CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πλατανιάς - Κέρκυρα 1-1

Ο Πλατανιάς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Κέρκυρα "έκλεψε" το βαθμό της ισοπαλίας στα Περιβόλια με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάρκογλου.


Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τον Πλατανιά, η Κέρκυρα κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Κρήτη, αφού ο Γιώργος Μπάρκογλου ευστόχησε στο 79ο λεπτό στο πέναλτι που κέρδισε ο Γιάντσης από τον Αργυρόπουλο.
Νωρίτερα, ο Νίκος Αναστασόπουλος είχε πιάσει (για μια ακόμη αγωνιστική) τα... άπιαστα, καθώς η εστία του παραβιάστηκε μόνο από το γκολ του Ουντότζι στο 41ο λεπτό.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας, Δήμος Αναστόπουλος
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (82' Γιακουμάκης), Αναστασάκος (72' Ναζλίδης)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής (68' Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Λεόν, Τσουμάνης (46' Γιάντσης), Παπαδήμας (46' Τσοκάνης), Έντερ, Αγρίτης
Σκόρερ: 41' Ουντότζι / 79' πέν. Μπάρκογλου
Κίτρινες κάρτες: Κανακούδης, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Ναζλίδης / Ηλιάδης, Τσοκάνης, Αναστασόπουλος, Βενέτης

Ανασκόπηση αγώνα

Η αναμέτρηση στα Περιβόλια δεν προσέφερε καλό θέαμα στο πρώτο ημίωρο, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, καθώς δυσκολεύονταν να φτάσουν στην εστία του Νίκου Αναστασόπουλου.
Οι Κρητικοί ξεκίνησαν τις επισκέψεις τους στην περιοχή των Φαιάκων στο 30ό λεπτό, με τον Κάλαϊτζιτς να δοκιμάζει ένα φοβερό σουτ στην κίνηση, το οποίο όμως εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ουντότζι έλαβε μία πολύ ωραία πάσα με τακουνάκι από τον Αναστασάκο, αλλά δεν απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, καθώς έστειλε την μπάλα μακριά.
Ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος από την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου, με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα σε κεφαλιά του Αναστασάκου στο 36', ενώ αμέσως μετά έπραξε το ίδιο σε σουτ του Μαραγκουδάκη.
Τελικά το γκολ για τον Πλατανιά ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μαραγκουδάκης σούταρε μέσα από την περιοχή και σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αναστασόπουλου, για να έρθει όμως ο Ουντότζι, να πάρει το... ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Κέρκυρα θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Αγρίτη, αλλά η προβολή του Έλληνα επιθετικού μετά από εκτέλεση φάουλ, πέρασε μόλις άουτ. Πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ έφτασαν και οι γηπεδούχοι, με τον Μαραγκουδάκη στο 63' να πιάνει ένα σουτ-κεραυνό, αλλά την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.
Αφού ακολούθησαν από μία φάση εκατέρωθεν με τους Ουντότζι και Αγρίτη, οι Φαίακες κέρδισαν πέναλτι από μία ανόητη ενέργεια του Αργυρόπουλου, ο οποίος έσπρωξε τον Γιάντση μέσα στην περιοχή, σε μία φάση που δύσκολα θα απειλούσε τον Κηπουρό. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 79ο λεπτό ο Μπάρκογλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κηπουρού για το 1-1.
Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανατρέψουν πλήρως το σκηνικό, αλλά ο Αγρίτης δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα απέναντι από τον Κηπουρό.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από τον Γιακουμάκη, ο οποίος στο 87' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε από κοντά να πλασάρει, καθώς προτίμησε να κοντρολάρει την μπάλα, καθυστερώντας υπερβολικά.
 

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Νίκος Αναστασόπουλος ήταν για μία ακόμη φορά ο κορυφαίος παίκτης της Κέρκυρας και ένας από τους βασικούς λόγους που οι Φαίακες δεν δέχθηκαν δεύτερο γκολ. Σημαντικότατη και η συνεισφορά του Γιώργου Μπάρκογλου από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος "πούλησε" την ομάδα του, καθώς έκανε ένα... φτηνό πέναλτι στον Γιάντση σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης.

Στατιστικά Αγώνα

1Γκολ1
0Ασίστ0
16Τελικές Προσπάθειες6
7Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
3Κεφαλιές1
0Αποκρούσεις7
16Επεμβάσεις18
12Κλεψίματα15
14Φάουλ19
3Οφσάιντ5
9Κόρνερ5
45Λάθη44
16/34Γεμίσματα5/18


http://www.sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights