CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 30/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
154.        ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ
Με 3/3 GG ξεκίνησαν αμφότερες το πρωτάθλημα, η ασθενής άμυνα των γηπεδούχων δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Πάμε με το αμφίσκορο.
155.        ΚΑΣΙΒΑ - ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ

Δίκαιο φαβορί η ποιοτικότερη και πιο έμπειρη Κασίβα, λογικά θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη.
156.        ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΟΝΑΝ
Νο Βet.
157.        ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ
Πιο ισορροπημένο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, η Κασίμα ως τώρα βγάζει δυσκολία εκτός έδρας.
158.        ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΟΥΡΑΒΑ
Κλίνουμε ελαφρώς προς τα δεξιά.
159.        ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Τη γλίτωσε φτηνά κόντρα στη Σπαρτάκ η Λοκομοτίβ Μόσχας την προηγούμενη αγωνιστική, δύσκολα αυτό θα επαναληφθεί κόντρα στη Ρουμπίν. Λογικά το σκορ θα μείνει χαμηλά, επιλέγουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
160.        ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΤΟΚΥΟ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μαρκίνιος (3 αγ./5 γκολ) η πρωτοπόρος Γιοκοχάμα, το Τόκιο είναι σοβαρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, δεν αποκλείεται η έκπληξη.
161.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Εκτός έδρας εμπιστευόμαστε κυρίως την Ίνγκολσταντ (4-5-4 μετράει εντός),  αλλά με τον Draw No Betάσο να πληρώνει ικανοποιητικά μπαίνουμε σε σκέψεις. Η Ντούισμπουργκ δεν θαμπώνει (4-3-6 εκτός), από Χ ξεκινάει και πάει προς τον άσο.
162.        ΧΕΡΤΑ - ΜΠΟΧΟΥΜ
Τον πρώτο λόγο φυσικά έχει ο άσος της πρωτοπόρου Χέρτα (8-4-0 εντός), αλλά η βαθμολογική της άνεση τον κάνει αντιστοιχηματικό. 
163.        ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
No Bet.
164.        ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Σε εξαιρετική κατάσταση πριν την διακοπή η Γιουνάιτεντ, έχει ξεχάσει προ πολλού τι σημαίνει ήττα και παρά την γενική χαλαρότητα είναι βέβαιο ότι ο εγωισμός του Σκωτσέζου δε θα επιτρέψει συνεχόμενες γκέλες. Σοβαρά τα προβλήματα τραυματισμών για τους γηπεδούχους που δε θα πουν όχι στο Χ που πληρώνει 3,85 στον Stoiximan και μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με τη νίκη στο ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 3,50 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΕΞΕΤΕΡ
Μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού Νότου, σαφώς ανεβασμένη επί Σέρινταν η Πλίμουθ (5-4-3, η ήττες όλες στο γκολ) αλλά η Έξετερ είναι εξαιρετική εκτός έδρας (11-3-5). Καθαρή τριπλή.
166.        ΝΑΝΤ – ΜΟΝΑΚΟ
Ντέρμπι κορυφής στη Λιγκ 2, με τη φόρα που έχει πάρει η Μονακό δεν κοντράρεται (7-5-0 το αήττητο σερί της),απ’ την άλλη μοιάζει δύσκολο η Ναντ να μείνει στο μηδέν στην πανίσχυρη έδρα της (9-5-1, μόλις σε ένα δεν σκόραρε). Πρώτη επιλογή το GG, δεύτερη το Χ.
167.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Σκληρό καρύδι φέτος η Σαμπντόρια, θα παραταχθεί για το Χ και μπορεί να το πάρει. Δε θα χαλαστούν με τον πόντο και οι γηπεδούχοι.
168.        ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Μεγάλο ντέρμπι, η σχετικά άνετη βαθμολογικά Γιουβέντους (στο +9 από τη 2η Νάπολι) είναι άγνωστο το κατά πόσο θα βάλει τα πόδια της στη φωτιά τη στιγμή που μεσοβδόμαδα έχει αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν. Αυτός είναι και ο λόγος που το 1Χ παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα.
169.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Η Φιορεντίνα (4-3-7 εκτός, 9/14 over 2,5 και 10/14 GG) είναι εκείνη που καίγεται περισσότερο για το τρίποντο, η Κάλιαρι θα της δώσει τη μπάλα και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να χτυπήσει δηλαδή στους κενούς χώρους. 9/14 GG μετράνε εντός οι Σαρδηνοί, θα πάμε με το GG.
170.        ΛΑΤΣΙΟ – ΚΑΤΑΝΙΑ
Σημαντικότατες απουσίες, κυρίως στο κέντρο της άμυνας, έχει η Λάτσιο, η Κατάνια (3-4-7 εκτός) πήρε αποτέλεσμα στην έδρα των Λατσιάλι την τελευταία τριετία και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να τη στηρίξουμε να το καταφέρει για ακόμα μια χρονιά. Παρά το 10-2-3 των γηπεδούχων στο Ολίμπικο θα πάμε με την κόντρα.
171.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά απαλλαγμένες από βαθμολογικές σκοπιμότητες, παρά την απουσία του Ντιαμάντι για τους φιλοξενούμενους θα στηρίξουμε το over.
172.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΟΜΑ
Τέσσερις μήνες χωρίς νίκη η Παλέρμο (0-7-8), ό,τι ευκαιρία της έχει δοθεί μέχρι στιγμής να ανακάμψει την έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Αν είναι υποτυπωδώς σοβαρή η Ρόμα θα το πάρει το παιχνίδι.
173.        ΠΑΡΜΑ –ΠΕΣΚΑΡΑ
To μεγάλο No Bet της αγωνιστικής στην Σέριε Α’.
174.        ΤΖΕΝΟΑ – ΣΙΕΝΑ
Εξάποντο παραμονής, με τους γενοβέζους (4-3-7 εντός) να έχουν προηγούμενα με τον τεχνικό της Σιένα (2-3-9 εκτός) Μπέπε Ιακίνι. Αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την καλύτερη ομάδα, που είναι η Τζένοα.
175.        ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Με χαμόγελα από το 2-3 επί της Ορντουσπόρ πήγε στη διακοπή η Γκαζιάντεπσπορ (8 σερί GG και 7/8over 2,5), η Εσκίς έχει επιθετικές αρετές και μπορεί να βοηθήσει να δούμε ματς με πολλά γκολ. 8/13GG μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 3/4 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα πάμε με το αμφίσκορο.
176.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Αρνείται να τα παρατήσει η Άουγκσμπουργκ που διανύει πολύ καλό δεύτερο γύρο και έχει παραπάνω νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-0-1) από όσες είχε κάνει στις προηγούμενες 22 αγωνιστικές! Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα δώσουν μέχρι τέλους οι γηπεδούχοι με το Αννόβερο να έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών και το γνωστό του… κόμπλεξ εκτός έδρας (2-1-10 το ρεκόρ του). 2,15 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan και αξίζει της προτίμησής μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
177.        ΜΑΪΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Η Μάιντζ είναι ομάδα που αξίζει εμπιστοσύνης εντός έδρας, όμως στα πρόσφατα ματς κερδίζει και χάνει δύσκολα κι έχει κολλήσει με τις ισοπαλίες (1-5-0 στα έξι τελευταία), ενώ δεν έχει και καθόλου καλή παράδοση κόντρα στη Βέρντερ. Η ομάδα του Σάαφ είναι πλέον σε άμεσο κίνδυνο όσον αφορά στη σωτηρία της και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. 13/13 εκτός έδρας goal-goal έχουν οι φιλοξενούμενοι, 1,57 πληρώνει στην Bet365 να φέρουν ένα ακόμα και με τη Μάιντζ, απόδοση που θα ανέβει στο live αν δεν έχουμε γρήγορο γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
178.        ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Τη νίκη που θα την διατηρήσει στο κόλπο της 3ης θέσης ψάχνει η Σάλκε που εντός έδρας συνήθως καθαρίζει τα παιχνίδια της. Ανοιχτά τα περισσότερα ματς των «βασιλικών μπλε» επί ημερών Γενς Κέλερ, μετράνε 8/9 over στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή, κρατώντας μόνο μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Στην προτελευταία θέση παραμένει η Χόφενχαϊμ που ψάχνει βαθμούς για να σωθεί, η άμυνά της όμως είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία. Στο 1,90 το over 2,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
179.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Η Στουτγάρδη είναι μία από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα και ζορίζεται πάρα πολύ να πάρει αποτελέσματα μπροστά στο κοινό της. Λογικό φαβορί η Ντόρτμουντ για τη νίκη, με την ομάδα του Κλοπ να είναι αυτή με τα περισσότερα over στην κατηγορία και να μετράει πέντε 2 & over στις οκτώ τελευταίες της εξόδους. 2,75 πληρώνει ο συνδυασμός αυτός στην Bet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
180.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Κρίσιμο ματς κυρίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν βρεθεί μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα για τη Φορτούνα που πάντως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σκόραρε με ευκολία φέρνοντας τέσσερα σερί goal-goal. Σε πτωτική πορεία πριν τη διακοπή η Λεβερκούζεν, που εκτός έδρας δυσκολεύεται να κερδίσει κι έχει φέρει 10/13 over και 9/13 goal-goal. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι, στο 1,72 το αμφίσκορο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
181.        ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Η Φράιμπουργκ ήταν από τις ομάδες που ήθελαν τη διακοπή αφού προερχόταν από βαριές ήττες. Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνουν οι γηπεδούχοι, όμως η Γκλάντμπαχ είναι δυσκολοκατάβλητη και «τρέχει» καλό σερί, ενώ είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Πρώτο και πιθανόν και τελευταίο σημείο στο παιχνίδι η ισοπαλία που πληρώνει 3,40 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
182.        ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
No Bet.
183.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Με νέο τεχνικό η Ρέντινγκ, κάτι που πάντως δεν θα επηρεάσει την Άρσεναλ. Άσος στο χάντικαπ.
184.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Η Γουέστ Χαμ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στο Άπτον Παρκ τα πηγαίνει πολύ καλά με τις μικρομεσαίες ομάδες έχοντας χάσει μόνο από Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Έβερτον και Τότεναμ. Η Γουέστ Μπρομ είναι άνετη βαθμολογικά, έχει όμως… κόμπλεξ στο Λονδίνο, καθώς εκεί έβγαλε διπλό μόνο στις 3/38 τελευταίες της επισκέψεις (3-9-25). Πρώτο σημείο ο άσος που πληρώνει 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
185.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Ματς-τελικός για τη Γουίγκαν, γεγονός που θα την φορτώσει έξτρα άγχος πέρα από το γεγονός ότι φέτος στην έδρα της είναι αναποτελεσματική. Η Νόριτς έχει αποδείξει ότι σε ανάλογα παιχνίδια με ισοδύναμους αντιπάλους δύσκολα χάνει, τα 1,90+ του άσου νομίζουμε ότι κολακεύουν τους γηπεδούχους, γι’ αυτό θα πάμε με το 1,975 του Χ2 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
186.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Ανεβασμένη αγωνιστικά το τελευταίο δίμηνο η Νιούκασλ, έχει τον τρόπο να φτάνει στα αντίπαλα δίχτυα ακόμα και εκτός έδρας και περιμένουμε να τα καταφέρει και στο Έτιχαντ. Στο 1,85 βρίσκουμε το GG στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
187.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ
Ποιοτικότατη η επιθετική γραμμή της Σαουθάμπτον, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στο Σεντ Μέρις, το διπλό της Τσέλσι κοντράρεται από την αγορά αλλά η λογική λέει ότι θα βρει δίχτυα, από 1-1 μοιάζει να ξεκινάει το ματς, με το GG να πληρώνει 1,55 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
188.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Άμεση η ανάγκη της Τότεναμ για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα αλλά η πολύ καλή εκτός έδρας εικόνα της φέτος σε συνδυασμό με το αγωνιστικό άδειασμα που δείχνει να κάνει η αδιάφορη βαθμολογικά Σουόνσι δίνουν στο διπλό τον πρώτο λόγο. Επειδή το ματς όμως έχει αρκετή ισοπαλία και επειδή οι νίκες της Τότεναμ συνηθίζουν να είναι οριακές θα προτιμήσουμε το 2,80+ που δίνουν σαν μέση απόδοση η νίκη των “σπιρουνιών” στο γκολ με κάλυψη στην ισοπαλία στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
189.        ΓΟΥΛΒΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, η Γουλβς (5-7-7 εντός) για να σωθεί, η Μίντλεσμπρο (5-2-12 εκτός) για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Σε ανάλογες περιπτώσεις συνήθως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης αποδεικνύεται πιο δυνατό, από νίκη σε εξάποντο παραμονής προέρχονται οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε σε αποδόσεις άνω του 2,50.    
190.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΛΙΝΤΣ
Αμφότερες χρειάζονται βαθμούς, η Ίπσουιτς έχει τον τρόπο να ρίχνει το τέμπο στα παιχνίδια της (8 σερίunder 2,5 και NG), θα πάμε με τα λίγα γκολ περιμένοντας τις δύο ομάδες να μπουν επιφυλακτικά.
191.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Εξάποντο για μια θέση στα πλέι-οφ, η Μπράιτον είναι σκληροτράχηλη αλλά η Φόρεστ προέρχεται από έξι σερί νίκες και δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε στο -0,25 ασιατικό.
192.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Παρότι αγωνίζεται μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή κόντρα στην πρωτοπόρο οι μπουκ σέβονται την αποτελεσματικότητα της Πιτέρμπορο, που είναι αήττητη στα πέντε τελευταία. Δεν εμπνέουν οι αποδόσεις, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το Χ.
193.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Ντέρμπι με φόντο τη σωτηρία, αμφότερες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.
194.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Ομάδα για εκτός έδρας η Τσάρλτον (4-6-9 εντός, 8-5-6 εκτός), η Μπόλτον πριν την οριακή ήττα από την Ίπσουιτς μετρούσε πέντε σερί νίκες (και αήττητο 6-2-0). 0:0 ασιατικό διπλό.   
195.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, η Μπέρτον έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ψάχνει μόνο τη νίκη για να μην χάσει την επαφή της από τις πρώτες θέσεις. Μπροστά στο κοινό της έρχεται από εννιά σερί νίκες και κόντρα στη Τσέστερφιλντ, που διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση μπορεί να τις κάνει δέκα. 2,02 αποδίδει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
196.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΙΟΡΚ
Πορεία πρωταθλητισμού κάνει το 2013 η Μπρίστολ Ρόβερς, προέρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες και κόντρα στην παραπαίουσα Γιορκ (3 μήνες σχεδόν χωρίς νίκη, 0-7-8) έχει τον πρώτο λόγο. Άσος στο 2,00.
197.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Νο Bet.
198.        ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Τραγική εκτός έδρας η Μάτερσμπουργκ (1-3-9 με τέρματα 9-34), η Αντμίρα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα στις ισχυρές Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
199.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Εξάποντο παραμονής, το αήττητο (3-2-0) της Άλφρετον (6-5-7 εντός) έσπασε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μπρέιντρι, την οποία κέρδισε (εκτός) στο τελευταίο παιχνίδι της η Λίνκολν (4-6-9 εκτός) για να κάνει δύο σερί τις νίκες της. Χ2.
200.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Άλλο ένα εξάποντο παραμονής, καμία δεν ξεχωρίζει για τη φόρμα της, η Γκέιτσχεντ (7-6-4 εντός) αλλάζει συνέχεια έδρες αφού δεν έχει γήπεδο, η Σάουθπορτ προέρχεται από έξι σερί ήττες. Πάμε παρακάτω.
201.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-4-1) συμπλήρωσε η Γκρίμσμπι, η Μπάροου το παλεύει εκτός (6-5-9) και προέρχεται από δύο σερί νίκες με 1-0. Μόνο για κόντρα είναι ο μικρός άσος.
202.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Πολλά γκολ έχουν τα παιχνίδια της Γουόκινγκ (14/19 over και 15/19 GG εντός), η Χέρεφορντ προέρχεται από 5/6 αμφίσκορα, θα πάμε με τα γκολ.
203.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Νο Bet.
204.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΛΟΥΤΟΝ
Έχει στρώσει κάπως με τον στιλ στον πάγκο η Λούτον (1-2-0 χωρίς να δεχθεί γκολ) αλλά η άμυνα δεν φτάνει για να προλάβει τα πλέι-οφ. Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι, διπλό στο γκολ με κάλυψη στο Χ η επιλογή μας. 
205.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Επιστρέφει στις νίκες η πρωτοπόρος Κιντερμίνστερ, φυσικά με συνοδεία το over, στο οποίο αναμένεται να βοηθήσει και η Μπρέιντρι.
206.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Ανεβασμένη η Στόκπορτ στο ντεμπούτο του Μπόγκι, η Μάκλσφιλντ δεν δείχνει  να έχει δυνάμεις να κυνηγήσει τα πλέι-οφ. +0,75 ασιατικό διπλό, οι τολμηροί αξίζει να πάρουν και λίγο ξερό.
207.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να περάσει ο άσος.
208.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Νο Bet.
209.        ΧΑΪΝΤ – ΡΕΞΑΜ
Οι τέσσερις σερί νίκες της Χάιντ δίνουν αξία στην κόντρα.
210.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΑΛΑΓΑ
Τρομερό παιχνίδι γίνεται με τον άσο, το σημείο έχει πάρει μεγάλη κατηφόρα στο εξωτερικό. Λογικό, μιας και η Βαγεκάνο βλέπει Ευρώπη και θέλει τη νίκη, τη στιγμή που η Μάλαγα παρουσιάζεται πολύ κουρασμένη από τα συνεχόμενα ματς, έχει μικρό ρόστερ και κρίσιμο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1,85 το σημείο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
211.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΡΤΣ
Αλλαγή προπονητή για την Αμπερντίν (4-8-4 εντός) που στα τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε Μάδεργουελ και Σέλτικ έδειξε διάθεση, η Χαρτς (1-7-7 εκτός) συνεχίζει μα μαστίζεται από εξωαγωνιστικά προβλήματα και προέρχεται από ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ. 0:0 ασιατικός άσος.  
212.        ΝΤΑΝΤΙ- ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Το παλεύει η Νταντί με τον Μπράουν στο τιμόνι (1-3-0 στα πιο πρόσφατα) αλλά δεν προλαβαίνει να σωθεί. Η Μάδεργουελ (7-3-5 εκτός) είναι ποιοτικότατη επιθετικά και δικαίως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
213.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
8-3-0 μετρούσε η Ρος Κάουντι (6-7-2 εντός) πριν την -οριακή- ήττα από την Ινβερνές με 2-1, η Κιλμάρνοκ (4-8-4 εκτός) δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.
214.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, θα εξαρτηθεί από την μέρα που θα βρεθούν αφού καμία από τις δύο δεν φημίζεται για την σταθερότητα της. Αρκετά πιθανό το GG (11/15 εκτός η Ινβερνές, 9/15 εντός η Χιμπέρνιαν).
227.        ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ξεχωριστή η σημασία του αγώνα και για τις δύο ομάδες με τον Άρη να μην έχει την πολυτέλεια στραβοπατήματος ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Ο Πανθρακικός μετράει 4 σερί ήττες, δεν σκοράρει στα 5 τελευταία ενώ θα εμφανιστεί και αποδυναμωμένος στην επίθεση με την απουσία του Παπαδόπουλου (1ος σκόρερ με 9 γκολ). Δεν υπάρχει αξία στο 1,75 του Άρη σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι καθώς θα πρέπει να κερδίσει και το άγχος που θα κάνει την εμφάνιση του όσο περνάει η ώρα, μόνο στο live μπορεί να γίνει κουβέντα για κάποια επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
228.        ΤΡΟΥΑ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Μεγάλη μάχη δίνει η Τρουά για τη σωτηρία της με τη διακοπή να μην ευνοεί καμία ομάδα αφού αμφότερες βρίσκονταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Σεντ Ετιέν εκτός έδρας χάρη στην τακτική και το ταλέντο κάποιων παικτών της στην επίθεση παίρνει αποτελέσματα, άλλωστε είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο 2013. Επικρατέστερο σημείο η ισοπαλία στο 3,40 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
229.        ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ
Το 3-3-1 που τρέχει από το Φλεβάρη η Μορεϊρένσε την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, η νεοφώτιστη Εστορίλ αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς (5η στη βαθμολογία) αλλά στηρίζεται κυρίως στην έδρα της (6-2-4 εντός, 3-2-6 εκτός). Δεν θα πάρουμε μεριά, θα μείνουμε στο Χ.
230.        ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
231.        ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Ακόμα μια τριπλή, η Σετούμπαλ προέρχεται από τρεις σερί ήττες αλλά η Μαρίτιμο εκτός έδρας έχει αδυναμίες (4-2-5 με τέρματα 13-23). Νο Bet.
232.        ΣΙΟΝ – ΣΕΡΒΕΤ
Μεγάλο το μπέρδεμα στη φετινή Σιόν (5-4-2 εντός), οι αλλαγές στο τιμόνι και τα καπρίτσια του εκκεντρικού προέδρου της  την έχουν κάνει να κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας και Ευρώπης. Ουραγός αλλά μαχόμενη η Σερβέτ, μόνο για live.
233.        ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Με τον τρελό Καρούσο Λομπάρντι η μέχρι πρότινος τραγική Αρχεντίνος Τζ. πήρε ισοπαλία στο λα Μπομπονέρα, κόντρα στην Ολ Μπόις θα ψάξει για το 1-0 και εμείς θα την στηρίξουμε (0-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων). 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
234.        ΓΑΝΔΗ – ΜΟΝΣ
Πρεμιέρα για τα πλέι-οφ Β’ του Βελγίου (8 ομάδες για μια θέση), βρήκε πατήματα προς το τέλος της σεζόν η Γάνδη αλλά η Μονς έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καλύτερο πρόσωπο. Ποντάρεται αρκετά ο άσος, εμείς με την κόντρα είμαστε πάντως.
235.        ΘΕΛΤΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Νο Βet.
236.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ -ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Εύκολα (συνήθως) ή δύσκολα τέτοια παιχνίδια στην έδρα της τα καθαρίζει η Λας Πάλμας (9-5-2 εντός). Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του άσου θα αποτελέσει έκπληξη.
237.        ΛΟΥΓΚΟ – ΧΕΡΕΘ
Με νίκη στην ισχυρή έδρα της η Λούγκο (8-3-4 εντός) ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση παραμονή. Συντρίμμι διοικητικά και αγωνιστικά η ουραγός και πεσμένη Χερέθ (0-1-10 στα πιο πρόσφατα, τελευταία νίκη της στις 4 Νοεμβρίου), ακόμα ένας γερός άσος.
238.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Αμφότερες σε φόρμα και προερχόμενες από μεγάλες νίκες (0-1 στην Αλμερία η Σπόρτινγκ, 4-0 την Κόρδοβα η Ρεάλ Β’), η έδρα (7-5-4 εντός οι γηπεδούχοι, 3-3-9 εκτός οι φιλοξενούμενοι) και η ανάγκη αναμένεται να μιλήσουν όμως στο τέλος. Άσος με πολύ από over μέσα.
239.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
Αποφεύγουμε γενικά φέτος τα μεγάλα ονόματα στην Τουρκία, πόσο μάλλον όταν  η Μπουγιούκ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία και η Γάλατα έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
240.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Εξάποντο παραμονής, με τον προπονητή της Ορντουσπόρ (0-7-6 εκτός) Έκτορ Ραούλ Κούπερ να παίζει το κεφάλι του, η Σίβας μετράει 6-4-3 στην έδρα της και παρότι ο άσος στο 2,00+ είναι χαμηλός δεν κάνουμε σκέψεις για κόντρα.  
241.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΧΑΛ
Τηλεοπτικό παιχνίδι που μοιάζει αρκετά κλειστό, το σκορ λογικά θα μείνει χαμηλά, 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 η επιλογή μας.
242.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ
Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν τον πρώτο λόγο στην άμυνα, η Έβερτον είναι ποιοτικότερη, σε καλύτερη φόρμα και ισχυρή εντός, η αναιμική μακριά απ’ το Μπριτάνια Στόουκ θα παραταχθεί για το Χ αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Στο 1,95 η κλασσική “ιταλική” νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά, στο 2,00 η μέση απόδοση των  σκορ 1-0/2-0/2-1/3-1 με κάλυψη στα 0-0/3-0 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Οριακό ματς για την ουραγό Βάκερ Ίνσμπουργκ (5-0-8 εντός), κόντρα σε ομάδες του βεληνεκούς της τα καταφέρει τελευταία αλλά η ΒΑΚ Πέλετς μετράει 5-4-3 εκτός –έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της- και 4-3-0 τη νέα χρονιά! Πάσο ή Χ2.
244.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Για το 0-0 θα παίξει όπως πάντα η Νέουσταντ, η Στουρμ Γκρατς δεν θαμπώνει φέτος αλλά δύσκολα χάνει (5-4-4 εκτός). Η ισοπαλία αποτελεί λύση.
245.        ΡΙΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
6/6 GG μετράει το 2013 η Ραπίντ Βιέννης, 4/6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Ριντ, θα πάμε με τα γκολ.
246.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Σε περίπτωση που η Μπάγερν κερδίσει και η Ντόρτμουντ γκελάρει, οι Βαυαροί θα γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και μαθηματικά από τον Μάρτιο. Ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω η φετινή διαφορά τους από το Αμβούργο, 1,90 πληρώνει στην Bet365 ο -1,5 ασιατικός άσος, με την ομάδα του Χάινκες να έχει καλύψει αυτό το χάντικαπ στο 73% των φετινών της παιχνιδιών στο πρωτάθλημα (19/26). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Κομβικός ο αγώνας για τον Παναθηναϊκό που αν θέλει να εξαρτάται από τον ίδιο η συμμετοχή του στα πλέι οφ πρέπει να κερδίσει τον Πλατανιά ο οποίος παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή στην κατηγορία. Σε 8/9 νίκες τους οι πράσινοι επιβεβαίωσαν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 που μαζί με την κάλυψη στην ισοπαλία (0-0/1-1) δίνουν στον Stoiximan μέση απόδοση 2,13. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
248.        ΚΙΕΒΟ – ΜΙΛΑΝ
Το θέλει και θα το πάρει το ματς η Μίλαν (5-6-3 εκτός, 8-3-0 το αήττητο σερί της), υπάρχει αξία στη νίκη της στο γκολ αφού μετράει πέντε σερί διπλά στη Βερόνα με ένα τέρμα διαφορά.  
249.        ΤΒΕΝΤΕ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Επέστρεψε στις νίκες η Τβέντε έπειτα από οκτώ αγωνιστικές με το 0-3 στην έδρα της Γκρόνιγκεν, κόντρα στη Μπρέντα του 5-2-2 το 2013 όμως άσο του 1,40 δεν θα πάρουμε.
250.        ΤΟΡΟΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Νο Bet.
251.        ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ
Μόνο καλό μπορεί να κάνει η διακοπή στην Ακαδέμικα, που πριν από αυτή έτρεχε σερί 0-2-5. Η Πόρτο δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο για γκέλα πλέον, ίσως μας απασχολήσει στο live. Να σημειώσουμε και τα 11/12 GG που μετράνε εντός οι γηπεδούχοι.
252.        ΖΥΡΙΧΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Εμφανής η φόρμα της Ζυρίχης (τέσσερις σερί νίκες, 5-1-0 το 2013), η Σεν Γκάλεν όπως είναι φυσικό δείχνει σημάδια ξεφουσκώματος και προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες. Άσος.
253.        ΤΟΥΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Τεστ τίτλου για τη Γκρασχόπερς, αλλά δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα (5-3-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Τουν) και η διακοπή ευνοεί περισσότερο τους γηπεδούχους, που δεν σκόραραν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Με το πιστόλι στον κρόταφο πάντως θα πηγαίναμε στο 0:0 διπλό, πιθανά σκορ 0-1/0-2/1-2/0-0/1-1.
254.        ΒΙΛΕΜ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός για την ουραγό Βίλεμ (3-3-7 εντός), η Γκρόνιγκεν πάντως αν βρεθεί στη μέρα της έχει τον πρώτο λόγο. Πιθανόν να μας απασχολήσει στο live.  
255.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΕΝΛΟ
Έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ η Ουτρέχτη (7-3-3 εντός), η Φένλο παλεύει για τη σωτηρία και εκτός έδρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα (2-5-6). Κόντρα και σε αυτόν τον μικρό άσο. 
256.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Πρώτο ματς για τα μπαράζ υποβιβασμού, με τίποτα δεν βγαίνει άκρη, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που σε όλη τη σεζόν ήταν τραγικές.
257.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Πρώτο ματς για τα πλέι-οφ Α’ του Βελγίου, η Ζούλτε κυνηγάει Τσάμπιονς Λιγκ και τίτλο και εδώ θα δώσει τα διαπιστευτήρια της. Στο 2,00 ο άσος παίζεται.
258.        ΛΕΟΥΒΕΝ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Πλέι-οφ Β’, θα πάμε με τα γκολ αφού δεν περιμένουμε πολλές σκοπιμότητες.
259.        ΛΙΡΣ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου η Κόρτραϊκ, λίγη όλη τη σεζόν εκτός έδρας (4-2-9), καλοβλέπουμε τον άσο, το under μοιάζει δυνατό αλλά πληρώνει λίγο.
260.        ΜΑΛΙΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Θα στηρίξουμε τη σοβαρή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν Μαλίν, χωρίς να πετάμε όμως καμιά σκούφια.
261.        ΑΖΑΞΙΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Αζαξιό και Τουλούζ προσέχουν τα νώτα τους εντός και εκτός έδρας και δεν είναι τυχαίο που σε ποσοστό 71% και 79% αντίστοιχα οι αγώνες τους έληξαν χωρίς τέρματα και από τις δύο πλευρές (NG). Στη μεταξύ τους αναμέτρηση μιας που ευνοούν πολύ τα στατιστικά τον πρώτο λόγο έχει το NG στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
262.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Μόνο η διακοπή θα μπορούσε να φέρει ξανά την ηρεμία και τα καλά αποτελέσματα στη Βαλενσιέν που στοχεύει στην πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Αντίπαλος της η Μπαστιά που δεν πείθει, με τον απολογισμό της εκτός έδρας να είναι 2-5-8. Στο 1,925 ο ασιατικός άσος -0,5 των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
263.        ΕΒΙΑΝ – ΡΕΜΣ
Εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας είναι το ματς, με τις δύο ομάδες να ξεφεύγουν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά. Από σπουδαίες νίκες έρχεται και η Εβιάν και μπορεί να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας… ανυπαρξία της Ρεμς (1-7-26 στα 34 τελευταία εκτός έδρας στη Λιγκ 1), 2,05 αποδίδει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
264.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΟΡΙΑΝ
Μπορντό και Λοριάν έχουν λίγες ελπίδες να προλάβουν την πρώτη τετράδα και θα διεκδικήσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου. Οι Γιρονδίνοι έχουν καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά φέτος δυσκολεύονται πάρα πολύ στο σκοράρισμα και η Λοριάν είναι άκρως επικίνδυνη επιθετικά και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δεν είναι για 1,85 ο άσος, 2,025 πληρώνει το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
265.        ΡΕΝ – ΝΑΝΣΙ
Η Νανσί αρνείται να παραδοθεί και έρχεται από σπουδαία νίκη με τα επερχόμενα ματς να κρίνουν πολλά στη μάχη που δίνει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην έδρα της Ρεν έχει και καλή παράδοση, με τους γηπεδούχους να είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση και να κερδίζουν δύσκολα στα πρόσφατα ματς. Με τη συχνότητα που σκοράρουν και δέχονται γκολ οι φιλοξενούμενοι (βρήκαν δίχτυα στα 17/19 τελευταία στο πρωτάθλημα με τα 15/19 να είναι goal-goal), το 1,90 του αμφίσκορου στονStoiximan δείχνει εξαιρετική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
266.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Ισπανίας (0-4-7) που τυγχάνει να είναι η Σαραγόσα υποδέχεται στην έδρα της τη Ρεάλ που δείχνει να ανεβάζει στροφές (7 σερί νίκες). Παρά το πιθανό rotation του Μουρίνιο ενόψει του σημαντικού αγώνα την Τετάρτη η Ρεάλ μπορεί να κερδίζει από το ημίχρονο με το 2/2 να πληρώνει 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
267.        ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.
No Bet.
268.        ΛΙΜΕΡΙΚ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Λίμερικ (1-2-1, η ήττα από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Σλίγκο), αντίθετα η Σεντ Πάτρικς δεν εμπνέει. 1Χ.
269.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Ανεβασμένη με τέσσερις σερί νίκες και 5-2-1 στα οκτώ τελευταία η Χέρενφεν (7/8 GG), χτυπάει την πόρτα των πλέι-οφ αλλά την ίδια ώρα η Φέγενορντ (7-2-5 εκτός)χτυπάει εκείνη του τίτλου. Τεράστια απώλεια για τους φιλοξενούμενους αυτή του πρώτου σκόρερ τους Πέλε (23 αγ./21 γκολ), το 1Χ υποχωρεί και εμείς το στηρίζουμε. 
270.        ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΝΤΑΛΑΣ
No Bet.
271.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Άμεση ανάγκη για επιστροφή στις νίκες έχει η Κόρδοβα μετά το στραπάτσο στη Ρεάλ Β’ (ήττα με 4-0), στην παραδοσιακά δυνατή έδρα της (9-3-4) αξίζει εμπιστοσύνης. Η φιλοξενούμενοι υποτίθεται ότι όπως η Κόρδοβα κυνηγάνε τα πλέι-οφ αλλά στα τρία τελευταία ήταν απογοητευτικοί (3/3 ήττες με τέρματα 1-10). Άσος.
272.        ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ
Νο Βet.
273.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Δυνατή εκτός η Ρίο Άβε (6-2-3), στο Ντα Λουζ όμως ισχύει ο νόμος της Μπενφίκα (9-2-0). 16-4-0 η προϊστορία, 5/7 GG είχαμε την τελευταία δεκαετία, 1 & over και GG η επιλογή μας.
274.        ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Όσο τραγική κι αν είναι η Σεβίλλη εκτός, άλλο τόσο είναι η Λεβάντε… γενικά. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τη φόρμα του πρώτου γύρου και οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να έχουν ευρωπαϊκές ελπίδες, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουν. Στο 2,25 το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
275.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Αντιστοιχηματικό, δεν τρελαίνει η Ρίβερ με την απόδοση της αλλά στο Μονουμεντάλ μετράει 3/3 νίκες ως τώρα. Αναμονή για το live.
276.        ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ
Κλίνουμε προς το Χ2.
277.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΑΤΛΑΣ
H παράδοση δείχνει Κρουζ Αζούλ (6-1-0 εντός, 8-1-0 στα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας) αλλά η φόρμα Άτλας (2η στην Κλαουσούρα).
278.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Νο Bet.
279.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
7-3-0 η πρόσφατη παράδοση, θα πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο αφού την προηγούμενη αγωνιστική η Εστουδιάντες άφησε καλύτερα δείγματα γραφής.
280.        ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΓΟΥΪΖΑΡΝΤΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ
4/4 νίκες ως τώρα το Μόντρεαλ, θα πάμε με το Χ2 στο 1,90.
281.        ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ
No Bet.
282.        ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ
No Bet.
283.        ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΕ
4/5 GG μετράει εντός η Μονάρκας, 3/5 over 2,5εκτός η Ατλάντε. Θα πάμε με τα γκολ.
284.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΟΥΜΑΣ
Άσο δείχνει η πρόσφατη παράδοση (6-1-0), 4-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μοντερέι, η αήττητη όμως στα οκτώ τελευταία Πούμας (4-4-0) δεν κοντράρεται με ελαφριά καρδιά.
285.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
4/5 under 2,5 και NG εντός για τη Σάντος Λαγκούνα, η Κερέταρο προέρχεται από έξι σερί under 2,5 και δεν δέχθηκε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Κρατάμε κατά πρώτο λόγο το under και κατά δεύτερο το +0,75 ασιατικό διπλό.
286.        ΛΕΟΝ –ΠΑΤΣΟΥΚΑ
Νο Bet.
287.        ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Aνοιχτά και με πολλά γκολ (3/4 over) τα ματς της Σίβας ΗΠΑ, θα πάμε πάλι με το over.
288.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
No Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights