιοκοχάμα), το διπλό έχει το προβάδισμα (2,15).
129. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΣΙΜΙΖΟΥ
Αμφίρροπο και αυτό το ματς, με ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας στον άσο. Στο πρωτάθλημα, πάντως, καμία από τις δύο δεν έχει κερδίσει μετά από τρία ματς. Η παράδοση δείχνει 5-1-3.\
130. ΤΡΙΝΙΤΑ-ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
Ισοπαλίες 1-1 έφεραν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς του ομίλου, φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, πρώτο σημείο το goal-goal (1,72).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights