CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 8/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.
100.        ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Οι δύο σερί νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία της Σαν Πάουλι (5-4-3 εντός) που υποδέχεται την ουραγό Ρέγκενσμπουργκ (2-2-7 εκτός) ψάχνοντας για ακόμα ένα τρίποντο ώστε να πλησιάσει το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Τσβάιτε Λίγκα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

101.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Η Σαντχάουζεν πήρε σπουδαίο εξάποντο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και υποδέχεται με ψυχολογία τη Μόναχο 1860, η οποία θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για άνοδο. Άκρως εντυπωσιακά τα νούμερα για τους γηπεδούχους που έχουν φέρει 12 GG και 11 over στα 13 τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στο 2013 όλα τα παιχνίδια τους έληξαν 3-1 ή 4-1! Δεν αποκλείεται το 1,975 του over στην Bet365 να σημειώσει και πτώση μέχρι την έναρξη του αγώνα, 1,87 πληρώνει το ίδιο ενδεχόμενο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΑΑΛΕΝ
Κάνει κοιλιά το 2013 η ΦΣΒ Φρανκφούρτης, τα αποτελέσματα της δεν είναι τραγικά (2-1-2) αλλά σίγουρα είναι το ποδόσφαιρο που παίζει. Η Άαλεν αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας (5-4-3) και είναι μανούλα στην κόντρα, θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό.
103.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ομάδες με το 6-1 του πρώτου γύρου, όταν η Σοντέρισκε έκανε γκολ όλες τις ευκαιρίες της και η Ράντερς ψαχνόταν. Η νεοφώτιστη είναι δίκαια στην τρίτη θέση και έχει ευκαιρία εκδίκησης, με τον άσο να πληρώνει καλά στο 2,02 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Φέτος οι μεγάλες της Τουρκίας είναι η χαρά των μπουκ, η πρωτοπόρος Γαλατά βέβαια είναι από τις πιο σταθερές, τουλάχιστον εντός έδρας (8-2-1) αλλά με 1,40 δεν μπλέκουμε, ειδικά κόντρα στη Γκεντσλέρ που έχει δυνατότητες και από τη στιγμή που μεσοβδόμαδα η “Τζιμ Μπομ” δίνει το ματς της χρονιάς κόντρα στη Σάλκε.
105.        ΑΝΖΕ – ΝΤΙΖΟΝ
Δυνατή στην έδρα της η Ανζέ (8-2-4), προέρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, αποτελέσματα που την έφεραν στο -2 από την τριάδα. Χαμηλές πτήσεις τελευταία από τη Ντιζόν (χωρίς νίκη στα τρία τελευταία), ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
106.        ΚΛΕΡΜΟΝ – ΑΡΛ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές κόντρα στην Οσέρ η Αρλ (2-5-6 εκτός), επτά ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Κλερμόν (0-5-2) που έχει να κερδίσει στην έδρα της από τις 19 Οκτωβρίου (2-5-6 συνολικά). Στο 1,80 το +0,75 ασιατικό διπλό.
107.        ΛΑΒΑΛ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Η Λαβάλ δίνει δεύτερο σερί παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, ψάχνοντας τους βαθμούς της νίκης για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που η Γκινγκάμπ διατηρείται σταθερά ψηλά και είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ήταν over, όπως και τα εφτά πιο πρόσφατα των φιλοξενούμενων, επιλογή αποτελεί το over 2,25 που πληρώνει 1,90 στην Bet365, λίγο ρίσκο αξίζει και στο 2 & over που αποδίδει 4,33 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108.        ΝΙΜ – ΤΟΥΡ
Από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας η Νιμ και μία από τις πιο φορμαρισμένες στο δεύτερο γύρο, φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Στην έδρα της δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητηθεί και μετράει 9-0-1 στα δέκα τελευταία σκοράροντας στα 8/10 από δύο γκολ και πάνω. Η Τουρ σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία (10 σερί goal-goal), εκτός έδρας όμως είναι πολύ μέτρια και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και συνολικά και στα εκτός έδρας. Εμπιστοσύνη ξανά στους γηπεδούχους με τον 1 & over να πληρώνει 3,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109.        ΝΙΟΡ – ΛΑΝΣ
Σχεδόν μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, αφού η Νιόρ ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Λανς βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας κι έχει ξεμείνει από νωρίς από στόχους. Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία και τα περισσότερα εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τα περισσότερα εκτός έδρας. Από τις πιο πιθανές ισοπαλίες της αγωνιστικής, με τον Stoiximan να πληρώνει 3,10 για το Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110.        ΟΣΕΡ – ΧΑΒΡΗ
Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με την ισοπαλία να μην εξυπηρετεί καμία. Πολύ συχνά τα παιχνίδια τους μετατρέπονται σε ροντέο, με την Οσέρ να μετράει 9/11 over και goal-goal μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και τη Χάβρη να είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία. Στο 2,10 το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111.        ΣΑΤΟΡΟΥ – ΜΟΝΑΚΟ
Αήττητη στην έδρα της η Σατορού (6-7-0) αλλά η Μονακό πάει τραίνο (5 σερί νίκες) και  εκτός έδρας μετράει 9-2-2. -0,25 ασιατικό διπλό.
112.        ΣΕΝΤΑΝ - ΛΕ ΜΑΝ
Ακόμα ένας τελικός για τη Σεντάν, στην έδρα της συνήθως παίζει καλά ενώ στο προηγούμενο εντός κέρδισε την Οσέρ.  Άσoς για το live.
113.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Πάνω που έβρισκε ρυθμό η Γκρόνιγκεν ήρθε ή ήττα με 4-1 στην έδρα της Ρόντα, από ήττα προέρχεται και η Μπρέντα αλλά εντελώς άδικη (1-2 στο σπίτι της από τη Χέρενφεν). Το Έρεμπορχ είναι παραδοσιακά δυνατή έδρα, ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στον άσο αλλά θα ασχοληθούμε μαζί του μόνο στο Live.
114.        ΕΜΕΝ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Αμφότερες προέρχονται από 6 σερί GG,καλύτερη ομάδα οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς (5-3-5 εκτός) που προέρχονται από διπλό στην Τέλσταρ, θα πάμε με το διπλό & over 2,5.
115.        ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ
Οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-4-4) συμπλήρωσε η Εξέλσιορ, για γέλια τα 1,80+ του άσου. Πάσο ή κόντρα.
116.        ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ
Ντέρμπι κορυφής, που δείχνει να ξεκινάει από 1-1 και να πηγαίνει παντού.
117.        ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ
Δυνατό over, αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, πριν το 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στη Ντεν Μπος οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν 6 σερί over 3,5.
118.        ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΦΕΕΝΤΑΜ
Θα στηρίξουμε την ποιοτικότερη Ντεν Μπος, που τρέχει αήττητο 5-2-0 στα πιο πρόσφατα.
119.        ΟΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.
Λογικό – πλην χαμηλό – φαβορί οι φιλοξενούμενοι.
120.        ΤΕΛΣΤΑΡ – ΚΑΜΠΟΥΡ
Με τον αρχηγό αλλά και τον πρώτο σκόρερ της ξανά στην εντεκάδα η Καμπούρ αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη στην έδρα της Τέλσταρ ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Διπλό.
121.        ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ­ - ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ
Ένα κλικ παραπάνω μόλις στο διπλό.
122.        ΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Κομβικό παιχνίδι για τη Ρεν αν θέλει να ελπίζει στην 4η θέση και την έξοδο της στην Ευρώπη. Η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, έχει πλάνο, σωστό προσανατολισμό στο παιχνίδι της και άψογη αμυντική λειτουργία. Δύσκολη η πρόβλεψη για σημείο, μόνο το GG στο 1,83 της Bet365 παίζεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Άουγκσμπουργκ κάνει την αντεπίθεσή της στο δεύτερο γύρο με στόχο να προλάβει τη σωτηρία της. Η Νυρεμβέργη αγνοεί το διπλό από τις 15 Σεπτεμβρίου και διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Στόχος των φιλοξενούμενων είναι να διατηρήσουν το +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας 1-5-1 με τον νέο τους τεχνικό. Πρώτο σημείο η ισοπαλία που πληρώνει 3,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
124.        ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΡΕΞΑΜ
Νο Βet.
125.        ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Πρεμιέρα της ιρλανδικής Πρέμιερ, βάσει φιλικών η Μποέμιαν δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.
126.        ΜΠΡΕΪ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
No Bet.
127.        ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
Πρώην προπονητής της Σάμροκ ο Κένι της Ντάνταλκ, έχει πράγματα να αποδείξει. Διπλό προς αποφυγή.
128.        ΝΤΕΡΙ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
No Bet.
129.        ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
Με το Χ2 η αγορά, αλλά πλέον ο άσος βρίσκεται στο 2,10+ και αρχίζει να έχει ενδιαφέρον.
130.        ΤΖΕΝΟΑ – ΜΙΛΑΝ
Μπορεί η αποστολή της Μίλαν να είναι σχεδόν πλήρης, όμως αποκλείεται στο μυαλό των παικτών να μην υπάρχει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Το να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ η Μίλαν και να καθίσει δεν είναι απίθανο, η Τζένοα εντός έδρας δυσκολεύεται πάντα, στο 1,75 το under στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
131.        ΠΟΡΤΟ – ΕΣΤΟΡΙΛ
Δεν αντέχει νέα γκέλα η Πόρτο (10-1-0 εντός), που μεσοβδόμαδα έχει υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ψάξει για μια καθαρή νίκη από νωρίς ώστε αν κάνει συντήρηση δυνάμεων αλλά η Εστορίλ έχει ποιότητα επιθετικά και μπορεί να βρει δίχτυα. Πάσο ή GG.
132.        ΜΠΕΤΙΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Η Μπέτις έχει κρατήσει το μηδέν σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς και σε τρία από τα τελευταία τέσσερα στο γήπεδό της και μπορεί να συνεχίσει το σερί υποδεχόμενη μια Οσασούνα, η οποία εκτός έδρας σκοράρει σπάνια και έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Στο 1,80 το No Goal στον Stoiximan, μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
133.        ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Με ρεζέρβες κατεβαίνει η Βελέζ, ο άσος παίρνει αρκετό ποντάρισμα.
134.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Κάθε ματς είναι τελικός για την Ιντεπεντιέντε, αλλά αυτό μάλλον ευνοεί την πολύ καλή στο ξεκίνημα του Τορνέο Φινάλ Γοδόι Κρουζ (αήττητη με 2-2-0) που στο +0,25 ασιατικό σε απόδοση 1,95+ αξίζει την εμπιστοσύνη μας.
135.        ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, πιθανό το ενδεχόμενο του GG, πέραν αυτού δεν θα ρισκάρουμε σε πρόβλεψη του τελικού νικητή αφού μοιάζει ιδιαιτέρα αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι εντός έδρας (2-2-0).
136.        ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Νο Bet.
137.        ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
No Bet.
138.        ΚΑΣΙΜΑ – ΣΕΝΤΑΪ
1-1 έφεραν αμφότερες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αρκετά πιθανό μοιάζει το αμφίσκορο και στη μεταξύ τους αναμέτρηση.
139.        ΣΙΜΙΖΟΥ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
Νο Βet.
140.        ΤΟΚΥΟ – ΚΑΣΙΒΑ
Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights