CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής


Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Ντέρμπι της Μόσχας με κοινή έδρα κόντρα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ντιναμό ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ η ΤΣΣΚΑ είναι στην κορυφή και στο +8 από τη 2η θέση. Παντού μπορεί να κάτσει το ματς.

101. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΧΕΡΤΑ
Με τη νίκη επί της Μπράουνσβαϊγκ την προηγούμενη αγωνιστική η Χέρτα επιβεβαίωσε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πρώτη θέση και την άνοδο. Η Ίνγκολσταντ δεν έχει ιδιαίτερους στόχους και έρχεται από τρεις σερί ήττες, ξεκάθαρο φαβορί και μία κλάση πάνω οι φιλοξενούμενοι, 1,80 πληρώνει το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάγκη τους βαθμούς, αφού είναι μόνο μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως εκτός έδρας μετράνε 1-6-7 και η Ουνιόν έχει μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας. Πιο πιθανό ενδεχόμενο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,72/GG).
103. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Προτελευταία με δεύτερη είναι το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς. Αμφίρροπο ματς, δεν είναι για 1,90 το διπλό.
104. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΑΑΡΧΟΥΣ
Ίσως είναι οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Από τη στιγμή που η Σίλκεμποργκ, πάντως, παίζει με την πλάτη στον τοίχο, οφείλουμε να τη στηρίξουμε κυρίως λόγω απόδοσης, μιας και το 2,85 του Stoiximan είναι υπερβολικό απέναντι σε μία ομάδα που έχει πέντε ήττες σε έξι ματς τη νέα χρονιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
***. ΓΚΡΟΣΕΤΟ-ΕΜΠΟΛΙ
Η αναμέτρηση αποτελεί τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Τοσκάνης με την Έμπολι να μην έχει κερδίσει ποτέ την Γκροσέτο στην έδρα της. Στο φετινό παιχνίδι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις αφού η αντίπαλος την είναι υποβιβασμένη και αυτή έχει το κίνητρο των μπαράζ, αλλά από τη μία η αγωνιστική της παρουσία τελευταία που βγάζει ιδιαίτερη κούραση και από την άλλη η απόδοση (μόλις 1,85 στον Stoiximan) μας αποτρέπουν από τον στοιχηματισμό πριν την έναρξη του αγώνα. Η Έμπολι δύσκολα θα στραβοπατήσει αλλά καλύτερα αναμονή για live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΑΡΤ
3/3 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έχει η Ρόζενμποργκ, 1-1-0 μετράει η Σταρτ με σκορ 3-2 και 2-2. Δύσκολα θα χαλάσει ο άσος, το ερώτημα είναι αν μπορεί να σκοράρει η Σταρτ και το πρωτάθλημα είναι ακόμα στις αρχές για να μπορέσουμε να το απαντήσουμε.
106. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Προς το Χ2 γέρνει το ματς (στο 1,80 το ασιατικό level ball της Νόρκεπινγκ), με τους γηπεδούχους να μετράνε 0-1-1 δεχόμενοι από δύο γκολ και στα δύο ματς και τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει το 2/2 στις νίκες με σκορ 2-1.
107. ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Η Σίβασπορ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει επιστροφές στην 11αδα και θέλει τη νίκη για να ξενοιάσει με την υπόθεση παραμονή και να επικεντρωθεί στο στόχο του κυπέλλου και της εξόδου στην Ευρώπη. Η Γκεντσλέρ παρά το αήττητο των πέντε αγωνιστικών είναι χωρίς στόχους και θα ταξιδέψει με σημαντικές απουσίες. Ο άσος σε απόδοση 2,08 στον Stoiximan έχει προβάδισμα με μοναδικό αρνητικό στοιχείο την παράδοση και τις έξι συνεχόμενες ισοπαλίες μεταξύ των δύο ομάδων στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Η Τραμπζονσπόρ διανύει τη χειρότερη χρονιά της φέτος την τελευταία 5ετία και το κύπελλο αποτελεί στόχο αφού της δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη σώζοντας εν μέρει και τη χρονιά. Η Ορντού είναι χωρίς νίκη εντός έδρας και θα παίξει στο τοπικό ντέρμπι για την ύπαρξη της. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3,55 στον Stoiximan, αφού η Τραμπζονσπόρ αναμένεται να έχει αλλαγές στην 11άδα και δεν κερδίζει εύκολα φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Γειτονικό ντέρμπι της Νότιας Σουηδίας. Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και βάσει των όσων έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα ο άσος (2,00) έχει το προβάδισμα.
110. ΚΑΕΝ-ΛΑΝΣ
Η Καέν ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να μην μείνει κι άλλο πίσω από την πρώτη τριάδα. Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχουν οι γηπεδούχοι και τις περισσότερες νίκες εντός έδρας (10-1-4), ενώ οι 11/15 συνολικά νίκες τους φέτος στο πρωτάθλημα ήταν με μηδέν παθητικό. Η Λανς είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες στη Λιγκ 2 και μάλλον θα έχει περισσότερο το μυαλό της στο ματς κυπέλλου με την Μπορντό την ερχόμενη εβδομάδα. Μέση απόδοση 3,50 δίνουν τα σκορ 1-0/2-0 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΧΑΒΡΗ
Σπάνια κερδίζει η Κλερμόν, ειδικά εντός έδρας όπου διαθέτει το χειρότερο απολογισμό της κατηγορίας, όμως είναι η ομάδα που έχει το κίνητρο με τη Χάβρη να μπαίνει την προηγούμενη αγωνιστική στο γκρουπ των αδιάφορων ομάδων. Μέχρι και στο 2,40 φτάνει ο άσος.
112. ΛΑΒΑΛ-ΑΡΛ
Το παιχνίδι είναι εξάποντο παραμονής μεταξύ όμως δύο ομάδων που… έχουν το αμφίσκορο, αφού σκοράρουν και δέχονται ανελλιπώς γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Έξι και πέντε σερί goal-goal έχουν Λαβάλ και Αρλ, αντίστοιχα, από 1-1 δείχνει να ξεκινάει το ματς, στο 1,91 στον Stoiximan το goal-goal. Βάσει της συμπεριφοράς της Λαβάλ (περισσότερα εντός έδρας over και 7/9 τελευταία), το over είναι πιθανό να μας απασχολήσει στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΛΕ ΜΑΝ-ΙΣΤΡ
Πολλά τα προβλήματα για τη Λε Μαν σε οικονομικό επίπεδο, τα οποία πάντως δείχνουν να βρίσκουν λύση, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει την προσπάθειά της για σωτηρία. Πολύ κρίσιμο το ματς με την Ιστρ, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 1-5-8 στα 13 τελευταία και να έχουν σκοράρουν μόνο στα 2/11 πιο πρόσφατα. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, στο 1,875 ο -0,25 ασιατικός άσος της Λε Μαν στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΝΙΜ-ΝΤΙΖΟΝ
Ματς ισόβαθμων ομάδων που είναι στο -7 από την τρίτη θέση και παλεύουν για την άνοδο, ψάχνοντας μόνο τη νίκη. Συνήθως σκοράρουν εύκολα αμφότερες, πρώτο ενδεχόμενο δείχνει το goal-goal που πληρώνει 1,83.
115. ΝΙΟΡ-ΑΝΖΕ
Η Νιόρ χάνει δύσκολα εντός έδρας και έχει τα περισσότερα Χ στην κατηγορία, ενώ η Ανζέ παίζει χωρίς άγχος για την άνοδο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αμφότερες ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους με τα φινάλε και των δύο στα πρόσφατα ματς να είναι… «χιτσκοκικά». Στα 5/9 τελευταία της Νιόρ και στα 8/9 τελευταία της Ανζέ είχαμε ένα τουλάχιστον γκολ μετά το 74’, στο 1,83 στην Bet365 να σημειωθεί γκολ μετά το 69:59. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
116. ΣΕΝΤΑΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Η Σεντάν έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες να προλάβει τη σωτηρία και θέλει να τις εξαντλήσει στο ντέρμπι ουραγών με την Γκαζελέκ. Ουσιαστικά τα έχουν… παρατήσει οι Κορσικανοί, βελτιωμένοι αλλά άτυχοι στα τελευταία ματς οι γηπεδούχοι, αφού δέχονται γκολ στο 90’ για τρία σερί ματς. 2,02 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan με την Γκαζελέκ να μετράει 1-3-11 εκτός έδρας και πέντε σερί ήττες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
117. ΤΟΥΡ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Έχει την έδρα η Τουρ όπου χάνει δύσκολα (8-5-2), ανώτερη ως ομάδα η Γκινγκάμπ που είναι στην τρίτη θέση και στοχεύει στην άνοδο. Πολύ δύσκολο ματς, το πιο πιθανό είναι να σκοράρουν και οι δύο (1,83).
118. ΦΕΝΛΟ-ΤΣΒΟΛΕ
Η Φένλο πάντα ανοίγει τα παιχνίδια της εντός έδρας, κάτι παρόμοιο θα κάνει και κόντρα στην Τσβόλε στην τελευταία της ουσιαστικά ευκαιρία να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Με τη σειρά της η Τσβόλε θα κυνηγήσει το γκολ αφού εκτός της Φένλο προσπαθεί να κρατήσει μακριά και τη Ρόντα. Καλοπληρωμένο το over στο 1,80 στην Bet365, με ρίσκο θα αποτελέσει και μια καλή επιλογή για live στοιχηματισμό σε απόδοση κοντά στο 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
119. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Δυσκολεύεται εντός έδρας η Μάαστριχτ (5-3-5, 10/13 over) και οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτεροι εκτός έδρας (6-3-4, 9/13 over) από ότι εντός. Λογικά θα δούμε αρκετά γκολ, στο 1,95 το ασιατικό over 3,25.
***. ΟΣ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κρατήσουν την 9η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και τους φιλοξενούμενους να μετράνε 0-3-10 εκτός έδρας. Ελκυστικό το 2,30 του άσου.
120. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ
Η Σπάρτα (9-1-3 εντός έδρας) έχει ντεμπούτο Τεν Κάτε σήμερα και θέλει τη νίκη καθώς στοχεύει στην απευθείας άνοδο. Η Φορτούνα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχει προβλήματα απουσιών και δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δίκαιο το 1,61 του άσου.
***. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΕΜΕΝ
Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδαιφέρον με τους γηπεδούχους να έχουν άμυνα σουρωτήρι σε όλη τη χρονιά και να έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να κερδίσουν. Κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να προκαλέσει έκπληξη, πιθανό να δούμε πολλά γκολ (1,53 το over).
121. ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΧΕΛΜΟΝΤ
Ντέρμπι κορυφής μεταξύ 1ης-2ης, με τους γηπεδούχους να είναι το λογικό φαβορί λόγω έδρας, όμως το ματς είναι πιο δύσκολο από το 1,75 του άσου.
122. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Εξαιρετικά δύσκολο ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις (2,62-3,30-2,62), χωρίς να προκύπτει κάποια επιλογή. Στα αξιοσημείωτα ότι στα δύο φετινά μεταξύ τους ματς σημειώθηκε μόλις ένα γκολ (0-0 και 0-1 για τη Ζούλτε).
123. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Αγνώριστη η Βαλενσιέν τη νέα χρονιά και με πολλά αμυντικά προβλήματα (7 γκολ παθητικό στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας) και χωρίς νίκη για εφτά αγώνες. Άκρως αντίθετη η πορεία της Σεντ Ετιέν που παραμένει αήττητη 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ διεκδικεί και τους δύο τίτλους στο κύπελλο Γαλλίας. Καλοδουλεμένη η επιθετική της γραμμή με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι δεινός σκόρερ, μπορεί να επιβεβαιώσει το over 1,5 γκολ της στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
124. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Φράιμπουργκ και Αννόβερο στοχεύουν στις ευρωπαϊκές θέσεις, με τους γηπεδούχους να είναι σταθερά καλοί σε όλη τη χρονιά και την ομάδα του Σλόμκα πολύ κακή όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Αξία υπάρχει στο no-goal που πληρώνει 2,05 στον Stoiximan, με τη Φράιμπουργκ να μετράει 10/11 τελευταία εντός έδρας και το Αννόβερο να έχει «σφίξει» έχοντας τέσσερα σερί under και no-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
125. ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Μόλις μία νίκη έχει η Λέστερ στα 12 τελευταία της παιχνίδια κι έχει πέσει στο -2 από τα πλέι οφ ανόδου. Στο μέσον της βαθμολογίας η Μπέρμιγχαμ αλλά μόνο στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν είναι για 1,66 ο άσος.
126. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ
Γειτονική αναμέτρηση, η Μόρκαμ είναι αδιάφορη βαθμολογικά και η Άκρινγκτον «καίγεται» αφού είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βάσει κινήτρου ο άσος έχει το προβάδισμα (2,30).
127. ΛΟΥΤΟΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Χωρίς στόχους η Λούτον, η Γκρίμσμπι έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ και ψάχνει βαθμούς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 3-5. Πολύ δύσκολο ματς.
128. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
0-1-6 έχει στο ξεκίνημα η παραπαίουσα Γιου Σι Ντι με 7/7 over, 3-0-2 μετράει η Σεντ Πάτρικς. Μικρό παρόλα αυτά το 1,50 του διπλού, προκλητικό το 2,05 του over.
129. ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΝΤΕΡΙ
Η Ντάνταλκ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά (3-3-1) αλλά ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη εντός έδρας (0-3-1). Τα έξι τελευταία της παιχνίδια ήταν over και goal-goal. Η Ντέρι έχει ρεκόρ 5-1-1 και 3-0-0 εκτός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ (11-0)! Πρώτη τύχη το goal-goal στο 1,80, αφού οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να βγάλουν όλο το πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν γκολ εκτός έδρας.
130. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΡΕΪ
Ευκαιρία νίκης για τη Σάμροκ που μετράει 1-6-0 και πέντε σερί ισοπαλίες, κόντρα στην Μπρέι που μετά τη νίκη της πρεμιέρας δεν κέρδισε ξανά (1-1-4) ενώ έχει και 3/3 ήττες εκτός έδρας. Παρόλα αυτά το 1,36 του άσου είναι πολύ μικρό.
131. ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ-ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
Την πρώτη της νίκη ψάχνει ακόμα η Σέλμπουρν (0-1-5) που έχει σκοράρει μόνο μία φορά (1-11), ενώ η Ντροχέντα μετά την ήττα της πρεμιέρας δεν έχει ξαναχάσει (1-5-1) με τα έξι τελευταία της να είναι goal-goal. Μπερδεμένο ματς.
132. ΤΣΕΖΕΝΑ-ΒΕΡΟΝΑ
Η Τσεζένα με τους 44 βαθμούς δύσκολα θα κινδυνέψει αν δούμε και το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και με τη Βερόνα έχει πολύ καλές σχέσεις. Η Βερόνα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την απ’ ευθείας άνοδο και έχει όλα τα φόντα να την πάρει. Προβάδισμα στο διπλό σε απόδοση 2,20 στην Bet365 με τους Bet Bloggers να επιλέγουν τα γνωστά σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 1-1/0-0 που δίνουν μέση απόδοση 2,50 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
133. ΜΠΕΤΙΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Το απόλυτο ντέρμπι μίσους στην Ισπανία είναι αυτό ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για παραπάνω από ένα λόγους. Εκτός από την προσπάθεια που κάνουν για την εξάδα και τη συμμετοχή τους την επόμενη χρονιά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει τη βαριά ήττα στον πρώτο γύρο (5-1). Αδύναμη εκτός έδρας η ομάδα του Ουνάι Έμερι με μόλις μία νίκη και δέκα ήττες (1-4-10). Το ασιατικό 0:0 το βρίσκουμε στην Bet365 στο 1,875 και αποτελεί την πρώτη επιλογή στο συγκεκριμένο αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
134. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Καμία από τις δύο δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και αμφότερες είναι σε κακή κατάσταση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι ένα… βήμα πριν απολύσουν τον προπονητή τους. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
135. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν προκύπτει, πάντως, κάποια επιλογή, πρόκειται για κλασική τριπλή.
136. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΤΟΛΟΥΚΑ
Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι ψηλά στη βαθμολογία κι έρχονται από καλό αήττητο σερί, από 2/2 νίκες όμως προέρχεται και η Τολούκα που είναι και πιο ξεκούραστη. Αδιάφορο στοιχηματικά.
137. ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Πολύ καλή παράδοση για τη Μονάρκας (5-0-0), όμως φέτος και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα (4-6-3). Υπερβολικό το 3,75 για την ισοπαλία.
138. ΚΟΦΟΥ-ΚΑΣΙΒΑ
Σχεδόν κατά βούληση σκοράρει η Κασίβα και δύσκολα η Κοφού θα μπορέσει να της φέρει αντίσταση. Πρώτη τύχη στο διπλό που πληρώνει 2,20.
139. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 5/5 στις νίκες και ήταν όλες σε συνδυασμό με over. Η Καβασάκι ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη (0-3-2) και όλα τα παιχνίδια της ήταν goal-goal. Ο συνδυασμός 1 & over πληρώνει 2,87.
140. ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Καλύτερο το ξεκίνημα της Ναγκόγια στο πρωτάθλημα, όμως η Νιιγκάτα έρχεται από την πρώτη της νίκη (σπουδαίο διπλό 0-1 στην έδρα της Σεντάι) κι έχει επιπλέον ψυχολογία. Δύσκολο ματς.
141. ΣΕΝΤΑΪ-ΤΟΚΥΟ
Μόνο μία νίκη μέχρι τώρα για τη Σεντάι (1-2-2) και η Τόκυο μετά το 2/2 στην αρχή της σεζόν προέρχεται πλέον από τρεις σερί ήττες. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το ματς.
142. ΤΡΙΝΙΤΑ-ΚΑΣΙΜΑ
Οι νεοφώτιστοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), ενώ η Κασίμα μετράει 2-2-1 αλλά χωρίς να έχει ακόμα διπλό (0-2-1). Μικρό το 1,72 του διπλού, 3,75 πληρώνει η ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights