CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Κυριακής.
273. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ
Η Λεβάντε ξέρει να στήνεται στα εκτός έδρας και με τον Μάρτινς μπροστά είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Αντιθέτως η Λα Κορούνια σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της ενώ επιπλέον δυσκολεύεται να βρει χώρους και να διασπάσει μια καλή αμυντική γραμμή. Η αξία βρίσκεται στην κόντρα και το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 της Bet365.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
274. ΕΛΤΣΕ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Υποτιμούν οι μπουκ την Αλκορκόν και το -φυσικό- ντεφορμάρισμα της Έλτσε, θα πάμε με το Χ2. 
275. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Φτάσαμε να βλέπουμε την απόδοση των αντιπάλων της Χέρκουλες στο 1,60 και να θεωρούμε δίκαιη την τιμή… Σε φόρμα η Κόρδοβα, 5-0-1 μετράει στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της, δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο ο άσος. 
276. ΟΥΕΛΒΑ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Από μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ Β’ προέρχεται η Ουέλβα (5-0-1 εντός), περιορισμένες οι δυνατότητες της Σαμπαντέλ, ειδικά εκτός έδρας (1-2-3). Άσος.
277. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
4-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπρέσια, 5-0-2 μετράει εκτός η πρωτοπόρος Σασουόλο. Το Χ δεν θα χαλάσει κανένα. 
278. ΦΙΤΕΣΕ  - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Με σχετική επιτυχία έβγαλε την τριάδα δύσκολων αγώνων κόντρα σε Άλκμααρ, Άγιαξ και Τβέντε η Φίτεσε (1-1-1) και πηγαίνει στο ντέρμπι μίσους κόντρα στη Ναϊμέγκεν όντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας (6/6 νίκες) τα πηγαίνει καλύτερα από ότι στο Άρνεμ (1-4-1) και οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-2-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, παρόλα αυτά ο άσος του 1,70 μοιάζει δίκαιος. 
279. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Σαν ήδη υποβιβασμένη παίζει η ουραγός Σαντχάουζεν (1-0-7 στα οκτώ τελευταία), ο Ντάις παραμένει πάντως ακλόνητος στον πάγκο της. Ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Μπόχουμ με τον Ντάιτσελ στον πάγκο της.  
280. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΕ
Αν δεν κερδίσει και την Άουε στην έδρα της η Ντούισμπουργκ τότε δεν θα κερδίσει ποτέ.
281. ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Από 5/6 over 2,5 προέρχεται η Ρένγκενσμπουργκ, η Ουνιόν είναι ομάδα που μπορεί να βοηθήσει ώστε να δούμε καλό ματς με πολλά γκολ. Over.
282. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Με τον άσο τάσσεται η αγορά, αλλά η Γιούνγκ Μπόις έχουν σημαντικό ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα την ώρα που η  2η στη βαθμολογία Σεν Γκάλεν μετράει 4-2-1 εκτός. Διπλό στο +0,75 ασιατικό. 
283. ΣΕΡΒΕΤ - ΣΙΟΝ
Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, δείχνει να έχει παλμό τον τελευταίο μήνα η ουραγός Σερβέτ, σε τιμές αουτσάιντερ θα την στηρίξουμε. 
284. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Θα ποντάρουμε στη συνέχιση των GG της Ινβερνές (5 σερί, 6/7 εντός έδρας).
285. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ
No Bet.
286. ΛΥΩΝ – ΡΕΜΣ
Μικρός αλλά δίκαιος άσος, αν το σκορ ανοίξει νωρίς θα δούμε και το over να κάνει την εμφάνιση του. 
287. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΧΟΡΣΕΝΣ
Σε ελεύθερη πτώση η Άαλμποργκ (τρεις σερί ήττες), 9 ματς αήττητη συμπλήρωσε η Χόρσενς (3-6-0) που κράτησε το μηδέν πίσω στα τέσσερα πιο πρόσφατα. +0,25 ασιατικό διπλό. 
288. ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Από νίκη προέρχονται και οι δύο ομάδες, δυνατός στην Κρήτη ο ΟΦΗ (2-3-0), 0-1-3 με τέρματα 0-6 το εκτός έδρας ρεκόρ του Λεβαδειακού. 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
289. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΛΙΝΤΣ
Μεγάλη η κόντρα των οπαδών των δύο ομάδων, τηλεοπτική αναμέτρηση με τις Μίλγουολ και Λιντς να μετράνε 6/8 over 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Μόνο τα γκολ θα μας απασχολήσουν. 
290. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Χάλασε το κλίμα στη Στάνταρ μετά την ήττα από Λόκερεν, αλλιώς θα πηγαίναμε με το 0:0 διπλό. Πλέον θα περιμένουμε το live.  
291. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΤΒΕΝΤΕ
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Τβέντε, που πλέον στρέφει το βλέμμα της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Από κατραπακιά προέρχεται η Ουτρέχτη (4-0 από τη Βααλβάικ), θα πάμε με το διπλό. 
292. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΒΙΛΕΜ
Άσος και over. 
293. ΙΝΤΕΡ - ΚΑΛΙΑΡΙ
No Bet.
294. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΚΙΕΒΟ
 Η ποιοτική Κατάνια αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και η Κιέβο που θα κατεβεί με στόχο την ισοπαλία ευνοείται. Αν και ο άσσος ποντάρεται και δέχεται πιέσεις μια ισοπαλία δείχνει πολύ πιθανή και δεν θα αφήσει κανένα στεναχωρημένο σε απόδοση 3,50 την προσφέρει ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
295. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ
Η Μπολόνια έχει τεράστια ανάγκη την νίκη και οι παίκτες της κατεβαίνουν συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να την πάρουν. Το Παλέρμο εκτός έδρας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και η απουσία του Μίκολι αδυνατίζει πολύ την επιθετική γραμμή. Προβάδισμα στον ασιατικό άσσο ΑΗ 0:0,25 σε απόδοση 1,95 στον BetVictor. Εναλλακτική επιλογή τα γνωστά σκορ 1-0 / 2-0 / 2-1 με κάλυψη στο 1-1 και επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση 0-0 που προσφέρουν μέση απόδοση 2,35 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
296. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ
Πολλές απουσίες για την Ουντινέζε σε όλες τις γραμμές, παίζουν κάθε εβδομάδα οι ίδιοι παίκτες και η κούραση είναι εμφανής. Η Πάρμα δείχνει να είναι σε φάση ντεφορμαρίσματος οπότε δύσκολο να γίνει εκτίμηση για το παιχνίδι. Επιλογή προκύπτει στις ασιατικές κάρτες της Bet365 με το line να βρίσκεται στο 5 και τον κύριο Ρούσο να μην είναι γνωστός για την διάθεση του να βγάζει κάρτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
297. ΣΙΕΝΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο. 
298. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Αμφότερες τρέχουν αήττητα σερί (5-1-0 η Φιορεντίνα, 4-1-0 η Αταλάντα), θα ποντάρουμε όμως στην ποιότητα των Βιόλα. 
299. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
No Bet.
300. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Από δύο σερί νίκες με συνολικά τέρματα 7-0 προέρχεται η Καϊσέρι, 0-2-3 με τέρματα 1-11 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γκαζιαντέπ. Άσος, που μπορεί να συνδυαστεί με over. 
301. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες στην αξιόπιστη έδρα της έχει η Βέρντερ, καθώς βρίσκει μπροστά της την ελλιπή για ένα ακόμα ματς Φορτούνα, η οποία προέρχεται από έξι σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-4), διάστημα στο οποίο δέχτηκε 16 γκολ! Στον BetVictor βρίσκουμε την υψηλότερη τιμή του άσου (1,571). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
302. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Τέλος το αήττητο σερί της Ίνσμπουργκ κόντρα στην Αούστρια (0-3), θα γνωρίσει και δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τη Σάλτσμπουργκ που σκοράρει κατά ριπάς. 
303. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Ματς τίτλου για τη Γκρασχόπερς, που σαν να ξεμονταρίστηκε στα δύο τελευταία ( εκτός έδρας ήττα από την ουραγό Σερβέτ, 1-1 εντός κόντρα στη Λωζάννη) την ώρα που η Βασιλεία δείχνει να παίρνει μπρος με 2/2 (οριακές πάντως) νίκες. Στο 1,70 ο άσος πάντως δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αφού το ματς ταιριάζει στους φιλοξενούμενους που δεν θα χρειαστεί να πάρουν την πρωτοβουλία. Νο Bet ή +0,75 ασιατικό διπλό. 
304. ΘΕΛΤΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Οριακό ματς για τη Θέλτα, που πάντως στην έδρα της τα πηγαίνει καλά (3-1-1) την ώρα που η Μαγιόρκα μετράει 6 σερί ήττες και 0-2-3 εκτός έδρας. Άσος. 
305. ΟΥΕΣΚΑ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
No Bet.
306. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ
No Bet.
307. ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ
Γρίφος για δύσκολους λύτες, μπορεί να πάει παντού. Ποντάροντας στο ότι αμφότερες θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν θα πάμε με το Χ.
308. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Οριακό ματς για την Ξάνθη, αν δεν κερδίσει ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
309. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΡΟΝΤΑ
Βροχή τα γκολ στα τελευταία παιχνίδια της Χέρακλες (6/6 over 2,5, 5/6 over 3,5), η Ρόντα μετράει 4/6 over 2,5 εκτός και στο τελευταίο έφερε 5-2 στην έδρα της Φέγενορντ. Θα πάμε με τα γκολ.
310. ΦΟΥΛΑΜ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Σε καλή κατάσταση η Φούλαμ, προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο Έμιρεϊτς και στο Κρέιβεν Κότατζ είναι ισχυρή (3-1-1) αλλά εκτιμάμε την αξιόμαχη Σάντερλαντ (1-6-3) που έχει σταθεί και σε πιο δύσκολες  έδρες.
311. ΝΙΣ - ΤΟΥΛΟΥΖ
Η Νις έρχεται με ψυχολογία από τα τρία σερί αήττητα παιχνίδια της και την ισοπαλία 2-2 στη Μασσαλία. Το παιχνίδι αυτό ήταν το 10ο συνεχόμενο goal-goal που φέρουν οι Νικαιώτες στο πρωτάθλημα και το 12ο μαζί με το Λιγκ Καπ! Η Τουλούζ δεν έχει καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο, ενώ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έρχεται από τρεις σερί ήττες. Εξαιρετικό δείχνει το 1,90 που πληρώνει ο BetVictor για το goal-goal, βάσει της συμπεριφοράς των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
312. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Εξάποντο παραμονής, με ψυχολογία από την ηρωική νίκη κόντρα στη Σίλκεμποργκ η Μπρόντμπι, που έχει τη φανέλα για να στηρίξει τις αποδόσεις του άσου. 
313. ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
13-0-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία για το ΑΠΟΕΛ, μικρός αλλά λογικός άσος. 
314. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ
Σε καλύτερη κατάσταση ο Απόλλων, που προέρχεται από 4 σερί νίκες. 
315. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει φέτος η ασταθής Χόφενχαϊμ, που διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με τα παιχνίδια της συχνά να μετατρέπονται σε… ροντέο. Η Βόλφσμπουργκ δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά την απομάκρυνση του Μάγκατ, με τον Ντιέγκο να είναι αναγεννημένος. Στις τέσσερις φορές που η «Χόφε» υποδέχτηκε τους «Λύκους» τα σκορ ήταν 3-2, 1-2, 1-3, 3-1! 1,72 αποδίδει το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
316. ΧΕΤΑΦΕ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ζημιάρα ομάδα η Βαγιαδολίδ, θα το αφήσουμε στην ησυχία του. 
317. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Κόρτραϊκ, αλλά η Άντερλεχτ δείχνει να βρίσκει ρυθμό (15 γκολ στα τρία τελευταία). Επικίνδυνο μιας και οι γηπεδούχοι έχουν κρίσιμο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. 
318. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Σημαντικές επιστροφές έχει στην επίθεση η Ρεάλ Μαδρίτης Β’, ομάδα-τρελοκομείο που δεν κοντράρεται. 
319. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ
No Bet.
320. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Σε εξαιρετική κατάσταση η συγκάτοικος της Γαλατά στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος Αντάλιασπορ, υποδέχεται τη Μπεσίκτας και μετά τη γκέλα της “Τζιμ Μπομ” αν δεν χάσει περνάει μόνη πρώτη. Μόνο over έχουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, 4/5 μετράει εκτός η Μπεσίκτας, θα πάμε με τα γκολ. 
321. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ
Η φόρμα δείχνει GG (4/5 αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) αλλά η παράδοση άσο (15-0-2). 

---.          ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ
Αδιάφορη η ισχυρή στην έδρα της Άαλεσουντ (7-5-2), η μαχόμενη για τη σωτηρία της Σάντνες πηγαίνει με ψυχολογία από τις καλές εμφανίσεις και το αήττητο σερί της (3-1-0),προερχόμενη μάλιστα από νίκη κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ. Στο 1,85 το 0:0 διπλό.
---.          ΒΙΚΙΝΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
No Bet
---.          ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Αδιάφορο βαθμολογικά και υποψήφιο για πολλά γκολ.
---.          ΣΟΝΓΚΤΑΛ – ΜΠΡΑΝ
Αδιάφορη η Μπραν, η Σόνγκταλ θέλει βαθμούς για να σωθεί. Δεν μας πείθει ο άσος σε αυτή την απόδοση, θα μας απασχολήσει στο live.
---.          ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ  - ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την 2η θέση θέλει η Στρόμσγκοντσετ κόντρα στην ουραγό Στάμπαεκ. Απογοητευμένοι από την απώλεια του τίτλου οι γηπεδούχοι, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
---.          ΤΡΟΜΣΟ – ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ
Αδιάφορο βαθμολογικά (Η Τρόμσο θέλει ήττα της Ρόζενμποργκ και νίκη με καμιά δεκαριά γκολ για να βγει 3η), ο άσος πάντως έχει τον πρώτο λόγο (10-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων).
---.          ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ
Πρωταθλήτρια ήδη η Μόλντε, μόνο νίκη για να σωθεί θέλει η Φρέντρικσταντ, που δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Ο Σόλσκιερ πάντως δήλωσε ότι θα παρατάξει βασικούς ώστε η ομάδα του να ανταποδώσει τη χάρη στη Σάντνες, που κέρδισε τη Στρόμσγκοντσετ την προηγούμενη αγωνιστική χαρίζοντας στη Μόλντε τον τίτλο. Για live betting.   
---.          ΧΟΝΕΦΟΣ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Απογοητευμένη η –ουσιαστικά αδιάφορη- Ρόζενμποργκ, με ένα βαθμό λογικά σώζεται η Χόνεφος (4-8-2 εντός). Αξίζει ίσως το ρίσκο στο Χ. 
322. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ
Με νέο προπονητή ο ΠΑΟ, δεν βρίσκουμε συχνά στο 2,40 τη νίκη του στο ΟΑΚΑ, αν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0/1-1) μοιάζουν σοφότερη επιλογή. 
323. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Φόρα πήρε η Κοπεγχάγη (2/2 νίκες με 6-0 τέρματα), δεν θα σταματήσει πάνω στη Μίντιλαντ (1-1-5 εκτός). 
324. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
1-2 κέρδισε το πρώτο ματς η Τολούκα, την πρόκριση δύσκολα θα τη χάσει αλλά δεν αποκλείεται η ισοπαλία. 
325. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Προφανές φαβορί η Ατλέτικο, αλλά πλέον οι μπουκ προσφέρουν τα διπλά της πολύ χαμηλά (1,70-1,80). Αξιοπρόσεκτα τα 5/5 εντός έδρας GG της Γρανάδα, θα πάμε με τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1. 
326. ΜΠΑΪΑ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ
Σκληρό καρύδι η πόντε Πρέτα, αλλά αυτή που καίγεται για τους βαθμούς είναι η γηπεδούχος Μπαΐα. Θα πάμε με τον άσο. 
327. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Προφανές σημείο ο άσος, έδρα (13-2-2 εντός η Σάο Πάολο, 1-3-13 εκτός η Ναούτικο), κίνητρο, παράδοση και διαφορά ποιότητας συνηγορούν. 
328. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Εορταστικό κλίμα στη Φλαμένγκο (κλείνει τα 117 χρόνια της), απογοήτευση στην Παλμέιρας μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε που την στέλνει κατά 99% στη 2η κατηγορία. Μόνο για live, για κανένα late goal σε περίπτωση που το ματς είναι ισόπαλο στο τέλος. 
329. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Φιέστα τίτλου για τη Φλουμινένσε, που κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά. Στο 1,80+ αποδεκτός κρίνεται ο άσος κόντρα στην αδιάφορη Κρουζέιρο. 
---.  ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ
Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Ατλ. Γκοϊανιένσε, εξαίρεση αναμένεται να αποτελέσει η νίκη της επί της Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική, την ώρα που προηγουμένως είχε 5 ματς να βρει δίχτυα και ισάριθμες ήττες σε αυτά. Τη δεύτερη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Λιμπερταδόρες κυνηγάει η Ατλ. Μινέιρο, προφανές σημείο ο άσος. 
330. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ
Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Λόκερεν, που πλέον δείχνει ωριμότητα στο παιχνίδι της. Σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά έχει η Γκερμινάλ, δίκαιες οι αποδόσεις του άσου.  
331. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ
Το ντέρμπι της Γένοβας βρίσκει τις δύο ομάδες της πόλης σε τραγική κατάσταση (7 σερί ήττες η Σαμπντόρια, 5 σερί και 8 ματς συνολικά χωρίς νίκη η Τζένοα). Θα πάμε με τη συμβιβαστική λύση του Χ, που δεν θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα καμία απ’ τις δύο. 
332. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
No Bet.
333. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Μεγάλο τοπικό ντέρμπι, σε κακή κατάσταση αμφότερες, χειρότερη εκείνη της ουραγού Ουνιόν (0-5-10) αλλά οι αποδόσεις του άσου είναι πολύ χαμηλές, ειδικά για Αργεντινή. 
334. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΤΙΓΚΡΕ
No Bet. 
335. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΪΓ
Από δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό προέρχεται η Μπορντό (2-3-0 εντός), υποδέχεται τη Μαρσέιγ που φέτος κερδίζει σχεδόν πάντα οριακά με την προϊστορία να δείχνει 18-9-0. Αρκετές και σημαντικές απουσίες έχουν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το -0,25 ασιατικό τους. 
336. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
No Bet.
337. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΤΙΣ
Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, πιθανή η κόκκινη, ενώ την τελευταία δεκαετία είδαμε 6/8 over 2,5 με γηπεδούχο τη Σεβίλλη. 
338. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ
3-1 κέρδισε το πρώτο παιχνίδι το Χιούστον, δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί η Ουάσινγκτον, θα προτιμήσουμε το Χ2. 
339. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Σε τιμές αουτσάιντερ θα στηρίξουμε την Κορίνθιανς που προέρχεται από τρεις σερί νίκες δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό ώστε να είναι έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Στο 2,00+ το +0,25 διπλό. 
340. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ
Και οι δύο θέλουν του βαθμούς, η Πορτουγκέσα για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Γκρέμιο για να διατηρήσει τη 2η θέση της βαθμολογίας. Διπλό δείχνει η φόρμα (5-7-0 το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων, 0-4-3 τρέχει η Πορτουγκέσα από την τελευταία νίκη της ενώ δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία) και με το 0:0 ασιατικό της Γκρέμιο να αποδίδει 2,10+ δεν έχουμε παράπονο. 
341. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Σε φόρμα η Μποταφόγκο (4-2-0) αλλά η Σπορτ Ρεσίφε δίνει τα πάντα για την παραμονή της (3-1-1 στα τελευταία), κάτι που δείχνει και το 2-1-0 στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Θα πάμε με το κίνητρο. 
342. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Must-Win για τη Νιούελς που κυνηγά τον τίτλο, εντός έδρας μετράει φέτος 5-2-0 (10-4-0 από την τελευταία ήττα της) και συνολικά 7-8-0. Μόλις μια φορά σκόραρε πάνω από δύο φόρες (στο εκτός έδρας 3-3 κόντρα στη Ρίβερ), θα πάμε πάλι με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
343. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Τεστ-τίτλου για τη Βελέζ (5 σερί νίκες), αν κερδίσει και τη Μπόκα αποκτά σοβαρό προβάδισμα στην κούρσα της πρωτιάς. Άσος. 
344. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
0-1 κέρδισε η εκπληκτική φέτος Τιχουάνα στο πρώτο ματς, θα πάμε και πάλι με τα σκοράκια της (1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1).
345. ΣΙΑΤΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
No Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights