CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Αν και η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους (6/6 νίκες τα τελευταία 2 χρόνια ανεξαρτήτως έδρας), η τρέχουσα κατάστασή τους δείχνει διπλό. Η Έσμπιεργκ δεν δέχεται γκολ ούτε με αίτηση και έστω και δύσκολα σκοράρει μπροστά, η Σοντερίσκε βγάζει… ψυχολογικά όταν παίζει στο γήπεδό της. Πιέσεις δέχεται το διπλό, το οποίο από το 2,60 έπεσε στο 2,40 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.
101. ΕΡΓΚΡΙΤΕ-ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Δεν προκύπτει κάτι από το ματς που είναι πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες. Πριν από πέντε μέρες στο κύπελλο κέρδισε η Έργκριτε με 0-1.
102. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ-ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ
Δύσκολο ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, η Νταμπάρτον έρχεται και από οκτώ συνεχόμενα over ενώ τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια φέτος έληξαν 2-2, 3-2 και 4-2! 1,95 πληρώνει το over 3.
103. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Μια καλή εμφάνιση με γκολ κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο θα ψάξει η Γαλατάσαραϊ, η Ρεάλ αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα αστέρια της και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κυνηγάει το γκολ, η λογική λέει ότι θα δούμε ανοιχτό ματς με πολλά τέρματα. Στο 1,65 βρίσκουμε το over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΛΑΓΑ
Καλύτερη ομάδα η Ντόρτμουντ, το απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι στην Ανδαλουσία, πανίσχυρη στην έδρα της φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ποντάρεται ο άσος σε Ασία και παραδοσιακούς μπουκ αλλά στο 1,40 δεν θα πάρουμε, αφού η Μάλαγα είναι αξιόμαχη. Θα προτιμήσουμε τη νίκη των Γερμανών με 1 ή 2 γκολ διαφορά, που δίνει μέση απόδοση 1,90 (3,50 Bet365/4,20 Stoiximan). Διαβάστε περισσότεραεδώ.
105. ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Σωστό φαβορί η Κάρντιφ, όμως ποιος μπορεί να αγνοήσει τις εκτός έδρας επιθετικές επιδόσεις της Μπάρνσλεϊ; Οι Ουαλοί… βιάζονται να ανέβουν και κάνουν λάθη στα τελευταία ματς, το αμφίσκορο στο 1,73 του Stoiximan είναι καλύτερο από τον χαμηλό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Αήττητο ενός μήνα έχει η Μίλγουολ, σκληρό καρύδι στα τελευταία της παιχνίδια και η Σέφιλντ. Δύσκολα να ρισκάρει κάποια από τις δύο στο μεταξύ τους ματς και μπορεί εδώ να μην είναι Ιταλία, όμως η ισοπαλία στο 3,40 της Bet365 φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
107. ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Τελευταίες ελπίδες για τη ΜΚ Ντονς να προλάβει τα πλέι οφ, εντός πλέι οφ είναι η Σουίντον και στο +2 από τις ομάδες που την καταδιώκουν, δεν είναι όμως σε καλή κατάσταση. Ο Δάσκαλος δείχνει εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους και προτίμησε τον άσο στο 2,87.
108. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΚΑΡΛΑΪΛ
Με σούπερ ψυχολογία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος πηγαίνει η Ντόνκαστερ, σε καλή κατάσταση αλλά χωρίς ιδιαίτερους στόχους η Καρλάιλ, λογικό το 1,72 του άσου.
109. ΠΡΕΣΤΟΝ-ΟΛΝΤΑΜ
Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Πρέστον, «καίγεται» η Όλνταμ που είναι οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Πιο πιθανό το Χ (3,50) στο μεταξύ τους γειτονικό ντέρμπι.
110. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΚΡΟΟΥΛΙ
Με πίεση για το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, ενώ η Κρόουλι είναι αδιάφορη. Μετρ των under φέτος η Γιουνάιτεντ, πρώτη τύχη σε αυτό το ενδεχόμενο που πληρώνει 1,70.
111. ΜΠΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΙΚΟΜ
Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο για τους βαθμούς της νίκης, αλλά παρά το ότι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, δεν κερδίζουν στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) και έρχονται από την ήττα με 7-1 (!) από την Πορτ Βέιλ. No bet.
112. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, αμφότερες παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ, το goal-goal στο 1,80 έχει λογική.
113. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Η Πορτ Βέιλ είναι στη 2η θέση και έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και πιο πρόσφατο το 7-1 επί της Μπέρτον. Ουραγός η Όλντερσοτ, που χάνει δύσκολα εκτός έδρας (4-10-6), όμως σε αυτήν την έδρα λογικά δεν θα αντέξει. Στο 1,72 ο άσος.
114. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΕΞΕΤΕΡ
Αμφότερες είναι εντός των πλέι οφ και ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Και οι δύο όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και προέρχονται από σερί ήττων καθιστώντας πολύ δύσκολο το ματς. Βάσει της βαθμολογικής τους θέσης, πάντως, το 4,33 του διπλού είναι υψηλό.
115. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΜΠΑΡΟΟΥ
Εξάποντο παραμονής, σε μέτρια κατάσταση αμφότερες. Δεν μπλέκουμε.
116. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΝΟΝΙΤΟΝ
Μία από τα… ίδια. Εξάποντο ματς παραμονής, με τις ομάδες σε μέτρια κατάσταση και επιπλέον το παιχνίδι να γίνεται σε ουδέτερο.
117. ΛΟΥΤΟΝ-ΛΙΝΚΟΛΝ
Χωρίς στόχους η Λούτον που έχει μόνο δύο νίκες στα 16 τελευταία (2-7-7), μεγάλη ανάγκη βαθμών για τη Λίνκολν, μεγάλες και οι αποδόσεις του διπλού (4,00), ενώ το Χ2 πληρώνει 2,00.
118. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Άμεσα επέστρεψε στις νίκες η Μάνσφιλντ, που μετράει 17-0-2 στα 19 τελευταία και στοχεύει στο πρωτάθλημα, χωρίς στόχους οι φιλοξενούμενοι, στο 1,53 ο άσος.
119. ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ
Η Νιούπορτ έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης και έρχεται από πολλά under, ενώ η Μπρέιντρι δεν έχει στόχους, φέρνει συνεχώς over και αν και διάφορη είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας. Δύσκολο ματς.
120. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Δυνατή εντός έδρας η Ντάρτφορντ και εκτός έδρας η Γκρίμσμπι, με τους φιλοξενούμενους να είναι ενδιαφερόμενοι, χωρίς να λένε όχι και στο βαθμό της ισοπαλίας (3,30).
121. ΡΕΞΑΜ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Η Ρέξαμ στοχεύει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η Κέμπριτζ είναι χωρίς στόχους αλλά χάνει δύσκολα στα πρόσφατα ματς. Δεν είναι για 1,72 ο άσος.
122. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
Ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν οι δύο ομάδες τα πλέι οφ, δεν προκύπτει επιλογή από το ματς, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη κατάσταση.
123. ΧΑΪΝΤ-ΕΜΠΣΦΛΙΤ
Σχεδόν υποβιβασμένη η Έμπσφλιτ και η Χάιντ έχει την ευκαιρία να τελειώσει την παραμονή της με νίκη. Ο άσος (1,97) είναι και μεταξύ των επιλογών του Δάσκαλου.
124. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ-ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ
Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η γηπεδούχος και οι φιλοξενούμενοι είναι απλά καλύτεροι. Δίκαιο το 1,95 του διπλού.
125. ΧΑΜΙΛΤΟΝ-ΕΡΝΤΡΙ
Να τελειώνει με την υπόθεση παραμονής θέλει η Χάμιλτον και η ουραγός Έρντρι που είναι και σε πολύ κακή κατάσταση προσφέρεται γι’ αυτό. Δεν υπάρχει, πάντως, αξία στο 1,44 του άσου.
126. ΙΣΤ ΦΑΪΦ-ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Εξάποντο παραμονής με την Ιστ Φάιφ να έρχεται από πολλά αρνητικά αποτελέσματα και τη Στρανράερ να μετράει 2-1-10 εκτός έδρας. Δεν βγαίνει άκρη.
127. ΜΠΡΕΧΙΝ-ΦΟΡΦΑΡ
Γειτονικό ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ ανόδου, είναι και οι δύο ομάδες με τα περισσότερα over στην κατηγορία, ενώ η Μπρέχιν μετράει 12/13 εντός έδρας και η Φόρφαρ 12/15 εκτός έδρας. Στο 1,95 το over 3,25.
128. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΕΜΕΛΕΚ
Είναι δεδομένο ότι η Έμελεκ θα παίξει συντηρητικά στην Αργεντινή με σκοπό τον ένα βαθμό που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν ρισκάρει και παίξει ανοιχτά κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας αν την ίδια ώρα η Πενιαρόλ κερδίζει άνετα την Ικίκε. Η Βέλεζ και στην Αργεντινή έρχεται από τρία ισόπαλα αποτελέσματα και με τον έναν βαθμό και η ίδια εξασφαλίζει την 1η θέση στον όμιλο. Σε πολύ υψηλή απόδοση το Χ (3,70) στον Stoiximan θα αποτελέσει επιλογή καθώς εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα και των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
129. ΠΕΝΙΑΡΟΛ-ΙΚΙΚΕ
Μετά την ήττα στο Εκουαδόρ από την Έμελεκ η Πενιαρόλ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό της αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα που θα υποδέχεται την Ικίκε με σκοπό τη νίκη με αρκετά γκολ διαφορά θα περιμένει από τη Βέλεζ να κάνει το καθήκον της ώστε να ελπίζει μέχρι το τέλος στην πρόκριση. Φουλ επίθεση θα παίξει από την αρχή με την αξία να βρίσκεται στον 1 & over στο 1,80 της Bet365 αλλά και στο 2,35 του Stoiximan στο ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη στον αγώνα 3 γκολ. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
130. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ-ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Ματς 2ης με 1η στον όμιλο, που αν υποθέσουμε ότι στο άλλο ματς η Γκαρσιλάσο θα κερδίσει την αδιάφορη Σέρο Πορτένιο, θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Αμφότερες επιθετικογενείς οι ομάδες, ξεχωρίζει σαν επιλογή το goal-goal στο 1,90, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 3/4 στον όμιλο σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια τους.
Κάκιστη η Τίγκρε το τελευταίο διάστημα όπου μετράει 5 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο διατηρεί ακόμα τις ελπίδες της, οι οποίες θα εκμηδενιστούν σε περίπτωση που δεν κερδίσει τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Οι Περουβιανοί από την άλλη βρίσκονται ένα βαθμό πιο πάνω, παίζουν άψογα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και χωρίς άγχος μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Στο 1,875 παίζεται το ασιατικό διπλό +0,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights