CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 9/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
141.        ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΟΜΙΓΙΑ
Δεύτερη αγωνιστική στη γιαπωνέζικη J-League, ισοπαλίες με γκολ έφεραν Γιούμπιλο και Ομίγια στην πρεμιέρα, περιμένουμε να συνεχίσουν ανάλογα.
142.        ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ
Πολύ αδύναμη ομάδα η νεοφώτιστη Τρίνιτα, η Καβασάκι παρότι δεν ξεκίνησε καλά (3-1 ήττα από την Κασίβα) έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο
στο παιχνίδι.
143.        ΟΥΡΑΒΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ
Κλασικό μεγάλο ματς του ιαπωνικού πρωταθλήματος, πολύ νωρίς στη σεζόν για να ασχοληθούμε μαζί τους.
144.        ΣΟΝΑΝ – ΤΟΣΟΥ
Νο Βet.
145.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Σε άνοδο η Κολωνία, αήττητη στα δώδεκα τελευταία αν και δεν κερδίζει τόσο συχνά (6-6-0, 5-6-1 μετράει στην έδρα της), πλησίασε πάντως την 3η Καϊζερσλάουτερν σε απόσταση βολής (-3) και ο,τιδήποτε άλλο από τη νίκη κόντρα στην ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά Πάντερμπορν (6-2-4 εκτός) θα αποτελέσει αυτοκτονία. Φυσικά δεν πετάμε τη σκούφια μας για το 1,61 του άσου, αλλά υπάρχει πάντα και το live.  
146.        ΚΟΤΜΠΟΥΣ -ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Εξάποντο για τη μάχη της 3ης θέσης ανάμεσα στην ισχυρή εντός έδρας Κότμπους (6-4-2) που έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί της (0-4-4) με το 0-1 στο Πάντερμπορν και την Ουνιόν Βερολίνου που παίζει ίσως το πιο στρωτό ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Δεν λείπουν οι φάσεις από τα παιχνίδια των γηπεδούχων παρά τα πέντε σερί under, οι βερολινέζοι μετράνε 8/11 over 2,5 εκτός, θα πάμε με τα γκολ που πληρώνουν και καλά.
147.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Η Μπουγιουκσεχίρ αναγκάζεται να παίζει τα παιχνίδι της στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης πράγμα που της στερεί τον παράγοντα έδρα στα παιχνίδια της. Αγνοεί την νίκη εδώ και 5 παιχνίδια και υποδέχεται την Καϊσέρισπορ που μετράει 5/6 νίκες στα τελευταία. Δεν θα έπρεπε να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι και το ασιατικό διπλό ΑΗ 0:0 σε απόδοση 2,10 στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Δίνει έμφαση στο κύπελλο πάντα  ο Μόγιες, η Γουίγκαν βρίσκεται στη δίνη της μάχης του υποβιβασμού και δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με ο,τιδήποτε άλλο. Στους προηγούμενους γύρους ο Μαρτίνεθ παρέταξε αναπληρωματικούς, κάτι που λογικά θα κάνει ξανά. 
149.        ΝΑΝΤ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Επτά σερί ήττες (στις έξι από αυτές δεν σκόραρε καν) συμπλήρωσε η Γκαζελέκ (1-3-9 εκτός), που βρίσκεται στον πάτο της Λιγκ 2 και με την πιθανότητα καμπάνας να  αιωρείται από πάνω της μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Μονακό. Η Ναντ επέστρεψε στα τρίποντα (δύο σερί), στην έδρα της είναι δυνατή (8-5-1) και λογικά θα το καθαρίσει εύκολα ή δύσκολα. 
150.        ΑΣΚΟΛΙ – ΕΜΠΟΛΙ
Δεδομένη ο φόρμα της Έμπολι (3-3-0) αλλά η Άσκολι σκοράρει και η ίδια δέχεται συνήθως γκολ (8/14GG εκτός, 10/14 over 2,5), γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.
151.        ΒΑΡΕΖΕ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Πολύ δυνατή στην έδρα της η Βαρέζε (8-5-2) αλλά πώς να κοντράρει κανείς το τραίνο της κατηγορίας Σασουόλο; Πάσο.
152.        ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΒΕΡΟΝΑ
Τρέλα πούλησε την προηγούμενη αγωνιστική η ουραγός Γκροσέτο με το διπλό (πρώτο της στη σεζόν) στην έδρα της πρωτοπόρου Σασουόλο (πρώτη εντός έδρας ήττα της στη σεζόν),και πάλι όμως δεν προλαβαίνει να σωθεί. 6-5-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Βερόνα που κυνηγάει την άνοδο, όπως και να χει το διπλό δεν είναι για 2,00.
153.        ΜΟΝΤΕΝΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Σε κακή κατάσταση αμφότερες, δεν βγαίνει άκρη.
154.        ΜΠΑΡΙ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Επέστρεψε στις νίκες η Μπάρι μετά από επτά αγωνιστικές (0-3-4) με το 0-1 στο εξάποντο κόντρα στη Βιτσέντζα, απέναντι στη Γιούβε Στάμπια θα παραταχθεί πάντως χωρίς τον πρώτο σκόρερ της. Άσος για το live μόνο, η Γιούβε Στάμπια δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις.  
155.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ
Οι δύο σερί εκτός έδρας νίκες (μία είχε πριν σε 13 ματς) δίνουν άλλη ψυχολογία στη Μπρέσια, αλλά η Νοβάρα έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τελευταία. Θα περιμένουμε το Live.
156.        ΠΑΝΤΟΒΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Κάπου ξεκόλλησε η Πάντοβα με τις δύο σερί νίκες επί Γιούβε Στάμπια (εντός) και Βερόνα (εκτός), θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο κόντρα στη Βιτσέντζα.  
157.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
Ακόμα ένας τελικός για την Προ Βερτσέλι (5-3-7 εντός με 9/15 over 2,5 και GG), η Βίρτους Λαντσιάνο όμως πριν το 0-2 από τη Μπρέσια μετρούσε επτά σερί GG και γενικά έχει το εύκολο γκολ. Προτιμότερο μοιάζει το αμφίσκορο.  
158.        ΤΕΡΝΑΝΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ
Οι γενναίοι πάνε με το +0,25 ασιατικό διπλό της ποιοτικότερης Σπέτσια.
159.        ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ- ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
No Bet.
160.        ΑΠΟΕΛ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
No Bet.
161.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ
No Bet.
162.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Η Γκρόιτερ συνεχίζει με υπηρεσιακό και παρά το ότι έφερε αντίσταση στα δύο παιχνίδια της με τον Πράιζ στον πάγκο παραμένει ουραγός και με κάκιστες εντός έδρας επιδόσεις (0-4-8 με γκολ 4-19 και χωρίς να σκοράρει στα 9/12 παιχνίδια της). Τραγική φέτος και η Χόφενχαϊμ, που πάντως υπερέχει σε ρόστερ αλλά δεν έχει ψυχολογία. Χαρακτήρα τελικού το ματς μεταξύ των δύο ουραγών της βαθμολογίας, λόγω των εντός έδρας επιδόσεων των γηπεδούχων αξίζει το ρίσκο στο διπλό που πληρώνει 2,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163.        ΜΑΪΝΤΖ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Μπουντεσλίγκα η Μάιντζ μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό. Δυνατή εντός έδρας η ομάδα του Τούχελ αλλά με μέτρια πορεία τελευταία, δεν εμπνέει ιδιαίτερα εκτός έδρας η Λεβερκούζεν, όπου τα 10/12 παιχνίδια της ήταν goal-goal και over. Ξεκάθαρη επιλογή δείχνει το goal-goal στο 1,66 στην Bet365, αξίζουν και τα σκορ 1-1/2-2 που πληρώνουν 6,75 και 12,75 αντίστοιχα (4,41 μέση απόδοση στον Stoiximan) κι έχουν επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία ματς των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΜΠΑΓΕΡΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
O,τιδήποτε πέρα του άσου μοιάζει εκτός λογικής, η Μπάγερν δεν δείχνει διάθεση για επανάπαυση και κυνηγάει κάθε πιθανό ρεκόρ. 2-0 και πάνω τα πιθανότερα σκορ, ασφάλεια προσφέρει το -2 ασιατικό των Βαυαρών, που βρίσκουμε στο 1,575 στην   Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ δεσπόζει αυτή την αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα με τη Ντόρτμουντ να πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Σαχτάρ και την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε από την άλλη έρχεται από μεγάλη νίκη (1-4) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ όμως συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Μοναδική διέξοδος τα πολλά γκολ με το GG να πληρώνει 1,57 στην Bet365 και την αναμονή στο live να μας δίνει κατά πάσα πιθανότητα καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166.        ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην 5η θέση και στα ημιτελικά κυπέλλου και κινείται σταθερά σε υψηλά στάνταρ. Έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (5 σερί νίκες εντός στην Μπουντεσλίγκα), ενώ έρχεται από εννιά σερί no-goal εντός έδρας διαθέτοντας και την καλύτερη άμυνα μετά την Μπάγερν. Δεν μπορούν με τίποτα να βρουν σταθερότητα οι «Λύκοι» που πλέον έχουν και άγχος, αφού η Άουγκσμπουργκ πλησίασε στο -6. Διαφωνούν οι εταιρείες στο no-goal με την Bet365 να το προσφέρει στο 1,80 και τον Stoiximan στο δελεαστικό 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
171.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερ χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, περιμένουμε ανοιχτό ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες γι αυτό θα ξεχωρίσουμε το over 2,5 στο 2,00 του Stoiximan.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΚΠΡ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Στα ύψη το ηθικό στο στρατόπεδο της ΚΠΡ μετά το διπλό στο Σαουθάμπτον, αντίθετα σε εκείνο της Σάντερλαντ υπάρχει κατήφεια για την αναποτελεσματικότητα που δείχνει η ομάδα, που πονάει ιδιαίτερα στην άμυνα. Στο 1,90 ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Δυνατή στο Κάροου Ρόουντ η Νόριτς, στην έδρα της μέχρι τώρα έχασε μόνο από ομάδες του Big 6 και μοιάζει δύσκολο να ηττηθεί από τη μέτρια εκτός έδρας Σαουθάμπτον, που προέρχεται από ήττα-σοκ. Στο 1,70 ο άσος Draw no Bet, στο 1,40 το 1Χ (Bet365) που αποτελεί και επιλογή του Δάσκαλου.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
174.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Εξάποντο παραμονής στην Πρέμιερ, με τη Βίλα να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τη Ρέντινγκ, της οποίας υπερτερεί σαφώς σε ποιότητα και εμπειρία. Ο Δάσκαλος πήγε από νωρίς στο Χ2, που αποδίδει 1,625 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Ασταμάτητη η 2η της βαθμολογίας Γουότφορντ (5-2-0 το αήττητο σερί της), η Μπλάκπουλ του Ινς θα παίξει για το Χ (προέρχεται από τρία σερί) αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Άσος.
176.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΝΤΣ
12-5-1 με 45-21 τέρματα μετράει στο Σέλχαρστ Παρκ η Κρίσταλ Πάλας (14/18 over 2,5, 13/18 GG), 12/16 αμφίσκορα εκτός για τη Λιντς που δίνει την ύστατη μάχη για τα πλέι-οφ, θα πάμε με τα γκολ.  
177.        ΛΕΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Δυνατή στην έδρα της η Λέστερ (12-3-3 με τέρματα 40-15), σημάδια ξεφουσκώματος δείχνει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ που μετά το αήττητο σερί του προηγούμενου ενάμισι μήνα μετράει δύο σερί ήττες. Άσος. 
178.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Σωστά κομμένο στη μέση, δεν βγαίνει άκρη από πουθενά.
179.        ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Ομάδες σε φόρμα που τρέχουν αήττητα σερί (5-2-0 η Μπόλτον, 4-2-0 η Μπράιτον), οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τις λιγότερες (7) ήττες στην Τσάμπιονσιπ και το Χ2 πληρώνει καλά, αξίζει πάντως το ρίσκο στο ξερό Χ.
180.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Πιο σταθερά πατάει η Μπρίστολ Σίτι τελευταία (7-3-8 εντός), η Μίντλεσμπρο (5-2-11 εκτός) στερείται φρεσκάδας αλλά οι μπουκ πονηρά το έκοψαν ακριβώς στη μέση.
181.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ
Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ (9-5-4 εντός), φτάνοντας μια ανάσα από την εξάδα και τα πλέι-οφ.  Η Γουλβς (6-2-10 εκτός) επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 11 αγωνιστικές αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.
182.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Στηρίζουμε τον αγώνα της Πιτέρμπορο για τη σωτηρία, στα μέτρα της η άχρωμη Ίπσουιτς που θα παίξει όπως πάντα για το 0-0. 0:0 ασιατικός άσος.
183.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους μέσα στη χρονιά, εκτός έδρας η Τσάρλτον (7-5-6) δεν κοντράρεται. +0,25 ασιατικό διπλό ή ξερό Χ.
184.        ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Καμία απ’ τις δύο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, η Μπρέντφορντ είναι ομάδα έδρας (6-7-4 εκτός) και το διπλό του 2,00 είναι προς αποφυγή. Πάσο ή 1Χ.
185.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΡΟΥ
Κατέρρευσε μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Τρόφι η Κρου, έχασε ακόμη και από την ουραγό Πόρτσμουθ. Η Κόλτσεστερ (7-3-8 εντός) παλεύει για την παραμονή, μετράει 2-1-0 στα τρία τελευταία κρατώντας σε όλα το μηδέν πίσω και στο 0:0 ασιατικό θα την  προτιμήσουμε.
186.        ΚΡΟΟΥΛΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Μοιρασμένο στη μέση, αρκετά πιθανό να μείνει στην ισοπαλία.
187.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Ντεφορμέ η Μπόρνμουθ, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και μετά από καιρό έμεινε εκτός εξάδας. Εκτός έδρας ομάδα η πρωτοπόρος Ντόνκαστερ (11-4-3), θα προτιμήσουμε το Χ2.
188.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΜΠΕΡΙ
Νίκη μετά από 23 ματς για την Πόρτσμουθ την προηγούμενη αγωνιστική, θα πρέπει όπως να συνεχίσει έτσι αν θέλει να κυνηγήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει να σώσει τη σεζόν. Προτελευταία η Μπέρι, με ανάλογες ελπίδες για τη σωτηρία, το Χ δεν κάνει σε κανένα, θα μας απασχολήσει στο live.
189.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Βήματα προόδου έχει κάνει η Πρέστον, κέρδισε εντός τη Μπόρνμουθ και πήρε Χ σε Σουίντον και ΜΚ Ντονς, η Στίβενεϊτζ επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σερί ήττες αλλά και πάλι έχει τον τρίτο λόγο στο παιχνίδι. Άσος.
190.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές (0-5-3) η ΜΚ Ντονς (4-7-6 εκτός), 5-1-0 όμως το αήττητο σερί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που στα πέντε πιο πρόσφατα κράτησε πίσω το μηδέν. Άσος. 
191.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Νο Bet.
192.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Ντεμπούτο με εκτός έδρας νίκη στον πάγκο της Σουίντον έκανε ο ΜακΝτόναλντ (1-2 στο Κόβεντρι), οι “Robins” πάντως δεν κέρδισαν κανένα από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους (8-6-4 ρεκόρ) την ώρα που η Γουόλσολ μετράει το 2013 8-2-1. +0,75 ασιατικό διπλό.
193.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Λέιτον Όριεντ, πάσο ή Χ2.
194.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΟΛΝΤΑΜ
Νο Βet.
195.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΕΟΒΙΛ
Επέστρεψε στις νίκες η Γέοβιλ, η Χάρτλπουλ στα δύο τελευταία δεν σκόραρε και το ανέβασμα της μπαίνει υπό αμφισβήτηση. Πολύ μπερδεμένο για να μπλέξουμε.
196.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ –ΓΙΟΡΚ
Με νέο τεχνικό η Γιορκ, μέχρι τώρα έχει μάθει να παίζει για το Χ (10/18 εκτός) και στην έδρα της ουραγού Γουίμπλεντον μπορεί να πάρει ακόμα ένα.
197.        ΜΠΑΡΝΕΤ – ΜΟΡΚΑΜ
Στο 0:0 (1,80) θα στηρίξουμε τη Μπαρνέτ που έχει δείξει γενικά καλό πρόσωπο το 2013, έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και στην έδρα της μετράει 5-5-1στα τελευταία 11.
198.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Ντέρμπι ανόδου, αήττητη στα έξι τελευταία η Τσέλτεναμ (3-3-0) αλλά στην έδρα της η Μπέρτον (13-3-2 με 40-19 τέρματα) δεν κοντράρεται.
199.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
No Bet.
200.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
13-2-3 μετράει εντός η Νορθάμπτον, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά στο 1,70 ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία. 
201.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Νο Βet.
202.        ΡΟΔΕΡΑΜ -ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
To 0-4 στην έδρα της Όξφορντ γέμισε αυτοπεποίθηση τη Ρόδεραμ, δύσκολα θα σκοντάψει κόντρα στη μέτρια Ντάγκεναμ (4-5-9 εκτός) στη μάχη που δίνει για την τριάδα. Άσος.
203.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Φωνάζει για κόντρα, τρία ματς χωρίς γκολ η Ρότσντεϊλ, από δύο σερί νίκες προέρχεται η Γουίκομ (7-2-8 εκτός), Χ2 ή πάσο.
204.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Δυσκολοκατάβλητη επί Σέρινταν η Πλίμουθ (3-3-2 το ρεκόρ της, οι ήττες στο γκολ), η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ έχει πρόβλημα εντός έδρας (8-4-6). +1 ασιατικό διπλό.
205.        ΤΟΡΚΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Αμφότερες ντεφορμέ, καμία δεν ξεχωρίζει και με το σετ των αποδόσεων μοιρασμένο στη μέση απλά θα πάμε παρακάτω.
206.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Ένα γκολ και μια νίκη στα πέντε τελευταία (1-1-3) μετράει η Τσέστερφιλντ, επέστρεψε στις νίκες η Μπρίστολ Ρόβερς με τα 3-0 και 2-0 επί των Μπέρτον και Έξετερ. Χ2.
207.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΕΞΕΤΕΡ
Ομάδα εκτός έδρας η Έξετερ (11-2-5), η Φλίτγουντ πάντως δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το μοιρασμένο σχεδόν στη μέση σετ δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδι.
208.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Καβάλα στο άλογο η πρωτοπόρος και μέλλουσα πρωταθλήτρια Αυστρίας Αούστρια (10-2-0 εκτός με τέρματα 32-12), προέρχεται από έξι σερί νίκες (12-3-0 το αήττητο σερί της) και αν το προσπαθήσει το ματς θα το πάρει. Στοιχηματικά ενδιαφέρει μόνο το over.  
209.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΧΑΪΝΤ
Από μεγάλη νίκη επί της Κιντερμίνστερ προέρχεται η Γκέιτσχεντ, 5 σερί ήττες συμπλήρωσε η Χάιντ (5-1-12 εκτός). Άσος. 
210.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Μεγάλο διπλό στο εξάποντο κόντρα στη Φόρεστ Γκριν πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκρίμσμπι (12-3-3 εντός),  στις επτά σταμάτησε το σερί νικών της Κιντερμίνστερ το περασμένο Σάββατο, μεγάλη τριπλή από όπου και αν το πιάσουμε.
211.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ
Από τα ματς που πρέπει να πάρει η Νιούπορτ (10-1-4 εκτός), βρίσκεται σε καλή κατάσταση (5 σερί νίκες) και έχει τον πρώτο λόγο.
212.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Με τα γκολ θα πάμε, όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια της Γουόκινγκ (13/16 over 2,5 εκτός).
213.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Ομάδα του over και η Σάουθπορτ (12/16 over 2,5 και GG εκτός, 10/16 over 3,5), θα βοηθήσει και η Λίνκολν να δούμε παιχνίδι με πολλά τέρματα (12/18 over 2,5 και 13/18 GG εντός).
214.        ΛΟΥΤΟΝ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Νο Bet.
215.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ –ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Τραίνο η Μάνσφιλντ (6 σερί νίκες), δεν θα σταματήσει κόντρα στην αδύναμη Στόκπορτ.
216.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Νο Bet.
217.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Ανεβασμένη η Άλφρετον (6-6-7 εκτός), προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Ρέξαμ, γιατί να μην τα καταφέρει και σε εκείνη της μέτριας Τάμγουορθ  (6-3-9 εντός); +0,25 ασιατικό διπλό.
218.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
No Bet.
219.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Τέσσερα ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Φόρεστ Γκριν, καλή η εικόνα της Μπάροου στα τελευταία ,προέρχεται από νίκη επί της Τάμγουορθ και το Χ2 προκαλεί.
220.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Φοβερή άμυνα παίζει η Εσπανιόλ και το ένα γκολ που έχει δεχθεί στα τελευταία τέσσερα ματς είναι η τρανή απόδειξη γι’ αυτό. Η Βαγιεκάνο δεν έχει σκοράρει στα δύο από τα τελευταία τρία, με την παράδοση να δείχνει No Goal το χέρι μας πηγαίνει στο 2,12 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
221.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
4-7-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Αμπερντίν, που φέτος δυσκολεύεται στο σπίτι της, η 2η της βαθμολογίας Μάδεργουελ (7-2-5 εκτός) έχει ανεβάσει στροφές τελευταία (δύο σερί νίκες επί Σέλτικ και Χαρτς), θα ρισκάρουμε στο 0:0, που προσφέρεται σε τιμές άνω του 2,00. 
222.        ΝΤΑΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Η Νταντί ανέβασε κατακόρυφα ψυχολογία, μοιάζει να έχει βελτιωθεί πολύ με τον Μπράουν την ώρα που η Ινβερνές κάνει τη δικιά της κοιλιά με μία νίκη σε 8 ματς και ρεκόρ 0-2-3 στα 5 τελευταία εκτός έδρας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κοντράρουμε το μομέντουμ της Νταντί, θα πάμε για ακόμη μια φορά με το +0,5 (1Χ) που πληρώνει 1,925 στην Bet365. Για τους λιγότερο τολμηρούς η επιλογή του GG στο 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
223.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ
6-4-0 το αήττητο σερί της 4ης πλέον της Ρος Κάουντι (δεν δέχθηκε γκολ στα πέντε τελευταία), Στο +1,25 το line στην Ασία, προτιμότερο μάλλον το GG αφού η Σέλτικ λογικά θα σκοράρει.  
224.        ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Αγαπάει τα GG η Σεντ Μίρεν (10/15 εντός), η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει επιθετική ποιότητα και λογικά θα βρει δίχτυα.
225.        ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Άλλο ένα σκωτσέζικο ματς που αναμένεται να έχει γκολ εκατέρωθεν (9/14 GG εντός η Σεντ Τζόνστον, 10/15 εκτός η Κιλμάρνοκ).
240.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του βιώνει ο Αστέρας Τρίπολης που με πρωτομάστορα τον Σάκη Τσιώλη θέλει να κρατήσει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου την 2η θέση. Κόντρα στον Πανθρακικό που θα παίξει χωρίς τον πιο απειλητικό του παίκτη (Παπαδόπουλο) στην επίθεση έχει προβάδισμα για νίκη, η αξία όμως βρίσκεται στο 2,10 του Stoiximan να πετύχει πρώτος 2 γκολ στον αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Μετά το 0-2 κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έγινε αυτόματα το φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης και την είσοδο του στα πλέι οφ καθώς έχει 4/6 εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα του και απέναντι σε κατώτερες θεωρητικά ομάδες. Η αρχή αναμένεται να γίνει με την Κέρκυρα με τον άσο να είναι πολύ χαμηλός στο 1,30, μεγαλύτερη η αξία στα σκορ 1-0/2-0/2-1 και κάλυψη στην ισοπαλία (1-1/0-0) που δίνουν μέση απόδοση 1,93 στον Stoiximan και τα έχουν επιβεβαιώσει οι πράσινοι σε 7/8 νίκες τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΑΝΣΙ
Με την ψυχολογία στα ύψη η Παρί η οποία μετά από 18 χρόνια φτάνει ξανά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί στην κορυφή από τους διώκτες της υποδέχεται τη Νανσί που μάχεται για τη σωτηρία, μπορεί να κάνει την 9η νίκη σε 10 εντός έδρας ματς με μηδέν παθητικό, μια επιλογή που αποδίδει 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Το πράγμα είναι απλό. Αν η Άαλμποργκ σκοράρει και πάλι δύο γκολ, λογικά κερδίζει, μιας και η Έσμπιεργκ εκτός έδρας δύσκολα πετυχαίνει πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ της φιλοξενούμενης, όμως ο άσος στο 2,00 του Stoiximan είναι πολύ καλός για να αγνοηθεί. . Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΛΑΓΑ
Κόντρα στις καλές ομάδες της κατηγορίας η Βαγιαδολίδ δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό αφού κερδίζει συνήθως ομάδες μέτριου ή χαμηλότερου βεληνεκούς. Η Μάλαγα παρά τον όποιο αποπροσανατολισμό μπορεί να φέρει ο κομβικός ευρωπαϊκός αγώνας μεσοβδόμαδα με την Πόρτο άδικα δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365 να αποτελεί μία επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΕΛΤΣΕ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Δεν κάνει στάση πουθενά το τραίνο Έλτσε (1-2 στην Ουέλβα το προηγούμενο Σάββατο),  12-1-0 μετράει στην έδρα της (28-7 τέρματα), η Μιράντες (2-5-7 εκτός, 10-20 τέρματα) αναμένεται να προσκυνήσει με τη σειρά της. 
246.        ΛΟΥΓΚΟ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Δυνατή στην έδρα της η Λούγκο (7-2-4), η Νουμάνθια όμως βρήκε πατήματα (2-1-0 χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε αυτά) και αναμένεται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
247.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΚΟΡΔΟΒΑ
Κοιλία κάνει η Κόρδοβα που συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2)μένοντας πίσω στη μάχη των πλέι-οφ, καλό ποδόσφαιρο παίζει  η Μπαρτσελόνα Β’ αλλά βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, αφού δεν μπορεί να ανέβει. GG και X2.
248.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Κολλημένη στα GG η Ρετζίνα (6 σερί, 8/14 εκτός), η Λιβόρνο μετράει 10/15 στην έδρα της  και γενικά τα παιχνίδια της δεν φείδονται τερμάτων. Over και GG.
249.        ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
Παραδοσιακά η έδρα της στην χώρα των Κούρδων ήταν αυτή που έδινε τους βαθμούς στην Γκαζιαντέπ και σε αυτή έχει πάρει τους 21/28 φετινούς της βαθμούς. Με τον Ουιγκούν στον πάγκο της είναι ενισχυμένη και στο 6ποντο της παραμονής έχει προβάδισμα κόντρα στην Ακισάρ. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2,08 στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
250.        ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Το παιχνίδι είναι παραδοσιακό ντέρμπι του Τουρκικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί μέσα σε κολασμένη ατμόσφαιρα και είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Η Μπεσίκτας δείχνει να πατάει καλύτερα τον τελευταίο καιρό αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε την δυναμική της Τράμπζον. Παιχνίδι για τηλεθέαση και όχι για στοιχηματισμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Μόνη ελπίδα της Μαν. Σίτι για τίτλο τη φετινή σεζόν το κύπελλο, εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάρνσλεϊ, λογικά κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. 
252.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Απαράδεκτη εκτός έδρας η Μάτερσμπουργκ (1-2-8 με τέρματα 7-31), η Ραπίντ (6-3-3 εντός) κυνηγάει τη δεύτερη θέση  και το Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικός πλην μικρός άσος.
253.        ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Αμφότερες ντεφορμέ (0-2-2 η Ριντ, 0-3-3 το 2013 η Στουρμ Γκρατς), μόνο το GG δείχνει να έχει κάποια αξία, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από 10/12.
254.        ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Επέστρεψε στις νίκες η Αντμίρα (2-1 επί της Στουρμ Γκρατς) δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί της που είχε φτάσει στο 0-1-10, αυτό πάντως δεν την κάνει καθαρό φαβορί κόντρα στην ποιοτική επιθετικά και αήττητη στα τέσσερα τελευταία ΒΑΚ Πέλετς. Το GG δείχνει πάντως να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από το Χ2, αφού οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εννέα σερί (7/11 και 8/11 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα). 
255.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Να πλησιάσει κι άλλο με μια νέα νίκη τις ευρωπαϊκές θέσεις θέλει η Γκλάντμπαχ που όταν υποδέχτηκε τη Βέρντερ τα πρόσφατα χρόνια κέρδισε με ευκολία στα περισσότερα (6-1-2 με 9/9 over). Η ομάδα της Βρέμης δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα παραταχθεί χωρίς τα βασικά της στόπερ (Πρεντλ, Παπασταθόπουλος), ωστόσο πάντα σκοράρει στα εκτός έδρας ματς μετρώντας 3-2-7 με 10/12 over και 12/12 goal-goal! Αξίζει σίγουρα ένα μικρό ρίσκο στο συνδυασμό 1 & over που πληρώνει 3,25 στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ.
256.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ
Με το πλεονέκτημα ότι έχει περισσότερα παιχνίδια εντός έδρας να δώσει από τις υπόλοιπες ομάδες στην ουρά ο Πλατανιάς θέλει να εκμεταλλευτεί το γήπεδο του για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο έχει κάποιες απουσίες που μπορεί να φανούν καθοριστικές, αν μη τι άλλο δεν αναμένεται να παραδοθεί εύκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση όμως το 1,83 του διπλού δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα, μόνο στο live μπορεί να βρεθεί κάποια επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Δύο αρκετά τυχερές νίκες (2-1 την Τβέντε, 1-2 τη Μπρέντα) έφεραν τη Χέρενφεν στο -6 από τη ζώνη των πλέι-οφ, αν απέναντι της βρει μια σοβαρή Αϊντχόφεν δεν έχει τύχη αλλά οι μεγάλες της Ολλανδίας φέτος δεν φημίζονται για τη σοβαρότητα τους. Αναμονή για το live, λογικά θα βρουν δίχτυα και οι γηπεδούχοι κάτι που δίνει πόντους στο GG (10/12 μετράνε οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας).
258.        ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Γνωστή για τα γεμάτα γκολ παιχνίδια της η Μπράγκα (9/11 over 2,5 εντός, 8/11 GG) που πριν το 0-1 στην έδρα της Ολιανένσε προερχόταν από επτά σερί αμφίσκορα (6/7 εκ των οποίων και over 2,5), δεν λείπουν τα τέρματα από τα εκτός έδρας ματς της Μαρίτιμο (6/10 over 2,5 και GG) που στα τελευταία δέκα μέτρησε οκτώ GGOver και σε δεύτερη μοίρα ο άσος, παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων Έντερ.
259.        ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΓΟΥΪΖΑΡΝΤΣ
Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, το Κάνσας έδειξε πυγμή και σοβαρότητα γι’ αυτό θα το στηρίξουμε στο -0,25 ασιατικό,
260.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Κρας-τεστ για την πρωτοπόρο Γκρασχόπερς το παιχνίδι κόντρα στην 3η της βαθμολογίας Σεν Γκάλεν (4-3-4 εκτός, 10/11 under 2,5), όπως πάντα για το μισό-μηδέν θα ψάξουν οι γηπεδούχοι (7-2-1 εντός, 8/10 under 2,5), πολύ δυνατά μοιάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
261.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΕΡΒΕΤ
Εξάποντο ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του ελβετικού πρωταθλήματος, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Λουκέρνης αφού η Σερβέτ βγάζει ψυχή στα πιο πρόσφατα, χάνοντας στα έξι τελευταία μόνο στις έδρες των πρωτοπόρων Γκρασχόπερς και Βασιλείας. Χ2.
262.        ΒΙΛΕΜ – ΦΕΝΛΟ
Νέο εξάποντο παραμονής για τη Βίλεμ, αυτή τη φορά στην έδρα της κόντρα στη Φένλο που μετράει 2-5-5 εκτός. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που τους βολεύει το ματς και το άγχος των γηπεδούχων, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποδίδει πάνω από 2,00.
263.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Μετρ του GG η Χέρκουλες (6 σερί, 12/12 στην έδρα της), που φέτος στο “Πόλμαν” δεν έχει τη δυναμική άλλων ετών, η Ναϊμέγκεν έχει το γκολ και γι αυτό θα ξεχωρίσουμε το αμφίσκορο.
264.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΜΑΛΙΝ
Αρχίζει να μη νιώθει τόσο άνετα η Άντερλεχτ, αφού συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη, αποκλειόμενη από το κύπελλο και με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ να μειώνει τη διαφορά τους στους τρεις πόντους. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μποκανί υποδέχεται τη δυσκολοκατάβλητη Μαλίν (5-4-5 εκτός), που πάντως πλέον δεν προλαβαίνει την εξάδα μετά τη γκέλα κόντρα στη Λέουβεν την προηγούμενη αγωνιστική. Στο liveίσως μας απασχολήσει.
265.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Τελικός για τη Γκερμινάλ κόντρα στη σωσμένη και άνετη Μπέβερεν, η αγορά σιγοντάρει το κίνητρο αλλά εμείς είμαστε επιφυλακτικοί αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν από το Νοέμβρη (0-3-10). Μεγάλο late goal αν στο τέλος έχουμε ισοπαλία και η Λιρς την ίδια ώρα κερδίζει.
266.        ΓΚΕΝΚ – ΓΑΝΔΗ
Πλούσια σε GG η προϊστορία (9/10 την τελευταία δεκαετία), η Γάνδη με τον Φερνάντες πάντως παίζει κλειστά (6/7 under 2,5 στα πιο πρόσφατα) ενώ και η Γκενκ προέρχεται από 6 σερί under 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Το κίνητρο βαραίνει τους γηπεδούχους που θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, άσος για το live.
267.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Και οι δύο θέλουν τους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην εξάδα, όπως περιγράφουν και οι αποδόσεις μεγάλη τριπλή.
268.        ΛΕΟΥΒΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Θα ανοίξει ξανά τα κλειστά τελευταία παιχνίδια της Σταντάρ η Λέουβεν. GG (11/14 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι) και βλέπουμε.
269.        ΛΙΡΣ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Δύο σερί ήττες με πολύ κακές εμφανίσεις για την Κόρτραϊκ (4-2-8 με 7 μόλις τέρματα ενεργητικό εκτός έδρας), τεράστιο τρίποντο στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Γκερμινάλ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική  η Λιρς (2-5-7 εντός), δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί της (0-4-7). Το κίνητρο βαραίνει τους γηπεδούχους, κλειστό αναμένεται το ματς (10/14 under 2,5 εντός η Λιρς , 12/14 εκτός η Κόρτραϊκ), έχουν λογική τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
270.        ΛΟΚΕΡΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Το κίνητρο, η ποιότητα και η έδρα δείχνουν Λόκερεν.
271.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΜΟΝΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά, η Μονς σαν καλύτερη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο.
272.        ΑΖΑΞΙΟ – ΛΟΡΙΑΝ
Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν καλές απουσίες στο μεταξύ τους ματς. Η Αζαξιό έρχεται και από δύο σερί ήττες, αλλά με τον νέο της προπονητή έχει σκοράρει στα 6/8 παιχνίδια της με 5/8 να είναι goal-goal, ενώ η Λοριάν δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν το 2013 και μετράει εφτά συνεχόμενα αμφίσκορα αποτελέσματα. 1,83 πληρώνει το πιθανό goal-goal στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
273.        ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΙΛ
Σίγουρα η Λιλ βρίσκεται στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση και παίζει με ψυχολογία όμως η αποστολή της στην έδρα της Βαλενσιέν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Οι γηπεδούχοι εκεί έχουν ηττηθεί μόνο από Παρί και Λυών φέτος έχοντας απολογισμό 7-4-2 ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα, στο 2,025 παίζεται ο ασιατικός άσος +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
274.        ΕΒΙΑΝ – ΣΟΣΟ
 Εξάποντο παραμονής, καμία δεν έχει πείσει για τη σταθερότητα της φέτος, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
275.        ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Από σπουδαία αποτελέσματα έρχεται η Μπρεστ που εκτός από τους βαθμούς της έδωσαν και ψυχολογία. Η Τουλούζ είναι μόνιμα προβληματική το 2013 κι έχει κερδίσει μόνο τη Νανσί σε οκτώ παιχνίδια, ενώ σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Την επιστροφή στις νίκες και εντός έδρας ψάχνουν οι γηπεδούχοι, 2,15 πληρώνει το ασιατικό level ball της Μπρεστ στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
276.        ΤΡΟΥΑ – ΡΕΜΣ
Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών η Τρουά στην έδρα της ειδικά κόντρα σε αντιπάλους με τον ίδιο στόχο. Αντίπαλος της μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας η Ρεμς που πέτυχε μόλις 7 γκολ σε 13 αγώνες. Μπορεί να πάρει το πολύτιμο τρίποντο όμως επειδή είναι απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία (0-0/1-1) προτιμότερη επιλογή είναι τα γνωστά σκορ 1-0/2-0/2-1 που δίνουν μέση απόδοση 2,14 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
277.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Ταρακουνήθηκε μετά από καιρό η Μπαρτσελόνα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 στο Μιλάνο βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Ωστόσο ο αγώνας απέναντι στην τραγική Λα Κορούνια που δέχεται μακράν τα περισσότερα γκολ μπορεί να αποτελέσει ένα καλό ζέσταμα για το σημαντικό ματς της Τρίτης. Εκτός από το ασιατικό -1 ΗΤ για τους "μπλαουγκράνα" στην Bet365 καλή επιλογή φαίνεται και το 2,80 του Stoiximan στο να πετύχει τα περισσότερα γκολ της 27ης αγωνιστικής στην Πριμέρα που επέλεξαν και οι Betbloggers. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
278.        ΑΛΜΕΡΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Ντέρμπι ανόδου ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές, θα πάμε με τα γκολ περιμένοντας τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα.
279.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Στην έδρα της στηρίζει τις ελπίδες της για την εξάδα η Σαμπαντέλ (8-4-2 με 8/14 over 2,5 και GG), σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ η Πονφεραδίνα αλλά εδώ και καιρό έχει χτυπήσει ταβάνι, ενώ εκτός έδρας είναι αναιμική (4-0-9). Μια χαρά ο άσος του 2,00.
280.        ΧΕΡΕΘ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
16 ματς χωρίς νίκη και οκτώ σερί ήττες συμπλήρωσε η ουραγός της Σεκούντα Χερέθ, που μέσα σε όλα έχει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Για το Χ θα παίξει η Γουαδαλαχάρα, λογικά με θετικό αποτέλεσμα θα φύγει.
281.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ
Οι 2 ομάδες δεν έχουν ουσιαστικούς στόχους μέσω πρωταθλήματος αν και βρίσκονται κοντά σχετικά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πολλά γκολ έχουν παραδοσιακά τα παιχνίδια στο Φρίουλι και η παρουσία των Τόττι και Ντι Νατάλε στις βασικές εντεκάδες αποτελεί εχέγγυο ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες. Το GG και το over σε αποδόσεις 1,57 και 1,70 στην Bet365 έχουν προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
282.        ΑΛΚΜΑΑΡ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
Τρομερές οι αυξομειώσεις στην απόδοση της Άλκμααρ τη φετινή σεζόν, μέσα σε 2-3 μέρες μπορεί να μεταμορφωθεί από Τζέκιλ σε Χάιντ και ανάποδα. Πολύ πιο σταθερή και τίμια ομάδα η Ντεν Χάαγκ (3-6-3 εκτός), συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0)και δείχνει ικανή για την έκπληξη. GG,  +1 ασιατικό διπλό και ξερό διπλό. 
283.        ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Τρέλανε κόσμο την προηγούμενη αγωνιστική η Ουνιόν, πετυχαίνοντας στο Μπομπονέρα την πρώτη νίκη της μετά από 26 αγώνες και μάλιστα με σκορ 1-3. Μέτρια ομάδα η Ολ Μπόις, μπορούν αν χτίσουν μομέντουμ με μια δεύτερη σερί νίκη οι γηπεδούχοι.
284.        ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Ακαδέμικα (3-3-5 εντός, 10/11 GG), η Σπόρτινγκ μπορεί να χάρηκε που δεν έχασε εντός από την Πόρτο (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική αλλά αυτό δεν την κάνει φαβορί. Πάσο.
285.        ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Η Μαγιόρκα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στη Γρανάδα και έδειξε έτοιμη να τα δώσει όλα για τη σωτηρία. Η Σεβίλλη από την άλλη δεν πείθει εκτός έδρας και το έργο της δεν θα είναι εύκολο, όμως καταφέρνει να σκοράρει σχεδόν πάντα το τελευταίο δίμηνο. Δεν έχει αξία το 2,20 του διπλού, μεγαλύτερη ασφάλεια δίνει το 1,67 του GG στον Stoiximan.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
286.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
0-2-2 το ρεκόρ της Εστουδιάντες, αλλά η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 7-5-0 και είναι εν μέσω αγώνων για το Κόπα Λιμπερταδόρες οπότε αναμένεται να κάνει ροτέισον. Κλίνουμε προς τον άσο.
287.        ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.
No Bet.
288.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
Και οι δύο σε κακή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε.
289.        ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
Νο Bet.
290.        ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
No Bet.
291.        ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
Θα στηρίξουμε το φιλόδοξο φέτος Βανκούβερ που στην πρεμιέρα έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στο Τορόντο.
292.        ΣΙΚΑΓΟ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Νο Bet.
293.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΛΕΟΝ
Νο Bet.
294.        ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Λογικό φαβορί η Σάντος.
295.        ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Έχει μπλέξει με το Λιμπερταδόρες φέτος η Τιχουάνα (μία νίκη στα τελευταία τρία), για κόντρα είναι αφού η Κερέταρο παλεύει κάθε ματς σαν τελικό στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.
296.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΤΙΓΚΡΕΣ
Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, με τη Τίγκρες να έχει το απόλυτο (4/4) στις εξόδους της. Σωστά καθαρό φαβορί το διπλό, 0-2-7  το ρεκόρ της Σαν Λουίς.  
297.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ
3-3 έφερε στην πρεμιέρα κόντρα στη Νέα Υόρκη το Πόρτλαντ, θα πάμε ξανά με το over του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights