CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.


241. ΒΕΛΓΙΟ U21-ΚΥΠΡΟΣ U21
Πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2015, που διεξάγεται σε ομίλους. Από τους 10 ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι και οι 4 καλύτεροι δεύτεροι, από τους οποίους θα προκύψουν τα 7 ζευγάρια των πλέι οφ. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, σε επίσημα ματς το Βέλγιο U21 προέρχεται από εννιά σερί over, εκ των οποίων τα εφτά ήταν και over 3,5, «σουρωτήρι» συνήθως στα μετόπισθεν οι μικροί Κύπριοι στα δώδεκα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια τους έχουν φέρει δέκα over (τα έξι και over 3,5) και δύο under κόντρα στην Ελλάδα. 2,25 πληρώνει στον Stoiximan το over 3,5.

242. ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ
Από τα καλά φιλικά αυτής της διακοπής, το οποίο διεξάγεται στο Λονδίνο. Πολύ ανοιχτά τα ματς της Βραζιλίας τελευταία (τέσσερα σερί goal-goal και εφτά over στα οκτώ τελευταία), με τη Ρωσία να παρατάσσεται ξεκούραστη αφού το ματς με τη Β. Ιρλανδία αναβλήθηκε. Οι Ρώσοι με τον Καπέλο παραμένουν αήττητοι (5-2-0), έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους και δεχόμενοι γκολ μόνο στα 2/3 φιλικά τους (κρατώντας το μηδέν και στα τέσσερα επίσημα). Καλή περίπτωση δείχνει το goal-goal στο 1,83 του Stoiximan.
243. ΣΚΩΤΙΑ U21-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U21
Πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2015, που διεξάγεται σε ομίλους. Από τους 10 ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι και οι 4 καλύτεροι δεύτεροι, από τους οποίους θα προκύψουν τα 7 ζευγάρια των πλέι οφ. Σάκος του μποξ για κάθε αντίπαλο το Λουξεμβούργο έρχεται από δέκα σερί ήττες (οι οκτώ τελευταίες σε επίσημα ματς) και ήταν και οι δέκα over (οι εννιά και over 3,5), ενώ σε όλες δέχτηκε από τρία γκολ και πάνω. Οι μικροί Σκωτσέζοι δεν αποτελούν μεγαθήριο αλλά μπορούν να σκοράρουν… αρκετά.
**. ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ματς που θα γίνει σε εορταστικό κλίμα λόγω της συμπλήρωσης των 99 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά τα ματς με Κολοσσό και Μακάμπι μετρώντας 12 σερί… ροζ φύλλα επί του Άρη. Μετά τον Παναθηναϊκό οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες της φετινής Α1, ενώ ο Άρης είναι και πολύ «σφιχτός» εντός έδρας. Με σημαντικά προβλήματα απουσιών και οι δύο ομάδες, πρώτη τύχη στο 1,91 του under 146,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights