CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Καρύδας: "Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό"

Με οριστικά απόντα τον Νίκο Γεωργέα θα παραταχθεί μεθαύριο η Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Άρη με τον Νίκο Καρύδα να ζητάει από τους παίκτες του να μοχθήσουνε.


Ο Νίκος Γεωργέας θα είναι οριστικά απών στο μεθαυριανό παιχνίδι της Βέροιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη με τον Νίκο Καρύδα να ζητάει από τους παίκτες του να μοχθήσουνε.
Εκτός του 35χρονου έμπειρου αμυντικού η «Βασίλισσα του βορρά» θα αγωνιστεί χωρίς τους Έβερτον Μπεθέρα, του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη και του εγχειρισμένου Αλέξανδρου Βεργώνη.
«Απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Άρης θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό, ωριμότητα, ρεαλισμό και να μοχθήσουμε, αν θέλουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια στο παιχνίδι.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και η καλύτερη ομάδα να είναι αυτή που θα φύγει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα», ήταν η γραπτή δήλωση του Καρύδα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροιας.

Εν τω μεταξύ το πρωί η Βέροια πραγματοποίησε την τελευταία δυνατή της προπόνηση με τον Καρύδα να είδε και πάλι τον Γεωργέα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα δείχνοντας να μην έχει ξεπεράσει την θλάση του παρά την διαφορετική χθεσινή του εικόνα.
Για τον λόγο αυτό και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ όπως και ο Βραζιλιάνος Έβερτον Μπεθέρα που συνέχισε την θεραπεία του και αναμένεται να μπει σε ρυθμούς προπόνησης από την ερχόμενη εβδομάδα.
Αύριο Κυριακή τέλος στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας θα έχουνε στο πλευρό τους και αρκετούς φιλάθλους τους παρουσία του Σ.Φ. «Queen’s Boyz».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights