CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 31/3/2013


Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. 
289.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Με κοιλία μπήκε στη διακοπή η Οσασούνα (τρεις σερί ήττες) που εκτός έδρας δεινοπαθεί (2-3-8), η Βαγιαδολίδ όμως της μιας νίκης στα οκτώ τελευταία (1-4-3) και του 5-5-4 εντός δεν είναι για αποδόσεις καθαρού φαβορί. 0-3-2 η παράδοση την τελευταία δεκαετία, πάσο ή Χ2.

290.        ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Από μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα Β’ προέρχεται η Ουέσκα, που βασίζεται στην έδρα της (4-6-5) για τη σωτηρία. Δύο σερί ήττες πριν τη διακοπή για τη μαχόμενη για την άνοδο Αλμερία (7-3-5 εκτός), στο 1,95 το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων μας κάνει. 
291.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΕΛΤΣΕ
Αλλοπρόσαλλη εντελώς η Σανταντέρ, κάνει τις γκέλες της τελευταία η πρωτοπόρος και ήδη ανεβασμένη Έλτσε, θέλει προσοχή.
292.        ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Αμφότερες σε καλό φεγγάρι τελευταία, αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, η Χέρακλες (5-4-7 εντός) για να σωθεί, νεοφώτιστη Πονφεραδίνα (6-0-9 εκτός) για να προλάβει τα πλέι-οφ. Θα πάμε με τον ένστικτο της αυτοσυντήρησης, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι εδώ και καιρό παίζουν πάνω από τις δυνατότητες τους. 
293.        ΡΟΝΤΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Όχι και η πλέον εύκολη έξοδος για την απρόσεκτη φέτος Αϊντχόφεν (6-2-5 εκτός), το διπλό του 1,40 δεν παίζεται ούτε στα Διαβατά. Η Ρόντα είναι ανεβασμένη τους τελευταίους μήνες, στην έδρα της μετράει 4-6-3 και αναμένεται να σκοράρει. GG (11/13 έχει εκτός η PSV) και +1,25 ασιατικός άσος.   
294.        ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Εξάποντο για την τετράδα, 6-5-2 μετράει φέτος εντός έδρας η ευχάριστη έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος Κασίμπασα, 3-5-4 (9/12 over 2,5 και GG) εκτός η ποιοτικότερη Μπούρσα που τελευταία δείχνει σημάδια ανόδου. Οριακά προς το over και το+0,25 ασιατικό διπλό.
295.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η φόρμα της Κολωνίας (8-6-0 αήττητο, 4-1-0 με τέρματα 9-1 στα πιο πρόσφατα) κάνει τον άσο μονόδρομο. Αφού δεν κέρδισε και την Άουε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρέγκενσμπουργκ (2-2-8 εκτός) είναι σχεδόν καταδικασμένη να υποβιβαστεί, επιλογή αποτελεί και η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό.
296.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Δεν μας λέει κάτι το 3-0 της Καϊζερσλάουτερν (5-5-3 εκτός) επί της Ίνγκολσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού αποτελεί μαγική εικόνα. Η Σαντχάουζεν παλεύει όλα τα παιχνίδια της για να αποφύγει τον υποβιβασμό, στην έδρα της μετράει 4-3-5 και το 1Χ πληρώνει ικανοποιητικά. 
297.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για την τρίτη θέση, επιθετικά είναι παραγωγικότατες (4η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η ΦΣΒ, 2η η Ουνιόν) ενώ μετράνε 8/13 και 9/12 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Από 1-1 ξεκινάει και δύσκολα θα σταματήσει εκεί.
298.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΣΕΛΤΙΚ
Υπάρχει στοιχηματική αξία στο GG (10/16 εντός η Σεντ Μίρεν, 9/15 εκτός η Σέλτικ), η Σέλτικ προέρχεται από 7/8 και το χαλαρό κλίμα της αναμέτρησης ευνοεί.
299.        ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Μεγάλο ντέρμπι μίσους της νότιας Γαλλίας, που φέτος έχει και φόντο την Ευρώπη, επιστρέφει για τους γηπεδούχους (9-4-2 εντός) ο αρχισκόρερ Τσβίτανιτς, γεγονός που αναμένεται να τους τονίσει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Η Μαρσέιγ φέτος ελάχιστες φορές έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και οι νίκες της είναι οριακές, μας κάνει ο 0:0 ασιατικός άσος κοντά στο 2,00.
300.        ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τελευταία ο Ατρόμητος (δύο σερί ήττες, 1-3-2 στα πιο πρόσφατα), που κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός πλέι-οφ. Τέσσερα σερί διπλά αλλά και τρεις σερί εντός έδρας ήττες μετράει η Ξάνθη, που πάντως μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν κυνηγά τα πλέι-οφ. Στο 0:0 ασιατικό διπλό θα πηγαίναμε. 
301.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ανεβασμένη τελευταία η Άστον Βίλα (4-4-7 εντός), έχει φτιάξει ψυχολογία από τις δύο κολλητές νίκες στα εξάποντα με Ρέντινγκ και ΚΠΡ, αντίθετα η Λίβερπουλ προέρχεται από ήττα και κακή εμφάνιση στο Σαουθάμπτον που βάζει ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα της για την τετράδα. 0-5-8 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα αφήσουμε στην άκρη τα σημεία (ποντάρεται πάντως το διπλό) και θα προτιμήσουμε το over, αφού οι “κόκκινοι” μετράνε 12/15 εκτός έδρας ενώ η Βίλα 7/8 στα πιο πρόσφατα (ανάλογα και τα GG της).
302.        ΒΑΑΛΒΑΪΚ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Σοβαρότερο πρόσωπο βγάζει φέτος η Ντεν Χάαγκ (3-7-3 εκτός), πήγε στη διακοπή με ήττα 0-4 από τη Φίτεσε αλλά προηγουμένως μετρούσε 3-2-0 αήττητο. 1-0-7 ο απολογισμός της Βααλβάικ στα οκτώ τελευταία, αγωνιστικά το παιχνίδι είναι για Χ2 αλλά επειδή το κίνητρο (η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή) ίσως υπερισχύσει θα μείνουμε μακριά.
303.        ΦΙΤΕΣΕ – ΤΣΒΟΛΕ
Εδώ που έφτασε η Φίτεσε (στο -3 από την κορυφή) ο,τιδήποτε άλλο πέραν της νίκης κόντρα στην Τσβόλε θα αποτελέσει αυτοκτονία.
304.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Σε μπαράζ υποβιβασμού κινδυνεύει να μπλέξει η Άλκμααρ (3-4-6 εκτός), η Χέρακλες όμως βγάζει αποτελεσματικό πρόσωπο και με σημείο δεν θα μπλέξουμε. Ψίχουλα πληρώνουν over και GG, δύσκολα πάντως θα σπάσουν. 
305.        ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ –ΡΑΝΤΕΡΣ
Κλίνουμε ελαφρώς προς τον +0,25 ασιατικό άσο.
306.        ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ
No Bet.
307.        ΧΑΚΕΝ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Πρεμιέρα στο σουηδικό πρωτάθλημα, τοπικό ντέρμπι σε ουδέτερη έδρα, 6 σερί GG και over δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα τα κρατήσουμε.
308.        ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ
No Bet.
309.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Δεν εμπνέει εμπιστοσύνης ούτε επί Χέκινγκ η Βόλφσμπουργκ, που μετράει μόλις 2-5-6 φέτος στην έδρα της. Αήττητη στα επτά τελευταία η Νυρεμβέργη (πρώην ομάδα του τεχνικού των “λύκων”), πάσο ή Χ2.
310.        ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ντέρμπι κορυφής, αλλά ο τίτλος δεν ξεφεύγει από τα χέρια της Αούστρια (9-1-2 εντός), δίνουμε τον πρώτο λόγο στον άσο αφού η Σάλτσμπουργκ φέτος έχει φανεί λίγη σε κάθε μεγάλο τεστ. Λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ, πολύ πιθανή και η κόκκινη κάρτα.
311.        ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Must-win για την Βέροια, θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα.
312.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ
Με νέο προπονητή ο Λεβαδειακός, περιμένουμε την αντίδραση του Κομπότη. Θα το παλέψει η ΑΕΚ, έχει πολύ Χ το παιχνίδι.
313.        ΑΓΙΑΞ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Έχει πάρει φόρα ο Άγιαξ, δεν θα αυτοκτονήσει κόντρα στη ντεφορμέ (3 σερί ήττες) Ναϊμέγκεν.
314.        ΜΠΡΕΣΤ – ΛΙΛ
Άτυχη στην ήττα από τη ν Εβιάν πριν τη διακοπή η Λιλ (5-6-4 εκτός), προηγουμένως μετρούσε πέντε σερί νίκες. Η Μπρεστ παλεύει για την παραμονή της (5-3-6) και δεν θα πει όχι στο Χ, ματς για live με το βλέμμα στο διπλό, που αυτή την ώρα είναι χαμηλά.  
315.        ΟΝΤΕΝΣΕ – ΧΟΡΣΕΝΣ
Νο Βet.
316.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Εξάποντο παραμονής στο οποίο δύσκολα βγαίνει άκρη, η Λα Κορούνια με 0-5-9 εκτός πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς εκτός έδρας και έχει ευκαιρία κόντρα στην κακή αμυντικά Μαγιόρκα, αλλά πώς να την εμπιστευτεί κανείς; Αναμονή  για το live.  
317.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Το διπλό για 2,00 δεν είναι, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της η Μιραντές. 11/15 και 13/16 τα underτους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με τα λίγα γκολ.
318.        ΟΥΕΛΒΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Νο Bet.
319.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Όλα για όλα πλέον τα παίζει η Γκρόιτερ για να κυνηγήσει τις λίγες ελπίδες της για την παραμονή, κόντρα στη Βέρντερ (2-2 εκτός) έδειξε καλό επιθετικά πρόσωπο, το over έχει όριο στην Ασία το 2,25 που κρίνεται μικρό.
320.        ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ – ΚΑΛΜΑΡ
Προς το under κλείνουμε.
321.        ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Νο Βet.
322.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Δεδομένη η αγωνιστική άνοδος της Ελαζιγκσπόρ, μετράει 3-1-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και με νίκη κόντρα στη Γκεντσλερμπιρλιγκί κάνει άλμα ανόδου. Δεν είναι πάντως αμελητέα ποσότητα οι ποιοτικοί φιλοξενούμενοι, θα το αφήσουμε για συμπεράσματα στο Live.  
323.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Οι μεγάλες της Τουρκίας φέτος δεν έχουν μπέσα (8-2-3 μετράει εντός η Φενέρ) και η μαχόμενη για την παραμονή της Ακισασπόρ (3-1-2 στα έξι τελευταία) δεν θα πέσει δίχως μάχη.
324.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Το όνομα του αντιπάλου –που φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να μπει στην κούρσα του τίτλου- αναμένεται να ξυπνήσει τον κάποιες φορές μπλαζέ φέτος Ολυμπιακό, άλλωστε για κάτι τέτοια ματς ζουν όλοι στον Πειραιά. Άσος για το Live, περιμένοντας να ανέβει η απόδοση.
325.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Συνεχίζει το ξέφρενο σπριντ της προς το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αήττητη στα δέκα τελευταία (6-4-0) με τρία σερί διπλά και μόλις μια ήττα από το τις 4 Νοέμβρη (το 4-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης), η διακοπή σίγουρα καλό δεν της έκανε αλλά από την άλλη δεν κοντράρεται κιόλας.
326.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Αμφότερες θέλουν βαθμούς, η Μούρθια γενικά δεν μπορεί, η Αλκορκόν δεν θα πει όχι σε μια εκτός έδρας ισοπαλία. Θα ρισκάρουμε στο Χ.
327.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Νο Βet.
328.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ
Δύο σερί ήττες συμπλήρωσε η Πουέμπλα (2-1-2 εντός), η πρωτοπόρος Τίγκρες εκτός έδρας μετράει 5/5 νίκες με τέρματα 13-4. Τρία σερί διπλά δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.
329.        ΛΥΩΝ – ΣΟΣΟ
Η άνεση της Σοσό στο σκοράρισμα (5 σερί GG) μας οδηγεί στο αμφίσκορο, που επαληθεύτηκε 7/10 φορές την τελευταία δεκαετία στα ματς των δύο ομάδων στο “Ζερλάν”.
330.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
13-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Ατλέτικο Μαδρίτης,4-3-6 το εκτός της Βαλένθια που θέλει περισσότερο τους βαθμούς αλλά στο “Βιθέντε Καλντερόν” δύσκολα θα τους βρει.
331.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΧΙΡΟΝΑ
Σε φόρμα και οι δύο ομάδες, 3-4-0 το αήττητο σερί της Νουμάνθια (3 σερί νίκες εντός) έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις δύο γκολ, η Χιρόνα συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες αλλά εκτός έδρας χάνει δύναμη ενώ η παράδοση δείχνει 5-0-0. Προς τον άσο κλίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights