CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Θρίαμβος για την SP Tableware στην Αλγερία!

Η ελληνική επαγγελματική ποδηλατική ομάδα SP Tableware θριάμβευσε στον Γύρο της Αλγερίας, κερδίζοντας το τελευταίο ετάπ αλλά και τη γενική κατάταξη με τον Victor de la Parte. Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση, παίρνοντας την πρωτιά και στην ομαδική κατάταξη!


Η SP Tableware εντυπωσίασε στον ποδηλατικό Γύρο της Αλγερίας κατακτώντας την πρωτιά στη γενική αλλά και την ομαδική κατάταξη.
Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Ισπανός Victor de la Parte, κέρδισε την πρώτη θέση στο πέμπτο και τελευταίο ετάπ του αγώνα.

Κορυφαία στιγμή στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν για την SP Tableware, που κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στη γενική ομαδική κατάταξη του Γύρου Αλγερίας, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς και ο συναγωνισμός μεγάλος, με την συμμετοχή 18 ομάδων. Η ομάδα δικαίωσε τις προσδοκίες τόσο του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Μανιάτη όσο και του Team Manager, Βασίλη Αναστόπουλου.
Στο χθεσινό δύσκολο ανηφορικό 5ο ετάπ, ο αρχηγός της ομάδας, Victor de la Parte, μετά από μια συναρπαστική μάχη κέρδισε την τελευταία αγωνιστική μέρα του Γύρου Αλγερίας, κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και στέφθηκε νικητής του Γύρου Αλγερίας 2013.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Victor de la Parte μαζί με τον Sayar Mustafa της ομάδας Torku Seker Sport αποσπάστηκαν από το κυρίως γκρουπ μετά τα πρώτα 40 χλμ, στην συνέχεια ο Ισπανός αθλητής της SP Tableware άφησε πίσω του τον Mustafa (ενώ απέμεναν 30 χλμ για την ολοκλήρωση του ετάπ) και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με μια διαφορά σχεδόν τριών λεπτών από τον αντίπαλό του.

Η πρώτη τριάδα στο τελικό βάθρο. Από αριστερά, Sayar, De La Parte και Schumacher.

Μεγάλος χαμένος της τελευταίας μέρας του αγώνα ήταν ο γνωστός Γερμανός Στέφαν Σουμάχερ (πρώην Gerolsteiner, 3ος σε Παγκόμιο Πρωτάθλημα), ο οποίος είχε στην κατοχή του την πορτοκαλί φανέλα του πρωτοπόρου της γενικής από την πρώτη μέρα, αλλά την «παρέδωσε» χθες στον De La Parte, αφού στον τερματισμό έχασε περισσότερα από 9 λεπτά.
Παράλληλα η ομάδα της SP Tableware, αποτελούμενη από τους αθλητές Σημαντηράκη, Καράτζιο,  Μπούγλα, Βαν Ντάικ, Σομπρίνο και Ντε λα Πάρτε,  κατάφερε να κερδίσει και την γενική ομαδική κατάταξη του Γύρου, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγάλη εμφάνισή της με την κατάκτηση ενός ετάπ από τον Ισπανό (ο οποίος είχε ακόμα και δυο τρίτες θέσεις), αλλά και της πρώτης θέσης από τον ίδιο στη γενική!
Η τελική γενική κατάταξη:
1. Victor de la Parte (SPT) 18:38:09
2. Mustafa Sayar (TRK) 18:40:05 +0:01:56
3. Stefan Schumacher (CWO) 18:45:45 +0:07:36
planetsportstv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights