CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Παρί ΣΖ - Ντ. Ζάγκρεμπ 4-0, Ντ. Κιέβου - Πόρτο 0-0

Η Πόρτο πήρε "λευκή" ισοπαλία στο Κίεβο από την Ντινάμο και "έκλεισε" θέση στους "16", ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε εύκολα με 4-0 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (videos)


Η Πόρτο μπορεί να μην έκανε το "4 στα 4" πήρε όμως το 0-0 στο Κίεβο από την Ντινάμο και με τον βαθμό αυτό εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16".
Κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και η Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία νίκησε 4-0 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι δημιουργός και στα 4 γκολ στο Παρίσι.

Ντινάμο Κιέβου - Πόρτο 0-0


Γήπεδο: "Ολιμπίνσκι", Κίεβο
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)
Ο βαθμός ήταν αρκετός για την Πόρτο να εξασφαλίσει την πρόκριση και τον πήρε με το 0-0 στο Κίεβο κόντρα στην Ντινάμο.
Σε 3 εβδομάδες οι Ουκρανοί υποδέχονται την Παρί και μόνο με νίκη μένουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της 2η θέσης, αλλιώς θα αρκεστούν στο Europa League.

ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ: Κόβαλ, Μπετάο, Μιχάλικ, Χατσερίντι, Ταΐβο, Βουκόγεβιτς (88' Κράνιτσαρ), Μιγκέλ Βελόζο, Μιλέβσκι (58' Αρούνα), Γιαρμόλενκο, Γκούσεβ, Μάρκο Ρουμπέν (67' Ιντέγε Μπράουν).
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Αμπντουλάγ Μπα, Μανγκαλά, Ντεφούρ (79' Αντρέ Κάστρο), Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Χάμες Ροντρίγκες, Σιλβέστρε Βαρέλα (76' Ατσού), Τζάκσον Μαρτίνες (91' Κλέμπερ).
 

Παρί ΣΖ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 4-0


Σκόρερς: 16' Αλέξ, 61' Ματουιντί, 65' Μενέζ, 80' Οαρό
Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι
Διαιτητής: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Αλέξ, άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους στο 13' με δεξί πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από την σέντρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από δεξιά.
Ο Σουηδός ήταν ο δημιουργός και στο 2-0 στο 61', καθώς έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπλεζ Ματουιντί, ενώ ξανά ο Ζλάταν έκανε την πάσα για να κάνει το 3-0 ο Ζερεμί Μενέζ στο 65', αφού έκανε εξαιρετική κίνηση στο ύψος της περιοχής.
Οι ασίστ του Ιμπραχίμοβιτς συνεχίστηκαν και η πιο εντυπωσιακή να είναι στο 4-0, καθώς πεσμένος "τσίμπησε" την μπάλα και τροφοδότησε τον Γκιγιόμ Οαρό, με τον Γάλλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 80'.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ματουιντί, Μοαμέντ Σισοκό (46' Βεράτι), Ραμπιό, Μενέζ (76' Οαρό), Λαβέτσι (68' Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς.
ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ (5-4-1): Κέλαβα, Βρσάλκο, Βίντα, Σίμουνιτς (63' Τσοπ), Πούλιτς, Πίβαριτς, Άντεμι, Μάτεο Κόβατσιτς (86' Χαλίλοβιτς), Μπρόζοβιτς, Σαμίρ, Ρουκάβινα (73' Καλέγιο).

Ο 17άχρονος, Αντριέν Ραμπιό, έκανε ντεμπούτο στο CL με την Παρί ΣΖ...
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Πόρτο 10 (6-2)
2. Παρί Σεν-Ζερμέν 9 (10-2)
3. Ντινάμο Κιέβου 4 (5-7)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-10)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ


5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

3 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Αλάν (Μπράγκα)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Σιμ ντε Γιόνγκ (Άγιαξ)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

VIDEOS


HIGHLIGHTS

Παρί Σεν-Ζερμέν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 4-0
Ντινάμο Κιέβου - Πόρτο 0-0
 

GOALS
Παρί Σεν-Ζερμέν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 4-0


 sport24 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights