CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Εσπασε» την παράδοση επί της Skoda ο ΠΑΣ (video)


Σ' όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει η 1η φορά. Ετσι και στο κεφάλαιο «εντός έδρας νίκες» του ΠΑΣ επί της Skoda Ξάνθη, της οποίας επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 με γκολ του Ντε Βινσέντι στο 10'.
Οι Ηπειρώτες νίκησαν, διότι πολύ απλά ήταν καλύτεροι. Ηταν ανώτεροι από τους ακρίτες. Είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες και σκόραραν με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο ως οικοδεσπότες επί της Skoda Ξάνθη, που είχε καταφέρει να αποσπάσει στους «Ζωσιμάδες» τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη.
Με 4-2-3-1 οι δυο ομάδες

Με το ίδιο σύστημα παρατάχθηκαν στους «Ζωσιμάδες» τόσο ο ΠΑΣ όσο και η Skoda Ξάνθη. Αμφότερες διάλεξαν να παίξουν με 4-2-3-1 με τους Γιαννιώτες να `χουν στην τετράδα άμυνας τους Πάντο, Τζημόπουλο, Κολοβέτσιο και Μιχαήλ, στο κέντρο έπαιζαν οι Λίλα και Τσουκαλάς με τους Ντε Βινσέντι, Γεωργίου και Κοροβέση να κινούνται πίσω από τον Ιλιτς.
Από την άλλη, οι ακρίτες είχαν Κομεσίδη, Βάλλα, Φλίσκα (!) και Καζούμπα στην τετράδα της άμυνας, τους Γκατσολάρι και Βασιλακάκη να κινούνται ως αμυντικά χαφ και τους Ονουάτσι, Μάνταλο και Τριάδη να κινούνται ακριβώς πίσω από τον Μαρκόβσκι.
«Εσπασε» την παράδοση επί της Skoda ο ΠΑΣ
Γρήγορο προβάδισμα για ΠΑΣ
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες στην πρώτη απειλητική τους επίσκεψη στην εστία της Skoda κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Ντε Βινσέντι. Ο άσος των Ηπειρωτών βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Ξάνθης, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των Βάλλα, Φλίσκα και με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Γεωργίου για να δώσει το προβάδισμα στους οικοδεσπότες.
Η Skoda μούδιασε και εκεί που άπαντες περίμεναν την αντίδραση της, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των ακριτών με τον σκόρερ στο 19' από πλάγια θέση να πιάνει ωραίο σουτ, το οποίο, όμως, δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Ο ΠΑΣ συνέχισε στο ίδιο τέμπο ελέγχοντας το ρυθμό και έχοντας την κατοχή της μπάλας με το 1-0 να παραμένει έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ένα σκορ που αδικούσε τους Ηπειρώτες με δεδομένη και τη μεγάλη ευκαιρία του Ντε Βινσέντι στο 35' με τον σκόρερ του ΠΑΣ να κάνει ωραίο σκαφτό με τον Φλίσκα να διώχνει πάνω στη γραμμή.
«Εσπασε» την παράδοση επί της Skoda ο ΠΑΣ
Ευκαιρίες για το 2-0 ο ΠΑΣ
Με την έναρξη της επανάληψης ο προπονητής της Skoda, Νίκος Κωστένογλου θέλησε να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας του βάζοντας τους Νάκα και Γούτα αντί του Καζούμπα και Γκατσολάρι, όμως ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 51' ο Λίλα με ωραίο μονοκόμματο σουτ αιφνιδίασε τους πάντες, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει.
Μετά το 55' η Skoda ανέβασε την απόδοση της, πίεσε και στο 61' απείλησε επί της ουσίας για πρώτη φορά την εστία των Ηπειρωτών. Ηταν η φάση με το σουτ του Νάκα, το οποίο ήταν δυνατό και αιφνιδίασε τον Φεγκρούς, ο οποίος έδιωξε και δεν μπλόκαρε την μπάλα διατηρώντας το υπάρχον προβάδισμα για την ομάδα του.
«Εσπασε» την παράδοση επί της Skoda ο ΠΑΣ
Το 1-0 παρέμεινε και οι Γιαννιώτες έσπευσαν για ακόμα μία φορά να αγγίξουν το γκολ με τον Ντε Βινσέντι. Ο σκόρερ του ΠΑΣ βρέθηκε απέναντι στον Λοντίγκιν, σούταρε, όμως ο πορτιέρο της Skoda έδιωξε διατηρώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.
Ο χρόνος περνούσε, το 1-0 παρέμενε με τη Skoda να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, την ώρα που οι Γιαννιώτες με σωστή τακτική αντεπιθέσεων απειλούσαν με δεύτερο γκολ, όπως συνέβη και στο 75' με τον Μιχαήλ.
Ετσι το 1-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του Λιαχούδη με τον ΠΑΣ να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
ΣΚΟΡΕΡ: 10'Ντε Βινσέντι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
«Εσπασε» την παράδοση επί της Skoda ο ΠΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίλα, Κεϊτά, Πάντος - Γκατσολάρι, Μάνταλος, Μαρκόβσκι, Βασιλακάκης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70' Κεϊτά), Ντε Βιντσέντι (82' Βίλα), Γεωργίου, Κοροβέσης, Ιλιτς (90+' Γιάκος).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Φλίσκας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι, Κομεσίδης, Καζούμπα (46' Νάκα), Γκατσολάρι (46' Γούτας), Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι (72' λ.τρ. Κούτεβ).
Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights