CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πρώτη ματιά στην 11η αγωνιστική


Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Πρώτη ματιά στην 11η αγωνιστική
Συμπληρώθηκε το 1/3 του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λιγκ με την 11η αγωνιστική να ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πρώτη ματιά του Betblog για τα παιχνίδια με ειδήσεις και εκτιμήσεις από τα ματς και τις πρώτες αλλαγές αποδόσεων.

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββατο 17:15)
Λύγισε από τις απουσίες ο Άρης στη Λιβαδειά και γνώρισε την ήττα με 2-1. Ενισχύεται από σημαντικές επιστροφές, πάντως, κόντρα στον ΠΑΣ, μεταξύ των οποίων οι Αγκάνθο (5 γκολ), Κοέλιο και Καζναφέρης. Θα λείψει ξανά ο Πουλίδο, δεν επηρεάζει η απουσία του τιμωρημένου Γκέσιου. Μόνο από τον Πλατανιά έχουν χάσει εντός έδρας οι «κίτρινοι» (2-2-1), στα τέσσερα τελευταία με αντίπαλο τον ΠΑΣ έχουν ισάριθμες νίκες με σκορ 1-0, 1-0, 2-0, 1-0!


Είναι καλός τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ και το απέδειξε και στο 1-0 επί της Ξάνθης με το οποίο ξέφυγε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας εφτά ομάδες από κάτω του. Πιθανόν να επιστρέψουν οι μπακ Ντάσιος και Πατσατζόγλου, τιμωρημένος είναι ο Λίλα.
Στο 2,20 κοστολογείται ο άσος (ανέβηκε από το 2,10 της Bet365) και στο 1,50 το under, κλασικό ματς για τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη σε 1-1 και 0-0.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Σάββατο 17:15)
Πρώτη φορά τη φετινή χρονιά ο Πανιώνιος γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες με 1-2 από ΠΑΟΚ και 1-0 από Ατρόμητο, παραμένει όμως μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μαζί με τον Πανθρακικό είναι οι δύο ομάδες χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Έχουν ελπίδες να επιστρέψουν οι Καμπάνταης (1 γκολ), Μενδρινός (1 γκολ) και Κουλουχέρης που έλειψαν από τα τελευταία ματς.
Παραμένει στο μέσον της βαθμολογίας ο Πλατανιάς, δεν έχει όμως νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3). Δίκαιη σε γενικές γραμμές η ήττα στην Τούμπα με 2-0, από την οποία επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών οι Ουντότζι και Αναστασάκος. Το κλίμα δεν είναι πολύ καλό για τον τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου. Λογικά προλαβαίνει ο στόπερ Ντοέ (2 γκολ), επιστρέφει από τιμωρία ο Κανακούδης.
Στο BetVictor η ανώτερη τιμή του άσου (2,05), 1,61 πληρώνει το no-goal, όπως έληξαν τα 4/5 εκτός έδρας του Πλατανιά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάββατο 19:30)
Μένοντας με παίκτη παραπάνω στο 22’ και μπαίνοντας στο ίδιο χρονικό σημείο μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε στη συνέχεια προβλήματα να κερδίσει 0-4 την ΑΕΚ. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα και η νίκη είναι παραπάνω από μονόδρομος. Λογικά επιστρέφει ο Μανωλάς (1 γκολ), όχι όμως και ο Κοντρέρας, δεν αποκλείεται Τζιμπούρ και Μήτρογλου να αγωνιστούν μαζί στην αρχική ενδεκάδα. Εντός έδρας ο Ολυμπιακός σκοράρει 3 γκολ κατά μέσο όρο (5-0-0 με γκολ 15-1).
Ισοπαλία και με τον Παναθηναϊκό η Κέρκυρα, που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και παράλληλα έκανε και ρεκόρ στη Σούπερ Λιγκ με έξι σερί αήττητα ματς (2-4-0). Θα το παλέψουν οι Φαίακες, αλλά όπως είναι λογικό δεν έχουν πολλές ελπίδες.
Στα γκολ του Ολυμπιακού η αξία, το 1,83 της Βet365 για το over 2,5 των ερυθρολεύκων δύσκολα να αντέξει μέχρι την έναρξη του ματς (στο 1,70 στον Stoiximan).
ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κυριακή 15:00)
Πατάει καλά ο ΟΦΗ, που αν εξαιρεθεί το 2-0 στο «Καραϊσκάκης» δεν έχει άλλη ήττα στα πέντε τελευταία (2-2-1), με τις ισοπαλίες να είναι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό εντός έδρας. Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς μετά το 2-0 επί της Βέροιας, κόντρα στον Λεβαδειακό όμως με τον οποίο ζορίζεται τα τελευταία χρόνια (1-1-3).
Επιτέλους νίκη για τον Λεβαδειακό με 2-1 επί του Άρη, που ήταν και το 2/10 παιχνίδια του στο οποίο βρήκε δίχτυα. Παραμένει πάντως στην προτελευταία θέση και στην Κρήτη ψάχνει το πρώτο του διπλό (0-1-3) αλλά και το πρώτο εκτός έδρας γκολ (0-6). Πιθανότητες επιστροφής έχει ο Ναπολεόνι, όπως και οι Ακόστα και Κουτσόπουλος.
Δύσκολα ο ΟΦΗ να κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, ο Λεβαδειακός πήρε ψυχολογία από τη νίκη επί του Άρη, εκτός έδρας όμως δεν έχει καν σκοράρει! 3,10 πληρώνει η ισοπαλία στον Stoiximan, 6,50 και 6,00 τα σκορ 0-0 και 1-1.
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κυριακή 17:15)
Άλλη μία ήττα για την Ξάνθη με 1-0 στα Γιάννενα, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία με απολογισμό 2-3-5. Στο ντέρμπι της Θράκης φιλοδοξεί στην τρίτη εντός έδρας νίκη της, έχοντας κερδίσει τα προηγούμενα δύο με 1-0. 1-0 ήταν και το σκορ που είχαμε στις δύο τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον Πανθρακικό. Σημαντικότατη η επιστροφή από τιμωρία του Μαρσελίνιο, πολύ πιθανό να επιστρέψουν και οι Μπέρτος, Μαρέν και Πλατέλλας, θα λείψει καιρό ο τραυματίας στόπερ Γκλέισον, αμφίβολοι οι Ντάνι και Μπαξεβανίδης.
Σπουδαία νίκη για τον Πανθρακικό στο εντός έδρας ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, έγινε η τρίτη ομάδα φέτος που κέρδισε την ομάδα του Τσιώλη. Δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα (3-0-7) και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.(8-15 τα γκολ). Επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Μουνάφο (1 γκολ), αμφίβολος ο βασικότατος στόπερ Σαρακατσάνος.
Από 2,00 στο 2,10 ο άσος της Ξάνθης στην Bet365, δείχνουν να «βολεύουν» για στοιχηματισμό τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη σε 1-1 και 0-0.
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ (Κυριακή 17:15)
Δίκαιη η ήττα της Βέροιας με 2-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και βρέθηκε στο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Ενισχύεται από τις επιστροφές των Μπαργκάν και Σνάουτσνερ που ήταν τιμωρημένοι, άγνωστο αν προλάβουν ο αριστερός μπακ Έβερτον, ο Τόμας και ο Γεωργέας. Πολύ σημαντικό ματς για τους Βεροιώτες, καθώς σε περίπτωση νίκης θα αφήσουν την ΑΕΚ στο -7.
Μένοντας με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ στο 22’, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 0-4. Κίνδυνος να μείνει ακόμα και στο -5 από την προτελευταία θέση έχει η Ένωση, που μετράει 1-2-7 με γκολ 4-13 (χειρότερη επίθεση), ενώ δεν έχει ακόμα βαθμό μακριά από το ΟΑΚΑ (0-0-5 με γκολ 1-6). Σίγουρος απών ο τιμωρημένος Γιάγκο, αμφίβολος είναι ο Κωνσταντόπουλος.
Ο άσος άνοιξε στην Bet365 στο 2,60 και έπεσε στο 2,50, με τον Stoiximan να τον προσφέρει στο 2,30. Πλέον το θέμα στην ΑΕΚ είναι και ψυχολογικό, το ασιατικό level ball των γηπεδούχων στο 1,725 της Bet365 δείχνει να παρέχει ασφάλεια.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30)
Τις έξι ισοπαλίες σε δέκα αγωνιστικές έφτασε ο Παναθηναϊκός μετά το 0-0 της Δευτέρας στην Κέρκυρα (3-6-1), όπου έπαιξε με απουσίες και δεν ήταν καλός για ακόμα μία αγωνιστική. Πιθανότατα να έχουμε εξελίξεις με τον Φερέιρα να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και τον Ρότσα να είναι προ των πυλών. Από την αρχή της χρονιάς οι «πράσινοι» έχουν δώσει 9 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ σε όλες τις διοργανώσεις και μετράνε 2-7-0 με 1-4-0 στο πρωτάθλημα (5/5 under)! Άγνωστο αν θα προλάβουν οι Τοτσέ (3 γκολ), Χουχούμης, Πίντο και Μπουμσόνγκ, επιστρέφει ο Σεϊταρίδης και οι διεθνείς, ο Σισοκό θα μείνει εκτός για άλλες δύο εβδομάδες.
Δίκαιο το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει με ψυχολογία στα δύο δύσκολα ματς, πρώτα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο απέχει πέντε βαθμούς. Δεν έχει καλή παράδοση στο ΟΑΚΑ ο Δικέφαλος, αν και πέρσι έβγαλε διπλά και με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Λάζαρ (1 γκολ), αμφίβολοι οι Γκαρσία, Λόρενς (2 γκολ) και Ρομπέρ (1 γκολ), δεν προλαβαίνει ξανά ο Γεωργιάδης.
Διορθωτικές κινήσεις στην Bet365 που άνοιξε τον άσο στο 2,10 και τον ανέβασε στο 2,30, ότανStoiximan και BetVictor τον κοστολογούν στο 2,40. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Παναθηναϊκού, το εντός έδρας 2-7-0 των «πράσινών» πάντως δεν μπορεί να αγνοηθεί, με τον Stoiximan να πληρώνει 3,15 για την ισοπαλία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δευτέρα 19:30)
Την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αστέρας στην Κομοτηνή (5-2-3), παρέμεινε όμως στην 4η θέση, διαθέτοντας άριστες εντός έδρας επιδόσεις (4-0-0 με γκολ 10-1). Τον Ατρόμητο, πάντως, δεν τον έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία εντός (0-3-2). Ελπίδες επιστροφής για τους Καρντάσιο και Πιπίνη.

Με γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο και ισοβαθμεί με τον Αστέρα στην 4η θέση. Μετράει 4-5-1 με 8/10 under, ενώ εκτός έδρας παραμένει αήττητος (1-4-0). Άγνωστο αν θα επιστρέψει ο Επστάιν, δεν υπάρχουν προς το παρόν άλλα προβλήματα απουσιών.

Το απόλυτο εντός έδρας ο Αστέρας (4-0-0), 1-4-0 εκτός έδρας ο Πανιώνιος. Πολύ ισορροπημένο ματς μεταξύ ισόβαθμών ομάδων, που διαθέτουν και τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας (5 γκολ σε 10 ματς). Στο 3,10 το Χ στην Bet365, 6,00 και… 6,00 πληρώνουν τα σκορ 0-0 και 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights