CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




H Χετάφε ελπίζει, για Europa League

Η Χετάφε λύγισε με 2-0 εντός έδρας την αντίσταση της Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Κολούνγκα. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λούβενς, και ένα λεπτό αργότερα ο Εσκουδέρο «έγραψε» το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ!


Ισοπαλία τίτλου για Γιούβε


Napoli-Juventus 1-1 477Μία ισοπαλία που παραπέμπει περισσότερο σε… νίκη αποκόμισε η Γιουβέντους απέναντι στη διώκτρια του φετινού τίτλου, Νάπολι (1-1).
Επομένως, οι πρωτοπόροι "μπιανκονέρι" διατήρησαν διαφορά έξι πόντων από τους δεύτερους "παρτενοπέϊ".
Το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία στην 23η αγωνιστική της Serie A ξεκίνησε αρκούντως δυναμικά. Μετά από σέντρα του Πίρλο στο δεύτερο δοκάρι ο προωθημένος Κιελίνι (1-0) άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά. 
Δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ινλέρ δικαιώθηκε για το μακρινό σουτ που επιχείρησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΕΝ ΦΑΒΡ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 1-0 ΤΗΣ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ «ΕΠΙΑΣΕ» 6ΑΔΑ
Άλωσε το «Κόμερζμπανκ Αρένα» η Γκλάντμπαχ! Η ομάδα του Λούσιεν Φαβρ νίκησε δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 την Άιντραχτ, την Παρασκευή (1/3), στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το μεγάλο διπλό που πήραν έφτασαν τους 34 πόντους και «έπιασαν» στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα το Αμβούργο. Από τη μεριά της, η ομάδα της Φρανκφούρτης έμεινε στους 38 πόντους και χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και «χρυσός» σκόρερ για την Γκλάντμπαχ ήταν ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος σκόραρε στο 22ο λεπτό.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Γιουνγκ, Ζαμπράνο, Άντερσον, Οτσίπκα, Σβέγκλερ, Ρόντε, Ινούι, Μάιερ, Άιγκνερ, Λάκιτς (45' Τσελότσι).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Στρανζλ, Ντομίνγκεζ, Γιάντσκε, Μαρξ, Νορντβάιτ, Βεντ, Χέρμαν (85' Ρουπ), Γιουνές (77' Χάνκε), Ντε Γιονγκ (75' Μλάπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights