CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
139.        ΣΕΝΤΑΪ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Ουραγός της J-League η Νιιγκάτα με ρεκόρ 0-1-3, η Σεντάι όμως δεν θαμπώνει αφού μετράει 1-2-1 (όλα GG). Μικρή η απόδοση του άσου, που κοντράρεται.
140.        ΤΟΚΥΟ – ΟΜΙΓΙΑ
Αήττητη η Ομίγια (2-2-0) αλλά το Τόκυο βγάζει δυναμική. Άσος με αρκετό over.
141.        ΤΟΣΟΥ – ΣΙΜΙΖΟΥ

4/4 GG η Τόσου, στα τελευταία έδειξε ιδιαίτερη ευχέρεια στο γκολ, η άμυνα της Σιμίζου λογικά δύο γκολ τουλάχιστον θα τα δεχθεί. Άσος και over.
142.        ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ
4/4 GG μετράνε μέχρι στιγμής αμφότερες στο πρωτάθλημα, θα πάμε με το αμφίσκορο.
143.        ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
4/4 νίκες με τέρματα 14-5 οι Γιοκοχάμα Μαρίνος, η πρωταθλήτρια Χιροσίμα δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. GG και over δείχνει η λογική, αλλά και πρόσφατη παράδοση.
144.        ΚΑΣΙΜΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
Νο Bet.
145.        ΚΑΣΙΒΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ
No Bet.
146.        ΣΟΝΑΝ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Δεν πείθει η Καβασάκι, no bet ή κόντρα.
147.        ΟΥΡΑΒΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ
3-1-0 το ρεκόρ της Ουράβα, που δείχνει μέχρι στιγμής πολύ σοβαρό πρόσωπο. Κοντά στο 2,00 μας κάνει ο άσος, παρότι η Γιούμπιλο δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
148.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Η Μπουγιουκσεσίρ αγωνιζόμενη στο αχανές Ατατούρκ χάνει το πλεονέκτημα της έδρας αφού σπάνια υπάρχουν πάνω από 2000 κόσμος στο χωρητικότητας 80.000 γήπεδο. Την Καραμπούκσπορ την βολεύει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και στο μεγάλων διαστάσεων Ατατούρκ θα βρει πολλές ευκαιρίες να χτυπήσει με τον ταχύτατο Λούα-Λούα στην κόντρα. Το ασιατικό διπλό ΑΗ 0:0 σε απόδοση 2,15 στηνBet365 έχει προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Έξω από την κούρσα για την τρίτη θέση έχει μείνει η Σαν Πάουλι (2-4-7 εκτός) μετά την αποτυχία της να κερδίσει στα δύο τελευταία, η Ντιναμό (4-3-6 εντός) παλεύει για την παραμονή της και παρά τις ήττες έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα σε Κολωνία και Μπραουνσβάιγκ στα πιο πρόσφατα. 3 σερί άσους δείχνει η προϊστορία την τελευταία δεκαετία, θα στηρίξουμε την έδρα αλλά χρειάζεται και κάλυψη στο Χ. 
150.        ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Φιλότιμη η ουραγός Ρέγκενσμπουργκ (2-4-8 εντός), αλλά τον υποβιβασμό δεν μπορεί να τον αποφύγει. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης κυνηγάει τυπικά την τρίτη θέση (είναι στο -6) αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και εκτός (4-2-7 ρεκόρ). Σε καμία δεν κάνει το Χ, περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, γι αυτό θα πάμε με το over.
151.        ΧΑΡΤΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην σκωτσέζικη Πρέμιερ, εκτός εξάδας η Χαρτς, εντός η Ρος Κάουντι, θα πάμε με το καλό πρόσωπο των φιλοξενούμενων το 2013.
156.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Ο απόλυτος τελικός για τη Ρέντινγκ του Άντκινς, που θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα την οποία προπονούσε μέχρι πριν λίγους μήνες. Στη μέση άνοιξαν  οι μπουκ το σετ, η αγορά όμως πήγε σύσσωμη στο διπλό, με αποτέλεσμα ο άσος αυτή την ώρα να πληρώνει 3,20 (Bet365) και να έχει πλέον στοιχηματική αξία. Πολύ δυνατό μοιάζει και το over (1,75), στο 4,75 ο συνδυασμός των δύο αυτών σημείων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΚΛΕΡΜΟΝ
Απουσίες έχει η Κλερμόν (4-7-4εκτός), μεγάλη κάψα για νίκη η Γκινγκάμπ (9-5-1 εντός) που παλεύει για την άνοδο. Θα στηρίξουμε τον άσο.
158.        ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΓΚΑΪΣ
Πρεμιέρα στη Β’ Σουηδίας, οι πρώτες αγωνιστικές είναι αναγνωριστικές.
159.        ΒΕΡΟΝΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Έδειξε καλά στοιχεία στα τελευταία παιχνίδια της η Βερόνα (10-4-2 εντός), η Τερνάνα πάντως αρνείται να πεθάνει (2-3-0 στα πιο πρόσφατα χωρίς να δεχθεί γκολ). Μεγάλο under δείχνει, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 να παίζουν δυνατά.
160.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ
Αναμέτρηση που μοιάζει να έχει πολύ Χ, η Γιούβε Στάμπια βρίσκεται κοντά στα πλέι-οφ αλλά για άνοδο δεν πάει, η Βίρτους Λαντσιάνο (5-7-5 εντός) βρίσκεται στη μακριά λίστα των ομάδων που προσπαθούν να αποφύγουν τα μπαράζ υποβιβασμού. Χ με κάλυψη στον άσο.   
161.        ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Άλλη μια “τελευταία ευκαιρία” για τη Βιτσέντζα, αλλά στην έδρα της το 2013 μετράει 0-1-5 και δεν αξίζει  την εμπιστοσύνη μας, κόντρα σε μια Τσιταντέλα που πλέον παίζει και εκείνη για τη ζωή της.
162.        ΕΜΠΟΛΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Θα στηρίξουμε την επιθετική ποιότητα της Έμπολι, σε ένα παιχνίδι που το σκορ μπορεί να πάει ψηλά.
163.        ΛΙΒΟΡΝΟ – ΑΣΚΟΛΙ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ζαζά (30 αγ./18 γκολ) η Άσκολι, χάνει σε ποιότητα αλλά και αυτοπεποίθηση.  Η Λιβόρνο (10-3-4 εντός) δικαίως δίνεται τόσο χαμηλά.
164.        ΜΟΝΤΕΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Υποβιβασμένη σχεδόν η Προ Βερτσέλι (2-4-10 εκτός) αλλά η Μόντενα της μιας νίκης στα οκτώ τελευταία δεν γίνεται να πονταριστεί στο 1,80+, παρά τη βαθμολογική της ανάγκη.
165.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Εξάποντο για μια θέση στα πλέι-οφ, ανεξήγητα ψηλά το Χ2 της Τσεζένα (4-6-7 εκτός) κόντρα σε μια ομάδα χωρίς νίκη εντός στα έξι τελευταία και 6-9-2 συνολικά στην έδρα της. Θα πάμε με την κόντρα.
166.        ΝΟΒΑΡΑ –ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Σε φόρμα η Νοβάρα (7-3-0 τρέχει αήττητο),σκοράροντας κατά ριπάς και μπαίνοντας σφήνα στην εξάδα. Η Σασουόλο τελευταία παίζει με σβηστές μηχανές (τρία σερί Χ) ψάχνοντας την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, θα ρισκάρουμε στον 0:0 ασιατικό άσο πηγαίνοντας με το κίνητρο. 11/17 over 2,5 και GGμετράει εκτός έδρας η πρωτοπόρος, και τα πολλά γκολ αποτελούν στοιχηματική λύση.  
167.        ΣΠΕΤΣΙΑ – ΓΚΡΟΣΕΤΟ
Το διπλό στην έδρα της Κροτόνε έβγαλε τη Σπέτσια (6-2-8 εντός) από το αρνητικό σερί οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο και  παράλληλα την έφερε ξανά πάνω από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού. Η Γκροσέτο είναι ήδη υποβιβασμένη, ο άσος έστω και μικρός σε απόδοση παίζεται.
168.        ΟΜΟΝΟΙΑ- ΑΠΟΕΛ
No Bet.
169.        ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ
No Bet.
170.        ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Η Καϊσέρισπορ είναι δυνατή στην έδρα της αλλά είναι ουσιαστική αδιάφορη στο πρωτάθλημα και δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στην Ελαζίγκσπορ που τρέχει αήττητο 5 αγωνιστικών. Είτε απέχουμε από το παιχνίδι είτε κοιτάμε στην κόντρα των γηπεδούχων. Σε απόδοση 2,10 βρίσκουμε το Χ2 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
171.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΜΠΑΓΕΡΝ
“Μηχανή” φέτος η Μπάγερν, ειδικά εκτός έδρας καθαρίζει τα παιχνίδια της με συνοπτικές διαδικασίες. Η βαθμολογική ανάγκη της Άιντραχτ και το γεγονός ότι οι Βαυαροί θα παραταχθούν με αλλαγές δεν μας λέει κάτι, τα δεύτερα της Μπάγερν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα φέτος. Περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόμενοι στο ρελαντί να φτάσουν σε ακόμα ένα διπλό με τα αγαπημένα τους σκορ, γι αυτό θα επιλέξουμε τα 0-1/0-2/0-3/1-2/1-3 που δίνουν μέση απόδοση κοντά στο 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΑΛΚΕ
Η Βέρντερ συνεχίζει το αρνητικό σερί της και παραμένει πάντα σε κίνδυνο όσον αφορά στη σωτηρία της, ενώ η Σάλκε σκαρφάλωσε στην 4η θέση και κυνηγάει την τριάδα. Κοινή συνισταμένη και των δύο οι κακές τους άμυνες, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν και τη χειρότερη στην κατηγορία. Μονόδρομος η ενασχόληση με τα γκολ, με τη Σάλκε να μετράει τα περισσότερα over στην κατηγορία και μετά τη χειμερινή διακοπή να έχει φέρει 9/10 στο πρωτάθλημα. 1,875 αποδίδει το over 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173.        ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Η Γκρόιτερ έχει αλλάξει προπονητή εδώ και δύο αγωνιστικές και είναι απαλλαγμένη από το άγχος αφού ο υποβιβασμός θεωρείται δεδομένος, αλλά συνεχίζει να μην κερδίζει. Έχουν κάνει ζημιές εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, όμως το ματς για την Γκλάντμπαχ είναι οριακό στη μάχη που δίνει για την εξάδα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Δύσκολα θα δούμε γκέλα των γηπεδούχων, ο άσος πληρώνει 1,65 στον Stoiximan, στο live πιθανότατα θα πάρουμε και καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
174.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Το βαθμολογικό κίνητρο είναι με τη Λεβερκούζεν, όπως και η παράδοση, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ σε όλη τη χρονιά αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας και διαθέτει το τρίτο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας (6-2-5) όσον αφορά στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Δεν είναι για 1,50 το ματς, με την αξία να βρίσκεται στο +1 των «Λύκων» που πληρώνει 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Παλεύει όλα τα παιχνίδια της η Άουγκσμπουργκ, τελευταία βρίσκει σταθερά δίχτυα εκτός έδρας και μπορεί να τα καταφέρει και στο Signal-Iduna-Park, κόντρα σε μια Ντόρτμουντ που αναμένεται να έχει το μυαλό της στον μεσοβδόμαδο “τελικό” με τη Μάλαγα. Στο 1,72 το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
176.        ΣΤΑΡΤ – ΤΡΟΜΣΟ
Εξαιρετικά δείγματα έδειξε στην πρεμιέρα η Σταρτ, η Τρόμσο όμως έχει ποιότητα και εμπειρία να αντιπαρατάξει στη φιλόδοξη νεοφώτιστη. Μόνο για συμπεράσματα, είμαστε άλλωστε ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές στη Νορβηγία.
177.        ΧΑΜ ΚΑΜ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Πρεμιέρα στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με φιλοδοξίες, μόνο για συμπεράσματα προσφέρεται.
178.        ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Γουέστ Μπρομ δύσκολα θα προλάβει την πρώτη εξάδα, είναι δυνατή εντός έδρας αλλά δεν έχει καλή παράδοση με την Άρσεναλ. Ουσιαστικά το κίνητρο (για την τετράδα) το έχει η ομάδα του Βενγκέρ που ταξιδεύει και σε πολύ καλή κατάσταση με 6-1-1 στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Σε πτώση το διπλό (1,90 από 2,00 στην Bet365), αντέχει ακόμα η ασιατική αγορά, με το -0,5 της Άρσεναλ να προσφέρεται στο 1,975. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
179.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο για την παραμονή της τρίποντο έχει η Νόριτς κόντρα στη Σουόνσι, που δείχνει τελευταία να ξεφουσκώνει ένεκα έλλειψης κινήτρου. Άσο και over δείχνει η παράδοση, αλλά η συνολική εικόνα των δύο ομάδων φέτος εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα προδιαθέτει για κλειστή αναμέτρηση με λίγα γκολ. Επιλογή αποτελούν ο 0:0 ασιατικός άσος (1,875) και το under 2,5 (1,775) στην  Bet365, εμείς θα προτιμήσουμε ένα κράμα των δύο αυτών σημείων ποντάροντας στα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1, που δίνουν μέση απόδοση κοντά στο 3,00στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
180.        ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Αναμέτρηση που ουσιαστικά είναι εξάποντο παραμονής, η Στόουκ προσπαθεί να ορθοποδήσει αγωνιστικά και στηρίζει της ελπίδες της στο Μπριτάνια, από την άλλη η Άστον Βίλα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής τελευταία, ιδιαίτερα επιθετικά. Αρκετά πιθανό μοιάζει το Χ, που στηρίζεται και στην πρόσφατη προϊστορία, 3,30 η απόδοση του στον Stoiximan , ενώ 15,00 πληρώνει το 2/Χ ΗΤ/FT Bet365, σημείο που έφερε η Βίλλα στις δύο τελευταίες εκτός έδρας ισοπαλίες της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
181.        ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Ντεφορμέ η Κρίσταλ Πάλας (τρεις σερί ήττες με μηδέν ενεργητικό), η Μπάρνσλεϊ μετράει 3-1-1 στα πέντε πιο πρόσφατα. Χ2.
182.        ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Έχει αρχίσει τα over τελευταία η Μπέρμιγχαμ (11/20 εντός συνολικά), η Μίλγουολ απ’ την άλλη έχει σφίξει μετρώντας πέντε σερί under και NG. Θα ρισκάραμε στο Χ, που δεν χαλάει ιδιαίτερα καμία.
183.        ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Κάθε ματς είναι πλέον τελικός για την ουραγό Μπρίστολ Σίτι, αλλά το 3-3-14 που μετράει εκτός (χειρότερη συγκομιδή της κατηγορίας) είναι χαρακτηριστικό της αδυναμίας της μακριά απ’ το σπίτι της. Από την άλλη και η Μπέρνλι των πέντε αγώνων χωρίς νίκη δεν θαμπώνει, μόνο στο live αν μας απασχολήσει.
184.        ΜΠΟΛΤΟΝ –ΓΟΥΛΒΣ
Για τα πλέι-οφ η Μπόλτον , για τη σωτηρία η φορμαρισμένη Γουλβς (τρεις σερί νίκες), αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε στο Χ2.
185.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ
Εξάποντο για τα πλέι-οφ, σε κακή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, η Μπράιτον (9-8-3 εντός) έστω και με τα ψέματα παίρνει κανένα βαθμό (1-2-0 στα πιο πρόσφατα, 3/3 ήττες στα ίδια η Λέστερ). Και εδώ με το πιστόλι στον κρόταφο μόνο 0:0 ασιατικός άσος.
186.        ΝΟΤΙΓΧΑΜ –ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Μαχητική αν μη τι άλλο η Μπλάκπουλ του Ινς (6-6-8 εκτός), η Φόρεστ πάντως τρέχει αήττητο 6-3-0 και τέτοια παιχνίδια στην έδρα της (10-6-4) μπορεί να τα καθαρίσει. Άσος.
187.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Λάου-λάου θα προσπαθήσει να το πάει και αυτό το ματς η Ίπσουιτς, περιμένουμε το 12ο σερί No Goalτης. 
188.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Τα εννέα ματς χωρίς νίκη (0-4-5) έχουν φέρει τη Μπλάκμπερν (3-9-7 εκτός) στο χείλος του γκρεμού, μπαρουτοκαπνισμένη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στη μάχη της παραμονής, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.
189.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ
Με υπηρεσιακό η Λιντς μετά την απομάκρυνση του Γουόρνοκ (0-3-3 από την τελευταία νίκη της ), η Τσάρλτον πάντως στην έδρα της μόνο για κόντρα είναι (5-6-9 ρεκόρ).
190.        ΧΑΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Τυπικές η ελπίδες της Μίντλεσμπρο (5-2-13 εκτός) για την εξάδα, πραγματικές εκείνες της 2ης Χαλ (12-2-6 εντός) για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ. Άσος.
191.        ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοντραριστεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια σε Λιγκ 1 και Τσάμπιονσιπ, σε αποδόσεις αουτσάιντερ η αήττητη στα επτά τελευταία (3-4-0) Πιτέρμπορο (7-3-10 εκτός), θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.
192.        ΓΕΟΒΙΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Επέστρεψε στις νίκες η Γέοβιλ με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Νοτς Κάουντι, στέλνοντας μήνυμα ότι θα  το παλέψει για τα πλέι-οφ. 11-4-6 το εντός έδρας ρεκόρ της, 4-8-9 το εκτός της σχετικά άνετης βαθμολογικά Σρούσμπερι, κρατάμε τον άσο για το live αφού η απόδοση του αυτή την ώρα (1,85-1,90) δεν μας κάνει.    
193.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Εξάποντο κορυφής, η Γουόλσολ έρχεται με φόρα (6-6-0) για τα πλέι-οφ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έστω και με οριακές νίκες μετράει 11-6-3 εκτός έδρας φέτος. Σωστά μοιρασμένο στη μέση από τους μπουκ, δεν θα πάρουμε πλευρά.
194.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Δείχνει να τα παράτησε η Κόβεντρι μετά την ποινή δέκα βαθμών που της επιβλήθηκε, στο τελευταίο έχασε 4-0 από τη Γουόλσολ και γενικά φέτος εκτός έδρας (11-3-7) τα πηγαίνει καλύτερα από ότι εντός (7-6-8). Την απευθείας άνοδο κυνηγάει η Μπρέντφορντ (6-7-6),θα την στηρίξουμε στο 0:0 ασιατικό διπλό.
195.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Αμφότερες θέλουν βαθμούς, η Κόλτσεστερ (7-3-10 εντός) για να σωθεί, η Λέιτον Όριεντ (7-5-9 εκτός) για τα πλέι-οφ. Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό, όπως δείχνουν  και οι αποδόσεις.
196.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Ρέστα παίζει η ΜΚ Ντονς για να προλάβει τα πλέι-οφ, προέρχεται από δύο σερί νίκες (η τελευταία κόντρα στην 3η Μπρέντφορντ)και στην ισχυρή έδρα της (11-4-5) ο,τιδήποτε άλλο πέραν των τριών βαθμών κόντρα στην Κρόουλι θα ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Μας κάνει το 2,00 του άσου.
197.        ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Εδώ που έφτασε η Μπόρνμουθ (2η, στο -2 από την πρωτοπόρο Ντόνκαστερ) θα είναι αυτοκτονία να στραβοπατήσει στην ισχυρή έδρα της (11-6-4) κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Νοτς Κάουντι (6-11-4 εκτός) που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Περιμένουμε οι Cherries να φτάσουν στην έκτη συνεχόμενη νίκη τους. 
198.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Έχει ξεφουσκώσει η Τρανμίρ, στα πέντε τελευταία σκόραρε και πήρε βαθμούς μόνο κόντρα στην αναιμική Στίβενεϊτζ. Καλύτερη εκτός έδρας η Ντόνκαστερ (13-4-4 εκτός, 9-5-6 εντός) αλλά θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο. 
199.        ΟΛΝΤΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Το κίνητρο βαραίνει περισσότερο της Όλνταμ (6-4-10 εντός) αλλά δεν κέρδισε την Κόλτσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε δεν βρίσκουμε λόγο να τη στηρίξουμε κόντρα στην Καρλάιλ της μιας ήττα στα έξι τελευταία.
200.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Έχει αγγίξει την υπέρβαση της παραμονής η Πόρτσμουθ (4-3-1 στα οκτώ τελευταία), η Στίβενεϊτζ του 0-1-7 στις τελευταίες εξόδους της είναι ομάδα στα μέτρα της. Εδώ που έφτασαν οι Pompeys δεν πιστεύουμε ότι θα τα θαλασσώσουν.
201.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Αποκρουστικές οι αποδόσεις του άσου, με μια Σκάνθορπ που παίζει για τη ζωή της.
202.        ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΙ
Ντέρμπι ουραγών, το Χ δεν κάνει σε καμία. Θα μας απασχολήσει στο live, ειδικά αν στο τέλος είναι ισόπαλο.
203.        ΓΙΟΡΚ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Εξάποντο παραμονής στη Λιγκ 2, η Γιορκ (5-7-9 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από 16 αγωνιστικές (0-8-8) με το 2-0 επί της Πλίμουθ, εμπρός έχει πάρει πάντως τελευταία η Άκρινγκτον που μετράει 3-1-1 στα πιο πρόσφατα. Έχει πολύ ισοπαλία, όπως όλα τα φετινά ματς της Γιορκ (18/42 Χ στο πρωτάθλημα), θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 καλύπτοντας στα 0-0/1-1.
204.        ΕΞΕΤΕΡ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Δεν χρίζει εμπιστοσύνης στην έδρα της η μαχόμενη για τα πλέι-οφ Έξετερ (7-6-8 εντός), αλλά και η Ντάγκεναμ (5-6-10 εκτός) της μιας νίκη στα δέκα τελευταία δεν μας εμπνέει για κόντρα. 
205.        ΜΟΡΚΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Το κίνητρο γέρνει τη ζυγαριά προς τα δεξιά, θα ακολουθήσουμε.
206.        ΜΠΑΡΝΕΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Αήττητη στην έδρα της από την Πρωτοχρονιά (4-4-0, 7-7-1 από τις 19 Οκτώβρη) η μαχόμενη για την παραμονή της Μπαρνέτ, 7-5-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τσέστερφιλντ που πάντως στερείται φιλοδοξίας αφού τα πλέι-οφ πολύ δύσκολα θα τα προλάβει. Ο 0:0 ασιατικός άσος ματς κάνει σε τιμές άνω το 1,90.
207.        ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Φορτσάρει για να προλάβει τα πλέι-οφ η Μπράντφορντ (9-5-5), η Νορθάμπτον είναι απόλυτα ομάδα έδρας (16-2-3 εντός, 4-6-10 εκτός). Θα πάμε με τον άσο.
208.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Με τη Γουίμπλεντον το κίνητρο, που εκτός έδρας κάνει ζημιές (8-2-11), η Μπρίστολ Ρόβερς του 2013 όμως (11-3-4) δεν κοντράρεται . Πάμε παρακάτω.
209.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας της Λιγκ 2, με τη φόρμα τους να μην οδηγεί σε συμπεράσματα. Πάσο.
210.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Σωστά μοιρασμένο στη μέση από τους μπουκ, η Τσέλτεναμ κυνηγάει την απευθείας άνοδο αλλά εκτός έδρας κερδίζει σπάνια (5-8-8, πέντε εξόδους χωρίς τρίποντο), η Πλίμουθ έχασε το μομέντουμ της μετά την ήττα στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Γιορκ αλλά επί Σέρινταν έχει δείξει ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητο πρόσωπο. Πιθανό αρκετά μοιάζει το Χ.
211.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΤΟΡΚΙ
Στις ήττες επέστρεψε η Τορκί, που έχει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στη Λιγκ 2 με 3-8-10, η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ έχει βρει τον τρόπο έστω και οριακά να κερδίζει στην έδρα της (11-4-6, τρεις σερί νίκες στο γκολ). Άσος, νίκη γηπεδούχων στο γκολ και νίκη γηπεδούχων με 0 παθητικό οι επιλογές μας, το βλέπουμε κοντά στο 1-0/2-0.
212.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Μόνο νίκη θέλει η Φλίτγουντ (7-9-5 εντός), που δίνει μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ, πιο άνετη βαθμολογικά η Ρότσντεϊλ (7-5-9 εκτός) αλλά στην Αγγλία χάρες δεν υπάρχουν. Ματς για live betting.
213.        ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, η ουραγός Βάκερ Ίνσμπουργκ (5-0-9 εντός, 4 σερί over 3,5) για να σωθεί, η Ραπίντ (6-1-6 εκτός) για να διατηρηθεί στην τετράδα. Επτά πλέον τα συναπτά GG των φιλοξενούμενων, περιμένουμε να γίνουν οκτώ.
214.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ
Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Στόκπορτ (4-8-8 εκτός) παρότι ηττήθηκε με 1-2 την περασμένη Δευτέρα από τη Γκρίμσμπι, μπορεί το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άλφρετον. Χ2.
215.        ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ
Μόνο για κόντρα είναι η Λούτον φέτος. Άλλωστε το κίνητρο βαραίνει τους γηπεδούχους που μάχονται για τη σωτηρία τους.1Χ.
216.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Νο Bet.
217.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΡΕΞΑΜ
Ξέμεινε από βενζίνη και στόχους η Ρέξαμ, δεν αξίζει το ρίσκο στο διπλό, άλλωστε η Γουόκινγκ μετράει 11-3-6 εντός.
218.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Τυπικά τελευταία ευκαιρία της Έμπσφλιτ να πλησιάσει τη σωτηρία το εξάποντο παραμονής κόντρα στη Νόνιτον, δεν μας πείθει η γηπεδούχος πάντως ότι μπορεί.
219.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Αήττητη στα τέσσερα τελευταία η Λίνκολν (3-1-0), η φόρμα (21-1-3) και το κίνητρο της πρωτοπόρου Κιντερμίνστερ μιλάνε από μόνα τους. Λογικά στο 1,50 ο άσος. 
220.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά και στοιχηματικά.
221.        ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Για τη σωτηρία η Μπάροου (5-7-9 εντός), για την απευθείας άνοδο η Μάνσφιλντ που πριν το μεσοβδόμαδο 2-1 από τη Ρέξαμ μετρούσε 12 σερί νίκες. Δίκαια καθαρό φαβορί το διπλό.
222.        ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
No Bet.
223.        ΧΑΪΝΤ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
5-1-0 το αήττητο σερί της Χάιντ, δύσκολα όμως θα κρατήσει το μηδέν πίσω κόντρα στην πληθωρική επιθετικά Μπρέιντρι. Προσανατολιζόμαστε προς το over.
224.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΛΑΓΑ
Σίγουρα από τις πιο ταλαιπωρημένες ομάδες από τα συνεχή παιχνίδια για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ η Μάλαγα, μέχρι στιγμής πάντως τα καταφέρνει περίφημα ενώ ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο τουλάχιστον να μην χάνει. Εδώ και μήνες πολύ φορμαρισμένη η Σοσιεδάδ που στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της συνήθως μένει στην ισοπαλία (18/29 με 10/14 εντός). Μια από τα ίδια και οι φιλοξενούμενοι με τις περισσότερες ισοπαλίες ημιχρόνου εκτός έδρας (12/14), μπορεί να επιβεβαιωθεί το Χ ΗΤ στο 2,20 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
225.        ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Με τα γκολ θα πάμε, αμφότερες σκοράρουν με άνεση και περιμένουμε παιχνίδι χωρίς πολλές σκοπιμότητες.
226.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην 7η θέση, περιμένουν γκέλα της Κιλμάρνοκ κόντρα στην Νταντί για να έχουν ελπίδες για την εξάδα. Μόνο στο Live ίσως μας απασχολήσει.
227.        ΣΕΛΤΙΚ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Μόνο το GG μπορεί να μας απασχολήσει στοιχηματικά.
---.          ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΝΤΑΝΤΙ
Μόνο νίκη θέλει για να διατηρηθεί στην εξάδα η Κιλμάρνοκ, κόντρα στην υποβιβασμένη Νταντί θα τα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα.
239.        ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
No Bet.
240.        ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Νίκη για να ξεμπερδεύει και οριστικά με την αποφυγή του υποβιβασμού θέλει ο Λεβαδειακός που μπορεί να μην κερδίζει στα εννέα τελευταία και να σκοράρει με δυσκολία όμως αντιμετωπίζει μία ομάδα υποβιβασμένη. Η Κέρκυρα όταν χάνει στην έδρα της το κάνει με συγκεκριμένα σκορ τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί και σε 7/8 συνολικά νίκες του Λεβαδειακού.  Λόγω της δεδομένης δυσκολίας του στα γκολ και ότι οι αποδόσεις που βρίσκουμε στο διπλό είναι εποχιακές μεγαλύτερη αξία έχουν τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 με μέση απόδοση 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
241.        ΠΑΟΚ – ΒΕΡΟΙΑ
Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι αν κάνει το 3/3 στο εύκολο πρόγραμμα που έχει θα πάει στα πλέι οφ με 4 βαθμούς και δεν μπορεί να αδιαφορήσει για κανένα παιχνίδι. Δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας η Τούμπα και η Βέροια – που παρατάσσεται και με απουσίες – μάλλον είναι προσηλωμένη στο… επόμενο ματς-τελικό με τον Πλατανιά. Πιθανή μια εύκολη νίκη του Δικεφάλου, 2,10 αποδίδει ο -1,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
242.        ΤΙΓΚΡΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Νο Bet.
243.        ΡΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Με την Παρί να έρχεται από δυνατό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να έχει τον επαναληπτικό μεσοβδόμαδα, ίσως γίνουν αλλαγές, μιας και η διαφορά ασφαλείας από την Μαρσέιγ παρέχει σιγουριά. Ντεφορμέ είναι η Ρεν για να ακολουθήσουμε την θετική παράδοση που έχει, θα προτιμήσουμε το under που έχει βγει 9/10 φορές την τελευταία δεκαετία και πληρώνει 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Φοβερό το εντός έδρας κόμπλεξ που βγάζει η Σοντέρισκε και που μάλλον θα της στοιχίσει την κατηγορία. Η Μίντιλαντ από την άλλη δεν πείθει τελευταία, όμως στη συγκεκριμένη έδρα έχει καλή παράδοση και τώρα που έσφιξαν τα πράγματα, μπορεί να σοβαρευτεί και να κερδίσει. Αξίζει το διπλό στο 2,30 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
245.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Αίμα και άμμος στη Λιέγη, η Σταντάρ ξεκίνησε τα πλέι-οφ με μεγάλο διπλό στο Μπριζ ενώ η Άντερλεχτ με εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Γκενκ. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν για τους πρωτοπόρους, αμφότερες αναμένονται μαζεμένες 9/10 ΝG και 7/10 under 2,5 μετράει η γηπεδούχος στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της , θα πάμε με τα λίγα γκολ.
246.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ
Με το μισό μυαλό στην Τουρκία θα παίξει η Ρεάλ κόντρα στη Λεβάντε, μιας και οι μαδριλένοι δεν καίγονται και πολύ για το αν θα βγουν δεύτεροι ή τρίτοι στο πρωτάθλημα. Δεν έχει να χάσει κάτι η Λεβάντε που πέρσι σκόραρε δύο γκολ στο Μπερναμπέου, αξίζει το GG στο 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Εντελώς αντιστοιχηματικό, το κίνητρο το έχει η μαχόμενη για την παραμονή της Μιραντές αλλά πέραν του ότι παίζει κακό ποδόσφαιρο και είναι αδύναμη εκτός (3-5-8) προέρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 1-11. Από την άλλη και η Μπάρτσα Β’ προέρχεται επίσης από τρεις ήττες και στα τελευταία δεν έχει βασικά στελέχη της που μετακόμισαν στην πρώτη ομάδα.
248.        ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Εξάποντο για τα πλέι-οφ της ανόδου, πισωγύρισμα για τη Λας Πάλμας (5-4-6 εκτός) η εντός έδρας ήττα από τη Γουαδαλαχάρα την προηγούμενη αγωνιστική, η Πονφεραδίνα (9-3-4 εντός) εδώ και καιρό παίζει πάνω από τις δυνατότητες της αλλά το αήττητο σερί της (3-2-0) συνεχίζεται. Αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση τους, αν δεν βαλτώσει στο 0-0 το σκορ θα πάει ψηλά. 
249.        ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΕΣΚΑΡΑ
Η Γιουβέντους θα έχει πολλές αλλαγές στο σχήμα της λόγω του Ευρωπαϊκού παιχνιδιού αλλά και πάλι κόντρα στην Πεσκάρα που το τελευταίο 2μηνο δεν βλέπεται δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Σε απόδοση 1,65 προσφέρει ο Stoiximan την νίκη της Γιουβέντους χωρίς να δεχτεί γκολ τρόπος με τον οποίο ήρθαν και οι 6 τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
250.        ΜΠΡΑΝ – ΜΟΛΝΤΕ
Με 2 σερί ήττες (αμφότερες με σκορ 2-1) ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Μόλντε, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σόλσκιερ. Στο 2,00 το 0:0 διπλό προκαλεί.
251.        ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ
Η Γαλατά σίγουρα θα έχει στο μυαλό τον επαναληπτικό κόντρα στην Ρεάλ την Τρίτη και θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στην 11αδα της αφού ο Τερίμ θα θέλει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του, αλλά δεν θέλει να δει και την Φενέρ να την πλησιάζει στην βαθμολογία. Η Μερσίν έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό, αγωνίζεται πιο απελευθερωμένα πλέον και έχει όλα τα φόντα να σκοράρει στην Κωνσταντινούπολη. Σε απόδοση 1,90 βρίσκουμε το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
252.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες ικανές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρά τη σημασία της αναμέτρησης το over έχει καλές τύχες (14/20 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).
253.        ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Η μέλλουσα πρωταθλήτρια Αούστρια (9-2-0 εντός,18 ματς αήττητη) υποδέχεται την αήττητη το 2013 (5-3-0) και ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ΒΑΚ Πέλετς, που παρότι νεοφώτιστη χτυπάει την πόρτα της Ευρώπης. Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν σκοράρει οι φιλοξενούμενοι, ξεκινάμε από το GG και πάμε μέχρι το διπλό, που αν θέλει το χαρίζει η Αούστρια για να ζορίσει την άλλη ομάδα της Βιέννης Ραπίντ στη μάχη που δίνει για την Ευρώπη. 
254.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Εξάποντο παραμονής, εξαιρετική στα τρία τελευταία η Νέουσταντ (1-2-0 κόντρα σε Αούστρια, ΒΑΚ Πέλετς και Στουρμ Γκρατς), τραγική εκτός έδρας η Μάτερσμπουργκ (1-3-10 με τέρματα 9-35), άσος καιunder ξεχωρίζουν. Καλή επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
255.        ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Νο Bet.
256.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην της άμεσης επιστροφής στις νίκες για να ξεχαστεί (εν μέρει) ο διασυρμός του Αμβούργου στο Μόναχο από την Μπάγερν. Εξιλέωση ψάχνει η ομάδα του βορρά αλλά και τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν στο κόλπο της Ευρώπης και εντός έδρας έχει το προβάδισμα ακόμα και κόντρα στην πολύ καλοδουλεμένη μηχανή της Φράιμπουργκ. 2,30 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan, πιο συντηρητικό το 2,00 της Bet365 για τον -0,25 ασιατικό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
257.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ
 Το γεγονός ότι παίζει μία ημέρα πριν τον Πανθρακικό δεν δίνει στον Άρη την πολυτέλεια να σκέφτεται τα άλλα αποτελέσματα αλλά μόνο το δικό του ματς. Πολλές οι αμυντικές δυσκολίες και η αδυναμία του εκτός έδρας με τον Ατρόμητο πάντως δυσκοίλιο στην επίθεση τον τελευταίο καιρό, σκόραρε μόλις ένα γκολ στα επτά προηγούμενα. Πιθανό το ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλο το ημίχρονο, στο 2,375 βρίσκουμε στον Stoiximan το 0-0 ΗΤ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
258.        ΦΙΤΕΣΕ - ΜΠΡΕΝΤΑ
Με τον πρώτο σκόρερ της Ερεντιβίζιε Μπόνι να την οδηγεί η Φίτεσε χτυπάει την πόρτα του τίτλου (στο -3 από τον Άγιαξ) και παρά τη φόρμα της Μπρέντα το 2013 (5-3-2) δεν πιστεύουμε ότι θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.
259.        ΖΥΡΙΧΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ντέρμπι σε κοινή έδρα, πριν το 1-3 από τη Σεν Γκάλεν την περασμένη Κυριακή η Ζυρίχη μετρούσε 5-1-0 το 2013. Μια νίκη στα πέντε τελευταία για τη Γκρασχόπερς που στην πιο κρίσιμη καμπή της κούρσας για τον τίτλο δείχνει να κάνει καμπή, αλλά το παιχνίδι της ταιριάζει (θα δώσει την μπάλα στον αντίπαλο και θα χτυπήσει στην κόντρα) και σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό προκαλεί. Όπως και να χει το ματς χρειάζεται κάλυψη στο Χ.
260.        ΣΙΟΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Στο 1,95 το -0,25 ασιατικό της Σιόν (5-5-2 εντός) κόντρα σε μια ομάδα που μετράει 2-3-7 μακριά απ’ την έδρα της, και πάλι όμως το χέρι δεν πάει στον άσο αφού η εικόνα της το 2013 είναι αποκαρδιωτική. Μόνο για Live.
261.        ΤΒΕΝΤΕ – ΡΟΝΤΑ
Για τα σκυλιά είναι η Τβέντε τη νέα χρονιά (1-5-4),θα αγωνιστεί και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Τάντιτς (28 αγ./12 γκολ, 13 ασίστς) κόντρα στην ψυχομένη Ρόντα που παλεύει για την παραμονή της και μετράει 3-7-3 το τελευταίο τετράμηνο. +1,25 ασιατικό διπλό.
262.        ΤΣΒΟΛΕ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Οι δύο ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις, η μεν Τσβόλε από 3 σερί εντός έδρας νίκες και η δε Βααλβάικ από τη νίκη με 4-0 στον τελικό κόντρα στη Ντεν Χάαγκ. Αναμένεται ένα ανοικτό παιχνίδι καθώς και οι 2 θα διεκδικούν τη νίκη, ωστόσο αν το σκορ είναι ισόπαλο στα τελευταία λεπτά ίσως δούμε μια συμβιβαστική ισοπαλία που θα φέρει και τους 2 στο +4 από τη Ρόντα. Καλοπληρωμένο το GG στο 1,80 στην Bet365, με ρίσκο οι ισοπαλίες με τέρματα(1-1 και 2-2) που πληρώνουν 6,00 και 15,00 αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
263.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ
Δεν φαίνεται να απασχολούν τα πλέι-οφ ΙΙ τη Μπέβερεν, που έχασε στην πρεμιέρα με κάτω τα χέρια από τη Λέουβεν με 3-1. Αντίθετα απασχολούν ιδιαίτερα τη Μαλίν, που ήταν άτυχη στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Σαρλερουά και γενικά το φετινό της πρόσωπο ήταν σταθερά καλό. Διπλό, αλλά χρειάζεται κάλυψη στο Χ.
264.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΑΝΔΗ
Πέντε ματς χωρίς νίκη και γκολ (0-2-3) στο πρωτάθλημα η Κόρτραϊκ, μετά τον αποκλεισμό της για τα ημιτελικά του κυπέλλου δείχνει εντελώς ανόρεχτη. Αντίθετα η Γάνδη φορτσάρει για την πρωτιά στα πλέι-οφ ΙΙ και την διεκδίκηση της Ευρώπης, στην πρεμιέρα κέρδισε την αξιόλογη Μονς με 2-1 και θα τη στηρίξουμε στο 0:0 ασιατικό διπλό, με την αγορά να είναι ήδη καθολικά με το μέρος της.
265.        ΜΟΝΣ – ΛΙΡΣ
Καλύτερη ομάδα η Μονς, λογικός ο χαμηλός άσος.
266.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Άμυνα εναντίον επίθεσης, συνήθως σε τέτοιες κόντρες νικήτρια βγαίνει η πρώτη. Πάμε με την κυνικότητα της Σαρλερουά.
267.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Μάχη για την -απευθείας- αποφυγή του υποβιβασμού, η Σερκλ θέλει νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της, άλλαξε προπονητή αλλά τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα. Μόνο για live.
268.        ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Στο Μοσόν η Μονπελιέ είναι αρκετά δυνατή φέτος και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη μια τραγική Βαλενσιέν. Δεν έχει αξία πάντως το 1,60 του άσου, καλύτερο φαίνεται το ρίσκο στο να κερδίσει η γηπεδούχος με ένα γκολ διαφορά που πληρώνει 3,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
269.        ΜΠΑΣΤΙΑ –ΜΠΡΕΣΤ
Σε τρομερή φόρμα η Μπαστιά που μοιράζει τεσσάρες και φαίνεται να έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, σε τραγική κατάσταση η Μπρεστ με τρεις σερί ήττες και αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Σωστά ο άσος από το 2,10 έπεσε στο 1,83 στην Bet365, ο Stoiximan έχει το σημείο στο 1,88. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
270.        ΝΑΝΣΙ – ΤΡΟΥΑ
Ντέρμπι ουράς με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά σε καλή κατάσταση. Σε καλύτερη δείχνει η Νανσί που δεν τα πηγαίνει καλά μπροστά στο κοινό της, βρίσκει όμως απέναντί της τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με την Τρουά να είναι η μοναδική χωρίς διπλό φέτος, αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη και στα 24 τελευταία στη Λιγκ 1 (0-8-16). 2,10 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan, βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων πολύ πιθανό δείχνει και το goal-goal (1,83/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
271.        ΣΟΣΟ – ΑΖΑΞΙΟ
Εξάποντο παιχνίδι παραμονής στο Μπονάλ με τη Σοσό να έχει ψυχολογία μετά το διπλό στο Ζερλάν, αλλά να έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα εντός έδρας μόνο μία φορά φέτος. Με προβλήματα απουσιών η Αζαξιό, προβάδισμα στον άσο που πληρώνει 2,10 (Stoiximan), αξίζει ένα μικρό ρίσκο παραπάνω στο συνδυασμό 1 & over (3,60 στην ίδια εταιρεία), με τους γηπεδούχους να έρχονται και από έξι σερί goal-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
272.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΙΣ
Η Τουλούζ δεν έχει ιδιαίτερους στόχους στο πρωτάθλημα αλλά «τρέχει» καλό σερί αήττητων αγωνιστικών με 2-4-0 στα έξι τελευταία. Η Νις… ζαλίστηκε από την κορυφή και με δύο σερί ήττες έπεσε στην 6η θέση, όμως στην Τουλούζη χάνει δύσκολα και μετράει 2-5-2 στις εννιά τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε. Πρώτο και πολύ πιθανόν και τελευταίο σημείο στο ματς η ισοπαλία που πληρώνει 3,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
273.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Μετά από τα δύο σερί εξάποντα με Θέλτα και Μαγιόρκα η Λα Κορούνια καλείται να πάρει ακόμα μία νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στη σωτηρία της, κάτι που έδειχνε δύσκολο λίγες αγωνιστικές πριν. Σε πολύ καλή ψυχολογία και με αντίπαλο τη Σαραγόσα που αγνοεί τη νίκη 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-5-7) μπορεί να συνεχίσει το θετικό σερί της με τον άσο να πληρώνει 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
274.        ΕΛΤΣΕ – ΛΟΥΓΚΟ
Χαβαλέ κάνει τον τελευταίο καιρό η μέλλουσα πρωταθλήτρια της Σεκούντα Έλτσε (1-1-2 στα πιο πρόσφατα), η Λούγκο (4-4-8 εκτός με τέρματα 8-20) προέρχεται από τρεις σερί νίκες αλλά πλέον αισθάνεται άνετη βαθμολογικά. Ίσως ασχοληθούμε με τον άσο στο live, αν και εφόσον ασχοληθεί με τη παιχνίδι η γηπεδούχος.
275.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
Σλίγκο… είσαι (6/6 νίκες ως τώρα), όσο θες θα κερδίσεις. Λογικά γκολ θα δούμε μόνο από τους γηπεδούχους.
276.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ
Η Τορίνο μετά την βαριά ήττα κόντρα στην Νάπολι αναμένεται να παραταχθεί αμυντικά με σκοπό την ισοπαλία, μίας ισοπαλίας στην οποία δεν πρόκειται να πει όχι και η Μπολόνια αφού εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους τη. Σε απόδοση 3,30 το Χ στον Stoiximan αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
277.        ΒΙΛΕΜ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Ικανή να μην κερδίσει ούτε την ουραγό Βίλεμ (3-3-8 εντός) είναι η πολύ soft φέτος Αϊντχόφεν (6-3-5 εκτός). Προς αποφυγή το τοκογλυφικό διπλό.
278.        ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Στο “Σάντο Ντομίνγκο” η Αλκορκόν δεν χαρίζει κάστανα (11-3-1με τέρματα 27-11). Θα παλέψει για το βαθμό η Σανταντέρ, θα είναι τυχερή αν τα καταφέρει (2-3-11 το εκτός έδρας ρεκόρ της με τέρματα 9-26). Άσος, under και σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
279.        ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Ικανή για τη ζημιά η –αήττητη ως τώρα εκτός- Σαν Λορέντζο (1-2-0), Χ2 ή πάσο.
280.        ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.
Για το 0-0 θα κατέβει η Αρχεντίνος Τζούνιορς του Λομπάρντι, κόντρα στην τραγική Ουνιόν (0-2-1 εντός) μπορεί να τα καταφέρει. +0,25 ασιατικό διπλό.
281.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Μεγάλο διπλό στη Μπράγκα έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αποτέλεσμα που την έβαλε ξανά στο κόλπο της πεντάδας. Σημάδια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα δείχνουν τελευταία τα “λιοντάρια”, από αυτό πάντως μέχρι το σημείο να ποντάρουμε τον άσο του 1,50+ κόντρα στη Μορεϊρένσε της μιας ήττας στα οκτώ τελευταία (3-4-1) υπάρχει μεγάλη απόσταση
282.        ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΤΑΛΑΣ
Σε φόρμα το Ντάλας (3 σερί νίκες) αλλά παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας.0:0 διπλό αλλά με το ζόρι.
283.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Μάχεται για την επιβίωση της η Μαγιόρκα με την τελευταία ήττα της από τη Λα Κορούνια να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Εκμεταλλευόμενη τις απουσίες της Μπαρτσελόνα μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους και να σκοράρει στο Καμπ Νου, άλλωστε και στα 10/11 πρόσφατα των "μπλαουγκράνα" επιβεβαιώθηκε το GG που πληρώνει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.  
284.        ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.
No Bet.
285.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Μέχρι στιγμής η Γοδόι τα πηγαίνει καλύτερα εκτός (3-1-0) παρά εντός (1-1-1), γενικά πάντως παίζει καλό ποδόσφαιρο και η τάση αυτή μοιάζει συγκυριακή. 0-2-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπελγράνο, θα πάμε  με τον -0,25 ασιατικό άσο.
286.        ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Στη λογική του 0-0/1-0 τα παιχνίδια της μαχόμενης για την παραμονή Κερέταρο (3-2-1 εντός με 5/6under 2,5,  3-4-0 το αήττητο σερί της με 7/7 under 2,5), αντίθετα η Κρουζ Αζούλ φέρνει over (5/6 εκτός) αλλά δεν κερδίζει (ρεκόρ 1-3-2). Πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.    
287.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ
4-2-0 (5/6 over 2,5) μετράει εντός η Κλαμπ Αμέρικα, που προέρχεται από διπλό στο ντέρμπι με τη Γουαδαλαχάρα, η Πουέμπλα (2-3-1 εκτός με 4/6 over 2,5) συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες, στα δύο τελευταία πάντως άξιζε καλύτερης τύχης. Με τα γκολ θα πάμε, 5-4 και 2-3 έληξαν τα μεταξύ τους παιχνίδια προ διετίας.
288.        ΚΙΛΜΕΣ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ
Εξάποντο παραμονής, πολύ καλύτερα αποδίδει στο Τορνέο Φινάλ η Κίλμες (3-3-1) έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ ενεργητικό. 15 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σαν Μαρτίν (0-7-8), άσος έστω και αν πληρώνει λίγο.
289.        ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
Ντέρμπι στα Βραχώδη Όρη, οι απουσίες του Κολοράντο σε συνδυασμό με κάποιες επιστροφές που έχει το Σολτ Λέικ οδηγούν την αγορά στο 0:0 ασιατικό διπλό.
290.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΜΑΣ
Ομάδα έδρας η Πατσούκα (5-1-0 εντός), το αήττητο -4-4-0- της Πούμας έλαβε άδοξα τέλος στο Μοντερέι, όπου και ηττήθηκε 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Οριακά προς τον άσο κλίνουμε. 
291.        ΤΙΓΚΡΕΣ – ΛΕΟΝ
Συνεχίζει να “κεντάει” εκτός έδρας η πρωτοπόρος της μεξικανικής Κλαουσούρα Τίγκρες (6/6 διπλά), στην έδρα της όμως μετράει τέσσερα σερί Χ (2-4-0 συνολικά), όλα GG (όπως και τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της). Κόντρα στην τραγική εκτός έδρας Λεόν (0-1-5, 2-8 τέρματα), που έχει και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, πάντως δύσκολα θα παραβιαστεί η εστία της. Άσος.
292.        ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
Εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες η Τιχουάνα, ευκαιρία να στρέψει και λίγο το βλέμμα της στο πρωτάθλημα, που έχει παραμελήσει (9η με 5-2-5 και 3-1-2 εντός). Η Σάντος δεν είναι εύκολος αντίπαλος (2-3-1 εκτός) αλλά η απουσία του αρχισκόρερ της Περάλτα την αποδυναμώνει αισθητά. Θα πάμε με τον -0,25 ασιατικό άσο. 
293.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Νο Βet.
294.        ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Από δύο σερί εκτός έδρας over 2,5 και GG προέρχεται το Βανκούβερ, το Σαν Χοσέ είναι ομάδα με επιθετική ποιότητα, θα πάμε με τα γκολ.
295.        ΑΤΛΑΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Κακό ζευγάρωμα, πολύ δυνατή στην Κλαουσούρα η Άτλας (2η με 8-2-2), επέστρεψε στις νίκες με το 1-2 στην έδρα της Κρουζ Αζούλ και στο σπίτι της μετράει 5-0-1, από την άλλη η Μονάρκας με τον Μπούστος στον πάγκο είναι αήττητη (2-3-0) και προέρχεται από το 4-0 επί της Ατλάντε. Το κόβουμε στο Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights