CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου 2/3/2013


Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
137.        ΟΜΙΓΙΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ
Πρεμιέρα στη γιαπωνέζικη J-League, θα πρέπει να δούμε πρώτα μερικές αγωνιστικές για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

138.        ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ – ΤΟΚΥΟ
Πολύ αδύναμη στα χαρτιά η νεοφώτιστη Τρίνιτα, το Τόκυο πέρυσι έδειξε δείγματα σοβαρής ομάδας, θα πάμε με το διπλό, κρατώντας φυσικά μικρό καλάθι αφού πρόκειται για πρεμιέρα.
139.        ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ
Εμφανές ότι δεν στρίβει τελευταία η Καϊζερσλάουτερν, η ήττα από τη Χέρτα την προηγούμενη αγωνιστική την άφησε ουσιαστικά έξω από τη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου και πλέον θα παλέψει για να κρατήσει την τρίτη θέση.  5-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τον άσο από τη στιγμή μάλιστα που η Μπόχουμ μετράει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της (3-2-1). Πάσο ή Χ2.
140.        ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΧΕΡΤΑ
Θετικά τα τελευταία δείγματα της Ντιναμό (3-1 τη Σαντχάουζεν, 1-1 στο Ίνγκολσταντ) που παλεύει για τη σωτηρία της, σίγουρα πιο άνετη η πρωτοπόρος Χέρτα που μπορεί να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά όντας αήττητη από τον Αύγουστο (15-6-0) έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα. Θα ρισκάρουμε στο Χ που δεν θα αφήσει κανένα δυσαρεστημένο.
141.        ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ
No Bet.
142.        ΛΙΝΤΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Αναμέτρηση με ιδιαίτερη χροιά, λόγω της κόντρας των οπαδών των δύο ομάδων, η δυνατή στην έδρα της Λιντς (10-2-4) θέλει νίκη για να πλησιάσει την εξάδα αλλά η Μίλγουολ (5-6-6 εκτός) έβαλε τέλος στο σερί 5 ήττων με το διπλό στη Μίντλεσμπρο. Οριακά αποδεκτές οι τιμές του άσου.
143.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΣΕΛΤΙΚ
Ματς κυπέλλου, θα πάμε με το GG ελπίζοντας σε κάτι ανάλογο με το 3-2 του μεταξύ τους παιχνιδιού για το Λιγκ Καπ.
144.        ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΙΜ
Δύο ομάδες που βρίσκονται λίγους βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα και δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο. Άνοιξαν τα παιχνίδια της Γκινγκάμπ τελευταία μετρώντας έξι σερί over και goal-goal, σε σούπερ κατάσταση η Νιμ που έχει απολογισμό 8-1-1 στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, σκοράροντας στα 7/10 από δύο γκολ και πάνω. Παντού μπορεί να πάει το ματς, πολλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει το over που προσφέρεται στο 2,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
145.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Πέντε ματς χωρίς γκολ και δύο κολλητές ήττες στα πιο πρόσφατα (0-3-3 το 2013) μετράει η Μπρέσια, που αντιμετωπίζει τη Βίρτους Λαντσιάνο του 5-3-0 από τις 26 Δεκέμβρη. 0:0 ασιατικός άσος.
146.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Τραγική εκτός έδρας η Προ Βερτσέλι (0-3-10 με τέρματα 7-25), η Γιούβε Στάμπια έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της. Άσος.
147.        ΕΜΠΟΛΙ – ΒΑΡΕΖΕ
Κυρίως ομάδα έδρας η Βαρέζε (8-5-2 εντός, 5-3-5 εκτός), η Έμπολι στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στην κατηγορία αλλά δεν της λείπουν τα σκαμπανεβάσματα (5-5-4εντός). Άσος ναι μεν αλλά…
148.        ΚΡΟΤΟΝΕ –ΑΣΚΟΛΙ
Έχει απουσίες στην άμυνα η Κροτόνε (7-3-3 εντός με 6/13 GG), η Άσκολι μετράει 3-3-7 εκτός αλλά σκοράρει με συχνότητα (8/13 GG) ενώ ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Ζαζά. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.
149.        ΝΟΒΑΡΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Στα μέτρα της Νοβάρα η Ρετζίνα (2-5-6 εκτός) ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 στην έδρα της Τερνάνα (μετρούσε τρία σερί τρίποντα προηγουμένως).
150.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Πρώτος εναντίον τελευταίου, παρά τη βαθμολογική άνεση της Σασουόλο ο,τιδήποτε άλλο πλην του άσου θα αποτελέσει έκπληξη ολκής.
151.        ΣΠΕΤΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ
Νο Βet.
152.        ΤΣΕΖΕΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Πόντους ψυχολογίας πήρε η Τσεζένα την Τετάρτη παρά την ήττα από τη Βαρέζε, αφού αυτή ήρθε με γκολ στο 89’ (3-2) σε μια πολύ δύσκολη έδρα. 3-1-0 μετρούσε το 2013 πριν από αυτό, η Μόντενα είναι κυρίως ομάδα έδρας (4-3-6 εκτός) και στο 1,85+ μας κάνει ο 0:0 ασιατικός άσος.
153.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Τσιταντέλα (0-5-4, εναλλάσσει ισοπαλίες με ήττες, σειρά έχει η ήττα), η Τερνάνα είναι ομάδα που δύσκολα σκοτώνεις, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.
154.        ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Η Ορντούσπορ βρίσκεται συνεχόμενα σε κακή κατάσταση ενώ και η Καραμπούκσπορ δεν διανύει της καλύτερες μέρες. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1,80 στην Bet365 αφού οι ομάδες μετράνε 8/11 και 9/12 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας. Το GG έχει επιβεβαιωθεί και στις 9 αναμετρήσεις των 2 ομάδων την τελευταία 5ετία ανεξαρτήτου έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Το Αμβούργο θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα στο Αννόβερο και να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει εντός της πρώτης εξάδας. «Τρέχει» καλό σερί εντός έδρας με 5-0-1 στα έξι τελευταία, με την Γκρόιτερ να είναι καλύτερη στα εκτός έδρας ματς και να παρατάσσεται για δεύτερο παιχνίδι με υπηρεσιακό τεχνικό, αλλά να διαθέτει μακράν τη χειρότερη επίθεση και μέσα στο 2013 να έχει αποτύχει να σκοράρει στα 5/6 παιχνίδια της. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθεί ο άσος που πληρώνει 1,65 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Σε φεστιβάλ γκολ μετατρέπονται σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Βέρντερ μετά τη διακοπή, έχοντας σημειωθεί 29 γκολ σε 6 αγωνιστικές (4,8 κατά μέσο όρο). Η ομάδα της Βρέμης είναι και η μοναδική που ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Άουγκσμπουργκ και οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο μετρώντας 2-3-1 το 2013, χάνοντας μόνο στο Λεβερκούζεν και σκοράροντας στα 5/6 παιχνίδια τους. Δύσκολα το ματς να μείνει σε χαμηλό σκορ, 1,67 αποδίδει το over στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ
Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πείσει ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του τεχνικού της, έχει όμως πολύ καλή προϊστορία κόντρα στη Σάλκε (4-5-0 στα εννιά τελευταία εντός), με τους «βασιλικούς μπλε» εκτός από δυσμενή παράδοση να έχουν και πολλές απουσίες και να ψάχνουν το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Οκτωβρίου. Δύσκολα θα το βγάλουν σε αυτήν την έδρα, πηγαίνουμε με το 1,90 του ασιατικού level ball των «Λύκων» στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
158.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Μετά τον αποκλεισμό και από το κύπελλο η Ντόρτμουντ έχει μείνει με μοναδικό εγχώριο στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης. Εντός έδρας, όμως, έχει κάνει αρκετές γκέλες ενώ υποδεχόμενη το Αννόβερο δεν κράτησε το μηδέν σε κανένα από τα 11 τελευταία μεταξύ τους με 9/11 να είναι goal-goal. Το Αννόβερο είναι μόνιμα προβληματικό εκτός έδρας, όμως ένα γκολ μπορεί να σκοράρει, επιβεβαιώνοντας το 1,73 του goal-goal στον Stoiximan, η μοναδική αξιοσημείωτη επιλογή από το ματς με τον άσο να προσφέρεται μόλις στο 1,28 και το over στο 1,47. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Βαθμό-βαθμό το πηγαίνει η Νυρεμβέργη μέχρι να εξασφαλίσει τη σωτηρία της, μετρώντας τρεις σερί ισοπαλίες και συνολικό απολογισμό 1-4-1 μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Πολύ δύσκολα χάνουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι (τελευταία ήττα εντός το Σεπτέμβριο), πολύ δύσκολα όμως χάνει και η καλοδουλεμένη μηχανή της Φράιμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος, έχοντας επιπλέον κούραση αλλά και σούπερ ψυχολογία μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πρώτο (και πολύ πιθανό και τελευταίο) σημείο η ισοπαλία στο ματς, που αποδίδει 3,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
160.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Έβερτον κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Ρέντινγκ, αλλά τα 1,30+ του άσου για μια ομάδα που δεν κερδίζει και τόσο συχνά (10-12-5 το ρεκόρ της) ενώ όταν το κάνει το κάνει οριακά είναι αποκρουστικά. Καλύτερη επιλογή η νίκη των “ζαχαρωτών” με 1 ή 2 γκολ διαφορά, στοίχημα με μέση απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί, που πάντως κοντράρεται στις ασιατικές αγορές (από -2 σε -1,5 το ΑΗ της Γιουνάιτεντ) αφού αφενός φέτος κερδίζει οριακά και αφετέρου έχει μεσοβδόμαδα σημαντικότατο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε η ομάδα του Σερ Άλεξ να φτάσει σε μια από τις κλασσικές επαγγελματικές νίκες της, με το ενδεχόμενο να κερδίσει με 1 ή 2 γκολ διαφορά να δίνει μέση απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162.        ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ
Εξάποντο για τη δεκάδα, με τους μπουκ να το βλέπουν ιδιαίτερα ισορροπημένο δίνοντας ελαφρύ φαβορί (2,37) τους γηπεδούχους. Η Σάντερλαντ πάντως αδικείται από τα τελευταία της αποτελέσματα και μέσα στο γήπεδο βγάζει φέτος πολύ καλύτερο πρόσωπο από τη Φούλαμ, που ειδικά μακριά απ’ το Κρέιβεν Κότατζ μοιάζει να έχει σαν αποκλειστικό σχέδιο το μηδέν πίσω. Θα δοκιμάζαμε ένα ποντάρισμα στον 0:0 ασιατικό άσο, αφού το 1,65 που βρίσκουμε στην Bet365 κρίνεται υψηλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΠΡ
Εξάποντο παραμονής στην Πρέμιερ, με την αγορά να πηγαίνει σύσσωμη στον άσο της Σαουθάμπτον ρίχνοντας την απόδοση του από το 2,10+ στο 1,80+ (ποντάρισμα αρκετό παίρνει και τοover). Πλέον με το Χ2 στο 2,075 (Bet365) το μάτι μας πάει στην κόντρα, αφού οι διαφορές των δύο ομάδων είναι ελάχιστες, ενώ ο Ρέντναπ είναι ικανότατος στη διαχείριση τέτοιων παιχνιδιών και το 4,33 του διπλού προκαλεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Αμφίρροπη αναμέτρηση, με τη Σουόνσι να είναι ισχυρή στο Λίμπερτι αλλά να είναι άγνωστο κατά πόσο θα επηρεαστεί από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και τη Νιούκασλ να έρχεται από καλά αποτελέσματα και δείχνει ότι έχει βρει χημεία. Οι Ουαλοί παίζουν πολύ πιο ανοιχτά στην έδρα τους, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς τους και ευνοεί στο να δούμε καλό παιχνίδι με πολλά γκολ. 1,825 πληρώνει το over2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καθαρόαιμες βρετανικές ομάδες, η Γουέστ Χαμ του Άλαρνταϊς είναι αρκετά physical για να κοντράρει τη Στόουκ αλλά οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της κάνουν δύσκολο να τη φανταστούμε να παίρνει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία σε μια τόσο σκληρή έδρα όπως το “Μπριτάνια”. Θα πάμε με τα αγαπημένα σκορ της Στόουκ 1-0/2-0/2-1 (0-0/1-1 κάλυψη) που δίνουν μέση απόδση 2,35 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166.        ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Καζάνι που βράζει η Τσέλσι, σε κακή ψυχολογία και με άμεση ανάγκη για βαθμούς, από την πρώτη λάθος πάσα ο κόσμος της αναμένεται  να αρχίσει τις γιούχες, και μέσα σε όλα αυτά έχει να αντιμετωπίσει την απέθαντη φέτος Γουέστ Μπρομ. Η συγκυρία φωνάζει για κόντρα, ειδικά με το υπάρχον σετ αποδόσεων που δίνει τους μπλε φαβορί του 1,40. Στο 1,725 το +1,5 ασιατικό διπλό (Bet365) προσφέρει σχετική ασφάλεια, για τους πιο τολμηρούς υπάρχει το Χ2 (3,00) και ξερό διπλό (8,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
167.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΛΕΣΤΕΡ
Δεν πείθει με το ποδόσφαιρο της η Ίπσουιτς (5-5-7 εντός), θα παίξει ξανά για το 0-0 κόντρα στη Λέστερ, που όπως πάντα πριμοδοτείται από τους μπουκ (2,10 το διπλό) παρότι  εκτός έδρας μετράει 5-4-7. Διπλό για το live.
168.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Νέα ήττα για τη Μίντλεσμπρο το 1-2 από τη Μίλγουολ, μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 0-2 και απ’ την Τσέλσι για το κύπελλο. 1-1-7 ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της για την Τσάμπιονσιπ, η πρωτοπόρος Κάρντιφ  του 9-3-5 εκτός έχει τον τρόπο να παίρνει αποτέλεσμα σε τέτοια ματς και το 0:0 διπλό του 1,80+ μας κάνει. 11/17 GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα (12/17 και 10/17 τα over τους), αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να δούμε πολλά γκολ.
169.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Τέλος στο αήττητο σερί της Μπάρνσλεϊ (5-1-0) έβαλε το 5-3 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, η Μπόλτον είναι ανεβασμένη τελευταία (3-2-0) και δεν θα την κοντράραμε. 11/17 over 2,5 και 14/17 GG μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, από τέσσερα σερί GG και over προέρχονται οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τα γκολ.
170.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Τρία ματς χωρίς νίκη και γκολ συμπλήρωσε η Μπλάκμπερν, που δείχνει να κάνει κοιλιά, η Πιτέρμπορο έχει αποδείξει πολλάκις φέτος ότι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Πάσο ή Χ2.  
171.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες αλλά και πέντε σερί εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Μπρίστολ Σίτι (3-2-11 μετράει εκτός, χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία), ο Πολ Ινς ψάχνει για την πρώτη νίκη του στον πάγκο της Μπλάκπουλ, θα τον στηρίξουμε παρότι η απόδοση του άσου κρίνεται μικρή.
172.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
3-1-0 μετράει στα τελευταία παιχνίδια της η Μπράιτον (7-7-3 εντός), κρατώντας τρεις φορές το μηδέν πίσω, από μεγάλο διπλό στη Μπέρνλι προέρχεται η Χάντερσφιλντ αλλά οι “γλάροι” έχουν τον τρόπο να παίρνουν τέτοια ματς στην έδρα τους. Άσος.
173.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Ή του ύψους ή του βάθους η Τσάρλτον, που εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα φέτος (4-6-7 εντός, 7-4-6 εκτός). Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπέρνλι (0-2-4) που βλέπει το τραίνο της εξάδας να απομακρύνεται, μεγάλη τριπλή. 
174.        ΧΑΛ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Χαλ (11-2-4 εντός) μετά την βαριά ήττα με 4-1 από τη Μπόλτον, η Μπέρμιγχαμ έχει τις στιγμές της αλλά γενικά κινείται φέτος στη μετριότητα. Θα περιμένουμε το live, έχοντας στο μυαλό ματς τον άσο.
175.        ΓΕΟΒΙΛ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Κάπου φαίνεται να σκάει η Γέοβιλ, χωρίς νίκη στα δύο τελευταία μετά τις οκτώ σερί από τη Boxing Day. Αουτσάιντερ η Τρανμίρ του 9-4-4 εκτός, θα πάμε με το καλοπληρωμένο Χ2. 
176.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Δεν κάνει στάση πουθενά η Γουόλσολ (9-2-2 από τα τέλη Δεκέμβρη), δεν θα κάνει και κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Σρούσμπερι (3-6-8 εκτός). Άσος.
177.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Ομάδα για εκτός έδρας η Κόβεντρι (5-5-7 εντός, 10-3-5 εκτός) αλλά προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Μπόρνμουθ και κόντρα στην ανάκατη μετά τη φυγή του Ντι Κάνιο Σουίντον (χωρίς νίκη στα δύο τελευταία) έχει την ευκαιρία να φτιάξει το ρεκόρ της και να πλησιάσει περισσότερο την εξάδα. 0:0 ασιατικός άσος. 
178.        ΚΡΟΥ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Από ισοπαλία ψυχολογίας κόντρα στην ΜΚ Ντονς προέρχεται η Πόρτσμουθ, αλλά αν δεν αρχίσουν να έρχονται νίκες (0-6-16 από την τελευταία) το μοιραίο -υποβιβασμός- θα επισπευτεί. Από κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0 προέρχεται η Κρου, που έχει το μυαλό της στον τελικό του Λιγκ Τρόφι. Πάσο.
179.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Κοιλία κάνει η Μπόρνμουθ (3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει), η Λέιτον Όριεντ είναι σκληρό καρύδι και δεν την κερδίζεις εύκολα. +0,25 ασιατικός άσος ή πάσο.  
180.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Σαφώς ανεβασμένη με τον Γκρέισον στο τιμόνι η Πρέστον στα τελευταία δύο κέρδισε τη Μπόρνμουθ εντός και πήρε ισοπαλία στην έδρα της Σουίντον. Συνεχίζουμε την κόντρα στην ΜΚ Ντονς, που και πάλι δίνεται καθαρό φαβορί απ’ τους μπουκ παρότι έχει να κερδίσει επτά παιχνίδια (0-4-3). Χ2. 
181.        ΜΠΕΡΙ - ΚΡΟΟΥΛΙ
Νο Bet.
182.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Δυνατή στην έδρα της η Μπρέντφορντ (9-6-2 εντός),η Σκάνθορπ πάντως τελευταία κάνει προσπάθεια (4-0-2) και δεν θα πέσει χωρίς μάχη. GG και over (10/17 οι γηπεδούχοι εντός, 9/17 και 8/17 οι φιλοξενούμενοι εκτός) έχουν τύχη.
183.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού η Νοτς Κάουντι, δείχνει να αρχίζει έστω και τώρα να θυμάται τη δύναμη του Μέντοου Λέιν. Νερά κάνει τελευταία η Καρλάιλ, προέρχεται από κακές εμφανίσεις και στο τελευταίο ηττήθηκε με 0-3 από τη Γουόλσολ. Άσος.
184.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Τι κι αν έπιασε κορυφή η Ντονκάστερ, στην έδρα της δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε από τη στιγμή που μετράει μόλις 7-4-6. Σε φουλ φόρμα (5-2-0) η Χάρτλπουλ, που κεντάει στα τελευταία και έχει πλησιάσει τη σωτηρία, που πριν μερικούς μήνες έμοιαζε άπιαστο όνειρο. +0,75 ασιατικό διπλό ή πάσο.
185.        ΟΛΝΤΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η μαχόμενη για την παραμονή της Όλνταμ (5-3-8 εντός), 4-1-0 χωρίς να δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία μετράει η 2η της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σωστά δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά το παιχνίδι έχει πολύ under (10/16 η Όλνταμ εντός, 13/17 η Γιουνάιτεντ εκτός) και αρκετό Χ. Θα πάμε με τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
186.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Συνεχίζεται ο κατήφορος της Στίβενεϊτζ (πέντε σερί ήττες), η Κόλτσεστερ προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Γέοβιλ έπειτα από καλή εμφάνιση αλλά το 3-2-11 που μετράει εκτός μας κάνει διστακτικούς για την κόντρα. Καταρρέει πάντως η απόδοση του Χ2, με τον άσο από το 1,95 να έχει φτάσει στο 2,40.
187.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΟΡΚΙ
Εξάποντο παραμονής στη Λιγκ 2 ανάμεσα στη βελτιωμένη τελευταία Άκρινγκτον (προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Ρότσντεϊλ με 0-3) και την πλέον ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας (7 σερί ήττες) Τορκί, λογικό και επόμενο το μάτι να πάει κατευθείαν στον άσο, με την προϊστορία να δείχνει τέσσερις σερί την τελευταία δεκαετία.
188.        ΓΙΟΡΚ- ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Ομάδα του Χ η Γιόρκ (16/35 μετράει στο πρωτάθλημα), να επιστρέψει στην πραγματικότητα μετά την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ προσπαθεί η Μπράντφορντ (4-6-6 εκτός), καλές δείχνουν οι πιθανότητες της ισοπαλίας.
189.        ΓΟΥΙΚΟΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, η Φλίτγουντ στα τελευταία τρία δεν κέρδισε και δεν βγάζει σιγουριά.
190.        ΕΞΕΤΕΡ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Ομάδα έδρας η Νορθάμπτον (13-2-3 εντός, 4-5-8 εκτός), ομάδα εκτός έδρας η Έξετερ (5-5-7 εντός, 11-2-4 εκτός), κακό σταύρωμα σε μια αναμέτρηση που είναι παράλληλα ντέρμπι για μια θέση στα πλέι-οφ. Πάσο.
191.        ΜΟΡΚΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Νο Bet.
192.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΕΡΤΟΝ
H φόρμα της Μπέρτον δεν κρύβεται (4 σερί νίκες, 5-2-0 αήττητο), παρά το μέτριο εκτός έδρας ρεκόρ της (4-5-8) θα τη στηρίξουμε σε τιμές αουτσάιντερ κόντρα στην υπολογίσιμη Μπρίστολ Ρόβερς, που πάντως μετά το ξέσπασμα της με την αρχή του νέου έτους δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα.
193.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της η Τσέστερφιλντ (μια νίκη μόλις στα τελευταία έξι) αλλά η Ντάγκεναμ προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ της αποχώρησης του επί εννέα χρόνια τεχνικού της Τζον Στιλ. Προς το Χ2 κλίνουμε.
194.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Χαμηλά τα σκορ στα παιχνίδια της Όλντερσοτ (10/17 under 2,5 εντός), η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ έχει δεχθεί μόλις εννέα τέρματα σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια (10/16 under 2,5) ενώ προέρχεται από 7/8under 2,5. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.
195.        ΟΞΦΟΡΝΤ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Νο Bet.
196.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Ζόρικο εξάποντο παραμονής, δεν χάνει αλλά δεν κερδίζει κιόλας εύκολα η Πλίμουθ, νέο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Μπαρνέτ (2-2-0). Κακώς φαβορί ο άσος σε ένα ματς-τριπλή, το Χ2 ξεχωρίζει και ήδη ποντάρεται αρκετά.
197.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ- ΡΟΔΕΡΑΜ
Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, η Σάουθεντ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στην έδρας της (6-4-6) ενώ έχει μαζεμένες αρκετές σημαντικές απουσίες. Θα προτιμήσουμε το 0:0 διπλό, με τη φιλοξενούμενη Ρόδεραμ να δίνει καλά δείγματα τελευταία. 
198.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ- ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
No Bet.
199.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ -ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου, κακή στα τελευταία η Στουρμ Γκρατς (0-3-2), τραγική η ουραγός πλέον Αντμίρα των έντεκα αγώνων χωρίς νίκη (0-1-10) που παράλληλα έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, θα τις αφήσουμε να φάνε τις σάρκες τους μόνες τους.
200.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Από νίκη με 4-0 προέρχεται η Γκέιτσχεντ, αλλά πώς να κοντράρεις μια ομάδα όπως η Μπρέιντρι που στα δύο τελευταία κέρδισε Γκρίμσμπι και Λούτον; Πάμε παρακάτω.
201.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Στην έδρα (10-1-5 ρεκόρ) της βασίζεται η Γουόκινγκ ,ομάδες του βεληνεκούς της φετινής Λίνκολν είναι του χεριού της. Άσος.
202.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Δύσκολο ζευγάρωμα, μοναδική λύση τα γκολ.
203.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.
Άσος που δύσκολα θα σπάσει, σε τιμή ανάλογη πάντως.
204.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Άσος και over.
205.        ΜΠΑΡΟΟΥ –ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Νο Βet.
208.        ΡΕΞΑΜ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Μικρός άσος, αλλά δεν θα μπορούσε να πληρώνει πάνω από 1,40-1,50.
209.        ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Νο Bet.
210.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ- ΛΟΥΤΟΝ
Ντεμπούτο του Τζον Στιλ στον πάγκο της Λούτον, περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να φέρει κάποια άμεση αλλαγή. Μετριότατη η Στόκπορτ, αλλά με το διπλό φαβορί θα απέχουμε. 
211.        ΧΑΪΝΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Τέσσερις σερί ήττες με κακές εμφανίσεις συμπλήρωσε η Χάιντ (5-5-6 εντός), η Νιούπορτ (8-1-4 εκτός) είναι μια κλάση πάνω και βγάζει καλό πρόσωπο τελευταία (3 σερί νίκες). Διπλό.
212.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
No Βet.
213.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Υποβαθμισμένο Κλάσικο (πλέον έχουν γίνει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια που αρχίζουν να χάνουν την αίγλη τους) αφού γίνεται στα πλαίσια του πρωταθλήματος, που ήδη έχουν κατακτήσει οι μπλαουγκράνα, πιθανό το ροτέισον με τα αφού  ακολουθούν σημαντικά ευρωπαϊκά ματς και για τις δύο (πιο κοντά εκείνο της Ρεάλ), με τα γκολ θα πάμε ως συνήθως.
214.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η Ρος Κάουντι που μετράει 7-2-0 από τη Boxing Day και χτυπάει την πόρτα της Ευρώπης, η Ινβερνές έχει διάθεση και επιθετική ποιότητα αλλά η έλλειψη κυνικότητας της έχει στοιχήσει πολλάκις φέτος, ενώ δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι της (1-2-3 στα έξι τελευταία). 0:0 ασιατικός άσος, έστω και οριακά.
215.        ΧΑΡΤΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Αποδεκατισμένη η Χαρτς, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και ο ΜακΓκλιν αποχώρησε για να αναλάβει ο βοηθός του. Επέστρεψε στις νίκες η Μάδεργουελ με το 2-1 επί της Σέλτικ πιάνοντας ξανά τη δεύτερη θέση, το καλύτερο που δείχνουν να μπορούν να πάρουν οι γηπεδούχοι είναι το Χ. 0:0 ασιατικό διπλό.
229.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά η Κέρκυρα θα παίξει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οπότε γνωρίζει ότι αν δεν πάρει στο ματς αυτό τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Σε άνοδο η ομάδα του Αναστασιάδη, που ωστόσο δεν είναι καλή όταν φεύγει από την Κρήτη, ο Δάσκαλος προτίμησε το goal-goal στο 2,20 της Bet365 (2,08 στον Stoiximan), το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα είναι το τρίτο συνεχόμενο και για τις δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Καλύτερα από τον καθένα ξέρει ο Αναστόπουλος πως να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει με τον Ατρόμητο να έχει τα περισσότερα Χ στην κατηγορία και 8/11 ισοπαλίες εκτός έδρας. Ο Πανθρακικός πρέπει να στηριχθεί στην έδρα του για να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βαθμούς ώστε να μην κινδυνεύσει η θέση του στην κατηγορία. Καλή περίπτωση το Χ σε συνδυασμό με το under στο 3.20 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
231.        ΡΕΜΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Σπουδαία πράγματα κάνει η φετινή Παρί που έχει τρομερές επιδόσεις σε επίθεση και σε άμυνα. Η Ρεμς δεν αποτελεί φόβητρο, εντός έδρας πάντως το παλεύει (4-6-3). Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην 11αδα της που είναι ικανός να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο η Παρί δύσκολα να μην συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 2,30 παίζεται να κερδίσει με μηδέν παθητικό στην Bet365, κάτι που έκανε άλλωστε στο 88% των νικηφόρων παιχνιδιών της (14/16). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
232.        ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Επανέναρξη στη Δανία, κρατώντας μικρό καλάθι θα πάμε με τον άσο της ποιοτικότερης Μίντιλαντ που στοχεύει ψηλότερα.
233.        ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
No Bet.
234.        ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Προημιτελικός του βελγικού κυπέλλου, 1-0 κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι η Άντερλεχτ που προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 15 αγωνιστικές (13-2-0). Θα μας απασχολήσει λογικά στο live.
235.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Ανοιχτά θα παίξει η Λα Κορούνια και με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, άνετη και χωρίς άγχος η Βαγιεκάνο πράγμα που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Παίζεται το over στο 1,80 της Bet365 ενώ αν οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν μέχρι το 70' ίσως είναι καλή επιλογή στο live το late goal αναλόγως φυσικά και την εικόνα του αγώνα καθώς οι Γαλιθιάνοι έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ (14) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
236.        ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Ήττα μέσα στο πρόγραμμα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική στο Ντα Λουζ η 3η του πορτογαλικού πρωταθλήματος Πάκος Φερέιρα με σκορ 3-0, μόλις τρεις ήττες φέτος έχει η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα (4-4-1 εντός) αλλά και ο άσος είναι τόσο χαμηλά (1,60) που μόνο στην κόντρα πάει το μυαλό μας (παρά τους έξι σερί άσους που δείχνει η πρόσφατη προϊστορία), αφού η Σετούμπαλ προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Δελεαστικό το +1  ασιατικό διπλό των φιλοξενούμενων  στο 1,80.
237.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Η αναμέτρηση είναι εξάπαντο για την παραμονή με την Ακισάρ να έχει περισσότερο ανάγκη την νίκη, να παρουσιάζεται καλή με τον Γκέκα στην επίθεση τον τελευταίο καιρό αλλά να σκοράρει με το σταγονόμετρο στην έδρα της. Προφανής επιλογή το under σε απόδοση 1,65 στον Stoiximan ενώ αξίζει το ρίσκο την νίκης με χαμηλό σκορ της Ακισάρ (τα γνωστά σκορ 1-0 / 2-0 / 2-1 με καύψη στα 1-1 και 0-0) που δίνει μέση απόδοση 2,25 στην Bet365, για ένα παιχνίδι που είναι τελικός για τους γηπεδούχους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.  
238.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Η Γαλατάσαραϊ δυσκολεύεται να καθαρίζει τα εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή χρονιά και το Εσκισεχίρ είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολη έδρα για αυτήν. Τo GG σε απόδοση 1,72 στην Bet365 έχει προβάδισμα για μία Γαλατά που προέρχεται από 6 διαδοχικά στο πρωτάθλημα ενώ καλή επιλογή δείχνει και το να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 2,08 στον Stoiximan αφού οι 2 ομάδες έχουν σκοράρει τα 28/38 και 26/46 γκολ τους αντίστοιχα στην επανάληψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
239.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
5-2-0 το αήττητο σερί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σαφής και η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ντέιβις στον πάγκο (τρεις πολύ καλές εμφανίσεις με απολογισμό 2-1-0). Ας κερδίσει ο καλύτερος.  
240.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βασίζονται στις επιθετικές τους γραμμές και συνηθίζουν να φέρνουν over, το διπλό πληρώνει ψίχουλα και δεν βρίσκουμε λόγο να το εμπιστευτούμε αφού περιμένουμε τη Γουίγκαν να βρει δίχτυα, στην ίδια απόδοση (1,73) θα προτιμήσουμε το over 2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Τραίνο η πρωτοπόρος Αούστρια (8-1-2 εντός με τέρματα 25-6), προέρχεται από πέντε σερί νίκες και δύσκολα θα σκοντάψει κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Βάκερ (2-1-8 εκτός με τέρματα 7-25), που πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι προέρχεται από δύο κολλητές εντός έδρας νίκες. 
242.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΙΝΤ
5-2-4 μετράει εντός η Μάτερσμπουργκ, το 2013 δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα στα δύο ματς που έδωσε (μια ήττα, μια ισοπαλία). Η Ριντ το παλεύει αλλά έχει ξανά σημαντικές απουσίες, θα πάμε πάσο, κοιτώντας  μόνο προς το over (7/11 αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).
243.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Λογικός άσος, αν έχει κέφια η Σάλτσμπουργκ θα βγάλει και το over.
244.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Η Λεβερκούζεν έχει την παράδοση με το μέρος της αλλά και τις πολύ καλές εντός έδρας φετινές της επιδόσεις, όμως μετά τη διακοπή έχει χάσει τη φρεσκάδα της και κερδίζει δύσκολα. Μικρό κρίνεται το 1,57 του άσου, αφού η Στουτγάρδη σε όλη τη χρονιά αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι εντός. Καλύτερη επιλογή το goal-goal που αποδίδει λίγο υψηλότερα (1,61/Bet365) και έχει επιβεβαιωθεί στα περισσότερα από τα πρόσφατα μεταξύ τους ματς στην «Μπάι Αρένα». Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η φόρμουλα των επιτυχιών με μισό μηδέν δεν χαλάει για τον Ολυμπιακό εκτός έδρας που κρατάει σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία του. Ωστόσο ο ΟΦΗ στο γήπεδο του είναι πολύ ανταγωνιστικός παίζοντας επιθετικά και με άγνοια κινδύνου. Πολύ χαμηλό το 1,44 στο διπλό του Ολυμπιακού, έχει λογική το over 1,5 γκολ του στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
246.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
4-1-1 μετράει τη νέα χρονιά η Μπρέντα (4-3-5 εντός), έχει περάσει στη βαθμολογία τη Χέρενφεν που είναι κακή εκτός (1-5-6). Οριακά με το 0:0 ασιατικό των γηπεδούχων, δεν αποτελεί πάντως καμία μεγάλη ευκαιρία.
247.        ΖΥΡΙΧΗ – ΣΙΟΝ
Αήττητη το 2013 η Ζυρίχη (2-1-0), που  προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γιούνγκ Μπόις με 4-0, με παίχτη-προπονητή τον Γκατούζο πλέον η Σιόν, κέρδισε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και θέλει νέα νίκη για να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δεν βλέπουμε πάντως να την παίρνει.
248.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΤΟΥΝ
Από τεσσάρα στην έδρα της Σεν Γκάλεν προέρχεται η Λουκέρνη (2-5-3 εντός), τεσσάρα στη Σιόν έριξε η Τουν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά μεσοβδόμαδα έπαιξε 120’ λεπτά με τη Βασιλεία για το κύπελλο, ενώ εκτός έδρας είναι τραγική (1-1-7). Πάσο.
249.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΝΛΟ
Ευκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς η Αϊντχόφεν.
250.        ΤΣΒΟΛΕ – ΒΙΛΕΜ
Μικρός ο άσος, η Τσβόλε μαζί με τη Βίλεμ έχουν το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην Ερεντιβίζιε (2-3-7), οι φιλοξενούμενοι έχουν ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή αλλά εκτός δεν χάνουν τόσο εύκολα (0-5-7).
251.        ΛΟΡΙΑΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Η Λοριάν δεν δίνει συχνά αρνητικά δείγματα εντός έδρας και συνήθως κερδίζει μπροστά στο κοινό της (7-5-1 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα) σκοράροντας και με άνεση. Κόντρα στη ντεφορμέ Βαλενσιέν έχει και καλή παράδοση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει μόνο δύο βαθμούς στα εφτά τελευταία εκτός έδρας (0-2-5), χωρίς να σκοράρουν στις πέντε αυτές ήττες. 1,90 αποδίδει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
252.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΑΖΑΞΙΟ
Το ντέρμπι της Κορσικής βρίσκει την Μπαστιά να ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από έξι ματς – διάστηκα στο οποίο σκόραρε μόνο ένα γκολ – και την Αζαξιό να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική για πρώτη φορά με τον Εμόν στον πάγκο (2-4-1). Το γύρισαν στα under στα πρόσφατα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, 6/8 με τον νέο τους προπονητή έχουν οι φιλοξενούμενοι, στο 1,65 το under στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΣ
Σεντ Ετιέν και Νις είναι οι δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στη Γαλλία και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι ντέρμπι της… 4ης – ίσως και της 3ης – θέσης. Αήττητη μέσα στο 2013 η Σεντ Ετιέν, που όμως κουβαλάει κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και η Νις έχει εξαιρετική παράδοση στο «Ζοφρουά Γκισάρ» ενώ τη νέα χρονιά μετράει 3/3 διπλά. Από τον χαμηλό άσο του 1,75 είναι σαφώς προτιμότερο το goal-goal στο 1,95 του Stoiximan, με τους Νικαιώτες να έχουν σκοράρει ένα τουλάχιστον γκολ στα 27/29 τελευταία τους επίσημα ματςΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
254.        ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ
Η Σοσό έρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο και ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η Νανσί παραμένει ουραγός και μακριά από τις θέσεις σωτηρίας. Κοινή συνισταμένη και των δύο ομάδων οι κακές τους άμυνες, οι γηπεδούχοι μετράνε 8 goal-goal στα 10 τελευταία εντός έδρας, η Νανσί έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόνο στα 2/26 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. 1,90 πληρώνει το goal-goal στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
255.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΕΒΙΑΝ
Από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες αμφότερες, η Τουλούζ έχει ξεμείνει από στόχους μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Εβιάν που δεν κερδίζει για εννιά ματς (0-4-5) ψάχνει βαθμούς για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο 0-0 HT στο 2,80 του Stoiximan (2,62 στην Bet365), αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει στο ημίχρονο στα έξι τελευταία τους στο πρωτάθλημα (5/6 ήταν 0-0) και οι φιλοξενούμενοι στα εφτά πιο πρόσφατα (4/7 ήταν 0-0). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
256.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε η φορμαρισμένη Οσασούνα που εκτός από την έδρα έχει και την παράδοση με το μέρος της. Στην Μπιλμπάο η κατάσταση… σοβάρεψε αφού έχει βρεθεί στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη μετρώντας 1-2-6 στα εννιά τελευταία! Ο Μπιέλσα πλέον δεν είναι ασφαλής και το μέλλον του θα κριθεί στα επόμενα ματς. Αναμένεται αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, που πάντως δύσκολα θα βγάλουν διπλό, πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία στο 3,25 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της Λας Πάλμας Βιτόλο δεν μπορούμε παρά να πάμε με το overστην αναμέτρηση δύο εκ των πλέον επιθετικογενών ομάδων της Σεκούντα. Επιστρέφει ο Ντελοφέου για τους καταλανούς, που όπως πάντα θα παίξουν ανοιχτά από την αρχή.  Over 3,5 είχαμε την τελευταία διετία.
258.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Ενδιαφέρον αλλά αντιστοιχηματικό σταύρωμα, δυνατή στην έδρα της η Χέρκουλες (3-1-0 μετράει τη νέα χρονιά), σε καλό φεγγάρι η δεύτερη της βαθμολογίας Αλμερία, θα το αφήσουμε στην ησυχία του. 
259.        ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ
Το παιχνίδι είναι ντέρμπι για την 3η θέση και η απόδοση στον πιθανό άσσο είναι πολύ χαμηλή ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες της Μίλαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η Λάτσιο θα παίξει με στόχο να μην χάσει, έχει καλή παράδοση στο Μιλάνο αλλά είναι απογυμνωμένη στην επίθεση. Προβάδισμα στο under σε απόδοση 1,85 στην Bet365 και αναμονή για live να επιβεβαιωθούν οι 11άδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
260.        ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ
Επιτέλους συνετίστηκαν οι άνθρωποι της Τβέντε και έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι στον ΜακΛάρεν, περιμένουμε αλλαγμένους προς το καλύτερο τους γηπεδούχους (που μετράνε 0-4-2 το 2013) και σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα τους στηρίξουμε, αφού όπως έχουμε γράψει πολλάκις φέτος τα μεγάλα ονόματα της Ερεντιβίζιε είναι για κόντρα. 6-5-1 το εκτός έδρας ρεκόρ του Αίαντα, που προέρχεται από αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, το κύπελλο και εντός έδρας γκέλα (1-1) κόντρα στη Ντεν Χάαγκ. +0,25 ασιατικός άσος.
261.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΠΟΡΤΟ
Κάποτε ντέρμπι κορυφής, φέτος όμως μόνο το όνομα έχει μείνει στη Σπόρτινγκ. Νίκες παντού θέλει η Πόρτο, στο 1,70 θα τη στηρίξουμε.
262.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Νο Bet.
263.        ΟΥΕΛΒΑ – ΕΛΤΣΕ
Για το 0-0 θα κατέβει όπως πάντα εκτός έδρας η Έλτσε, η Ουέλβα δεν θα χαλαστεί με το βαθμό κόντρα στην πρωτοπόρο που αν της δώσεις χώρο για αντεπιθέσεις θα το πληρώσεις ακριβά. Πάμε με το Χ.
264.        ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΓΟΥΪΖΑΡΝΤΣ
Πρεμιέρα στην MLS, δεν υπάρχει κάτι να μας συγκινήσει σε αυτό το ζευγάρι.
265.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Βαλένθια με το "φτωχό συγγενή" που στην προκειμένη είναι η Λεβάντε να είναι ντεφορμέ και σε κακή κατάσταση μετά και την απώλεια του Μάρτινς. Δύσκολα θα αντέξει στο Μεστάγια με τη Βαλένθια πάντως να έχει και αυτή κάποια προβλήματα στην άμυνα. Καλύτερη επιλογή από τον χαμηλό άσο στο 1,50 τα σκορ 1-0/2-0/2-1 που με κάλυψη στα 0-0/1-1 δίνουν μέση απόδοση 2,13 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
266.        ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
No Bet.
267.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Τοπικό ντέρμπι, 4/4 over 2,5 μετράει φέτος στην έδρα της η Αμέρικα, 3/4 εκτός η Κρουζ Αζούλ των 7/8GG συνολικά. Θα πάμε με τα γκολ.
268.        ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Δύσκολο ζευγάρι, αήττητη η Άρσεναλ Σαραντί (1-2-0) στο Τορνέο Φινάλ, από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ιντεπεντιέντε που σε αυτό το πρωτάθλημα παίζει την παραμονή της.  Θα ρισκάρουμε στο Χ.
269.        ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΤΟΡΟΝΤΟ
Καναδέζικο ντέρμπι, με σαφώς καλύτερες προοπτικές μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα το Βανκούβερ. Άσος.
270.        ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
No Bet.
271.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ
Με τίποτα δεν στρίβει η Σαν Λουίς (0-2-6 φέτος), η Πατσούκα στην έδρα της μετράει 3-1-0. Λογικός άσος, αλλά πληρώνει ψίχουλα.
272.        ΤΙΓΚΡΕΣ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Εξαιρετική στην Κλαουσούρα η Τίγκρες (6-2-0), η Μονάρκας εκτός έδρας μετράει 1-0-3 και τα πάντα θα κριθούν από τις ορέξεις των γηπεδούχων.
273.        ΝΤΑΛΑΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Kλίνουμε προς τον άσο.
274.        ΛΕΟΝ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ
No Bet.
275.        ΑΤΛΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
No Bet.
276.        ΣΙΑΤΛ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Νο Bet.
277.        ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
Τον πρώτο λόγο έχει η έδρα, 5-1-1 η προϊστορία, αήττητη στα φιλικά η Σίβας που μπαίνει με ενθουσιασμό στο πρωτάθλημα. Άσος.
278.        ΚΑΣΙΒΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙ
No Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights