CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μίλαν - Μάλαγα 1-1, Άντερλεχτ - Ζενίτ 1-0

Η Μάλαγα πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Μίλαν στο Μιλάνο και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16", ενώ η Άντερλεχτ πήρε πρώτη νίκη με το 1-0 επί της Ζενίτ (videos)


Χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Πάτο η Μίλαν κατάφερε απλά να μην χάσει από την Μάλαγα, με τους Ισπανούς να εξασφαλίζουν την πρόκριση στους "16" με το 1-1 στο Μιλάνο.
Οι Ιταλοί πλέον στα δύο τελευταία ματς με Άντερλεχτ και Ζενίτ, καθώς μετά την νίκη των Βέλγων με 1-0 επί των Ρώσων, τα πάντα είναι ανοικτά για την 2η θέση.

Μίλαν - Μάλαγα 1-1


Σκόρερς: 73' Πάτο / 40' Ελιζέου
Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Η Μίλαν είχε τις ευκαιρίες στο πρώτη ημίχρονο, αλλά η Μάλαγα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, καθώς ο Ελιζέου έκανε το 0-1 στο 40' με κοντινό πλασέ έπειτα από την ιδανική πάσα του Ίσκο.
Η απάντηση από τους "ροσονέρι" ήρθε στο 73', με τον Αλεσάντρε Πάτο να κάνει το 1-1 με το πρώτο του φετινό γκολ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καμπαγέρο με κοντινή κεφαλιά μετά την σέντρα του Ούρμπι Εμάνιουελσον από αριστερά.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (6' Ντε Σίλιο), Μπονέρα, Μεξές, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Εμάνιουελσον (80' Ρομπίνιο), Μπόγιαν, Ελ Σααραουί (62' Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Πάτο.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ, Καμάτσο, Ιτούρα (75' Τουλαλάν), Χοακίν (81' Σεμπαστιάν Φερνάντες), Ελιζέου, Ίσκο, Σαβιόλα (69' Σάντα Κρους).
 

Άντερλεχτ - Ζενίτ 1-0


Σκόρερ: 17' Μποκανί
Γήπεδο: "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ", Βρυξέλλες
Διαιτητής: Αντονί Γκοτιέ (Γαλλία)
Το πρώτο της γκολ στο φετινό Champions League πέτυχε η Άντερλεχτ στο 17', με τον Ντιεμερσί Μποκανί να κάνει το 1-0, αφού έκανε εξαιρετικά το "ένα-δύο" με τον Σάσα Κλιέσταν.
Η Ζενίτ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάρισε και πλέον είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με το ματς στην Ρωσία με την Μάλαγα να μοιάζει... τελικός.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νάιτινκ, Σαφάρι, Λούκας Μπίγλια, Κλιέσταν, Πρετ (79' Κανού), Μπρούνο (72' Ιακοβένκο), Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Μποκανί.
ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Χουμπότσαν, Λόμπερτς (69' Μπρούνο Άλβες), Κρίσιτο, Βιτσέλ, Σιρόκοβ, Ντενίσοβ, Μπιστρόβ (77' Κανουνικόβ), Σέμακ (46' Ντάνι), Κερζακόβ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Μάλαγα 10 (8-1)
2. Μίλαν 5 (4-4)
3. Άντερλεχτ 4 (1-4)
4. Ζενίτ 3 (3-7)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ


5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

3 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Αλάν (Μπράγκα)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Σιμ ντε Γιόνγκ (Άγιαξ)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

VIDEOS


HIGHLIGHTS

Μίλαν - Μάλαγα 1-1
 

GOALS

Μίλαν - Μάλαγα 1-1
 
Άντερλεχτ - Ζενίτ 1-0
 sport24 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights