CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σάλκε - Άρσεναλ 2-2

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Γκέλζενκιρχεν, αλλά η Σάλκε ισοφάρισε σε 2-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου (videos)


Σάλκε και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Γκέλζενκιρχεν, έτσι πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά για πρόκριση, όσον αφορά φυσικά τις δυο τους και τον Ολυμπιακό.
Οι Άγγλοι ήθελαν εκδίκηση για την ήττα στο Λονδίνο και φάνηκαν κοντά όταν προηγήθηκαν με 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το "διπλό".

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσε σκοράροντας και στο 4ο ματς της διοργάνωσης (4 στα 4), ενώ ο Χέφερσον Φαρφάν διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 67'.

Σάλκε - Άρσεναλ 2-2


Σκόρερς: 45'+2 Χούντελααρ, 67' Φαρφάν / 18' Γουόλκοτ, 26' Ζιρού
Γήπεδο: "Αρένα ΆουφΣαλκε", Γκέλζενκιρχεν
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Ο Θίο Γουόλκοτ ξεπέρασε τα προβλήματα στο στομάχι και ξεκίνησε στην 11άδα της Άρσεναλ, δημιουργώντας ενοχλήσεις στο στομάχι των Γερμανών στο 18', όταν και άνοιξε το σκορ.
Ο διεθνής Άγγλος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ούνερσταλ πλασάροντας σε κενό τέρμα, καθώς κέρδισε την κόντρα μετά την αδυναμία του Ζιρού να πλασάρει (κλότσησε το χορτάρι) όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Γερμανό πορτιέρο.
Το 0-2 ήρθε στο 26' με τον Ολιβιέ Ζιρού αυτήν την φορά να "εκτελεί" ιδανικά από κοντά με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Λούκας Ποντόλσκι από αριστερά.
Η Σάλκε ευτύχησε να μειώσει πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45'+2 με τον Κλάας-Γιαν Χούντελααρ να κάνει το 1-2, έτσι πλέον έχει σκοράρει και στα 4 ματς της διοργάνωσης.
Ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση, έπειτα από πάσα του Λιούς Χόλτμπι.
Στο 66' ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο ματς και ένα λεπτό αργότερα η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με το κοντινό διαγώνιο σουτ του Χέφερσον Φαρφάν (κόντραρε και στον Βερμάελεν η μπάλα).
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταν, Ουτσίντα (25' Χέγκερ) (66' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς, Τζερμέιν Τζόουνς, Νόιστεντερ, Χόλτμπι (93' Μπαρνέτα), Φαρφάν, Αφελάι, Χούντελααρ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μανόνε, Σανιά, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Καθόρλα (90' Κοκελέν), Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (91' Αντρέ Σάντος), Ζιρού.

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Σάλκε 8 (8-5)
2. Άρσεναλ 7 (7-6)
3. Ολυμπιακός 6 (7-7)
4. Μονπελιέ 1 (5-9)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ


5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

3 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Αλάν (Μπράγκα)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Σιμ ντε Γιόνγκ (Άγιαξ)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Σάλκε - Άρσεναλ 2-2 (highlights)
 
Σάλκε - Άρσεναλ 2-2 (goals)
 
 sport24 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights