CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με ψυχολογία η Θέλτα (1,80)

Με ψυχολογία η Θέλτα (1,80)
Η Θέλτα έχει επιπλέον κούραση αλλά πηγαίνει στο ματς με ψυχολογία μετά το πρώτο της φετινό διπλό στην Πριμέρα. Θα παλέψουν για την ανατροπή οι Γαλιθιάνοι στη δυνατή τους έδρα, με την Αλμερία να μην έχει το απαιτούμενο βάθος για δύο διοργανώσεις. Στο 1,80 ο άσος στον Stoiximan.
Με ψυχολογία μπαίνει η Θέλτα στον επαναληπτικό για τη φάση των «32» του κυπέλλου, αφού έρχεται από το πρώτο της φετινό διπλό και παράλληλα τους πρώτους της εκτός έδρας βαθμούς στην Πριμέρα. Τη Δευτέρα ταξίδεψε στη Σαραγόσα και με γκολ του Ιάγο Άσπας στο 83’ πήρε πολύτιμη νίκη με 0-1, ξεφεύγοντας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε όλους τους αγώνες που θέλετε σε Live Streaming (Κλικ Εδώ)
Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links


Αυτή ήταν και η πρώτη φορά φέτος που δεν δέχτηκε γκολ μακριά από την έδρα της, καθώς και στο πρώτο ματς με την Αλμερία είχε ηττηθεί με 2-0. Θα το παλέψουν οι Γαλιθιάνοι, αφού εντός έδρας είναι αξιόπιστοι (3-2-1 με γκολ 8-4), με την ήττα να έρχεται τον Αύγουστο. Ο στόπερ Σάμουελ και ο μέσος Νάτσο Ίνσα είναι τραυματίες, ενώ ο μέσος Βίλα τιμωρημένος.
Η Αλμερία είχε καλή παράδοση κόντρα στην Μούρθια και το απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική με το εντός έδρας 3-2, με το οποίο ανέβηκε στη 2η θέση της Σεγούντα. Πανίσχυροι εντός έδρας οι γηπεδούχοι, όχι όμως το ίδιο καλοί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (3-2-2), πηγαίνουν στο «Μπαλαΐδος» με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου ματς και πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «16».
Σημαντική η επιστροφή του μέσου Κριστιάν (2 γκολ) που έλειψε καιρό, παραμένουν όμως εκτός ο βασικός μέσος Κορόνα και ο βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν Πεγεράνο (στόπερ). Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δεν έχουν το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ τους για δύο διοργανώσεις.
Key Stat: Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός στην Πριμέρα η Θέλτα με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Συμπέρασμα: Με επιπλέον κούραση αλλά και επιπλέον ψυχολογία η Θέλτα που έρχεται από το πρώτο της διπλό στην Πριμέρα τη Δευτέρα. Το 2-0 δύσκολα ανατρέπεται, αλλά οι Γαλιθιάνοι είναι δυνατοί εντός έδρας και θα παλέψουν το ματς. Άλλωστε, η Αλμερία δεν έχει το απαιτούμενο βάθος για δύο διοργανώσεις, ενώ μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα. Στο 1,80 ο άσος στον Stoiximan.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights