CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οι Μπακς έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα. Το Σαν Αντόνιο δεν έχει πλέον το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση

Οι Μπακς έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν, με πέντε νίκες σε επτά αγώνες, που τους έχουν φέρει στην κορυφή της Central Division, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι Σικάγο Μπουλς και οι Ιντιάνα Πέισερς έχουν εμφανή προβλήματα, χωρίς τους τραυματίες ηγέτες τους, Derrick Rose και Danny Granger, αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, πέτυχαν δεύτερη νίκη στη σειρά, επικρατώντας άνετα στο Μιλγουόκι, με 99-85 των Πέισερς, καθώς προηγήθηκαν ακόμη και με 32 πόντους διαφορά. 



Ο Brandon Jennings και ο Monta Ellis πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος, ενώ ο Samuel Dalembert πρόσθεσε άλλους 14 για τους Μπακς, οι οποίοι υπέπεσαν μόλις σε έξι λάθη, ενώ στον προηγούμενο αγώνα τους είχαν κάνει αρνητικό φετινό ρεκόρ με 23.

Απόψε, κόντρα στους Χόρνετς, οι Μπακς έχουν να αντιμετωπίσουν και μια αρνητική παράδοση, καθώς ηττήθηκαν σε 11 από τα 12 προηγούμενα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Από την πλευρά τους οι Χόρνετς, πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ χθες στην έδρα τους, όπου βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 34 πόντους διαφορά κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, για να χάσουν τελικά το ματς με δεκαπέντε (110-95.

Ο Ryan Anderson πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας του (15) ξεκινώντας ως αναπληρωματικός, ενώ ο ρούκι σέντερ Anthony Davis τελείωσε με μόλις οκτώ πόντους, αλλά και 11 ριμπάουντ για τη Νέα Ορλεάνη, η οποία έχει χάσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Πάντως, έστω και χωρίς τον τραυματία βασικό τους σούτινγκ γκαρντ Eric Gordon, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Δεκέμβριο, οι Χόρνετς έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλύτερη αρχή φέτος, σε σχέση με πέρσι, όταν κάποια στιγμή είχαν επίδοση 4-23.

Πλην του Gordon δεν υπάρχει άλλος απών στους Χόρνετς, ενώ από τους Μπακς συνεχίζει να απουσιάζει ο καλός σμολ φόργουορντ Luc Mbah a Moute, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από την εγχείρηση που έκανε στο γόνατο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μαχητικοί είναι οι Χόρνετς, αλλά με την σωματική επιβάρυνση που θα έχουν από το χθεσινό ματς, δύσκολα θα αντέξουν. Οι Μπακς αν κυνηγήσουν την διαφορά, μπορούν να καλύψουν και το χάντικαπ των 7,5 πόντων. ( http://serbia.betonews.com )



743 ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
Το Σαν Αντόνιο δεν έχει πλέον το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση μετά από την χθεσινή νίκη του Μέμφις επί της Νέας Υόρκης, αλλά είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και φέτος, με πολύ ποιότητα και με μεγάλη εμπειρία επίσης και συν της άλλης έχει και βάθος στο πάγκο του. Αυτό επίσης για το οποίο φημίζεται είναι ότι είναι μία από τις πιο πειστικές και αποτελεσματικές ομάδες στην λίγκα εντός έδρας. Έρχεται πάντως από την πρώτη του ήττα εντός έδρας για φέτος όταν και ηττήθηκε από την Νέα Υόρκη την Πέμπτη αλλά είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες για μία μέρα. Δεν έχει χάσει σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια από το Μάρτιο του 2011. Εξαιρετικό ξεκίνημα από τον Τιμ Ντάνκαν που κάνει το ένα νταμπλ νταμπλ μετά από το άλλο και σε αρκετές από τις στατιστικές κατηγορίες έχει από τα καλύτερα νούμερα μέχρι στιγμής που είχε στην καριέρα του.
Πριν από την ήττα του προχθές είχε ένα σερί 3 νικών. Είναι μία ομάδα που μπορεί να είναι πολύ παραγωγικό, αλλά δείχνει και φέτος ότι μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι σε όποιο ρυθμό και αν είναι αυτό. Κέρδισε το Πόρτλαντ με την επίθεση με το 112-109, αλλά έχει κερδίσει και με την άμυνα τους Λέικερς με 84-82, το ίδιο είχε κάνει με αντίπαλο την Οκλαχόμα. Ο Ντάνκαν έχει 19,3 π., 11 ρ και 3,5 κοψ. στα τρία τελευταία του παιχνίδια. Τρομερή διαχείριση πάντα από τον Πόποβιτς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πάρκερ είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού όπως και ο Τζινόμπιλι τελευταία και είναι λογικό με δύο παίκτες κλειδιά να μην είναι στα καλά τους να έχει κάποια προβλήματα στο παιχνίδι του. Στο σημερινό παιχνίδι είναι και πάλι αμφίβολος ο γκαρντ Γκάρι Νιλ με τον παίκτη να μην παίζει κόντρα στους Νικς.
Το Ντένβερ δεν έχει καταφέρει να βρει διάρκεια ακόμα στο παιχνίδι του και ειδικά εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει μεγάλα προβλήματα στο παιχνίδι του. Έχει γνωρίσει την ήττα στα 4 από τα 6 ματς εκτός έδρας που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Είναι ίσως η ομάδα με το πιο δύσκολο πρόγραμμα στο ΝΒΑ αφού τα 22 από τα πρώτα του 32 παιχνίδια για την σεζόν είναι εκτός έδρας, αλλά από την άλλη μεριά αν θέλει να είναι μία από τις ομάδες που θα είναι στα πλέι οφ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να είναι αποδοτικό και αποτελεσματικό και μακριά από το σπίτι του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για την πιο παραγωγική ομάδα στην λίγκα πέρσι και δεν έχει αλλάξει και πολλά και φέτος και μπορεί να είναι από τις ομάδες που μπορεί να κάν9υν σκορ και πάνω από 100 π. σε κάθε παιχνίδι του. Έχει γνωρίσει την ήττα και στα δυο τελευταία του παιχνίδια, αλλά από την άλλη μεριά βλέπει με χαρά τον Κένεθ Φάριντ να έχει πάρει μπροστά και κάνει το ένα νταμπλ νταμπλ μετά από το άλλο.
Στο σημερινό παιχνίδι θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις τους κόντρα στον Τιμ Ντάνκαν. Έρχεται από την ήττα εντός έδρας από το Μαϊάμι το οποίο το βρήκε και κουρασμένο και με προβλήματα εκτός έδρας και από μπακ του μπακ παιχνίδι αλλά και πάλι δεν κατάφερε να το κερδίσει. Έτσι ήρθε η ήττα με 98-93 με τον Λόουσον να μένει στο 0 για 36’ που αγωνίστηκε και τον παίκτη να μην δείχνει στα καλά του και να έχει το κάκιστο 30% στα 4 τελευταία του παιχνίδια. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Ντένβερ φημίζεται για το γρήγορο μπάσκετ του και το πολύ παραγωγικό του παιχνίδια καθώς επίσης και για τις βοήθειες που παίρνει από τον πάγκο του. Εκτός από το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν ο Ουίλσον Τσάντλερ ο οποίος είναι αμφίβολος και για το σημερινό ματς.
  
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι με το Σαν Αντόνιο να έχει μικρό προβάδισμα για τον άσο. ( http://www.basketblog.gr )


742  ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ 1 ( 6,5 ) 
743 ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ 1 ( 1,40 )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights