CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πρόκριση για την Τρίπολη



Ο Αστέρας επικράτησε του Πλατανιά με 3-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια.
Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 38′, όταν ο Ντε Μπλάσις έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Ουσέρο, ο οποίος πλάσαρε τον Κηπουρό γράφοντας το 1-0.
Ο Πλατανιάς απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με πέναλτι του Μιρτσέτα, που κέρδισε ο Γιακουμάκης σε ανατροπή του από τον Μπαρτολίνι.
Στο δεύτερο ημήχρονο ο Αστέρας πήρε προβάδισμα με γκολ του Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντίνος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Ναβάρο νίκησε τον Κηπουρό κάνοντας το 2-1.

Οι αρκάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουν το 3-1, κάτι που το κατάφεραν στο 88′ όταν ο Ουσέρο έκανε την κάθετη για τον Καλαντζή, ο οποίος, αφού απέφυγε τον Κηπουρό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης (Κοντοές 71'), Φορμίκα, Χουανίτο, Μπαρτολίνι, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Κάφα (Ράγιος 56'), Ντε Μπλάσις, Έγκον (Ναβάρο 57'), Καλαντζής.
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (Τσοντάκης 62'), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ποτουρίδης, Στόλερ, Δέντσας, Ονιέμα, Γιακουμάκης (Λαμπάρτε 67'), Μιρσέτα, Γιάννου (Μαρτσάλης 75').
Διαιτητές: Μαντάκης, Ευθυμιάδης, Σίπκας.
Σκόρερ: Ουσέρο 38', Ντε Μπλάσις 65', Καλαντζής 88' - Μιρτσέτα (πεν.) 41'.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights