CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ-Βέροια 2-0 (VIDEO)


Παίζοντας όσο χρειαζόταν για να κερδίσει, ο ΟΦΗ με τέρματα των Σόουζα και Λαμπρόπουλου επικράτησε 2-0 της Βέροιας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΟΦΗ, με τον Αναστόπουλο να παρατάσει την ομάδα του με τους αναμενόμενους έντεκα. Συγκεκριμένα τερματοφύλακας ήταν ο Γουναρίδης, αριστερό μπακ ο Βάντο, δεξί ο Ζαχαράκης με τους Σόουζα και Κουρδάκη κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικά χαφ ήταν οι Βερόν και Ιωαννίδης, με τον Λαμπρόπουλο εμπρός τους, ενώ στην επίθεση ηταν στις πτέρυγες οι Σίσιτς και Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Παπάζογλου.
Από την άλλη πλευρά για τη Βέροια ο Νίκος Καρύδας είχε τερματοφύλακα τον Λόπεζ, δεξί μπακ ήταν ο Γεωργιάδης, αριστερό ο Αμαραντίδης και στόπερ οι Καλί και Ορέστες. Εμπρός τους ο Καλογέρης με τον Ζε Βιτόρ ως αμυντικά χαφ, δεξιά στη μεσαία γραμμή ο Καλτσάς, αριστερά ο Ολαϊτάν, ενώ στην επίθεση ήταν οι Κόστλι και Ιωάννου.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης τίμησε τον τεχνικό της ομάδας του, ο οποίος συμπλήρωσε 400 παρουσίες σε πάγκους ομάδων.


ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1' Σέντρα του Βάντο μέσα στην περιοχή με στόχο τον Κουτσιανικούλη, θα βγει και θα διώξε ο Λόπεζ.
Πιο δυνατά από την αντίπαλό του έχει μπει ο ΟΦΗ στον αγώνα όπως ήταν αναμενόμενο, δίχως όμως προς το παρών να μπορεί να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.
11' Μακρινό σουτ του Σίσιτς με το δεξί, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Λόπεζ.
19' Ωραία κάθετη πάσα του Βάντο, θα βγάλει μόνο του τον Παπάζογλου, όμως ο Λόπεζ θα προλάβει και θα βγει για να μπλοκάρει τη μπάλα.
22' Καλή προσπάθεια για τη Βέροια με τον Γεωργιάδη να δίνει στον Ολαϊτάν μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, εκεί όμως όπου ο Σόουζα θα πέσει στα πόδια του και θα διώξει τη μπάλα.

24' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Καλτσά να περνα τους Σίσιτς και Βερόν, να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη.
Όσο περνά ο χρόνος, ο ΟΦΗ μπορεί να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως η Βέροια πέραν του ότι έχει αρχίσει να ισορροπεί την αναμέτρηση, βγαίνει και στις αντεπιθέσεις και κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του ΟΦΗ.
32' Σουτ του Σίσιτς, εντελώς άστοχο δεν θα ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Ο Αναστόπουλος ψάχνοντας να βρει την καλύτερη δυνατή επιθετική παρουσία της ομάδας του, αλλάζει συνεχώς πλευρές στους Σίσιτς και Κουτσιανικούλη, με τον τελευταίο, αλλά και τον Παπάζογλου να είναι απλοί θεατές της αναμέτρησης και να μην έχουν προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα. Κάπως πιο κινητικός ο ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά, αλλά χωρίς να μπορεί με το φλύαρο τρόπο παιχνιδιού του να διασπάσει την άμυνα της Βέροιας.
41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Σίσιτς από την δεξιά πλευρά θα κρατήσει τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, θα κάνει τη σέντρα, για να βάλει το πόδι του ο προωθημένος Σόουζα να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο του αγώνα ο ΟΦΗ κατάφερε να αξιοποιήσει μια από τις λιγοστές καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στον αγώνα και να πάει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ. Μολονότι καλύτερος στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του πρώτου μέρους, ο ΟΦΗ δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, κόντρα σε μια Βέροια που δείχνει να έχει διάθεση για ανοικτό ποδόσφαιρο, από το σημείο του γκολ και μετά.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
47' Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ιωαννίδη, η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
49' Ωραία κίνηση του Αμαραντίδη από την αριστερή πλευρά, θα κάνει την πάσα στον Ιωάννου, αυτός θα κοντρολάρει με το στήθος, θα κάνει το ανάποδο ψαλίδι, για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Γουναρίδη.
50' Κίτρινη κάρτα στον Καλογέρη για φάουλ στον Ιωαννίδη.

Ίδια η εικόνα των πρώτων λεπτών του δευτέρου ημιχρόνου, με αυτή του πρώτου μέρους. Ο ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας, να προσπαθεί να πιέζει και τη Βέροια να κρατά καλά πίσω και να αναζητά χώρους από τα πλάγια προκειμένου να κάνει κάποια αντεπίθεση.
56' Σέντρα του Αμαραντίδη από αριστερά, ο Ιωάννου θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
57' Ο Ολαϊτάν θα περάσει τον Ζαχαράκη, θα βγάλει και τη σέντρα, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από τον Κόστλι.
59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Εξαιρετική ενέργεια και πάσα από τον Σίσιτς, θα φέρει τη μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, εκεί όπου ο Λαμπρόπουλος αμαρκάριστος θα κάνει το πλασέ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.
63' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Παπάζογλου να βγαίνει τραυματίας από τον αγώνα και να δίνει τη θέση του στον Βιτώρο. Απαρατήρητος και εντελώς ακίνδυνος όσο έπαιξε ο ψηλόσωμος επιθετικός. Ο Βιτώρος πέρασε στο αριστερό άκρο του Ομίλου και ο Σίσιτς προωθήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.
65' Πρώτη αλλαγή και για τη Βέροια, στη θέση του Κόστλι πέρασε ο Μορένο.
70' Λάθος γύρισμα του Ζαχαράκη προς τον Γουναρίδη, όμως προ του Πέρες θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

72' Κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη για φάουλ στον Καλογέρη.

Από το δεύτερο τέρμα του και μετά ο ΟΦΗ δείχνει πως περισσότερο τον ενδιαφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, παρά το να προσπαθήσει να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πάρει χώρους η Βέροια, αλλά και την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως ο τρόπος ανάπτυξης του παιχνιδιού της και οι όποιες προσπάθειες έχει κάνει να δημιουργούν κινδύνους στον Όμιλο.
77' Σουτ του Ιωαννίδη από διώξιμο της μπάλας, αυτή θα περάσει πολλά μέτρα πάνω απο το οριζόντιο.
78' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ζορμπά να αντικαθιστά τον μετριότατο Κουτσιανικούλη, ενώ ο Μπούρμπος θα περάσει στην αναμέτρηση αντί του Ιωαννίδη.
82' Κίτρινη κάρτα στον Ολαϊτάν.

84' Κλείνει και η Βέροια τις αλλαγές της, με τον Καρύδα να αντικαθιστά τους Καλτσά και Ιωάννου και στις θέσεις τους πέρασαν οι Παυλίδης και Μπελόν.
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
91' Κίτρινη κάρτα ο Σίσιτς.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δίχως να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έχοντας ουσία στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, όχι όμως σε όλη, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τη Βέροια και πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη. Έξυπνη διαχείριση του αγώνα από τους παίκτες της ομάδας οι οποίοι μετά τα δύο τέρματα που πέτυχαν κράτησαν καλά τα μετόπισθεν, σε ένα διάστημα όπου πίεζαν αλλά δίχως τη μεγάλη φάση οι φιλοξενούμενοι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Βάντο, Σόουζα Κουρδάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (78' Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (78' Ζορμπάς), Σίσιτς, Παπάζογλου (63' Βιτώρος).
Βέροια (Ν. Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καλτσάς (84' Παυλίδης), Ολαϊτάν, Κόστλι (65' Μορένο), Ιωάννου (84' Μπελόν).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάχος, με επόπτες τους Ακρίβο και Σωτηρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights